Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Ouderenzorg- Gangen

Een wandeling maken

Ouderenzorg

Duurzaam, antislip en gemakkelijk schoon te maken

Gangen zijn in de eerste plaats bewegingsruimtes die verschillende delen van een instelling met elkaar verbinden. In het dagelijks leven en de zorg dienen ze ook als ontmoetings- en uitwisselingsruimte tussen bewoners. Als de ruimtelijke structuur het toelaat, kunnen ze met elkaar wandelen en bewegen. Recreatieve nissen nodigen uit om even te pauzeren, te ontspannen en te vertoeven. Vooral zitgelegenheden die dicht bij gemeenschappelijke ruimtes liggen, zijn populair, zodat gevolgd kan worden wat daar gebeurt en tegelijkertijd een zekere afstand kan worden bewaard.

Kies een vloer die:
• Duurzaam is
• Gemakkelijk te installeren is
• Gemakkelijk schoon te maken is.

Gangen vormen een integraal onderdeel van een gebouw. Ze vereisen geluiddempende vloerbedekkingen, met een goede duurzaamheid en slipweerstand.

Aanbevolen producten:

 • AWO-Seniorenheim_Leipzig

  Marmoleum

  Duurzaam en CO2-neutraal

  Duurzaam en CO2-neutraal geproduceerd

  Linoleum van Forbo heeft alles wat vereist wordt van een vloerbedekking in de drukbezochte gangen en doorgangen van een zorginstelling: duurzaamheid, onderhoudsgemak, en antimicrobiële eigenschappen die een hoge hygiënestandaard garanderen. Met een uitstekende ecologische balans en de verscheidenheid aan kleuren en structuren die bijna geen enkele designwens onvervuld laat, scoort linoleum van Forbo nog meer.

 • Flotex

  Flotex hightech vloerbedekking

  Sterk en hygiënisch

  Flotex hightech vloerbedekking

  Flotex is een unieke textiele vloerbedekking die de slijtvaste en duurzame eigenschappen van een veerkrachtige vloer combineert met de kwaliteit, warmte en het comfort van een tapijt. Flotex is een sterke en hygiënische vloer, en omdat het volledig waterdicht is, is het ook de enige echt wasbare textielvloer.

 • Eternal

  Eternal projectvinyl

  Praktisch en Ftalaatvrij

  Eternal projectvinyl

  Ervaar Eternal vinyl in banen. Elk moment van de dag.
  Deze vinylbanencollectie heeft een breed scala aan toepassingsgebieden. Het gevarieerde kleurenpalet en de diverse dessins bieden de mogelijkheid om in elke ruimte elke gewenste sfeer te creëren. Voor elk moment van de dag biedt Eternal de ideale oplossing: op het werk, op school en in de sportschool. Een vloer waar je voeten zich verbonden voelen, zelfs als je ver weg bent.