Velg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

SEGMENTER

 • Colorex

  Helse

  Helsetjenester

  Forbo har levert millioner av kvadratmeter gulvbelegg til helseinstitusjoner og vi har lang erfaring i å forstå behov og problemer knyttet til bygg i helsesektoren.

 • Marmoleum

  Eldreomsorg

  Eldreomsorg

  Vi forstår at funksjon og ytelse ikke er eneste hensyn ved valg av gulvbelegg i omsorgsboliger og sykehjem. Vel så viktig er det å skape en atmosfære der folk føler seg komfortable og avslappet, i tillegg til at overflatene selvsagt skal tåle den daglige påkjenningen.

 • Marmoleum

  Undervisning

  Undervisning

  Alle opplæringsinstitusjoner, fra barnehager til universiteter, krever tiltalende, slitesterke, sikre og bærekraftige gulvløsninger som krever lite vedlikehold. Slitestyrke og hygiene er viktige faktorer for områder som benyttes av barn og ungdom.

 • Marmoleum

  Private kontorer

  Kontorer

  Når du skal pusse opp private eiendommer, ønsker du sannsynligvis en gulvdesign som gir eiendommen det lille ekstra, eller du trenger en løsning som omfatter hele bygningen. Forbos sortiment gjør det enkelt å velge det ideelle gulvbelegget for ditt behov.

 • Allura

  Fritid & overnatting

  Fritid & overnatting

  Hvilken opplevelse de besøkende får ved et fritidsanlegg, handler om så mye mer enn bare aktivitetene de kan drive med mens de er der. Innvirkningen interiøret har på den generelle stemningen, spiller en avgjørende rolle for at de skal få den ultimate besøksopplevelsen.

 • Retail_Thumbnail

  Detaljhandel

  Detaljhandel

  En kundes erfaring med butikkmiljøet er mye mer enn bare det produktet man kjøper. Det å skape et perfekt miljø som føles avslappende og komfortabelt er nøkkelen til å gi kundene den optimale kjøpegleden. Fra de første skrittene inn i butikken, til hvor enkelt det er å navigere seg rundt eller hvor man inntar måltider, så vil Forbos produkter gjøre det enkelt for deg å velge det perfekte gulvet for å skape den riktige atmosfæren i butikken.

 • Offentlige bygninger

  Offentlige bygninger

  Offentlige bygninger

  I samarbeid med en rekke myndighetsorganer, lokale myndigheter og anleggsledere hjelper Forbo kunder i den offentlige sektoren med å få valuta for pengene ved å tilby et fullt integrert sortiment som leveres av én betrodd leverandør og støttes av engasjerte medarbeidere.

 • Burrard Social Housing

  Sosialboliger

  Sosialboliger

  Ved større boligprosjekter forstår vi at du trenger mer enn bare en leverandør. Vår erfaring med samarbeid og engasjement fra de tidlige fasene av et prosjekt, betyr at vi kan yte den service og støtte du trenger for å finne de mest egnede produktene.

 • Industry_Thumbnail

  Industri

  Industri

  Forbo står for garantert ytelse innen alle typer industrimiljøer, fra produksjonsarealer for elektronikk og farmasøytiske produkter til laboratorier. Forbo Flooring tilbyr et komplett utvalg av produkter med antistatiske, lyddempende, ledende, vannbestandige, sklisikre og bakteriostatiske egenskaper.

 • Transport_Thumbnail

  Transport

  Transport

  Forbo tilbyr et utvalg av gulvløsninger for transportindustrien. Alle produktene er fullt sertifiserte og kombinerer slitestyrke, utmerkede brannhemmende egenskaper og et bredt utvalg av designer og farger. I denne porteføljen finnes inngangssystemer, sikkerhetsgulv, vinylgul, linoleumsgulv, tekstiltepper, tilbehør og monteringsverktøy.

 • Furniture Linoleum

  Møbel linoleum /oppslagstavler (OEM)

  OEM

  Om du ønsker produkter som for eksempel oppslagstavler og møbellinoleum så har vi flere muligheter å tilby.

 • Forbo_Zweifeldsporthalle_Borgsdorf_357x268 (6)

  Sport

  Sport

  Når det gjelder idretts- og fritidsanlegg, vet vi at sikkerheten og komforten til kundene dine har høyeste prioritet. Vi har et komplett sortiment av gulvbelegg som oppfyller dine krav, uten at det går på bekostning av anleggets stil og visuelle uttrykk.