Velg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Transport -Buss

Gulvbelegg for buss

Buss & turisme

Gulv for buss

Forbo tilbyr en omfattende og kompatibel gulvproduktportefølje for busser. Innenfor porteføljen er inngangssystemer, sklihemmende gulv, vinylgulv og Flotex tekstilhybrid.

Buss varemerker
Coral FR

Coral FR inngangsgulv

Ved å fjerne opptil 95% av smuss og fuktighet fra sålene på inngangen, kan Coral FR-inngangssystemer redusere slitasjen på innvendige gulvbelegg, minimere rengjørings- og vedlikeholdskostnader og beskytter passasjerene ved å redusere sklifare.

• Utmerkede smuss egenskaper
• Avpassede løsninger for både størrelse og form.

Se Coral FR inngangsgulv serien

Flotex tekstilhybrid

Flotex FR er en unik tekstil banevare, som kombinerer rengjøringsegenskapene og holdbarheten til et gulvbelegg (vinyl/linoleum) med komfort, sklisikkerhet, og akustiske egenskaper knyttet til tekstilgulv. Flotex Vision er den digitalt trykte HD-samlingen som gir mulighet for store mønstergjentakelser og livlige farger.

• Skreddersydd designtjeneste
• Lettvekt på ca. 1225 g / m²
• Enkel å rengjøre / hurtig tørking
• Avpassede løsninger for både størrelse og form

Se Flotex colour FR serien
Se Flotex vision FR serien

Flotex - Buss
Sklihemmende - Buss

Sklihemmende gulv

Vår sklihemmende vinylkolleksjon Step har en rekke løsninger designet for å oppfylle sikkerhetskravene til gulvbelegg i buss. Kombinerer holdbarhet og enestående sklihemmende egenskaper (opptil R12) med et bredt spekter av designmuligheter.

view the Step range

Eternal vinylgulv

Et svært holdbart heterogent vinylbelegg med et bredt spekter av designmuligheter. PUR Pearl-overflaten gir overlegen, langvarig utseende og ytelse.

se eternal serien

Eternal - Buss
Sarlon - Buss

Sarlon

Forbo Flooring Systems er spesialist på akustiske vinylgulvbelegg. Med over 30 års erfaring har vi den bransjekunnskapen som trengs for å levere førsteklasses akustiske gulv for busser.

se Sarlon serien