Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Vloeroplossingen voor kantoren

Een gezonde werkomgeving

Wie zich prettig voelt, is een leukere collega, slaapt beter, is gezonder en minder vaak ziek. Akoestiek, licht en luchtkwaliteit hebben allemaal invloed op de werkruimte. Onze kantoorvloeren dragen positief bij aan die aspecten.

Greystar office

Kantoren

Kantoren

Bij de renovatie van bedrijfspanden wilt u vloerontwerpen die uw bedrijf een uniek karakter geven. Forbo's portfolio maakt het u gemakkelijk om de vloer te vinden die het beste bij uw wensen past.

Studies hebben aangetoond dat aandacht voor het welzijn van werknemers en de werkplek kan leiden tot een hogere productiviteit, een hoger moreel, minder ziektedagen en een betere personeelsbinding. Belangrijke factoren zoals verlichting, binnenluchtkwaliteit, geluidsbeheersing en thermisch comfort kunnen allemaal bijdragen aan een betere binnenkantooromgeving. Wij begrijpen dat een holistische benadering van het ontwerp van commerciële kantoren belangrijk is om een positief effect te hebben op de productiviteit, de gezondheid, het welzijn en de tevredenheid van een werknemer. Daarom heeft ons ontwerpteam een uitgebreid assortiment textiele en veerkrachtige modulaire vloeroplossingen samengesteld die u kunnen helpen hoogwaardige en volledig functionele ruimtes te creëren.

Belangrijke factoren zoals verlichting, binnenluchtkwaliteit, geluidsreductie en thermisch comfort kunnen bijdragen tot een verbetering van de kantoorruimtes.

Ruimtes

 • KLM Crew Training Center

  Ingangen en uitgangen

  De eerste indruk van een gebouw

  Ingangen en uitgangen

  Een schoonloopsysteem is een fundamenteel element in kantoorgebouwen. Als ze goed zijn ontworpen, voorkomen ze de verspreiding van vuil en vocht, waardoor de levensduur van vloerbedekkingen wordt verlengd, de schoonmaak- en onderhoudskosten worden verlaagd en het risico op uitglijden en vallen wordt verminderd. Met Coral schoonloopsystemen kunnen we voor elke situatie een oplossing bieden.

  Kies een vloer die:
  ● Gemakkelijk te reinigen is
  ● Het risico op uitglijden of struikelen verkleint
  ● De vloerbedekkingen binnen beschermt

 • BE unisensor 2018-9

  Gangen en circulatiegebieden

  Slijtvaste, veilige vloerbedekking

  Gangen en circulatiegebieden

  Gangen zijn lawaaierige en drukke plaatsen. Zij hebben een slijtvaste en veilige vloer nodig. Wij hebben een reeks producten die duurzaam, akoestisch efficiënt en snel te installeren zijn en tegelijkertijd uiterst slijtvast en slipvast zijn. Op deze manier zullen uw gangen niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, ze zullen ook veilig en praktisch zijn.

  Kies een vloer die:
  ● Duurzaam is
  ● Het geluid vermindert
  ● Antislip is
  ● Gemakkelijk te reinigen en te onderhouden is

 • office

  Vergaderzalen

  Esthetiek en comfort

  Vergaderzalen

  Vergaderzalen moeten een comfortabele maar inspirerende plaats bieden waar personeel en bezoekers zich kunnen uitdrukken en gedachten en ideeën met elkaar kunnen delen. Daarom is het belangrijk om bij de inrichting van een vergaderzaal rekening te houden met comfort en de esthetische mogelijkheden.

 • Primo Small Goods Head Office - Allura flex

  Keukens en kantines

  Hygiënische vloerbedekking

  Keukens en kantines

  In keukens en kantines is veiligheid de hoogste prioriteit. Op dergelijke plaatsen is een vloer met uitstekende antislipeigenschappen van essentieel belang om het risico op ongevallen tot een minimum te beperken. Duurzaamheid en reinigingsgemak zijn ook belangrijke punten. Forbo luistert naar uw behoeften, daarom hebben wij de Step collectie gecreëerd. Onze Step veiligheidsvloeren garanderen antislipeigenschappen gedurende hun hele levensduur en bieden veiligheidsoplossingen voor een brede waaier van toepassingen.

  Kies een vloer die
  ● Antislip is
  ● Duurzaamis
  ● Gemakkelijk te reinigen is

 • Adidas Office Italy

  Werkruimtes

  Gezond binnenmilieu

  Werkruimtes

  De ideale werkruimte is een plek waar werknemers zich prettig, veilig en gemotiveerd voelen. Kleur, lichtintensiteit en akoestiek zijn allemaal factoren die van invloed zijn op de mate van aandacht en concentratie van werknemers in een werkruimte. Forbo biedt een reeks oplossingen die aan al deze criteria voldoen. Dit zijn de belangrijkste elementen waarmee u rekening moet houden bij het zoeken naar de juiste vloer voor uw werkruimte.

  Kies een vloer die:
  ● Zorgt voor een stimulerende atmosfeer
  ● Gemakkelijk te reinigen en te onderhouden is
  ● Duurzaam is
  ● Bijdraagt tot de gezondheid van binnenruimtes

 • Forbo Surestep Laguna 181592 Lava

  Sanitaire voorzieningen

  Verminderd risico op uitglijden en vallen

  Sanitaire voorzieningen

  In kantoren is slipweerstand van cruciaal belang op plaatsen waar water en andere vloeistoffen de veiligheid in gevaar kunnen brengen. Personeel en bezoekers moeten zich geen zorgen hoeven te maken over uitglijden en vallen op weg naar het toilet. Ons Step-assortiment vermindert het risico van uitglijden op natte oppervlakken aanzienlijk en geeft de ruimte een moderne en frisse uitstraling.

  Kies een vloer die:
  ● Slipbestendig is
  ● Slijtvast is
  ● Gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden is

Vloeroplossingen

Vloeroplossingen voor kantoren

Flotex, inspirerende plekken

In kantoren zijn zowel inspirerende plekken als rustige hoekjes een must. Dankzij Flotex speelt u op verschillende manieren met designs, ongeacht of u planken, tegels of banen in combinatie met borders gebruikt. Dankzij de duurzame constructie van Flotex blijft de vloer er heel lang als nieuw uitzien. De impactgeluidsreductie van 22 dB is een extra troef, omdat u met Flotex zelfs in landschapskantoren het geluidsniveau kunt verminderen. Bovendien zal ook de ruimteakoestiek verbeteren. Deze vloerbedekking onderscheidt zich ook door haar ultralage emissies, waardoor ze bijdraagt tot een gezonder binnenklimaat.

Flotex heeft een lage rolweerstand, waardoor u deze vloeren gemakkelijk in kantoren kunt gebruiken. Vanwege de duurzame constructie keren de vezels terug naar hun oorspronkelijke positie en blijft de vloer als nieuw.

Ontdek onze Flotex collectie

Forbo Buero Flotex-Planks
Tessera

Tessera, licht, lucht & ruimte

Look & feel dragen bij aan comfort, welzijn en effectiviteit. Zintuigen spelen namelijk een grote rol in de mate waarin we comfort en welzijn ervaren. De Tessera tapijttegel collectie bestaat uit diverse verschillende collecties, die passen in elk interieur. Elke collectie heeft zijn eigen legmethodes, die elk zorgen voor een andere uitstraling.

• Uitstekende geluidsdemping
• Slipbestendig oppervlak
• Modulaire oplossing
• Snel en eenvoudige installatie
• Gevarieerde collectie van eenvoudige tot luxueuze, rijke texturen
• Combineerbaar met Allura Flex

Ontdek onze Tessera collectie

Naaldvilt

De robuuste, slijtvaste eigenschappen van onze naaldviltvloeren maken ze ideaal voor installaties die veel verkeer te verwerken krijgen of waar waarschijnlijk stoelen met wieltjes zullen worden gebruikt. Naaldvilt is vaak een kostenefficiënt alternatief voor conventioneel kamerbreed tapijt in intensief gebruikte ruimtes die een praktische en duurzame textiele vloerbedekking vereisen.

Ontdek onze naaldvilt collectie

Needlefelt
Fox Latin American Channels

Marmoleum, de duurzame keuze

Marmoleum wordt 100% CO2-neutraal geproduceerd (cradle-to-gate) Het grootste gedeelte van de vloer bestaat uit natuurlijke en hernieuwbare grondstoffen zoals lijnzaadolie, houtmeel en pijnhars. Samen met de lange levensduur maakt het Marmoleum tot één van de meest duurzame vloeren.

Ontdek onze Marmoleum collectie

Bulletin Board & Furniture Linoleum

Prikbord linoleum of Bulletin Board is een natuurlijke oplossing voor het delen van informatie. Dankzij het kleurrijke oppervlak zorgt Bulletin Board voor een decoratief element in ruimtes die door veel mensen worden gedeeld en maakt het eenvoudige en efficiënte communicatie mogelijk.

Furniture Linoleum is een natuurlijk afwerkingsmateriaal dat voor de finishing touch zorgt op alle hoogwaardige meubels, zoals bureaus, stoelen, krukjes, kasten, deuren en displays. Furniture Linoleum staat bekend om zijn elegantie en duurzaamheid. Bovendien straalt dit materiaal topkwaliteit en verfijndheid uit. Dankzij het matte oppervlak en de warme, zachte textuur vormt dit een unieke bekleding.

Ontdek onze Bulletin Board collectie
Ontdek onze Furniture Linoleum collectie

Bulletin Board 2106 TIMELINE
T-Mobile office Prague

Allura, made with passion

Allura Flex Luxe Vinyl Tegels bieden de uitkomst voor veel uitdagingen door de tackified installatie. Deze stabiele tegels van hoge kwaliteit bieden de oplossing bij tijdsbeperking, hergebruik van vloeren en het minimaliseren van de milieuimpact.

Allura Flex komt in een selectie van natuurlijke houtdesigns, Allura Flex Wood, en een serie robuuste betonlooks en modern steen: Allura Flex Material .

In ruimtes waar u een betere akoestiek en comfort nodig heeft of waar u bepaalde ruimtes zoals een ontspanningsruimte wilt markeren, kunt u met Allura en Tessera. aan de slag. Gebruik uw verbeelding en ontwerp met deze twee producten het ultieme kantoorproject.

Ontdek onze Allura collectie

Eternal, elk moment van de dag

Maak van uw kantoor niet alleen een werkplek, maar ook een omgeving die uw inspiratie aanwakkert. Eternal kan u daarbij helpen.

Onze Eternal projectvinyl collectie omvat een uitgebreid assortiment realistische designs, een groot kleurenpalet en fantasierijke, digitaal geprinte visuals die de inspiratie prikkelen. Het Eternal designvinyl voldoet aan alle functionele en praktische vereisten voor verschillende sectoren.

De Eternal producten bevatten geen ftalaten, hebben een lage uitstoot en zijn eenvoudig schoon te maken. Bij de productie hergebruiken we materiaal voor de rug, en dankzij de evenwichtige constructie en de functionele laagjes gaat dit product gegarandeerd een leven lang mee.

Ontdek onze Eternal collectie

Eternal de Luxe 3047
Sarlon | Modul'up 2021

Sarlon | Modul’up, better together

Forbo Flooring heeft meer dan dertig jaar ervaring en gespecialiseerde kennis over deze sector. In die tijd hebben we al meer dan 100 miljoen m² aan geluiddempende vloerbedekkingen geproduceerd. Sarlon | Modul'up bevat geen ftalaten en is verkrijgbaar in een ruim assortiment kleuren en designs.

Sarlon | Modul'up is een uitstekende all-round performer, ideaal voor wachtruimtes waar geluidsoverlast een probleem kan zijn. Het heeft een contactgeluidreductie van 15 tot 19 dB, vereist minimale reiniging en onderhoud en is verkrijgbaar in een uitgebreide reeks kleuren en dessins.

Ontdek onze Sarlon | Modul’up collectie

Step, veiligheidsvinyl

Step is perfect voor plaatsen waar veel gemorst wordt. De Step collectie biedt verschillende niveaus van slipweerstand van R10 tot R12. De PUR pearl-afwerking zorgt ervoor dat Step bestand is tegen slijtplekken en verbetert het reinigings- en onderhoudsgemak. Deeltjes in de slijtlaag van alle Forbo Step veiligheidsvloeren garanderen een levenslange duurzame slipweerstand. Step is verkrijgbaar in meer dan 60 designs in hout- en steeneffecten.

Ontdek onze Step collectie

Step vinyl floorint 539 x 404
Sphera Evolution 50438-50439-50440-50441-50475

Sphera, spelen met kleuren

Vinylvloeren zijn slijtvast, gemakkelijk te onderhouden en veelzijdig. Geen wonder dat ze populair zijn. Sphera homogeen vinyl bestaat uit slechts één laag met een levendige, diepe kleur. Het is extreem slijtvast en vlekbestendig, waardoor deze vloerbedekking de ideale keuze is voor zones met veel verkeer.

• Slijtvast
• Levendig kleurenpalet
• Verkrijgbaar als banenmateriaal
• Geproduceerd in Europa

Ontdek onze Sphera collectie

Coral, nog langer genieten

Met een vloer van Forbo kiest u voor kwaliteit die lang meegaat. Om nóg langer van een vloer te genieten is een goede schoonloopzone een grote hulp. Een Coral schoonloopsysteem stopt tot 94% van het vuil en vocht dat anders binnengelopen zou worden. Zo weet u zeker dat uw vloer schoner en mooier blijft!

• Houdt tot 94% van het inloopvuil en vocht tegen
• Houdt uw vloeren mooi
• Vermindert de onderhoudskosten
• Verkrijgbaar in banen, tegels, kliktegels, logo

Ontdek onze Coral collectie

Coral Brush Blend

Eigen vloerontwerp

Ga voor een persoonlijke toets

Vindt u ondanks ons ruime assortiment niet wat u zoekt? Geen zorgen, we hebben meer. Met onze op maat gemaakte vloerbedekkingen kunt u uw eigen exclusieve vloer ontwerpen met onze digitale druktechnieken op Flotex, Eternal projectvinyl en Coral schoonloopsystemen, en met de ultra-nauwkeurige Aquajet snijtechniek voor Marmoleum vloerbedekkingen.

Custom Flooring logo

Digitaal geprinte vinylvloer

Digital Print is een revolutionair geprinte vinylvloer waarmee u unieke, theatrale vloeren kunt creëren die altijd in het middelpunt van de belangstelling zullen staan.

Kies uit duizenden afbeeldingen met licentie die we zo kunnen printen of ontwerp gewoon uw eigen vloer. Wat voor type, grootte of schaal u ook wenst en hoe complex de afbeelding ook is, ons digitale printproces zorgt voor een haarscherp en kleurrijk resultaat dankzij de printtechnologie met zes kleuren in 600 dpi (hoge resolutie).

Met onze geavanceerde digitale printtechnologie creëren we opvallende vloerpatronen die met de gangbare printtechnieken niet mogelijk zijn. Zo ontwerpt u zelf een unieke vloer met de hoogwaardige kwaliteit van onze heterogene vinylstroken.

Meer informatie over digitaal printen

Digital printed vinyl

Flotex Vision

Een Flotex-vloer bevat meer dan 70 miljoen vezels per vierkante meter. Op die ondergrond met een ongezien hoge densiteit kunnen we probleemloos printen. Dat maakt een kleurrijk design mogelijk met levensechte afbeeldingen in een hoge resolutie die de scherpte van een foto benadert. Alle kleurschakeringen en tinten zijn mogelijk.

Digitaal printen maakt oneindig veel designopties mogelijk, van abstracte patronen met een complex kleurenspectrum tot een levensechte weergave van gras, zand, water of om het even welke afbeelding die u op de vloer kunt projecteren. Pak het gewaagd aan en ga voor een 3D-diepte-effect of trompe-l'-oeil!

Ga naar onze Flotex Vision-website en ontdek de designs

Flotex Vision

Ontwerpen met Marmoleum

Bent u op zoek naar iets unieks voor uw vloer? Een oplossing die ook duurzaam is en lang meegaat? Dan moet u zeker onze selectie 'Ontwerpen met Marmoleum' bekijken. Dankzij onze Aquajet-techniek kunnen we de meest precieze en gedetailleerde vloerontwerpen creëren. Van met laser gegraveerde Marmoleum-tegels tot opvallende ontwerpen van de hand van wereldberoemde designers.

Ontdek aquajet

Marmoleum Aquajet

Coral Logo schoonloopsystemen

Een prachtvloer voor een warm welkom. Met de speciale service van Forbo ontwerpt u zelf een unieke schoonloopmat met een eigen print of uitgesneden design. De Forbo Coral Logo-schoonloopmat blijft er goed uitzien en houdt vuil en vocht tegen voor het uw gebouw kan binnenkomen, nu en nog jarenlang.

Naar Coral Logo

Coral logo entrance flooring

Trendy spots

Trendy spots

Net als restaurants en winkels transformeren kantoren tot trendy spots. Uitnodigend om de beste mensen aan te trekken die dan optimaal met elkaar kunnen presteren en zich thuis voelen. Dit vereist een omgeving met aandacht. Functies en taken zijn meer en meer aan verandering onderhevig, daarom zijn flexibiliteit en interactie begrippen die bij het inrichten van kantoren aan de basis liggen.

De toegenomen vraag naar thuis werken, in combinatie met de groei van zelfstandige ondernemers, laat een nieuwe ontwikkeling zien van verzamelkantoren: coworking hotspots die individuele werkplekken hebben en tevens gelegenheid bieden tot ontmoetingen.

BE Joe FM
Flotex planks wood

Flexibiliteit

Een dynamische omgeving is vandaag de dag een must om in te spelen op nieuwe situaties. Flexibiliteit is een belangrijk thema bij het inrichten van werkplekken door optimale beweeglijkheid in meubilair, afgestemde verlichting en klimaatbeheersing, technologie op maat etc.

Forbo ontwikkelde een uitgebreid gamma aan planken en tegels waarmee verbluffende vloerdesigns kunnen worden gecreëerd. Denk maar aan onze Marmoleum Modular, Flotex planken , Flotex tegels , Allura Luxe vinyl tegels & Tessera tapijttegel collecties.

Welzijn

Attentie voor het welbevinden van de medewerker is een toenemend aandachtspunt om zich te onderscheiden en om gekwalificeerd personeel aan te trekken. Daglicht en een groene omgeving zijn voorbeelden hiervan, maar ook ondersteuning bij gezond leven door het faciliteren van sport en ontspanning en het aanbieden van gezonde voeding.

office
Planview

Interactie

Het thuiswerken heeft ook een keerzijde laten zien, te geïsoleerd zijn. Juist een kantooromgeving is nodig om met elkaar te werken en interactief gebruik te maken van ieders expertise. Het nieuwe kantoor biedt volop mogelijkheden om de interactie op verschillende manieren te stimuleren. Niet meer op kamertjes ‘je ding doen’ maar plekken creëren voor ontmoetingen.

Met onze vloerplanner kan u verschillende vloeren combineren en ontdekken hoe onze vloeren in uw interieur zou kunnen uitzien.

Identiteit

Het profileren van bedrijven houdt niet op bij een pakkende huisstijl. Het aanspreken van de beoogde doelgroepen, of het nu nieuw personeel of nieuwe klanten zijn, werkt des te beter als de identiteit van het bedrijf duidelijk en consistent gecommuniceerd en beleefd wordt. Het kantoorinterieur is daar een belangrijk instrument in, zeker waar het de meer openbare functies betreft.

Vindt u in ons uitgebreide productassortiment niet wat u zoekt? Ontwerp gewoon zelf eenvoudig een unieke vloer die we digitaal printen op Flotex, Eternal projectvinyl of Coral schoonloopvloeren. Op Marmoleum-vloeren brengen we het design aan met de geavanceerde Aquajet-snijtechniek.

onyx
marbled

Bewust

Dit thema omvat begrippen als social responsibility, hergebruik, respect, circulaire economy, veiligheid. Goede invulling hiervan draagt bij aan de identiteit van het bedrijf en aan een betere leefomgeving, future proof. Een trotse werknemer denkt mee aan creatieve oplossingen.

Met Marmoleum kiest u voor een vloer die bijdraagt aan een betere wereld voor huidige en toekomstige generaties. Marmoleum wordt CO2 neutraal geproduceerd (cradle-to-gate) en draagt niet bij aan klimaatverandering.

Luchtkwaliteit

Kwaliteit van de binnenlucht

De luchtkwaliteit is een van de grootste problemen op de werkplek. Hoewel verontreinigde lucht zelden met het blote oog waarneembaar is, heeft de luchtkwaliteit een sterke invloed op het welzijn en de productiviteit van werknemers. Slechte luchtkwaliteit kan zelfs leiden tot ademhalingsproblemen en andere ziekten. Het wordt veroorzaakt door slechte ventilatie en de verdamping van vluchtige organische stoffen (VOS) uit schoonmaakmiddelen voor meubels en bouwmaterialen.

Feit: Goede ventilatie bevordert de productiviteit.

Pak het bij de bron aan

Veel deskundigen zijn van mening dat de combinatie van een klimaatregelingssysteem en natuurlijke ventilatie de beste oplossing is, omdat zo een optimaal evenwicht wordt bereikt tussen energieverbruik en kwaliteit van het klimaat en de luchtkwaliteit. Ook de plafondhoogte in kantoren speelt een rol: hoe hoger het plafond, hoe meer ruimte er is voor zogenaamde luchtstratificatie (verschillende temperatuurlagen). Dit resulteert in een effectieve natuurlijke luchtverplaatsing en biedt meer gelegenheid voor luchtinlaat.

Een andere effectieve methode om een deel van dit probleem op te lossen is het aan te pakken bij de bron, zoals in het geval van printers en kopieerapparaten, terwijl ook materialen met een hoge VOC-uitstoot (vluchtige organische stoffen) worden vermeden. Een kantoor met planten en stromend water is een geweldige manier om luchtverontreiniging te verminderen, aangezien deze twee functies helpen bij het verwijderen van koolmonoxide en andere giftige stoffen of onzuiverheden. Het gebruik van vloerbedekking, muurbekleding, verf en zacht meubilair met een lage VOS-uitstoot kan ook helpen om de luchtkwaliteit binnenshuis te optimaliseren.

The Gem

Feit: Schone lucht houdt werknemers gezond.

Slachtofferhulp, NL

Gezonde interieurs

Hoe vertaalt zich dit in kantoorvloeren? Onze missie is het ontwerpen en aanbieden van producten die de gezondheid en het comfort van iedereen bevorderen.

• Onze vloeren bevatten geen verboden giftige producten.
• Onze vloeren hebben een lage of geen emissie.
• Onze producten bevatten geen ftalaten.
• Ons gamma biedt ook beproefde oplossingen tegen allergenen en fijn stof.

Allergy UK Seal of Approval™

Marmoleum is bekroond met het Allergy UK Seal of Approval, want op het gladde oppervlak van deze vloer kunnen huisstofmijten niet overleven. In combinatie met een correct, regelmatig schoonmaakschema verbetert deze vloer de kwaliteit van de binnenomgeving gevoelig.
Marmoleum Allergy UK Certificate

Dankzij de unieke nylon constructie van Flotex worden allergenen opgevangen in de dicht opeengepakte, gevlokte polen, waardoor er minder allergenen in de lucht rondzweven. Deze eigenschap heeft Flotex het Allergy UK Seal of Approval opgeleverd.
Flotex Allergy UK Certificate

Allergy UK

Akoestiek

Een prettige akoestiek

Als de akoestiek in een kantooromgeving niet goed is, leidt dat al snel tot productiviteitsverlies. Ga maar na: collega’s die gesprekken voeren, rinkelende telefoons en zoemende printers en computers. Het (akoestisch) ontwerp van een kantooromgeving sluit idealiter aan bij de activiteiten van de werknemers. De vloer speelt hierbij een belangrijke rol.

Flotex en Tessera verminderen het loopgeluid in een ruimte tot twee klassen (10 dB). Harde vloeren halen mindere resultaten, al scoort Marmoleum weer beter dan hout en steen bijvoorbeeld. Forbo produceert tegenwoordig speciale vloerruggen. Deze softbac-vloeren absorberen tot wel 28 dB geluid.

Meer info over onze akostische vloerbedekkingen

Ongunstige akoestiek kan leiden tot ziekteverzuim, het aanmaken van stresshormonen, verminderde werktevredenheid en onderlinge irritaties.

Greystar, Picture Ossip van Duivenbode
Le Village

Licht

Licht prestaties

Daglicht en verlichting hebben invloed op de productiviteit op het werk. Bij het ideale licht hoeft u minder te knijpen met uw ogen of u juist heel erg in te spannen om goed te zien. Ook de vloer heeft invloed op licht. In dit verband zijn de zogenoemde LRV’s (lichtreflectiewaarden) belangrijk.

Wij leveren die gegevens bij de vloer. Zo zorgt u niet alleen voor voldoende licht, maar bespaart u ook op verlichting. Hoe lichthinder tot productiviteitsverlies kan leiden? Dat is eigenlijk heel simpel: storende reflecties in een computerscherm of slechte contrasten leiden tot verliezen van tientallen procenten. In bepaalde omstandigheden is het goed om op te passen met sterk glimmende vloeren, die kunnen zorgen voor hinderlijke reflecties. Voor elk kantoor bieden wij een passende vloer.

Goede verlichting is cruciaal, maar ook daglicht en uitzicht op natuur spelen een belangrijke rol. Uitzicht helpt de ogen ontspannen en opnieuw te focussen.

Tessera Create space
Flotex planks ombré

Referenties

Laat u inspireren door onze referenties

Bezoek onze referentiesectie en laat u inspireren door bestaande Forbo vloeroplossingen in een kantooromgeving. Ons referentie-overzicht helpt u om te zien welke producten gebruikt worden en hoe ze worden toegepast.
Ontdek onze referenties in kantoren

Qlik

Vloerplanner

Met onze tools en diensten ontwerpt u gemakkelijk zelf uw vloer en krijgt u een helder beeld van welke look het best bij uw omgeving past. Met onze vloerplanner visualiseert u al onze vloeren in een kantooromgeving. U kunt zelfs elementen combineren om te bekijken of ze bij elkaar passen.

Ontwerp met onze vloerplanner

Forbo FloorVisualizer Office smartphone

Globale partner

Wereldwijde partnerships

De taak om wereldwijde partnerships met belangrijke klanten aan te gaan en te versterken, vertrouwen we toe aan onze ervaren Key Account Managers. Klantvriendelijkheid zit in hun DNA en ze doen alles om ervoor te zorgen dat Forbo een vloer levert die perfect op uw behoeften aansluit.

• We kunnen internationale offertes opstellen en hebben ervaring met internationale bestelprocessen en lokale regelgevingen.
• Wij leiden het internationale transport in goede banen.
• We werken al twintig jaar lang samen met klanten over de hele wereld.

We zijn een globale speler, maar staan ook als lokale partner aan uw zijde. Ons ontwerpteam geeft u met plezier advies en helpt u waar nodig. Onze technici zitten op dezelfde golflengte als onze plaatsers, zodat het hele team vlot op elkaar inspeelt.

Wereldwijd toonaangevende producent

• Forbo Flooring Systems maakt deel uit van de Zwitserse Forbo Group.

• Kerncijfers Forbo Group 2019:
> Nettoverkoop: 1282,2 miljoen CHF
> Aantal werknemers: 5600

• Wereldwijd aanwezig:
> 25 fabrieken en distributievestigingen
> 6 assemblagecentra
> 48 verkooporganisaties in 38 landen verspreid over de hele wereld

• Europees producent met fabrieken in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Nederland, Zwitserland, Duitsland en Rusland

• Europese logistiek en snelle reactietijden

Atalanta International School
earth environment

Leider in duurzaamheid

Wij geven om u en om het milieu

• Forbo is lid en medeoprichter van de World Green Building Council.
• We hebben verschillende labels en certificeringen behaald voor onze producten en/of productievoorzieningen.
• Al onze fabrieken zijn ISO-gecertificeerd. Onze grondstoffen worden efficiënt gebruikt en we recycleren zo veel mogelijk afval.
• We zijn een maatschappelijk verantwoord bedrijf: de Forbo-sites zijn gecertificeerd conform SA8000.

Creating better environments

Betrouwbare service

Wij bieden u:
• Eén leverancier voor al uw vloerbenodigdheden
• Lokaal advies, ondersteuning en internationaal projectmanagement
• Schaalvoordelen, een gegarandeerde voorraad en een snelle levering

Bovendien heeft u één contract en één contactpersoon, zodat u tijd en geld bespaart.

Forbo Design service
Sales team

Think global, act local

Lokale teams werken samen met lokale vertegenwoordigers

Tijdens elk project is uw Forbo Key Account Manager uw enige contactpersoon. Bij hem of haar kunt u terecht met al uw vragen, waar ter wereld u zich ook bevindt.

We zijn ervan overtuigd dat deze aanpak u tijd bespaart, minder moeite kost, meer zekerheid biedt en consistentie en betrouwbaarheid garandeert – hoe complex uw project ook is.

Brochures

WENST U MEER INFORMATIE?

Bent u geïnteresseerd in onze producten, wilt u meer weten over de installatie of hebt u technische fiches nodig? Wilt u contact opnemen met een van onze experts om de mogelijkheden te bespreken?

Bezoek dan onze website of neem contact op met onze klantenservice via de onderstaande links!

Forbo Flooring Systems Logo

Over de vloer kantoren

Whitepaper kantoren

Van ruimte tot inspirerende werkplek