Velg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Utdanning – Administrasjonskontorer

Et funksjonelt område

Administrasjonskontorer

Komfortabelt og inspirerende

Dette er den delen av skolen der administrativt personale og ledelsen holder til. Den må ligge i nærheten av inngangspartiet, så gulvbelegget bør gjenspeile det som er i resepsjonsområdet, for å skape et helhetlig inntrykk.

Kontorer og møterom bør være komfortable, men inspirerende steder der ansatte, besøkende og elever/studenter kan uttrykke seg fritt og utveksle tanker og ideer med hverandre. Derfor er komforten og de estetiske aspektene viktige å ta hensyn til i utformingen av et kontor eller møterom.

Komforten og de estetiske aspektene er viktige å ta hensyn til i utformingen av et kontor eller møterom.

Produkter som skal brukes:

 • Marmoleum

  Marmoleum

  En naturlig vinner

  Marmoleum

  En naturlig vinner! Våre linoleumsbelegg i Marmoleum-serien er naturlige gulv forbundet med bærekraft, slitestyrke, høy kvalitet og innovativ design. Linoleum er laget av naturlige råmaterialer og er det mest bærekraftige gulvbelegget du kan velge. Produktserien Marmoleum er et CO2-nøytralt, robust gulvbelegg fra ende til annen. Oppdag den naturlige skjønnheten til Marmoleum-gulvene med over 300 farger og designer, alt fra marmorert til lineært og betongmønstret, tilgjengelig som banevare, fliser og planker.

 • Flotex

  Flotex

  Sterkt og hygienisk

  Flotex

  Flotex er et unikt tekstilgulvbelegg som kombinerer det robuste gulvets slitestyrke og holdbarhet med teppegulvets kvalitet, varme og komfort. Flotex er et sterkt og hygienisk gulv, og siden det er helt vanntett, er det også det eneste tekstilgulvet som virkelig tåler å vaskes.

 • Eternal

  Eternal

  Ftalatfritt

  Eternal

  Opplev Eternal vinylbelegg. Hver dag, hele dagen.
  Denne kolleksjonen av vinylbelegg er laget for å fungere på en rekke bruksområder. Den varierte paletten av farger og designer gir muligheten til å skape den atmosfæren du måtte ønske i ethvert rom. Hver dag, hele dagen er Eternal den ideelle løsningen: på jobben, skolen og i treningsstudioet. Et gulv der føttene dine føles til stede, selv om tankene er et helt annet sted.

 • Fontys Stappegoor Tilburg

  Sphera

  Optimal ytelse

  Sphera

  Sphera er Forbos nye premium homogene vinylbelegg, produsert i et splitter nytt produksjonsanlegg med den nyeste teknologien. Det har en unikt preget overflate som gir optimal ytelse, det har lavt utslipp og er 100 % ftalatfritt. Sphera er utformet av vårt europeiske designteam og består av tre forskjellige serier: Element, Energetic og Evolution.

 • Tessera

  Tessera

  Prima ytelse

  Tessera

  Tessera teppefliser er kjent for sin estetiske styling og enestående ytelse i de mest krevende, sterkt trafikkerte miljøene. Vi tilbyr Tessera teppefliser i en rekke varianter: luv med løkker, skåret luv, både løkker og skåret luv og retningsfrie fliser. Flotte designmuligheter for alle deler av bygningen!

 • Ingram Micro

  Allura

  Sterkt og komfortabelt

  Allura

  Ønsker du estetikken til naturlige tre- og steingulv, men med fordelene til sterke og komfortable vinylfliser? Utforsk våre NYE Allura LVT-kolleksjoner. Varmt å gå på, førsteklasses dimensjonsstabilitet, enkelt å legge og lett å vedlikeholde. Vi tilbyr våre LVT-designer i flere konstruksjoner for å være sikre på at det alltid finnes et egnet valg for ditt bruksområde.