Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Ouderenzorg - Badkamers en natte ruimtes

Veiligheid eerst

Natte vloeren

Verminder het risico van uitglijden en struikelen

In instellingen voor ouderenzorg is slipweerstand van het grootste belang. Vloeren zijn verantwoordelijk voor veel ongevallen die leiden tot letsel, uitglijden en struikelen. Door te kiezen voor een slipvaste veiligheidsvloer, kan het aantal ongevallen door uitglijden aanzienlijk worden verminderd.

Forbo heeft Step veiligheidsvinylvloeren met verbeterde deeltjes met gegarandeerde levenslange slipweerstand. Variërend van slipweerstand R10 tot R11 en R12 voor gebieden waar een hoger sliprisico is vastgesteld, zoals professionele keukens. Voor ruimtes waar water of gemorste vloeistoffen de veiligheid in gevaar brengen, zoals in badkamers, biedt Forbo de Step wetroom vloerbedekking en Onyx+ wandbekleding.

Veiligheid, design & vertrouwen

Te gebruiken producten:

 • Surestep

  Vloeren voor natte ruimtes

  Veiligheid. Design. Vertrouwen

  Vloeren voor natte ruimtes

  Antislip vloeren voor natte ruimtes zorgen ervoor dat bewoners gebruik kunnen maken van badkamerfaciliteiten zonder zich zorgen te maken over uitglijden.**

  Forbo biedt een complete vloeroplossing voor natte ruimtes met zijn Step Safety vloerbedekking en Onyx vinyl wandbekleding. Step is een antislip vloerbedekking met verbeterde deeltjes die langdurige bescherming en optimale hygiëne biedt. Onyx+ biedt een glad, hygiënisch wandoppervlak in eigentijdse kleuren.

 • Flotex Stone

  Flotex

  Sterk en hygiënisch

  Flotex

  Bionische vloerprestaties

  Flotex kan gebruikt worden voor en-suite badkamers waar een meer huiselijke sfeer gewenst is. Flotex is 100% waterdicht en bestand tegen de dagelijkse ontberingen van ruimtes waar veel water wordt gemorst, terwijl geurtjes worden tegengegaan.

  Beschikbaar in hout en steen designs om een persoonlijker interieur te creëren.