Velg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Informasjon COVID-19 virus


I Forbo Flooring Systems er vi oppmerksomme på bekymringene og kompleksitetene som nå eksisterer som et resultat av COVID-19-pandemien som har blitt en del av alles hverdag. Vi tar vårt ansvar ved å begrense spredningen av viruset og beskytte helse og sikkerhet for våre kunder, forretningspartnere og ansatte så mye som mulig. Vårt firma følger de reglene som er gitt av myndigheter og lokale helsemyndigheter i alle land der vi driver virksomhet.

Våre salgsrepresentanter vil kunne hjelpe deg slik at du kan fortsette med prosjektene dine. Alle våre fabrikker er i gang igjen og vi har god leveransekapasitet på det meste.

Hvis du har spørsmål om kan du fortsatt kontakte din lokale salgsrepresentant eller vår kundeservice på vanlig måte.

Med vennlig hilsen fra oss alle på Forbo Flooring Systems.

Produkter

Vi forstår at det under disse omstendigheter kan være vanskelig å finne informasjonen du leter etter. Forbo Flooring tilbyr et bredt utvalg av gulvløsninger i forskjellige design, farger, formater, materialer og strukturer. Her kan du finne all informasjon om vårt komplette produktsortiment.

Lær mer om våre produkter

Allura 60055 | 60389 | 63497

Gulvplanleggeren

Hvis du opplever at det er vanskelig å få kontakt med oss i disse tider for å diskutere forskjellige gulvløsninger anbefaler vi deg å sjekke ut gulvplanleggeren vår, som et alternativ.

Vi tilbyr en ny funksjon i dette verktøyet: last opp rombildet ditt (gratis) og finn ut hvilke gulvløsninger som passer best i det valgte miljøet.

Gå til gulvplanleggeren

Gulvplanleggeren Marmoleum Striato

Referanser

Problemer med å besøke referanseprosjekter? Du kan alltid se referansene våre i forskjellige segmenter, land og med forskjellige gulvløsninger fra Forbo.

Se våre referanser

Archidea 56 - Library Caledonian University Library