Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Vloeroplossingen voor werkruimtes

Gezond binnenmilieu

Greystar referentie

Comfortabel en inspirerend

De ideale werkruimte is een plek waar werknemers zich prettig, veilig en gemotiveerd voelen. Kleur, lichtintensiteit en akoestiek zijn allemaal factoren die van invloed zijn op de mate van aandacht en concentratie van werknemers in een werkruimte. Forbo biedt een reeks oplossingen die aan al deze criteria voldoen. Dit zijn de belangrijkste elementen waarmee u rekening moet houden bij het zoeken naar de juiste vloer voor uw werkruimte.

Kies een vloer die:
● Zorgt voor een stimulerende atmosfeer
● Gemakkelijk te reinigen en te onderhouden is
● Duurzaam is
● Bijdraagt aan gezonde binnenruimtes

Kleur, licht, akoestiek, alles beïnvloedt de aandachtsspanne en concentratie van uw werknemers.

Flotex - gevlokte vloer

Flotex is een unieke textiele vloerbedekking die de sterkte, duurzaamheid en facilitaire voordelen van een vlakke veerkrachtige vloerbedekking combineert met de warmte, comfort en akoestiek van tapijt. Daarnaast biedt Flotex veiligheid door een zeer hoge slipvastheid.

De nylon vezels absorberen niet alleen het geluid en geven een comfortabel gevoel, ze sluiten ook (fijn)stof en allergenen in die anders blijven zweven in de lucht. Door de bijzondere constructie is Flotex beschermd tegen schimmel en nare luchtjes, Flotex blijft mooi en na goed reinigen ziet Flotex er weer als nieuw uit.

Ontdek de collectie

Flotex Colour - 982004, 982007, 982017, 982031
Marmoleum

Marmoleum - de duurzaamste keuze

Marmoleum is gemaakt van natuurlijke en hernieuwbare materialen. Het is de meest duurzame vlakke veerkrachtige vloer die er is: Marmoleum is CO2 neutraal en draagt niet bij aan klimaatverandering. Met Marmoleum kiest u voor een vloer die bijdraagt aan een betere wereld voor huidige en toekomstige generaties.

Daarnaast is Marmoleum praktisch en makkelijk in onderhoud. Onze nieuwe Marbled collectie bevat 21 kleuren die extra vuilverhullend zijn. Dat is handig! Niet alleen zand, stof en vuil zijn minder zichtbaar, ook krasjes en loopsporen vallen minder op.

Ontdek de collectie

Allura - luxe vinyltegels

Zoekt u een vloer met de natuurlijke uitstraling van hout of steen met de voordelen van sterke en comfortabele vinyltegels? Ontdek dan onze nieuwe Allura LVT-collecties. Ze voelen warm aan bij het lopen, zijn erg vormvast en zijn makkelijk te installeren en te onderhouden. Onze LVT-designs zijn verkrijgbaar in verschillende constructies, zodat u gegarandeerd een vloer vindt die perfect bij u past.

Ontdek de collectie

Ingram Micro
Tessera InTouch Watercolor 3300 Fresco & 3301

Tessera - tapijttegels

Tessera is een ruim assortiment tapijttegels met verschillende constructietypes. Ze zijn verkrijgbaar in een hele reeks formaten waarmee u creatief een vloer ontwerpt, van planken tot XL-tegels. Deze vloer biedt een contactgeluiddemping tot 30 dB. Er zijn ook richtingloze producten verkrijgbaar waarmee u het snijafval vermindert tot slechts 2%.

Ontdek de collectie

Sarlon | Modul’up - akoestisch vinyl

Forbo Flooring heeft meer dan dertig jaar ervaring en gespecialiseerde kennis over deze sector. In die tijd hebben we al meer dan 100 miljoen m² aan geluiddempende vloerbedekkingen geproduceerd. Sarlon | Modul'up bevat geen ftalaten en is verkrijgbaar in veel kleuren en designs.

Sarlon | Modul'up is een uitstekende all-round performer, ideaal voor wachtruimtes waar geluidsoverlast een probleem kan zijn. Het heeft een contactgeluidreductie van 15 tot 19 dB en vereist minimale reiniging en onderhoud.

Ontdek de collectie

761 | steel concrete 4804 | copper stardust
Wonderlab 06 943202

Naaldvilt

De robuuste, slijtvaste eigenschappen van onze naaldviltvloeren maken ze ideaal voor vloeren die veel verkeer te verwerken krijgen of waar waarschijnlijk stoelen met wieltjes zullen worden gebruikt. Naaldvilt is vaak een kostenefficiënt alternatief voor conventioneel kamerbreed tapijt in intensief gebruikte ruimtes die een praktische en duurzame textiele vloerbedekking vereisen.

Ontdek de collectie

Eternal - projectvinyl

De Eternal vinylcollectie van Forbo combineert de uitstraling van natuurlijke materialen met kleurrijke designs en exclusieve, digitaal geprinte dessins.

Forbo gelooft in ‘creating better environments’. Bij de productie van Eternal gebruiken wij dan ook uitsluitend groene stroom. Al onze processen zijn afgestemd om de maximale hoeveelheid gerecycled materiaal te kunnen gebruiken in onze producten. Bovendien wordt Eternal met vooruitstrevende, ftalaatvrije technieken geproduceerd.

Ontdek de collectie

Eternal Material 10182
Sphera Energetic 50213-51215

Sphera - homogeen vinyl

Dankzij de SMART-toplaag is Sphera zeer goed bestand tegen chemicaliën, krassen en vlekken. Dat maakt de vloer ideaal voor ruimtes met veel "verkeer" die gemakkelijk vuil worden. Sphera is een onderhoudsvriendelijke, ftalaatvrije homogene vinylvloer die een hygiënische omgeving garandeert. Deze op de productielijn gecoate en daarna gebosseleerde vloer ziet er prachtig uit en is uiterst slijtvast.

Ontdek de collectie