Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Ouderenzorg - Gemeenschappelijke ruimte

Sociale omgeving

Gemeenschappelijke ruimte

Vitaal onderdeel van elke ouderenzorgvoorziening

Gemeenschappelijke ruimten zijn de centrale punten voor de meeste bewoners. De meeste activiteiten vinden hier plaats, zoals: maaltijden, activiteiten en sociale bijeenkomsten. Daarom moeten de gemeenschappelijke ruimten niet alleen gezellige en stimulerende sociale ruimten zijn voor de bewoners, maar moeten ze ook de drukte van het dagelijkse leven in een druk tehuis aan kunnen. Bewoners moeten van hun sociale ruimtes kunnen genieten zonder zich zorgen te hoeven maken over de vloer. Belangrijke factoren zijn:

- Goede slipweerstand om uitglijden en struikelen te voorkomen
- Duurzaamheid om honderden bewoners, personeel en bezoekers aan te kunnen
- Uitstekende akoestische eigenschappen om het lawaai waar mogelijk te verminderen en in te dammen
- Vloeren die zo goed als nieuw worden schoongemaakt en hygiënisch zijn

Creëer een warme en gastvrije omgeving

Te gebruiken producten:

 • Marmoleum Modular Marble / Shade t3216 t3232 t3717 t3718

  Marmoleum

  Een natuurlijke winnaar

  Marmoleum

  Een natuurlijke winnaar! Onze linoleumvloeren (merknaam Marmoleum) zijn natuurlijke vloeren die worden geassocieerd met duurzaamheid, hoge kwaliteit en innovatief design. Linoleum wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen en is de meest duurzame vloerkeuze. Marmoleum is een CO2-neutrale veerkrachtige vloerbedekking, gemeten van cradle to gate. Ontdek de natuurlijke schoonheid van Marmoleum vloeren met meer dan 300 kleuren en dessins, variërend van gemarmerd tot lineair en beton, verkrijgbaar in banen, tegels en planken.

 • Flotex Naturals 010071 summer chevron

  Flotex

  Sterk en hygiënisch

  Flotex

  Flotex is een unieke textiele vloerbedekking die de slijtvaste en duurzame eigenschappen van een veerkrachtige vloer combineert met de kwaliteit, warmte en het comfort van een tapijt. Flotex is een sterke en hygiënische vloer, en omdat het volledig waterdicht is, is het ook de enige echt wasbare textielvloer.

 • Eternal 10012 & 12412

  Eternal

  Ftalaatvrij

  Eternal

  Ervaar Eternal vinyl in banen. Elk moment van de dag.
  Deze vinylbanencollectie heeft een breed scala aan toepassingsgebieden. Het gevarieerde kleurenpalet en de diverse dessins bieden de mogelijkheid om in elke ruimte elke gewenste sfeer te creëren. Voor elk moment van de dag biedt Eternal de ideale oplossing: op het werk, op school en in de sportschool. Een vloer waar je voeten zich verbonden voelen, zelfs als je ver weg bent.

 • Allura

  Allura

  Sterk & comfortabel

  Allura

  Bent u op zoek naar de esthetiek van natuurlijke houten en stenen vloeren met de voordelen van sterke en comfortabele vinyltegels? Ontdek onze nieuwe Allura LVT-collecties. Warme voeten, uitstekende dimensiestabiliteit, eenvoudige installatie en onderhoud. Wij bieden onze LVT collecties aan in verschillende constructies zodat er altijd een geschikte keuze is voor uw toepassing.

 • Tessera

  Tessera

  Uitstekende prestatie

  Tessera

  Tessera getufte tapijttegels staan bekend om hun esthetische vormgeving en uitstekende prestaties in de meest veeleisende omgevingen met intensief verkeer. Wij bieden Tessera tapijttegels in verschillende constructies; lussenpool, gesneden pool, combineerde pool en richtingloos Geweldige ontwerpmogelijkheden voor elke ruimte van uw gebouw!

 • Sarlon Cristal 433824

  Sarlon

  Verminder geluid

  Sarlon

  Brengt geluidsreductie op een hoger niveau. Akoestische vloeren leveren een belangrijke bijdrage als het gaat om geluidsreductie in gebouwen. Forbo Flooring is een specialist in akoestische vloeren met meer dan 30 jaar ervaring. In ons Sarlon akoestisch vinyl assortiment bieden wij vloeren met een contactgeluidreductie tot 19dB in een grote verscheidenheid aan kleuren en dessins.

 • Step Safety vinyl

  Step Safety vloerbedekking

  Slipweerstand

  Step Safety vloerbedekking

  Veiligheid. Ontwerp. Vertrouwen. Step is een met deeltjes versterkte vloerbedekking die een levenslange slipweerstand garandeert. De unieke "Step Crystals" zorgen voor uitstekende antislipeigenschappen en een heldere en duidelijke visuele weergave. Step veiligheidsvloeren hebben alle relevante antislipwaarden (R10, R11, R12) en voldoen aan alle veiligheidseisen voor een breed scala aan toepassingen, waaronder natte ruimtes.