Velg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Transportgulv

Transportgulv & veggbelegg

En virkelig omfattende produktportefølje med ledende produkter designet for å oppfylle de spesifikke kravene i jernbane-, båt-, buss- og turismesegmentene.

Transport hovedbilde

Transport

Gulvløsninger til transportsektoren

Forbo har utviklet et omfattende og kompatibelt produkttilbud for gulv og vegg til transportsektoren. Enten du kjøper gulv til jernbane-, marine- eller bussindustrien, så kan vi tilby deg et eksepsjonelt utvalg av produkter og tjenester for å oppfylle de nødvendige kravene.

I vår portefølje av gulv finner du premium inngangssystemer, linoleumsgulv, tekstile banevarer, flotex tekstilhybrid og det bredeste spekteret av design og farger på markedet, som gir deg en verden av valg.

Hos Forbo Flooring Systems setter vi stor pris på de logistiske utfordringene for både nybygg og oppussingsprosjekter. Vi vil jobbe tett med deg for å forstå dine spesifikke krav, for å levere de best mulige servicenivåene og løsningene.

Transport - Jernbane

Segmenter

 • Coral FR Inngangsgulv

  Jernbane

  Gulvbelegg for Jernbane

  Jernbane

  Forbo tilbyr en omfattende og kompatibel gulv- og veggbeleggs-portefølje for jernbanesektoren. Alt gulv er sertifisert i henhold til EN 45545-2 med minimumsverdien HL2. Innenfor porteføljen er inngangssystemer, linoleumsgulv, tekstiltepper og flotex tekstilhybrid. Våre gulv er fullt sertifisert for å passe til mange typer skinnegående kjøretøy.

 • Flotex FR Marine

  Marine

  Gulvbelegg for Marine

  Marine

  IMO testet og godkjent marine gulv

  For cruiseskip, passasjerferger, elvebåter og offshore-anlegg er gulv et av de vanskeligste områdene å opprettholde en høy utseendemessig standard på.

  Gulvmaterialet setter tonen for det generelle utseendet til et fartøy med mange kriterier som påvirker spesifikasjonen, inkludert estetikk, levetid, vedlikehold og kravet til IMO / MED-sertifisering. Legg til andre ytelseskrav som sklihemmende, lydabsorpsjon, komfort, antistatiske egenskaper, rengjøringsevne, og det blir tydelig hvorfor gulvvalg er komplisert.

 • Buss & Turisme

  Buss & Turisme

  Gulvbelegg for Buss & Turisme

  Buss & Turisme

  Forbo tilbyr en omfattende og kompatibel gulvproduktportefølje for busser. Innenfor porteføljen er inngangssystemer, sklihemmende gulv, vinylgulv og Flotex tekstilhybrid.

Produkter

Produkter for bruksområdene jernbane-, båt, buss & turisme.

Jernbanegulv og veggbelegg

Vi har utviklet et omfattende og kompatibelt sortiment for gulv- og veggbelegg for den globale jernbanesektoren. Enten du kjøper gulvbelegg for høyhastighets-, intercity-, bybane- eller metrobiler, kan vi tilby deg et eksepsjonelt utvalg av produkter og tjenester for å oppfylle de nødvendige kravene.

Alle gulv er sertifisert i henhold til EN 45545-2 med minimumsverdien HL2. Innenfor porteføljen er inngangssystemer, linoleumgulv, tekstil banevare, Flotex tekstilhybrid. Våre gulv er fullt sertifisert for å passe til mange typer jernbanevogner.
Gå til jernbanegulv & veggbelegg

jernbanebilde
Marinebilde

Marine gulvbelegg

Gulvmaterialet setter tonen for det generelle utseendet til et fartøy med mange kriterier som påvirker spesifikasjonen, inkludert estetikk, holdbarhet, vedlikehold og kravet til IMO / MED-sertifisering. Legg til disse andre ytelseskravene som glidebestandighet, lydabsorpsjon, komfort, antistatiske egenskaper og rengjøringsevne, og det blir tydelig hvorfor gulvvalg er komplisert.

Våre IMO-sertifiserte gulv kan trygt brukes på cruiseskip, passasjerferger, charterbåter og andre seilende fartøy, i tillegg til offshore-anlegg der sertifiseringen er nødvendig.
Gå til marine gulvbelegg

Gulvbelegg for buss & turisme

Vi har utviklet en omfattende og kompatibel gulvproduktportefølje for buss og turisme. Innenfor porteføljen er inngangssystemer, sklihemmende gulv, vinylgulv og Flotex tekstilhybrid.
Gå til gulvbelegg for buss & turisme

Buss & turisme

Nyhetsbrev

Transpress nyhetsbrev

Abonner på Forbo Transports kvartalsvise TRANSPRESS-nyhetsbrev for å motta de siste produktoppdateringene, bedriftsinformasjon og referanser, samt generelle bransjenyheter fra Forbo Flooring Systems.
Subscribe now

Transpress logo

Transpress arkiv

<script type="text/javascript" src="https://forbointernationalsa.createsend.com/t/i/p/tdlhuy/0/1/0/1/0/">
</script>

Utstillinger

Transport utstillinger

Forbo Flooring Systems stiller ut på følgende utstillinger. Kontakt oss på forhånd for å avtale møter på noen av våre stands. Transportteamet ser frem til å møte eksisterende og nye kontakter innen jernbane-, marine- og buss segmentene ved de kommende arrangementene.

Utstillingsoversikt
Ta kontakt med oss for å forhåndsbestille et møte på stand på noen av disse arrangementene.

Nedlastinger

Nedlastinger

Nedenfor finner du en oversikt med nedlastbare dokumenter som dekker hele produktporteføljen i våre jernbane-, marine- og buss- og turismesamlinger. Hvis du trenger ytterligere informasjon, kan du sende oss en e-post, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.
Send oss en e -post for mer informasjon

Kontakt

Tjenester og logistikk

Tjenester

I tillegg til bredden i produktporteføljene våre for jernbane, skipsfart og buss, kombinert med fleksibilitet i å lage tilpassede design- og fargeløsninger som er skreddersydd for prosjektet ditt, forstår vi at service er like viktig, spesielt når det gjelder tids- og kostnadsstyring.

Forbo tilbyr en rekke tjenester for både nye og renoveringsprosjekter som sikrer maksimal effektivitet fra levering til lagring, fra merking til emballasje og fra installasjon til drift.

Spesielle størrelser

For å spare tid og kostnader under installasjonen, kan vi kutte til bestemte rullelengder eller detaljerte plantegninger, slik at gulvet enkelt kan legges på plass.

Cut to shape icon

Spesiell emballasje

Enten du trenger at alle leveranser skal gjøres på en pall med en bestemt størrelse eller krever spesifikke esker eller tilpasset emballasje, vil vi sørge for at emballasjen matcher dine behov.

Specific packaging icon

Planlagt levering av materialer

Vi forstår at gulvkravene til forskjellige deler av et prosjekt vil variere. Vi kan hjelpe ved å gruppere alle produktene som er spesifikke for byggeplanen din, og sørge for at det riktige materialet finner riktig sted og rett tid.

Material scheduling icon

Just in time-logistikk

Ved å arbeide i henhold til en avtalt kravplan, vil vi sikre at bare de nødvendige produktene leveres i samsvar med installasjonsprogrammet. Uavhengig av dine krav, vil vi i Forbo samarbeide med deg for å sikre at prosjektet går jevnt og gir maksimal effektivitet både når det gjelder tid og kostnader.

Just in time logistics icon

Skreddersydd merking

Vi tilbyr en helt tilpasset merkingstjeneste for alle våre produkter, fra artikkelnummer til prosjektreferanser og strekkoder. Vi blir enige med deg om hvilken informasjon som kreves før vi lager noe unikt for prosjektet ditt.

Bespoke labeling icon