Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Gezondheidszorg - Ziekenzalen & Slaapkamers

Eenvoudige reiniging

Medix Zürich AG

Duurzaamheid, bestand tegen indrukken en eenvoudige reiniging

Duurzaamheid, weerstand tegen indrukken en eenvoudige reiniging zijn belangrijke factoren bij het installeren van een vloer in ziekenzalen en slaapkamers in een ziekenhuis. Forbo begrijpt de behoeften en zorgen van de zorgmarkt. Met ons brede productassortiment staan wij klaar om u te helpen.

Onze Marmoleum-collectie is ideaal voor ziekenzalen en slaapkamers waar duurzaamheid en hygiëne vereist zijn. Marmoleum is van nature bacteriostatisch en het is onafhankelijk bewezen dat het de groei en verspreiding van infecties zoals MRSA, Norovirus, Acinetobacter baumannii en C Difficile remt, wat bijdraagt aan een gezondere en hygiënischer omgeving op de ziekenzalen en slaapkamers van een ziekenhuis.

Onze Sphera-collectie is ook een uitstekende keuze voor dit soort ruimtes, omdat het niet alleen extreem duurzaam is, maar ook een SMART-topfinish heeft die een hoge weerstand tegen chemicaliën, krassen en vlekken garandeert. Het is ook 100% ftalaatvrij en heeft een zeer lage uitstoot, wat bijdraagt aan een hoge luchtkwaliteit binnenshuis.

Duurzaam, hygiënisch en eenvoudig te reinigen

Te gebruiken producten:

 • Marmoleum

  Marmoleum

  Een natuurlijke winnaar

  Marmoleum

  Een natuurlijke winnaar! Onze linoleum vloerbedekkingen, die we Marmoleum noemen, zijn natuurlijke vloeren die geassocieerd worden met duurzaamheid, hoge kwaliteit en innovatief design. Linoleum is gemaakt van natuurlijke grondstoffen en is de meest duurzame vloerkeuze. Het Marmoleum-assortiment is een CO2-neutrale veerkrachtige vloerbedekking van cradle to gate. Ontdek de natuurlijke schoonheid van Marmoleum-vloeren met meer dan 300 kleuren en dessins, variërend van gemarmerd tot lineair en beton, verkrijgbaar in banen, tegels en planken.

 • eternal

  Eternal

  Ftalaatvrij

  Eternal

  Ervaar Eternal vinyl in banen. Elk moment van de dag.
  Deze vinylcollectie is gemaakt voor een breed scala aan toepassingsgebieden. Het gevarieerde palet aan kleuren en dessins biedt de mogelijkheid om in iedere ruimte elke gewenste sfeer te creëren. Voor elk moment van de dag biedt Eternal de ideale oplossing: op het werk, op school en in de sportschool. Een vloer waar uw voeten zich verbonden voelen, ook als u ver weg bent.

 • Sphera

  Sphera

  Optimale prestatie

  Sphera

  Sphera is Forbo's nieuwe premium homogene vinylvloerbedekking geproduceerd in een gloednieuwe fabriek met de nieuwste technologie. Het heeft een uniek reliëf oppervlak dat optimale prestaties biedt, het heeft een lage emissie en is 100% ftalaatvrij. Sphera is ontworpen door ons Europese ontwerpteam en bestaat uit 3 verschillende collecties: Element, Energetic en Evolution.