Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

VERBETER DE RUIMTE, BEGIN BIJ DE VLOER

Licht, lucht en een goede akoestiek zorgen ervoor dat mensen op een prettige manier met elkaar werken en verblijven. Daardoor zijn ze fitter, productiever en gezonder. En dat is prettiger voor ons allemaal.

Vloeroplossingen voor ieder gebouw

 • Sphera SD 550034 amethyst | SD 550032 soft lilac

  Gezondheidszorg

  Van harte beterschap

  Gezondheidszorg

  Forbo levert al meer dan honderd jaar vloeren aan de gezondheidszorg. Dankzij onze ervaring en technische kennis, zijn we erin geslaagd om vloeren te maken die ogen zoals thuis, maar die voldoen aan de zware eisen die de zorg eraan stelt.

 • Sphera Element 50049 table laptop

  Onderwijs

  Leren wordt weer leuk

  Onderwijs

  Van kinderopvang tot academies en universiteiten, onderwijsinstellingen verlangen aantrekkelijke, onderhoudsarme, veilige en duurzame vloeroplossingen. Duurzaamheid en hygiëne zijn vooral belangrijk in gebieden die worden gebruikt door kinderen en jong volwassenen.

 • BE VGD

  Kantoren

  een gezonde werkomgeving

  Kantoren

  Een prettig werkend kantoor biedt een aangename leefwereld, niet alleen voor uw werknemers maar voor alle gebruikers. Bij de inrichting spelen ook vloeren een grote rol.

 • Allura

  Retail

  Binnen 24 uur een nieuwe zaak

  Retail

  Vloeren in retail moeten veel verdragen, de kwaliteitseisen zijn hoog, maar ook de esthetiek heeft eenzelfde belangrijke taak. Forbo ontwikkelt al meer dan 100 jaar relevante vloerbedekkingen en denkt graag met u mee!

 • Shifters 1

  Gastvrijheid & recreatie

  Oog & oor willen ook wat

  Gastvrijheid & recreatie

  Speciaal voor de gastvrijheid & recreatie sector leveren wij vloeroplossingen die enerzijds volledig voldoen aan de meest stringente kwaliteitseisen, maar tegelijktijd ook bijdragen aan een inspirerende en prettige vrijetijdsomgeving.

 • WZC St. Isabella

  Ouderenzorg

  Welkom thuis

  Ouderenzorg

  Sfeer in plaats van zorg. Een beetje zoals thuis, zo zou het er in de ideale zorginstelling uit moeten zien.

 • Openbare Gebouwen

  Openbare gebouwen

  Iedereen is welkom

  Openbare gebouwen

  Onze vloeren voldoen aan alle eisen en voorwaarden die er zijn op het gebied van Openbare gebouwen. Zowel op het gebied van functionaliteit en comfort als kleur en uitstraling zijn er mogelijkheden te over voor het creëren van de juiste sfeer.

 • Social housing main image

  Sociale huisvesting

  Een huiselijk gevoel creëren

  Sociale huisvesting

  Wanneer het om grote huisvestingsprojecten gaat, weten wij dat u meer nodig hebt dan alleen een leverancier. Dankzij onze ervaring kunnen wij u vanaf het beginstadium van het project helpen bij het kiezen van de meest geschikte projecten.

 • iQ Student Accommodation Tessera Outline

  Studentenhuisvesting

  Een thuis ver van huis

  Studentenhuisvesting

  Of u het nu kot, kamer of studentenhuis noemt, studentenhuisvesting is een belangrijk onderdeel van de universitaire ervaring. Daarom is het zo essentieel dat deze ruimtes goed ontworpen zijn en geschikt zijn voor multifunctioneel gebruik. Daarom hebben we een speciale portfolio van producten ontwikkeld die zijn gericht op vloeren voor studentenhuisvesting.

 • Industrie

  Industrie

  Grip op de werkvloer

  Industrie

  Ook in de industriesector heeft Forbo veel kennis en ervaring. Ons productportfolio bevat brandvertragende schoonloopsystemen, veiligheidsvloeren en specifieke linoleum en projectvinyl vloerbedekkingen die uitermate geschikt zijn in deze sector.

 • Sport

  Sport

  Minder blessures

  Sport

  Vloeren in sporthallen en gymzalen hebben nogal wat te verduren, van spelen tot professionele topsport. Wij bieden u de nummer één in sportvloeren: Marmoleum® Sport.

 • Transport main image

  Transport

  Fijne reis

  Transport

  Forbo biedt een uitgebreide collectie vloeren die specifiek geschikt voor de transportsector.

 • Furniture Linoleum 4164-4185 kids2 table detail pencils

  Meubeltoepassingen

  & prikborden

  Meubeltoepassingen

  Furniture linoleum is een linoleumproduct waarmee u meubels kunt bekleden. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden!