Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Vloeroplossingen voor keukens en kantines

Hygiënische vloerbedekking

The Gem

Duurzaam, antislip en gemakkelijk schoon te maken

In keukens en kantines is veiligheid de hoogste prioriteit. Op dergelijke plaatsen is een vloer met uitstekende antislipeigenschappen van essentieel belang om het risico op ongevallen tot een minimum te beperken. Duurzaamheid en reinigingsgemak zijn ook belangrijke punten. Forbo luistert naar uw behoeften, daarom hebben wij de Step collectie gecreëerd. Onze Step veiligheidsvloeren garanderen antislipeigenschappen gedurende hun hele levensduur en bieden veiligheidsoplossingen voor een brede waaier van toepassingen.

Kies een vloer die
● Antislip is
● Duurzaam is
● Gemakkelijk te reinigen is

Duurzame, hygiënische en gemakkelijk te reinigen materialen.

Step - antislip vinyl

De Step-collectie is een compleet assortiment vloerbedekkingen die voldoen aan alle veiligheidsvereisten in ruimtes waar vaak vloeistoffen of ander materiaal wordt gemorst. Denk maar aan klaslokalen waar kook-, design-, technologie- of kunstles wordt gegeven. De vloeren zijn gegarandeerd slipbestendig tijdens de volledige levensduur en voldoen aan alle HSE-normen en Europese veiligheidsnormen. Ze zijn veilig zonder aan onderhoudsgemak in te boeten. De Step-collectie heeft minstens 36 veiligheidseigenschappen die de pendeltest hebben doorstaan en is dus perfect voor ruimtes waar chemicaliën en andere stoffen op de vloer kunnen terechtkomen.

Ontdek de collectie

Safestep R11 & 174922 Surestep Wood 18802
3732

Marmoleum - de duurzaamste keuze

Marmoleum is gemaakt van natuurlijke en hernieuwbare materialen. Het is de meest duurzame vlakke veerkrachtige vloer die er is: Marmoleum is CO2 neutraal en draagt niet bij aan klimaatverandering. Met Marmoleum kiest u voor een vloer die bijdraagt aan een betere wereld voor huidige en toekomstige generaties.

Daarnaast is Marmoleum praktisch en makkelijk in onderhoud. Onze nieuwe Marbled collectie bevat 21 kleuren die extra vuilverhullend zijn. Dat is handig! Niet alleen zand, stof en vuil zijn minder zichtbaar, ook krasjes en loopsporen vallen minder op.

Ontdek de collectie

Flotex - gevlokte vloer

Flotex is een unieke textiele vloerbedekking die de sterkte, duurzaamheid en facilitaire voordelen van een vlakke veerkrachtige vloerbedekking combineert met de warmte, comfort en akoestiek van tapijt. Daarnaast biedt Flotex veiligheid door een zeer hoge slipvastheid.

De nylon vezels absorberen niet alleen het geluid en geven een prettig gevoel van comfort, ze sluiten ook (fijn)stof en allergenen in die anders blijven zweven in de lucht. Door de bijzondere constructie is Flotex beschermd tegen schimmel en nare luchtjes, Flotex blijft mooi en na goed reinigen ziet Flotex er weer als nieuw uit.
Flotex en Marmoleum hebben de prestigieuze "Seal of Approval" ontvangen van Allergy UK.

Ontdek de collectie

Flotex planks
Eternal Wood 36062 & Eternal Material 10172

Eternal - projectvinyl

De Eternal vinylcollectie van Forbo combineert de uitstraling van natuurlijke materialen met kleurrijke designs en exclusieve, digitaal geprinte dessins.

Forbo gelooft in ‘creating better environments’. Bij de productie van Eternal gebruiken wij dan ook uitsluitend groene stroom. Al onze processen zijn afgestemd om de maximale hoeveelheid gerecycled materiaal te kunnen gebruiken in onze producten. Bovendien wordt Eternal met vooruitstrevende, ftalaatvrije technieken geproduceerd.

Ontdek de collectie

Sphera - homogeen vinyl

Dankzij de SMART-toplaag is Sphera zeer goed bestand tegen chemicaliën, krassen en vlekken. Dat maakt de vloer ideaal voor ruimtes met veel passage die gemakkelijk vuil worden. Sphera is een onderhoudsvriendelijke, ftalaatvrije homogene vinylvloer die een hygiënische omgeving garandeert. Deze op de productielijn gecoate en daarna gebosseleerde vloer ziet er prachtig uit en is uiterst slijtvast.

Ontdek de collectie

Sphera Energetic 50209 51221
Allura 60055 60389

Allura - luxe vinyl tegels

Zoekt u een vloer met de natuurlijke uitstraling van hout of steen met de voordelen van sterke en comfortabele vinyltegels? Ontdek dan onze nieuwe Allura LVT-collecties. Ze voelen warm aan bij het lopen, zijn erg vormvast en laten zich heel gemakkelijk plaatsen en onderhouden. Onze LVT-designs zijn verkrijgbaar in verschillende constructies, zodat u gegarandeerd een vloer vindt die perfect bij u past.

Ontdek de collectie