Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Kantoren - Keukens en bedrijfsrestaurants

Hygiënische vloeren

The Gem

Duurzaam, antislip en gemakkelijk schoon te maken

In keukens en bedrijfsrestaurants staat veiligheid voorop. In dergelijke omgevingen is een vloer met uitstekende antislip-eigenschappen cruciaal om het risico op ongevallen te minimaliseren. Duurzaamheid en gemakkelijk schoon te maken zijn ook de belangrijkste aandachtspunten in deze gebieden. Forbo begrijpt jouw ​​behoeften en daarom hebben we vloeroplossingen ontwikkeld die levenslang slipvast zijn en veiligheidsoplossingen bieden voor een breed scala aan toepassingen.

Kies een vloer die:
● slipvast is
● duurzaam is
● gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden is

Duurzame, hygiënische en gemakkelijk te reinigen materialen

Aanbevolen producten:

 • Safestep

  Step antislip vloeren

  Veiligheid. Design. Vertrouwen.

  Step antislip vloeren

  Veiligheid. Design. Vertrouwen. Step is een met deeltjes versterkte vloerbedekking die levenslang slipvast is. De unieke "Step Crystals" bieden uitstekende antislip-eigenschappen en een helder en helder beeld. Step-veiligheidsvloeren voldoen aan alle relevante slipweerstandsclassificaties (R10, R11, R12) en voldoen aan de veiligheidseisen voor een breed scala aan toepassingen, inclusief natte ruimtes.

 • Marmoleum Modular Marble / Shade t3216 t3232 t3717 t3718

  Marmoleum

  Duurzaam en CO2-neutraal

  Marmoleum

  Een natuurlijke winnaar! Onze linoleum vloerbedekkingen van het merk Marmoleum zijn natuurlijke vloeren die geassocieerd worden met duurzaamheid, duurzaamheid, hoge kwaliteit en innovatief design. Linoleum is gemaakt van natuurlijke grondstoffen en is de meest duurzame vloerkeuze. Het Marmoleum-assortiment is een CO2-neutrale veerkrachtige vloerbedekking, gemeten van wieg tot poort. Ontdek de natuurlijke schoonheid van Marmoleum-vloeren met meer dan 300 kleuren en dessins, variërend van gemarmerd tot lineair en beton, verkrijgbaar in plaat, tegels en planken.

 • Allura 60151 white raw timber | Flotex 145009 checkerboard

  Flotex

  Sterk en hygiënisch

  Flotex

  Flotex is een unieke textiele vloerbedekking die de slijtvaste en duurzame eigenschappen van een veerkrachtige vloer combineert met de kwaliteit, warmte en comfort van een tapijt. Flotex is een sterke en hygiënische vloer en door zijn volledige waterdichtheid ook de enige echt afwasbare textielvloer.

 • ROC Aventus

  Eternal

  Ftalaatvrij

  Eternal

  Ervaar Eternal vinyl in banen. Elk moment van de dag.
  Deze vinylcollectie is gemaakt om te werken in een breed scala aan toepassingsgebieden. Het gevarieerde palet aan kleuren en dessins biedt de mogelijkheid om in iedere ruimte elke gewenste sfeer te creëren. Voor elk moment van de dag biedt Eternal de ideale oplossing: op het werk, op school en in de sportschool. Een vloer waar je voeten zich verbonden voelen, zelfs als je ver weg bent.

 • Sphera Element 50049 table laptop

  Sphera

  Optimale performance

  Sphera

  Sphera is Forbo's premium homogene vinyl vloerbedekking geproduceerd in een gloednieuwe fabriek met de nieuwste technologie. Het heeft een uniek reliëfoppervlak dat optimale prestaties biedt, het heeft een lage emissie en is 100% ftalaatvrij. Sphera is vormgegeven door ons Europese ontwerpteam en bestaat uit 3 verschillende series: Element, Energetic en Evolution.

 • Allura

  Allura

  Sterk en comfortabel

  Allura

  Ben je op zoek naar de esthetiek van natuurlijke houten en stenen vloeren met de voordelen van sterke en comfortabele vinyltegels? Ontdek onze Allura LVT-collecties. Warm onder de voeten, uitstekende maatvastheid, eenvoudige installatie en onderhoud. We bieden onze LVT-ontwerpen aan in verschillende constructies om ervoor te zorgen dat er altijd een geschikte keuze is voor jouw toepassing.