Velg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

4. Langvarig og enkel å vedlikeholde

Svært slitesterke gulv som passer til formålet

Scroll videre for å oppdage mer

GULV DESIGNET MED ET FORMÅL

MEGET HOLDBAR OG PASSER FOR FORMÅLSEGNEDE LØSNINGER

For å virkelig gå i sirkel, tilbyr vi et bredt utvalg av gulv som er designet med et formål. For oss betyr det å tilby et bredt gulvvalg; fra gulv som er laget for kortsiktig bruk til gulvløsninger som er designet for å yte i mer enn 25 år. Disse langsiktige løsningene er designet for å holde seg renere lenger - slik at du kan bruke tid på viktigere ting og redusere rengjøringskostnadene med opptil 65 %.

Theme 4 intro image

SVÆRT HOLDBARE OG FORMÅLSEGNEDE LØSNINGER

FOR Å GÅ HELT SIRKULÆRT, TILBYR VI ET BREDT UTVALG MED GULV SOM ER DESIGNET MED ET FORMÅL

Bærekraft og lang levetid går hånd i hånd - jo mindre energi vi bruker på å skape, installere, fjerne, reparere og resirkulere produkter, jo mindre energi bruker vi generelt. Derfor er
gulvløsningene våre laget for å tåle belastende miljøer i tillegg til å være enkle å rengjøre, og dermed redusere rengjøringskostnadene betydelig. Vi tilbyr også kortsiktige løsninger som kan brukes gjentatte ganger.

Meet the circular economy

Fast Flooring

Fast Flooring er Forbos kolleksjon av limfrie gulv, inkludert inngangsgulv og innvendige gulvområder, i banevare-, flis- og plankeformat for maksimal fleksibilitet. Rask, enkel og økonomisk. Det gjør Fast Flooring ideelt for å passe behovene til en sirkulær økonomi.

Se vår Fast Flooring kolleksjon

Fast flooring løsninger

  • 50 %

    Fast Flooring installasjon kan spare over 50 % av nedetiden hvis det ikke er behov for et nytt undergulv. Dette er betydelig kostnadsbesparende.

  • 48 timer

    Gulvet er klart til umiddelbar bruk etter installasjon, ingen grunn til å vente i 48 timer før bruk med stor trafikk.

  • 1 million m²

    Velprøvd system med over 1 million m² installert av noen Fast Flooring-produkter som Modul'up.

Custom Flooring

Formålsegnet og begrenset avfall

Vi forstår at noen gulv trenger et design med et personlig preg. Med vårt custom flooring-program kan du designe et gulv med sebratrykk, lage et gulv med en firmalogo som matcher bedriftens farger eller kutte ut spesielle mønstre på gulvet. Spesialtilpasset gulv som er designet for å passe, kan til og med redusere installasjonsavfallet.

Vi tilbyr et stort kartotek med design hvor noen farger til og med kan farges på nytt i henhold til ditt valg. I tillegg tilbyr vi deg muligheten til å kutte former for å lage et unikt gulvdesign med for eksempel signering, kanter, skilting og morsomme elementer. Hvis du vil ha noe virkelig personlig, kan du også lage ditt eget design. Sammen med oss kan du velge og designe ditt ultimate drømmegulv på tvers av mange typer gulv.

For å gi deg en ide om alle mulighetene opprettet vi vårt Custom Flooring-magasin. Klikk på lenken nedenfor for å ta en titt på magasinet.

Les mer om custom flooring
Allura gulv

Bedre gulv som varer lenger

Alle våre produkter har lave emmisjoner som sikrer et godt inneklima. Det er viktig å følge noen enkle retningslinjer som vil bidra til å holde gulvet ditt vakkert i lang tid.

Et viktig element i Forbo-triangelen er inngangsløsningen. Når du bruker et inngangsgulv av høy kvalitet som våre Coral inngangssystemer, vil du få mindre smuss på gulvet, og derfor kan du potensielt redusere rengjørings- og vedlikeholdskostnadene med 65 %.

Når du har hensyntatt alle elementene i triangelen vil Forbo sine gulvbelegg gjøre resten.

Finn ut mer

Åpenhet i hvert trinn

Inkludert tredjeparts anmeldte EPDer for tekstil, vinyl og linoleum

Å være åpen er et av hovedelementene i vår bærekraftstrategi, og derfor vil vi gjerne ha bevis på at gulvene våre virkelig er bærekraftige, både for planeten og for helsen vår. Det er opprettet flere rapporter for dette formålet.

LCA
En livssyklusvurdering måler miljøytelsen til et produkt.

EPD
En miljødeklarasjon inneholder LCA for ett bestemt produkt.

HPD
En helseproduktdeklarasjon spesifiserer produktenes helsepåvirkning.

Finn ut mer om LCA, EPD og HPD
Creating better environments

Hvordan vi takler utfordringer i gulvbransjen