Velg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Sportsgulv

Gulv til sportsanlegg

Forbo har lagt millioner av kvadratmeter med gulvbelegg i idrettsanlegg og er blant de fremste når det gjelder å forstå idrettsmiljøenes behov og utfordringer.

Surestep Laguna 181912 flamingo, 181982 aquamarine & 181802 lemon

Idrett

Gulvløsninger for idrettsmiljøer

Når det gjelder idrettsanlegg og flerbrukshaller, har selvfølgelig brukernes sikkerhet og komfort høyeste prioritet. Vi har en komplett portefølje med gulvbelegg som oppfyller kravene dine, uten at det går på bekostning av anleggets stil og utseende.

Forbo Flooring Systems kan forbedre ethvert innendørsmiljø ved å tilby innovative og vakkert utformede gulvprodukter med lang levetid og gjennomgående høy kvalitet. Samtidig bidrar vi til å ta vare på naturen gjennom vår satsing på bærekraftig utvikling, ansvarlig anskaffelse av råvarer og ansvarlige produksjonsprosesser. Vi har et omfattende produktutvalg som omfatter linoleum, prosjektvinyl, teppefliser, tekstilgulv og helintegrerte inngangsmatter.

Marmoleum Sport 83712

Områder

Områder i offentlige bygninger

 • Marmoleum Sport 83212

  Idrettshaller

  En trygg og ren treningsøkt

  Idrettshaller

  Marmoleum er førstevalget for idretts- og flerbrukshaller. Uansett om det dreier seg om håndball, innebandy, basketball, volleyball, innendørsfotball, rullesport, dansing, friidrett eller turn, er Marmoleum Sport den ideelle kolleksjonen for en idrettshall. Et gulv med Marmoleum Sport som toppbelegg reduserer risikoen for skader, muskeltretthet og overbelastning. Topplaget garanterer at belegget har optimale sklihemmende egenskaper.

 • Marmoleum Sport 83712

  Treningssentre

  Et innbydende sted å trene

  Treningssentre

  Smøreolje, sportsdrikker og svette som drypper på gulvet, er hverdagskost på et travelt treningssenter. Dermed blir enkel rengjøring og vedlikehold avgjørende for å sikre at treningssenteret er et innbydende sted å trene.

 • Forbo Surestep Laguna 81482 Greige

  Garderober

  Klar, ferdig, gå

  Garderober

  I garderober er hensynet til sikkerheten et hovedanliggende. I slike omgivelser er et gulv med førsteklasses sklihemmende egenskaper avgjørende for å redusere faren for ulykker. Slitestyrke og enkel rengjøring er også viktig for garderobene. Forbo forstår seg på disse behovene, og det er derfor vi har utviklet Step-kolleksjonen av sikkerhetsgulv. Våre Step sikkerhetsgulvbelegg har sklihemmende egenskaper i hele produktets levetid, og tilbyr sikkerhetsløsninger for en rekke bruksområder.

 • Safestep Aqua 180232 taupe og 180482 greige

  Hvileområder

  Slapp av etter treningen

  Hvileområder

  Å gå barbent i hvileområder krever et rent og sikkert gulv. Vårt Step sikkerhetsgulv gir deg begge deler, og i de mest tiltalende designene. Det finnes gulv med flere nivåer av sikkerhet, avhengig av de nødvendige sikkerhetsnormene. Design kan kombineres innenfor de ulike nivåene, slik at du følger alle forskriftene samtidig som området tar seg godt ut.

 • Vrimlearealer

  Vrimlearealer

  Slitestyrke og støydemping

  Vrimlearealer

  Korridorer er travle, støyfylte steder som krever slitesterke og trygge gulvbelegg. Vi har et produktutvalg som kan tilby bærekraft, lyddemping og rask legging, og som samtidig har ypperlig slitestyrke og sklihemmende egenskaper. Det sørger for at vrimlearealene ikke bare ser fine ut, men også er både trygge og praktiske.

  Velg et gulv som:
  ● Er slitesterkt
  ● Demper lyd
  ● Er sklisikkert
  ● Er enkelt å rengjøre og vedlikeholde

 • Restaurant

  Kantiner og restauranter

  Hygieniske gulvbelegg

  Kantiner og restauranter

  Det er viktig å ta seg tid til å spise/drikke og slappe av med venner etter en treningsøkt. Derfor har kantinen eller restauranten en uvurderlig funksjon. Ved å skape et stilfullt, men ikke desto mindre komfortabelt sted der de besøkende kan slappe av, sørger du for at de får mest mulig ut av tiden de er hos deg. Enten du ønsker å hente naturen inn i form av naturlig utseende tre og stein eller vil skape en koselig, varm atmosfære, har Forbo Flooring et bredt utvalg av produkter som passer til dine behov.

Produkter

Produkter til bruk i idrettsmiljøer

Marmoleum Sport

Marmoleum Sport tilhører kategorien støtdempende sportsgulv og oppfyller de nyeste europeiske standardene for denne typen gulv. Støtdempende gulv reduserer skaderisikoen til et minimum. Marmoleum Sport er tilgjengelig i 13 varige farger som er vanlige å bruke i idrettshaller. Belegget er slitesterkt, sklihemmende og – takket være de naturlige materialene – det mest bærekraftige sportsgulvet du kan velge.
Gå til Marmoleum Sport-kolleksjonen

Sport hall
Devere Flotex Vision

Flotex – tekstilgulv

Flotex er 100 % vaskbart og hygienisk, og den ideelle tekstilløsningen for treningssentre med stor trafikk. Flotex Flocked Flooring er et unikt tekstilbelegg som kombinerer det robuste gulvets slitestyrke og holdbarhet med teppegulvets kvalitet, varme og komfort. Flotex består av en fast, forsterket basis i vinyl med en overflate med tett luv i 6,6-nylonfibrer som er godt forankret i basissjiktet.

Flotex er ekstremt dimensjonalt stabilt og har lysegenskapene til et tekstilgulvbelegg, samtidig som det er like funksjonelt, slitesterkt og enkelt å holde rent som ethvert annet gulvbelegg.
Gå til Flotex-kolleksjonen

Marmoleum – linoleumsbelegg og -fliser

Våre Marmoleum gulvbelegg er naturlige gulv som kjennetegnes ved bærekraft, slitestyrke, høy kvalitet og innovativ design.

Marmoleum er laget av naturlige råmaterialer og er det mest bærekraftige gulvbelegget du kan velge. Det er et gulvbelegg som er fremstilt klimapositivt fra begynnelse til slutt. De over 300 fargene og designene gir mulighet for vakre, fargerike gulv.

Alle Marmoleum-gulvene er overflatebehandlet med Topshield pro, noe som betyr at de er skrape- og ripebestandige. Det gjør Marmoleum til et gulvbelegg som er enkelt å vedlikeholde og bevarer utseendet lenge. Gå til Marmoleum-kolleksjonen

Marmoleum Walton 3359 restaurant
Eternal de Luxe 3051

Eternal – banevare i vinyl til allroundbruk

Når du tar for deg Forbo Eternal-kolleksjonen, ser du nå enda tydeligere den imponerende kombinasjonen av design på høyeste nivå i en robust, slitesterk og formålstjenlig serie som egner seg for de fleste bruksområder.

Kolleksjonen kan skilte med et balansert utvalg av tre-, stein- og abstrakte design kombinert med en omfattende, moderne fargepalett som kompletterer det øvrige interiøret.
Gå til Eternal-kolleksjonen

Step – sikkerhetsvinyl i banevare

Step er perfekt for områder som er utsatt for søl, ettersom Step-kolleksjonen tilbyr flere nivåer av sklisikkerhet fra R10 til R12. PUR Pearl-behandlingen innebærer at Step er motstandsdyktig mot skrapemerker og gir lettere rengjøring og vedlikehold. Partikler i slitesjiktet på alle Forbos Step sikkerhetsgulv garanterer bærekraftig sklisikring gjennom hele levetiden. Step leveres i over 60 design med tre- og steineffekt.
Gå til Step-kolleksjonen

Step sikkerhetsvinyl
The Gem

Allura – luksuriøse vinylfliser

Ønsker du estetikken til naturlige tre- og steingulv, men med fordelene til sterke og behagelige vinylfliser? Utforsk våre Allura LVT-kolleksjoner. Lunt under foten, førsteklasses dimensjonsstabilitet, enkelt å legge og lett å vedlikeholde. Vi tilbyr våre LVT-design i flere konstruksjoner for å være sikre på at det alltid finnes et egnet alternativ for ditt bruksområde.
Gå til Allura-kolleksjonen

Sarlon | Modul'up – akustisk banevare i vinyl

Forbo Flooring har mer enn 30 års erfaring og bransjekunnskap på dette spesialområdet, og har fremstilt over 100 millioner m2 med akustiske gulvbelegg. Sarlon | Modul'up er ftalatfritt og leveres i et bredt spekter av farger og design.

Sarlon | Modul'up er en utmerket allrounder som egner seg ideelt for områder der støyforurensning kan være et problem. Sarlon | Modul'up har en trinnlydreduksjon på 15–19 dB. Belegget krever minimalt med rengjøring og vedlikehold, og kan fås i et stort utvalg farger og design. Sarlon | Modul'up kan legges på steder med stor trafikk, og tilbyr de samme fordelene som løslagte gulv.

● Mindre nedetid i travle bygninger
● Umiddelbar bruk av bygningen (ikke noe lim, ingen lukt)
● Enkelt å fjerne etter legging
Gå til Sarlon-kolleksjonen

Sarlon Modul'up 223 | sand canyon, 409 | black & white doodle
Aviva Stadium Nuway

Nuway og Coral – inngangsmatter

Rengjøringskostnadene kan reduseres med opptil 65 % ved å holde unna smuss og fuktighet ved inngangen. Vår Nuway-kolleksjon er den anerkjente markedslederen innen tekniske inngangsmatter. Nuway-systemet er et prima førstelinjeforsvar for å hindre at smuss og fuktighet kommer inn i bygninger via skosåler og dekkmønstre på rullestoler. Det hjelper til med å holde gulvene innendørs tørrere og renere, samtidig som det forebygger skliuhell.

Vår Coral-kolleksjon har vært markedsledende innen inngangsmatter i tekstil i 50 år. Nå er utvalget større enn noensinne med pene og bærekraftige renholdsfunksjoner, og mattene er tilgjengelige i modeller og konstruksjoner som kan tilpasses alle bruksområder, budsjetter og krav til estetikk. Coral inngangsmatter kan forlenge gulvenes levetid, gi betydelig reduserte rengjøringskostnader og redusere risikoen for skliuhell.
Gå til inngangssystemkolleksjonen

Sportsgulv

Marmoleum sportsgulv

Det stilles store krav til gulvbelegg i idretts- og flerbrukshaller, som skal tåle alt fra profesjonell og halvprofesjonell idrettsutøvelse til store tilstelninger, festlige sammenkomster og skoleeksamener. Gulvbelegget i et idrettsanlegg må tilfredsstille idrettens krav til sikkerhet og funksjon. Et gulv med Marmoleum Sport som toppbelegg reduserer risikoen for skader, muskeltretthet og overbelastning. Topplaget garanterer at belegget har optimale sklihemmende egenskaper.

Marmoleum Sport tilhører kategorien støtdempende sportsgulv og oppfyller de nyeste europeiske standardene for denne typen gulv. Støtdempende gulv reduserer skaderisikoen til et minimum. Marmoleum Sport er tilgjengelig i 13 varige farger som er vanlige å bruke i idrettshaller. Belegget er slitesterkt, sklihemmende og – takket være de naturlige materialene – det mest bærekraftige sportsgulvet du kan velge.
Gå til Marmoleum Sport-kolleksjonen

Den naturlige vinneren

Det er sammensetningen av materialer som gjør Marmoleum Sport så unikt. Belegget oppfyller alle kravene til en økologisk overlegen produktkonstruksjon og har en mengde positive bruksegenskaper, alt takket være selve materialsammensetningen.

Linolje fra frøene til linplanten er den viktigste komponenten i Marmoleum Sport. Sammen med naturlig harpiks, kalkstein og tremel skapes linoleumunderlaget, som farges ved å tilsette naturlige eller naturbaserte pigmenter.

Mens dette underlaget fortsatt er fleksibelt, presses det fast til jute, og deretter, i store tørkekamre, forvandles det til et tøft, slitesterkt gulvbelegg til idrettsanlegg. Produksjonsprosessen for Marmoleum Sport bruker grønn energi og er dermed svært miljøvennlig.

Linoleum Sport

Hvorfor velge Marmoleum Sport

Mindre risiko for skader
Gulvbelegget i et idrettsanlegg må tilfredsstille idrettens krav til sikkerhet og funksjon. Et gulv med Marmoleum Sport som toppbelegg reduserer risikoen for skader, muskeltretthet og overbelastning. Topplaget garanterer at belegget har optimale sklihemmende egenskaper.

Egnet for store belastninger og høy trafikk
Uansett om det er håndball, basketball, friidrett eller turn, Marmoleum Sport takler alt. Ikke engang kjøring med tung last eller transport av tungt treningsutstyr kan skade linoleumen når den er kombinert med det rette underlaget. Ikke engang fester med dans gjør inntrykk på dette gulvet: utesko, sigaretter, drinker – Marmoleum Sport tåler alt.

Langvarig ytelse
Den ekstreme slitestyrken til Marmoleum-belegget garanterer topp ytelse selv etter mange års intensiv bruk. De beste rengjørings- og vedlikeholdsegenskapene sørger for at gulvet holder seg pent i en årrekke.

En visuell vinner
Marmoleum Sport-kolleksjonen består av 13 moderne marmorerte farger, som er utformet med utgangspunkt i farger og mønstre som ofte brukes i idrettshaller. Fargene er varige og kan kombineres for å skape mønstre i gulvet.

Oppfyller europeiske standarder
Alle idrettsfunksjonelle og tekniske egenskaper er ivaretatt etter den tyske standarden DIN V 18032-2 og europeiske EN 14904.

Idrettshall
Idrettshall

Helse og hygiene

Hygieniske gulvbelegg

Smøreolje, sportsdrikker og svette som drypper på gulvet, er hverdagskost i travle treningsmiljøer. Derfor er et gulv som er lett å rengjøre og vedlikeholde, en forutsetning for å sikre et hygienisk og innbydende sted å trene.

Til treningsområdet anbefaler vi kolleksjonene Flotex og Marmoleum. Disse kolleksjonene er enkle å rengjøre og vedlikeholde, og vil bidra til et miljø der folk kan trene i trygge og hygieniske omgivelser.

Devere Flotex Vision
Flotex

Flotex

Flotex er et unikt tekstilgulvbelegg som kombinerer det robuste gulvets slitestyrke og holdbarhet med teppegulvets kvalitet, varme og komfort. Flotex er et sterkt og hygienisk gulv, og siden det er helt vanntett, er det også det eneste tekstilgulvet som virkelig tåler å vaskes.

Flotex tekstilgulvbelegg har en unik konstruksjon som gjør at det frigjør smuss på en helt annen måte enn andre tekstilgulv. I motsetning til de løkkeformede og vridde fibrene i vanlige teppefliser har Flotex rette, glatte fibre som ikke holder på smusspartiklene, men gjør at de enkelt kan fjernes under rengjøring. Det meste av søl kan vaskes bort med rent vann.

Les mer om Flotex

Marmoleum

Marmoleums evne til å hindre bakterievekst har sitt utspring i de naturlige råvarene som inngår i produksjonen av belegget, nemlig linolje. Gulvbeleggets antibakterielle egenskaper er iboende i produktet og vil ikke svekkes over tid. Det gjør at en kan føle seg trygg på konstant beskyttelse fra første øyeblikk.

Uavhengig testing utført ved University of Glasgow har bevist at Marmoleum har en unik egnethet for en rekke forskjellige miljøer der hygiene og kontroll over bakterier er av daglig betydning.

✔ Inneholder ikke ftalater
✔ Hindrer bakterievekst
✔ Allergigodkjent
✔ Lavt utslipp

Gå til Marmoleum-kolleksjonen

Allergy UK

Tilpassede gulvbelegg

Gjør det til ditt eget

Hvis du virkelig ønsker noe annerledes, hvorfor ikke skape ditt eget gulv? Vi kan gi deg et skreddersydd tilbud for treningslokalet, gulv med alt fra logoer til 3D-effekter. Takket være den eksepsjonelle fleksibiliteten til vår hypermoderne trykketeknologi kan Forbo Flooring Systems tilby muligheten til å skreddersy design for gulvbelegg i vinyl og tekstil, egnet for alle typer idrettsanlegg.

Tilpassede gulvbelegg med logo

Vinyl med skreddersydd digitaltrykk

Vår avanserte teknologi for digitaltrykk åpner for iøynefallende gulvmønstre som ikke kan oppnås med konvensjonelle trykketeknikker. Den setter deg i stand til å designe ditt eget unike gulv i den høye kvaliteten til våre heterogene vinylbelegg.

Velg blant tusenvis av motiver som er lisensiert og klare for gjengivelse, eller design ditt eget gulv. Uansett type, størrelse, målestokk eller kompleksitet leverer vårt digitaltrykk sylskarpe og klare bilder som resultat av digitaltrykk med seks farger og 600 dpi (høy oppløsning).
Mer informasjon om digitaltrykk

Vinyl med digitaltrykk

Flotex Vision

Ettersom Flotex tekstilgulv har over 70 millioner fibre per kvadratmeter, utgjør det et trykkunderlag med enestående høy tetthet. Som et resultat av dette kan livlige designer og naturtro motiver trykkes med fotografiske oppløsninger på høyt nivå. Alle ønskelige fargenyanser, toner og sjatteringer kan oppnås.

Digitaltrykk tilbyr et uendelig antall designalternativer, alt fra abstrakte motiver med et intrikat fargespektrum til realistiske gjengivelser av gress, sand eller vann, eller et hvilket som helst bilde som projiseres på gulvet. Skap 3D-dybde eller det rene synsbedraget på gulvet.

Besøk nettstedet for Flotex Vision, og utforsk designene

Chaminade University

Marmoleum Aquajet

Aquajet vannskjæringsteknologi muliggjør reproduksjon av de mest intrikate designer og åpner for uendelig kreativitet. Du kan skape ditt eget gulvbelegg ved hjelp av standardmodeller eller lage din egen design. Enten det dreier seg om et tematisk gulv, et kunstverk eller bedriftens logo, er mulighetene uendelige. Du kan velge dine egne farger fra Marmoleum-serien til hver enkelt standard Aquajet-modell.
Utforsk Aquajet-alternativene

Juntendo University

Coral Logo inngangsmatter

Et praktfullt utseende for en praktfull velkomst. Forbo tilbyr en skreddersydd trykk- og utskjæringstjeneste som gjør at du kan skape din egen unike inngangsmatte. Forbo Coral Logo inngangsmatter beholder utseendet og stenger smuss og fuktighet ute i mange år fremover.

• Førsteklasses visuell kvalitet og klare farger
• Perfekt for kompliserte designer med mange farger
• Velg blant Corals standardfarger
• Pantone- og RAL-farger kan matches
• Ligger flatt på gulvet og forårsaker færre skliuhell på grunn av den kraftige vinylen på baksiden
• Den trykte logomatten er tilgjengelig i syv standard mattestørrelser

Gå til Coral Logo

Coral Logo

Referanser

KRC Genk – Marmoleum Sport

Gulvplanlegger

Vi har flere verktøy og tjenester som kan hjelpe deg med å skape gulvet og avgjøre hva som vil passe best. Gulvplanleggeren hjelper deg med å plassere gulvene våre i ethvert miljø, eller til og med sette dem sammen for å se hvordan det tar seg ut.
Begynn å leke deg med gulvplanleggeren

Forbo gulvplanlegger for kontor, smarttelefon

Global aktør

Globale partnerskap

Ansvaret for å opprette globale partnerskap med nøkkelkunder er betrodd våre mest erfarne Key Account Managers. De er dedikert til kundeservice, og deres eneste mandat er å sørge for at Forbo leverer en gulvløsning som er optimal for dine behov.

• Vi kan levere internasjonale tilbud og har erfaring med internasjonale bestillingsprosesser og lokale forskrifter
• Vi administrerer internasjonal logistikk
• Vi har 20 års partnerskap med kunder verden over

Som global partner står vi ved din side lokalt. Vårt designteam kan tilby deg den veiledningen og hjelpen du trenger. Teknikerne våre snakker gulvleggernes språk, og slik blir alle samordnet.

Ledende global produsent

• Forbo Flooring Systems er en del av det sveitsiske Forbo-konsernet

• Nøkkeltall for Forbo-konsernet 2019:
> Netto salg CHF 1282,2 mill.
> Ansatte 5 600

• Til stede verden over:
> 25 produksjonsanlegg og distribusjonsselskaper
> 6 monteringssentre
> 48 rene salgsorganisasjoner i til sammen 38 land verden over

• Europeisk produsent med fabrikker i Storbritannia, Frankrike, Nederland, Sveits, Tyskland og Russland.

• Europeisk logistikk og servicenivå

Atalanta International School
Håndlaget Marmoleum

Ledende innen bærekraft

Vi bryr oss om deg og miljøet

• Vi har mottatt flere utmerkelser og sertifiseringer for både produktene og produksjonsanleggene.
• Alle våre produksjonsanlegg er ISO-sertifiserte. Råmaterialer brukes effektivt, og avfall resirkuleres såfremt det lar seg gjøre.
• Vi forplikter oss til å ta samfunnsansvar, og Forbos anlegg er sertifisert i henhold til SA8000.

skape bedre miljøer

Pålitelig service

Vi tilbyr deg:
• En enkelt leverandør av alt du trenger innen gulv
• Lokal rådgivning, støtte og prosjektstyring på tvers av landegrensene
• Stordriftsfordeler, sikre leveranser og rask levering

Og ikke minst én kontrakt ogett kontaktpunkt for at du skal spare tid og penger.

Forbo designtjeneste
Salgsteam

Tenk globalt, handle lokalt

Lokale team i samarbeid med lokale representanter

Under hele prosjektets gang er din Forbo Key Account Manager det eneste kontaktpunktet hvis du har spørsmål, uansett hvor i verden du befinner deg.

Vi er overbevist om at denne tilnærmingen sparer tid, fjerner stress og usikkerhet og sørger for konsekvens og pålitelighet, uansett hvor komplekst prosjektet måtte være.