Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Kantoren - Werkplekken

Een gezonde werkomgeving

Greystar referentie

Comfortabel en inspirerend

De perfecte werkplek is een omgeving waar je medewerkers zich prettig, veilig en geïnspireerd kunnen voelen. Kleur, licht, akoestiek, het heeft allemaal invloed op de aandacht en concentratie van medewerkers op de werkplek. Forbo biedt een scala aan oplossingen die aan al deze eisen voldoen. Bij het zoeken naar de juiste vloer in de werkomgeving zijn dit de belangrijkste elementen om rekening mee te houden.

Kies een vloer die:
● een inspirerende sfeer biedt die de concentratie bevordert
● gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden is
● duurzaam is
● bijdraagt aan een gezond binnenmilieu
● het geluidsniveau verlaagt

Kleur, licht, akoestiek, het heeft allemaal invloed op de aandacht en concentratie van je medewerkers. De juiste vloer draagt hier positief aan bij.

Aanbevolen producten:

 • Marmoleum

  Marmoleum

  Duurzaam en CO2-neutraal

  Marmoleum

  Een natuurlijke winnaar! Onze linoleum vloerbedekkingen van het merk Marmoleum zijn natuurlijke vloeren die geassocieerd worden met duurzaamheid, duurzaamheid, hoge kwaliteit en innovatief design. Linoleum is gemaakt van natuurlijke grondstoffen en is de meest duurzame vloerkeuze. Het Marmoleum-assortiment is een CO2-neutrale veerkrachtige vloerbedekking, gemeten van wieg tot poort. Ontdek de natuurlijke schoonheid van Marmoleum-vloeren met meer dan 300 kleuren en dessins, variërend van gemarmerd tot lineair en beton, verkrijgbaar in plaat, tegels en planken.

 • De veerkracht

  Flotex

  Sterk en hygiënisch

  Flotex

  Flotex is een unieke textiele vloerbedekking die de slijtvaste en duurzame eigenschappen van een veerkrachtige vloer combineert met de kwaliteit, warmte en comfort van een tapijt. Flotex is een sterke en hygiënische vloer en door zijn volledige waterdichtheid ook de enige echt afwasbare textielvloer.

 • Eternal Material 10032 + Eternal Colour 45132

  Eternal

  Ftalaatvrij

  Eternal

  Ervaar Eternal vinyl in banen. Elk moment van de dag.
  Deze vinylcollectie is gemaakt om te werken in een breed scala aan toepassingsgebieden. Het gevarieerde palet aan kleuren en dessins biedt de mogelijkheid om in iedere ruimte elke gewenste sfeer te creëren. Voor elk moment van de dag biedt Eternal de ideale oplossing: op het werk, op school en in de sportschool. Een vloer waar je voeten zich verbonden voelen, zelfs als je ver weg bent.

 • Fontys Stappegoor Tilburg

  Sphera

  Optimale performance

  Sphera

  Sphera is Forbo's premium homogene vinyl vloerbedekking geproduceerd in een gloednieuwe fabriek met de nieuwste technologie. Het heeft een uniek reliëfoppervlak dat optimale prestaties biedt, het heeft een lage emissie en is 100% ftalaatvrij. Sphera is vormgegeven door ons Europese ontwerpteam en bestaat uit 3 verschillende series: Element, Energetic en Evolution.

 • Tessera

  Tessera

  Buitengewone prestaties

  Tessera

  Tapijttegels van Tessera staan ​​bekend om hun esthetische vormgeving en uitstekende prestaties in de meest veeleisende omgevingen met veel verkeer. Wij bieden Tessera-tapijttegels in diverse constructies; lussenpool, gesneden pool, gesneden & luspool en willekeurig leggen. Geweldige ontwerpmogelijkheden voor elk deel van jouw gebouw!

 • Ingram Micro

  Allura

  Sterk en comfortabel

  Allura

  Ben je op zoek naar de esthetiek van natuurlijke houten en stenen vloeren met de voordelen van sterke en comfortabele vinyltegels? Ontdek onze Allura LVT-collecties. Warm onder de voeten, uitstekende maatvastheid, eenvoudige installatie en onderhoud. We bieden onze LVT-ontwerpen aan in verschillende constructies om ervoor te zorgen dat er altijd een geschikte keuze is voor jouw toepassing.