Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Vloerkeuzegids voor projectmanagers

Ben je facilitair manager, projectmanager of vastgoedeigenaar? Zit je in de oriëntatiefase of heb je al een vloeroplossing op het oog? Vind hier alles wat je nodig hebt voor, tijdens en na installatie van jouw project.

Vloerkeuzegids Eindgebruikers | Forbo Flooring Systems

Laat je inspireren

Laat je inspireren

Bepaal de ideale vloeroplossing voor jouw project. Wij helpen je graag verder met inspiratie en informatie.

Referenties

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van Forbo Flooring-vloeren. voor nieuwbouw, renovatie of transformatie. Onze duurzame vloeroplossingen vind je vrijwel overal van onderwijs tot zorg, van kantoor tot restaurant.
LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE REFERENTIEPROJECTEN

Ben de Graaff reference

Forbo Inspiratieblogs

Hoe kies je voor hoogwaardige functionaliteit en kwaliteit zonder dat dit ten koste gaat van de uitstraling voor het interieur? Onze experts delen graag hun kennis en inzichten over functionaliteit en interieurtrends.
Lees onze blogs

The Flowerbed | Forbo Flooring Systems

Vloer op maat voor elk segment

Elke werkomgeving stelt specifieke eisen. Zoek je naar de juiste functionaliteit voor jouw kantoor, productiefaciliteit, winkel, zorgomgeving of onderwijsgebouw?
Bezoek de segmentpagina’s

Healthcare flooring

Over Forbo Flooring

Bij ons kun je rekenen op vakmanschap, kwaliteit en een rijke historie als vloerenspecialist. Al ruim 125 jaar. En oer-Nederlands met onze ‘roots’ in de Zaanstreek. We weten dus hoe het is om voorop te lopen. Tot op de dag van vandaag. Ben je benieuwd hoe we dat doen met duurzame oplossingen en kwaliteitsvloeren?
Lees hier ons verhaal

Assendelft_industry_production

Vind de ideale vloeroplossing

Meteen aan de slag

Heb je voldoende inspiratie? We helpen je graag verder met de ideale oplossing voor jouw specifieke project.

Functionele prestaties

Wat weegt in jouw project mee? Circulair materiaalgebruik, comfort en een gezonde werkomgeving voor het welzijn van medewerkers? Een goede luchtkwaliteit, de juiste akoestiek en LRV-waarde? Of vooral onderhoudsgemak en een korte installatietijd? Maak hieronder je keuze.

Vloerkeuzehulp

Productpagina's en catalogus

Ontdek welke vloeroplossing bij jouw eisen past. Scroll door onze productpagina’s of bekijk onze handige digitale catalogus met een ruime keuze uit een breed assortiment vloeren van circulair tot losleg, van banen tot stroken en tegels.
Naar productpagina's
Download productcatalogus

Product portfolio

Productzoeker

Vind snel en eenvoudig de beste oplossing voor jouw project. Gebruik de filterfunctie, typ de productnaam of -code in of zoek op kleur of NCS-code.
Naar de productzoeker

productzoeker

Vloervisualiser

Van inspiratie naar visualisatie. Selecteer je ideale vloer en bekijk meteen het eindresultaat in jouw eigen interieur. Upload interieurfoto's en maak elke combinatie die je wilt. Delen met collega's of twee vloeren met elkaar vergelijken? Geen punt, ook die opties zijn mogelijk.
Naar de Vloervisualiser

FloorVisualizer Marmoleum Linear

Whitepapers and factsheets

Is duurzaamheid, een gezond binnenklimaat of akoestiek een belangrijk aspect binnen jouw ontwerp? Wil je meer weten over circulariteit en de vloerenindustrie? In onze whitepapers en factsheets vind je alle informatie.
Bekijk onze whitepapers en Factsheets

Design for the Mind Whitepaper

Kies je product

Selecteer je product

Heb je een keuze gemaakt? En weet je welke vloer het beste past bij jouw vloerproject? Zo zorg je dat de architect, designer of het vloerenbedrijf over alle benodigde informatie beschikt.

Productpaginas

Op onze productpagina’s vind je alles overzichtelijk op een rij van collectie tot technische specificaties, video's, CAD-files of BIM-links.

Naar onze productpagina's

Overzicht productpagina's| Forbo Flooring Systems

Digitale stalenboeken

Onze digitale stalenboeken zijn een perfecte manier om onze verschillende vloercollecties te bekijken, inspiratie op te doen en stalen te bestellen.

Bekijk onze digitale stalenboeken

Digitaal stalenboek | Forbo Flooring Systems

Bestel een staal

Stalen geven je een goed idee van hoe je toekomstige Forbovloer eruit ziet. Bestel eenvoudig online, voel, ruik en ervaar. Je hebt ze binnen een paar dagen al in huis.

Bestel een staal

Bestel een staal | Forbo Flooring Systems

Downloads

Maak een weloverwogen vloerkeuze. Bezoek ons productdownloadcentrum en download eenvoudig belangrijke documenten, zoals Prestatieverklaringen, Veiligheidsinformatiebladen, Technische specificaties en meer.

Naar Downloadcentrum

Going round, moving forward | Forbo Flooring Systems

Offerte aanvragen

Neem contact met ons op als je meer wilt weten over prijzen of een offerte wilt aanvragen. Wij zijn je graag van dienst, zodat je alle informatie hebt voor een weloverwogen vloerkeuze.

Neem contact op

call center | Forbo Flooring Systems

Na projectoplevering

Na projectoplevering

Gefeliciteerd met de oplevering van jouw project! Maar hiermee houdt de informatie nog niet op. Ontdek hieronder wat je na installatie kunt doen om het beste uit je vloer te halen?

Schoonmaak & Onderhoud Topshield Pro | Forbo Flooring Systems

Back to the floor - Take Back Service

Bij Forbo Flooring werken we actief mee aan een circulaire economie; van afval naar grondstof. Zo zetten wij die knop om door het hergebruik van snijrestanten. Ook meedoen? Gebruik dan onze Take Back Service zo weet je zeker dat er geen materiaal verloren gaat.

Naar onze Take Back Service

Take Back Service | Forbo Flooring Systems

Word ook circulair partner

Wie samen met partners aan duurzaamheid bouwt, zetten we graag in het zonnetje. Circulariteit krijgen we alleen samen van de grond. Wij noemen dat Going Round Moving Forward. Kies jij ook bewust voor duurzame en circulaire vloeren? Dan mag de wereld dat best weten toch? Genoeg reden, want goed voorbeeld doet volgen. Word ook circulair partner en ontvang ons certificaat.

Neem contact op met Customer Services voor circulair certificaat

Certificaat circulaire vloer | Forbo Flooring Systems

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen op gebied van duurzaamheid, nieuwe collecties, trends, innovaties, mooie referentieprojecten en meer?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief | Forbo Flooring Systems

Customer Service Team

Heb je vragen of wil je meer informatie over een specifiek onderwerp? Ons Customer Service Team zit voor je klaar en voorzien je graag van professioneel advies!

Neem contact op

call center | Forbo Flooring Systems

Social media

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste trends, laatste tips, tools of informatie? Volg ons op Facebook, LinkedIn, Instagram of Pinterest.

Klik op onze social media iconen in de voettekst onderaan de website.

Social media | Forbo Flooring Systems