Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Industrie - Kantoren en algemene ruimtes

Gezonde binnenruimtes

Greystar referentie

Algemene ruimtes binnen industriële omgeving

Op de meeste industriële locaties of in fabrieken zijn er ook ruimtes waar reguliere vloerbedekking nodig is, zoals kantoren, vergaderruimtes of gangen. Of ruimtes waar vloerbedekking met speciale eigenschappen nodig zijn. Van entreesystemen tot antislip en waterbestendig, van geluidreductie tot bacteriostatisch en bacteriedodend. Welke eigenschappen u ook zoekt, Forbo biedt als totaalleverancier een vloeroplossing voor elke situatie.

Creëer een omgeving waarin uw werknemers zich prettig, veilig en geïnspireerd voelen. Kleur, licht, akoestiek; het heeft allemaal invloed op de mate van aandacht en concentratie van uw werknemers in de werkruimte. Wij bieden een scala aan vloeroplossingen die aan al deze eisen voldoen. Bij het zoeken naar de juiste vloer in de werkomgeving, zijn dit de belangrijkste elementen om te overwegen.

Kies een vloer die:
● Zorgt voor een inspirerende sfeer die de concentratie bevordert
● Makkelijk in schoonmaak en onderhoud is
● Duurzaam is en bijdraagt aan een gezond binnenmilieu
● Goede akoestische prestaties biedt

Kleur, licht, akoestiek; het heeft allemaal invloed op de mate van aandacht en concentratie van uw werknemers in de werkruimte.

Kies voor:

 • Marmoleum

  Marmoleum

  Een natuurlijk winaar

  Marmoleum

  Een natuurlijke winnaar! Onze linoleum vloerbedekkingen (merknaam Marmoleum) zijn natuurlijke vloeren die geassocieerd worden met duurzaamheid, hoge kwaliteit en innovatief design.
  Linoleum is gemaakt van natuurlijke grondstoffen en de meest duurzame keus in vloerbedekkingen. Ontdek de natuurlijke schoonheid van Marmoleum met meer dan 300 kleuren & designs van gemarmerd tot gestreept of effen betonlook. Verkrijgbaar in banen, tegels en planken.

 • De veerkracht

  Flotex

  Sterk en hygienisch

  Flotex

  Flotex is een unieke textiele vloerbedekking die de sterkte, duurzaamheid en facilitaire voordelen van een vlakke veerkrachtige vloer combineert met de warmte, comfort en akoestiek van tapijt. Flotex is een sterke en hygiënische vloer, de enige nat te reinigen textiele vloerbedekking en dus compleet waterproof. Daarnaast biedt Flotex veiligheid door de hoge slipweerstand.

 • Eternal Material 10032 + Eternal Colour 45132

  Eternal

  Ftalaatvrij

  Eternal

  Ervaar Eternal ieder moment van de dag

  De Eternal vinylcollectie voorziet in oplossingen voor alle ruimtes waar mensen werken, leven, ontspannen, genezen, leren en spelen. Doordat Eternal naadloos aansluit bij de specifieke functie van een ruimte, kunnen gebruikers zich er vrij en zorgeloos bewegen. De beschikbare kleuren en designs zijn zo gevarieerd dat in iedere ruimte de gewenste sfeer kan worden gecreëerd, voor ieder moment van de dag.

 • Tessera

  Tessera

  Uitstekende prestaties

  Tessera

  Tessera tapijttegels staan bekend om hun esthetische vormgeving en uitstekende prestaties in de meest veeleisende omgevingen. Wij bieden Tessera tapijttegels aan in verschillende constructies; lussenpool, gesneden pool, combineerde pool en richtingloos. Met Tessera tappijttegels heeft u geweldige ontwerpmogelijkheden voor elke ruimte in uw gebouw!

 • Ingram Micro

  Allura

  Sterk en comfortabel

  Allura

  Allura van Forbo is in elk opzicht de beste keuze.
  Een Nederlands kwaliteitsproduct met de mooiste designs, de hoogste kwaliteit en ongeëvenaarde service. De Allura collectie wordt volledig in onze fabriek in Coevorden ontworpen en geproduceerd, waardoor u verzekerd bent van een kwaliteitsvloer van Nederlandse bodem. Of u nu gaat voor Allura dryback, Flex loslegtegels of Allura Click, u bent verzekerd van het mooiste ontwerp en de hoogste kwaliteit.

 • Safestep 175032

  Step Antislip vloeren

  Veiligheid. Design. Vertrouwen

  Step Antislip vinyl

  Veiligheid. Design. Vertrouwen.
  De verschillende lagen in alle Step vloeren, zorgen samen voor uitstekende prestaties. De compacte, gekalanderde rug zorgt er voor dat hoge belastingen geen probleem zijn en de indrukbestendigheid zeer goed is. Deze rug bestaat uit 70% gerecycled materiaal, wat zorgt voor een goed milieuprofiel. De glasvliesdrager vormt het hart van het product en geeft Step haar hoge dimensiestabiliteit.

 • Coral Click 7834 (12mm) or 7884 (17mm)

  Entreesystemen

  De eerste bescherming

  Entreesystemen

  Bescherm uw vloer, uw bezoekers en uw interieur. Elk gebouw heeft een ingang en een uitgang. De entree is het eerste contact met uw klant en de eerste bescherming tegen vocht en vuil voor alle andere vloeren die zijn geïnstalleerd. Met de Coral en Nuway schoonloopsystemen van Forbo neemt u de eerste belangrijke en mooie stap om uw vloer duurzaam te beschermen.