Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Vloeroplossingen voor Leisure & hospitality

De ultieme bezoekerservaring

Of een uitje geslaagd is, draait om veel meer dan wat de bezoekers ter plaatse doen en beleven. In de vrijetijdssector spelen het interieur en de sfeer namelijk ook een cruciale rol in de ultieme bezoekerservaring.

The Australian Museum in Melbourne - Marmoleum Flooring

Expertise

De ideale vloer voor de recreatiesector & de horeca

De horeca- en recreatiesector omvat zo ongeveer alles wat we in onze vrije tijd kunnen ondernemen, van toneelvoorstellingen tot sportwedstrijden, van hotels tot kampeerterreinen, van dineren of lunchen in een restaurant tot heerlijk ontspannen in de sauna.

Of een uitje geslaagd is, draait om veel meer dan wat de bezoekers ter plaatse doen en beleven. In de vrijetijdssector spelen het interieur en de sfeer namelijk ook een cruciale rol in de ultieme bezoekerservaring.

Maak daarom een goede indruk, van de ingang van uw gebouw tot de plaats waar uw bezoekers eten of winkelen. In het portfolio van Forbo vindt u gegarandeerd de perfecte vloerbedekking voor uw locatie.

Strandhotel Zoomers

In de vrijetijdssector spelen het interieur en de sfeer ook een cruciale rol in de ultieme bezoekerservaring.

Ruimtes

 • Estonian museum of natural history Estonia

  Publieke ruimtes

  Algemene sfeer

  Publieke ruimtes

  Of een uitje geslaagd is, draait om veel meer dan wat de bezoekers ter plaatse doen en beleven. In de vrijetijdssector spelen het interieur en de sfeer ook een cruciale rol in de ultieme bezoekerservaring.

  Maak daarom een goede indruk, van de ingang van uw gebouw tot de plaats waar uw bezoekers eten of winkelen. In het portfolio van Forbo vindt u gegarandeerd de perfecte vloerbedekking voor uw locatie.

 • Simply Fish restaurant

  Hotels, bars en restaurants

  Even uitrusten

  Hotels, bars en restaurants

  Reizen, lekker eten en heerlijk ontspannen staan bovenaan het prioriteitenlijstje van alle bezoekers. Door een chique, comfortabele verblijfsplaats in te richten, geeft u hen de ruimte om tot rust te komen en alles uit hun verblijf te halen. Breng de natuur naar binnen met de natuurlijke look van hout en steen, of schep een gezellige, warme sfeer: bij Forbo Flooring vindt u alle vloerproducten die u zich maar kunt wensen.

 • safety_step

  Wellnessruimtes

  Lekker ontspannen

  Wellnessruimtes

  Als bezoekers blootsvoets door de wellnessruimte willen lopen, moet de vloer schoon en veilig zijn. Net die troeven bieden onze Step-veiligheidsvloeren, die bovendien verkrijgbaar zijn in prachtige designs. U kunt kiezen uit vloeren met verschillende veiligheidsniveaus, naargelang van de veiligheidsnormen die van toepassing zijn. Binnen die veiligheidsniveaus kunt u ook talloze designs met elkaar combineren. Zo voldoet uw ruimte aan alle normen én ziet ze er ook nog eens mooi uit.

 • Zoomers

  Hotels

  Akoestiek & hygiëne

  Hotels

  Hôteliers willen de geluidsoverdracht naar de aangrenzende kamers en de kamers één verdieping lager zo veel mogelijk beperken. Hoe minder u de stoelen over de vloer hoort schrapen en/of hoe minder u het 'geklik' van naaldhakken moet aanhoren, hoe beter. Naast de akoestische eigenschappen van een vloer hechten hôteliers ook veel belang aan de hygiënische kenmerken. Want als uw vloer gemakkelijk schoon te maken is, kunnen uw hotelmedewerkers de kamers in een handomdraai weer tiptop in orde brengen.

Vloeroplossingen

VLOEROPLOSSINGEN VOOR LEISURE & HOSPITALITY

Gepersonaliseerde vloer – u kiest hoe de vloer eruitziet

Ontwerp gewoon zelf eenvoudig een unieke vloer die we digitaal printen op Flotex, Eternal-projectvinyl of Coral-schoonloopsystemen. Op Marmoleum-vloeren brengen we het design aan met de geavanceerde Aquajet-snijtechniek.

Ontdek de mogelijkheden

Bespoke Digital Printed Vinyl
Coral Logo Ammonite Hotel

Coral – schoonloopsystemen

Door ervoor te zorgen dat vuil en vocht niet verder dan de ingang raken, kunt u de schoonmaakkosten met wel 65% verlagen. Coral is al vijftig jaar marktleider op het vlak van schoonloopsystemen in textiel en biedt meer opties dan ooit aan met mooie, duurzame schoonloopsystemen in tal van stijlen en structuren. Ideaal voor elke toepassing, elk budget en elke uitstraling. De Coral-schoonloopsystemen laten uw vloer langer meegaan, verlagen uw schoonmaakkosten gevoelig én verkleinen het risico op uitglijden.

Bekijk onze Coral collectie

Flotex – gevlokte vloer

Flotex is een unieke textiele vloerbedekking die de sterkte, duurzaamheid en facilitaire voordelen van een vlakke veerkrachtige vloerbedekking combineert met de warmte, comfort en akoestiek van tapijt. Deze sterke, hygiënische vloer is ook volledig waterdicht en dus de enige textielvloer die u grondig kunt wassen.

De meer dan 70 miljoen vezels per m² vormen een slipbestendig oppervlak in droge én natte omstandigheden.
Flotex-vezels zijn flexibel en voelen altijd comfortabel aan. Dankzij hun enorme dichtheid en stevigheid nemen ze bovendien keer op keer weer hun oorspronkelijke vorm aan.

Ontdek onze Flotex collectie

Golf Rijk van Margraten NL
Tessera Chroma Camisole 3621 -Tangerine 3623 -Tuxedo 3606

Tessera – tapijttegels

Tessera is een ruim assortiment tapijttegels met verschillende constructietypes. Dankzij de verschillende formaten (van planken tot XL-tegels) stelt u heel creatief de ideale vloer samen. Bovendien verminderen ze de geluidshinder met wel 30 dB. Er zijn ook richtingloze reeksen verkrijgbaar die amper 2% aan plaatsingsafval opleveren.

Ontdek onze Tessera collectie

Marmoleum – linoleum in banen en tegels

Met het merk Marmoleum bieden we natuurlijke vloerbedekkingen aan die duurzaamheid, slijtvastheid, kwaliteit en een innovatief design hoog in het vaandel dragen.

Marmoleum wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen en is de meest duurzame vloerbedekking. Het productieproces van deze vloer is CO2-neutraal in het 'cradle to gate'-stadium. Met de meer dan driehonderd kleuren en designs ontwerpt u zelf een prachtig, kleurrijk interieur.

Alle Marmoleum-vloeren zijn afgewerkt met een Topshield pro-laag die ze kras- en schuurbestendig maakt. Daardoor zijn ze gemakkelijk te onderhouden en blijven ze er lang als nieuw uitzien.

Ontdek onze Marmoleum collectie

Eureka Museum Marmoleum Aquajet
Alegro Montijo food court

Allura – luxe vinyl tegels

Zoekt u een vloer met de natuurlijke uitstraling van hout of steen en de voordelen van sterk, comfortabel vinyl? Maak dan kennis met onze Allura LVT-collecties. Ze voelen warm aan bij het lopen, zijn erg vormvast en laten zich heel gemakkelijk plaatsen en onderhouden. Onze LVT-designs zijn verkrijgbaar in verschillende constructies, zodat u gegarandeerd een vloer vindt die perfect bij u past.

Ontdek onze Allura collectie

Eternal – projectvinyl

Deze veelzijdige vinylvloer is perfect voor wachtzalen, want daar is een slijtvaste oplossing een must. Eternal is verkrijgbaar met realistische houteffecten, steen- en abstracte designs, in een prachtig kleurenpalet en zelfs met een aantal inspirerende, digitaal geprinte patronen.

Ontdek onze Eternal collectie

Eternal de Luxe 3047
Sarlon | Modul'up 2021

Sarlon | Modul'up – akoestisch vinyl

Forbo Flooring heeft meer dan dertig jaar ervaring en gespecialiseerde kennis over deze sector. In die tijd hebben we al meer dan 100 miljoen m² aan geluiddempende vloerbedekkingen geproduceerd. Sarlon | Modul’up bevat geen ftalaten en is verkrijgbaar in een ruim assortiment kleuren en designs.

Sarlon | Modul’up is een geluiddempende vloer die op elk vlak uitstekend presteert. Ideaal voor ruimtes waar geluidshinder een probleem kan zijn. Deze vloeroplossing vermindert het contactgeluid met 15 tot 19 dB. Sarlon heeft slechts een minimum aan reiniging en onderhoud nodig en is verkrijgbaar in een ruim assortiment kleuren en designs. Sarlon | Modul’up kan worden geplaatst in ruimtes met veel voetverkeer en biedt alle voordelen van een losse installatie.

● Kortere onderbreking in drukke gebouwen
● Onmiddellijke ingebruikname van het gebouw (geen lijm, geen geurtjes)
● Gemakkelijk te verwijderen achteraf

Ontdek onze Sarlon | Modul'up collectie

Step – antislip vinyl

Step is ideaal voor zones waar vloeistoffen kunnen worden gemorst, want deze collectie biedt een slipweerstand van R10 tot R12. Dankzij de PUR-pearlafwerking is Step bestand tegen krassen en gemakkelijk te reinigen en onderhouden. De deeltjes in de slijtlaag van alle Forbo Step-veiligheidsvloeren garanderen dat ze tijdens hun volledige levenscyclus slipbestendig blijven. Step is verkrijgbaar in meer dan zestig designs met een hout- of steeneffect.

Ontdek onze Step collectie

Surestep Laguna trout 181262
Fabscrap F50004 & F50037

Sphera – homogeen vinyl

Dankzij de afwerking met een SMART-toplaag is Sphera zeer goed bestand tegen chemicaliën, krassen en vlekken. Dat maakt de vloer ideaal voor ruimtes met veel passage. Sphera is een onderhoudsvriendelijke, ftalaatvrije homogene vinylvloer die een hygiënische omgeving garandeert. Deze op de productielijn gecoate en daarna gebosseleerde vloer ziet er prachtig uit en is uiterst slijtvast.

Ontdek onze Sphera collectie

Eigen vloerontwerp

Ga voor een persoonlijke toets

Imago is waar het allemaal op neerkomt, en net daarom proberen bedrijven uit de horeca en recreatiesector stuk voor stuk hun eigen unieke ervaring te creëren. Veel eigenaars willen dan ook hun stempel drukken op het interieur. Daar bestaan talloze mogelijkheden voor, maar we mogen niet vergeten dat interieurs met hun tijd moeten meegaan en dus niet altijd tientallen jaren hoeven mee te gaan.

Beslis daarom op voorhand hoe lang uw meubilair en vloer dienst moeten doen. Bent u op zoek naar een vloer voor de komende twintig jaar? Dan is een tijdloos design zoals dat van Marmoleum de ideale keuze. Vindt u een kortere levensduur aanvaardbaar? Dan kunt u ook kiezen voor een opvallendere vloerbedekking.

Het ontwerp van een digitaal geprinte vloer kan zo eigenzinnig zijn als u maar wenst. Een sprookjesachtig landschap, champagnebubbels of een snelweg die door uw restaurant loopt? Het kan allemaal. Een vloer met een unieke print versterkt uw identiteit. Daarnaast kunt u er routes mee aangeven: dat is niet alleen handig, maar kan ook bepaalde drempels verlagen. De kwaliteit is logischerwijs uitermate belangrijk, want een design dat u met hart en ziel ontworpen hebt, mag niet simpelweg verloederen omdat het niet fatsoenlijk beschermd werd.

Ontwerp gewoon zelf eenvoudig een unieke vloer die we digitaal printen op Flotex, Eternal-projectvinyl of Coral-schoonloopsysteem. Op Marmoleum-vloeren brengen we het design aan met de geavanceerde Aquajet-snijtechniek.

Op het vlak van design, kleur en complexe details zijn de mogelijkheden haast eindeloos.

Feit: de eerste indruk is van levensbelang.

Flotex Vision

Een Flotex-vloer bevat meer dan 70 miljoen vezels per vierkante meter. Op die ondergrond met een ongezien hoge densiteit kunnen we probleemloos printen. Dat maakt een kleurrijk design mogelijk met levensechte afbeeldingen in een hoge resolutie die de scherpte van een foto benadert. Alle kleurschakeringen en tinten zijn mogelijk.

Digitaal printen maakt oneindig veel designopties mogelijk, van abstracte patronen met een complex kleurenspectrum tot een levensechte weergave van gras, zand, water of om het even welke afbeelding die u op de vloer kunt projecteren. Pak het gewaagd aan en ga voor een 3D-diepte-effect of trompe-l'-oeil!

Ga naar onze Flotex Vision-website en ontdek de designs

Flotex Vision

Digitaal geprinte vinylvloer

Bespoke Digital Print is een revolutionair geprinte vinylvloer waarmee u unieke, theatrale vloeren kunt creëren die altijd in het middelpunt van de belangstelling zullen staan.

Kies uit duizenden afbeeldingen met licentie die we zo kunnen printen of ontwerp gewoon uw eigen vloer. Wat voor type, grootte of schaal u ook wenst en hoe complex de afbeelding ook is, ons digitale printproces zorgt voor een haarscherp en kleurrijk resultaat dankzij de printtechnologie met zes kleuren in 600 dpi (hoge resolutie).

Met onze geavanceerde digitale printtechnologie creëren we opvallende vloerpatronen die met de gangbare printtechnieken niet mogelijk zijn. Zo ontwerpt u zelf een unieke vloer met de hoogwaardige kwaliteit van onze heterogene vinylstroken.

Meer informatie over digitaal printen

Digital printed vinyl

Ontwerpen met Marmoleum

Bent u op zoek naar iets unieks voor uw vloer? Een oplossing die ook duurzaam is en lang meegaat? Dan moet u zeker onze selectie 'Ontwerpen met Marmoleum' bekijken. Dankzij onze Aquajet-techniek kunnen we de meest precieze en gedetailleerde vloerontwerpen creëren. Van met laser gegraveerde Marmoleum-tegels tot opvallende ontwerpen van de hand van wereldberoemde designers.

Ontdek aquajet

Marmoleum Aquajet

Coral Logo schoonloopsystemen

Een prachtvloer voor een warm welkom. Met de speciale service van Forbo ontwerpt u zelf een unieke schoonloopmat met een eigen print of uitgesneden design. De Forbo Coral Logo-schoonloopmat blijft er goed uitzien en houdt vuil en vocht tegen voor het uw gebouw kan binnenkomen, nu en nog jarenlang.

Naar Coral Logo

Coral logo entrance flooring

Akoestiek

Akoestiek

In heel wat sectoren binnen het recreatiesegment speelt akoestiek een belangrijke rol. Welke akoestische eisen gesteld worden, hangt bovendien af van zaak tot zaak. Zo willen hôteliers de geluidsoverdracht naar de aangrenzende kamers en de kamers één verdieping lager zo veel mogelijk beperken, terwijl akoestiek een totaalpakket is dat de ervaring in een theater of bioscoop net naar een hoger niveau kan tillen.

Tapijt is daarom erg populair in hotels, want het dempt contactgeluiden aanzienlijk. Ook een hybridevloer doet het goed in de recreatiesector. Zo'n vloer schommelt ergens tussen een harde en een zachte vloer in. Denk maar aan een vloer die zacht aanvoelt, maar een waterbestendige onderkant heeft, gemaakt van nylon en nylonvezels. Deze vloer heeft dus wel de 'look en feel' van tapijt, maar kan net zo goed nat worden gereinigd als een harde vloer. Hygiëne én minder contactgeluid in één dus!

Feit: mensen praten nog luider wanneer er veel lawaai is.

Linoleum marmoleum hotel
Marmoleum Walton 3359 restaurant

Vanwege het onderhouds- en reinigingsgemak vindt dit soort vloer ook steeds meer bijval in bioscopen en theaters. Zoals we al eerder zeiden, helpt deze vloerbedekking een goede akoestiek te scheppen, met name door loopgeluiden te absorberen.
Contactgeluid speelt ook vaak een rol in restaurants en cafés. Hoe minder u de stoelen over de vloer hoort schrapen en/of hoe minder u het 'geklik' van naaldhakken moet aanhoren, hoe aangenamer uw gesprekken verlopen. Een hybridevloer is hier dus een goede oplossing. Dankzij de achterkant in vinyl is hij gemakkelijk schoon te maken en door de toplaag uit textiel absorbeert hij zoveel mogelijk geluid. Flotex is zo'n hybridevloer: een hypermoderne bedekking die eruitziet als tapijt en bijzonder warm en comfortabel aanvoelt.

Een uitstekend alternatief is een standaard vinylvloer. Die verzwakt de loopgeluiden en andere vervelende contactgeluiden beter dan bijvoorbeeld hout, en kan gewoon worden schoongeveegd. Vinylvloeren zijn trouwens in eindeloos veel designs verkrijgbaar: hout, beton, talloze kleuren ... Alles kan! Zelfs een digitale print van uw favoriete afbeelding, patroon, logo of kunstwerk is mogelijk.

Tot slot enkele technische gegevens. Flotex vermindert het contactgeluid met 20 dB, de gemiddelde tapijttegel met 23 dB en de nieuwe tegels met zachte onderkant maar liefst met 28 dB. Toch liever een harde vloer? Dat kan, want er bestaan ook akoestische versies van Marmoleum en projectvinyl die de geluidsoverdracht met tot 17 dB verminderen.

Fast Flooring

Kortere onderbrekingen: kies Fast Flooring

Voor de recreatiesector en de horeca kan een snelle installatie van doorslaggevend belang zijn bij de keuze van een vloerbedekking. Gelukkig zijn er onze Fast Flooring-vloeren die in een handomdraai gelegd worden, zodat u altijd de deuren kunt openhouden. De Fast Fit-collectie is snel, gemakkelijk en voordelig.

Snel
De meeste producten kunnen op een bestaande vloer worden geplaatst. Omdat er geen lijm aan te pas komt, gaat het plaatsen tot 50 % sneller. De vloer kan na het plaatsen meteen intensief in gebruik worden genomen. U moet dus geen 48 uur wachten.

Gemakkelijk
De Fast Flooring-tegels en -planken klikken gewoon in elkaar met een houten hamer. Deze lijmvrije vloerbedekking is dus heel gemakkelijk te plaatsen. Er hangt geen lijmgeur, er zijn veel minder onderbrekingen en de ruimte blijft stofvrij. Bovendien kunt u na de plaatsing meteen over de vloer lopen.

Voordelig
Als u uw activiteiten minder lang moet onderbreken, levert dat een flinke besparing op. Ook de installatiekosten liggen mogelijk lager omdat er geen lijm nodig is.

Ga naar onze Fast Flooring-collectie

Fast flooring logo

Fast Flooring-schoonloopsystemen

Coral Click is een uitzonderlijk veelzijdig, modulair schoonloopsysteem dat ter plaatse in elkaar gezet kan worden. U kunt de Coral Click-tegels afzonderlijk gebruiken of met onze Coral-schoonloopsystemen combineren tot een totaaloplossing.

Ga naar Fast Flooring-schoonloopsystemen

Coral Click
Allura Click cc60664

Fast Flooring-planken & -tegels

Bent u op zoek naar een gemakkelijk te plaatsen vloer met een natuurgetrouwe hout- of steenlook? Dan bieden onze Allura Click-, Ease- en Puzzle-collecties precies wat u zoekt. De planken van Allura Click & Allura Ease zijn eenvoudig zonder lijm te plaatsen en dus ook eenvoudig te verwijderen, hergebruiken en recycleren. De Allura Puzzle-tegels worden, zoals de naam al doet vermoeden, in elkaar gepuzzeld. Zo eenvoudig is het. Omdat uw vloer beschermd wordt door ons exclusieve laksysteem, ziet hij er niet alleen geweldig uit, maar doorstaat hij ook de tand des tijds.

Ga naar Fast Flooring planken
Ga naar Fast Flooring tegels

Fast Flooring banenmateriaal

De lijmvrije Modul'up-vinylvloeren vormen een baanbrekende vloerbedekking die zeer geschikt is voor zowel nieuwbouw als renovaties in zorginstellingen, scholen en kantoren, maar ook in residentiële gebouwen.

Modul'up is een echte technologische innovatie: deze vloer wordt zonder lijm gelegd en blijft vlak. Zo is er minder materiaal en energie nodig tijdens de plaatsing en kan de vloer aan het einde van zijn levensduur gemakkelijk en veilig worden verwijderd.

Bovendien hebt u geen last van de gebruikelijke hinder door het gebruik van lijm, zoals een lange droogtijd en een lijmgeur die blijft hangen.

Ga naar Fast Flooring banenmateriaal

Modul'up 539 x 404

Referenties

Laat u inspireren door onze referenties

Overal ter wereld gebruiken tal van recreatiefaciliteiten en horecazaken de vloerbedekkingen van Forbo. Bekijk onze sectie 'Referenties' en laat u inspireren door projecten van over de hele wereld.
Ontdek onze referenties uit de recreatiesector en horeca

Qlik

Vloerplanner

Vloerplanner

Met onze tools en diensten ontwerpt u gemakkelijk zelf uw vloer en krijgt u een helder beeld van welke look het best bij uw omgeving past. Met onze vloerplanner visualiseert u al onze vloeren in een recreatie-omgeving. U kunt zelfs elementen combineren om te bekijken of ze bij elkaar passen.
Ontwerp met onze vloerplanner

FloorVisualizer guide
Custom flooring

Ontwerpservice

Onze ontwerpservice gaat zelfs nog verder, want we helpen u met plezier uw vloer te ontwerpen. Ons ontwerpteam staat voor u klaar: neem contact op, vertel wat u wilt en stuur foto's van de huidige situatie of de gewenste oplossing. Vervolgens bezorgen onze ontwerpers u een reeks vloerplannen en stellen ze de geknipte producten voor.
Contacteer ons design team

Globale partner

Wereldwijde partnerships

De taak om wereldwijde partnerships met belangrijke klanten aan te gaan en te versterken, vertrouwen we toe aan onze ervaren Key Account Managers. Klantvriendelijkheid zit in hun DNA en ze doen alles om ervoor te zorgen dat Forbo een vloer levert die perfect op uw behoeften aansluit.

• We kunnen internationale offertes opstellen en hebben ervaring met internationale bestelprocessen en lokale regelgevingen.
• Wij leiden het internationale transport in goede banen.
• We werken al twintig jaar lang samen met klanten over de hele wereld.

We zijn een globale speler, maar staan ook als lokale partner aan uw zijde. Ons ontwerpteam geeft u met plezier advies en helpt u waar nodig. Onze technici zitten op dezelfde golflengte als onze plaatsers, zodat het hele team vlot op elkaar inspeelt.

Wereldwijd toonaangevende producent

• Forbo Flooring Systems maakt deel uit van de Zwitserse Forbo Group.

• Kerncijfers Forbo Group 2019:
> Nettoverkoop: 1282,2 miljoen CHF
> Aantal werknemers: 5600

• Wereldwijd aanwezig:
> 25 fabrieken en distributievestigingen
> 6 assemblagecentra
> 48 verkooporganisaties in 38 landen verspreid over de hele wereld

• Europees producent met fabrieken in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Nederland, Zwitserland, Duitsland en Rusland

• Europese logistiek en snelle reactietijden

Atalanta International School
earth environment

Leider in duurzaamheid

Wij geven om u en om het milieu

• Forbo is lid en medeoprichter van de World Green Building Council.
• We hebben verschillende labels en certificeringen behaald voor onze producten en/of productievoorzieningen.
• Al onze fabrieken zijn ISO-gecertificeerd. Onze grondstoffen worden efficiënt gebruikt en we recycleren zo veel mogelijk afval.
• We zijn een maatschappelijk verantwoord bedrijf: de Forbo-sites zijn gecertificeerd conform SA8000.

Creating better environments

Betrouwbare service

Wij bieden u:
• Eén leverancier voor al uw vloerbenodigdheden
• Lokaal advies, ondersteuning en internationaal projectmanagement
• Schaalvoordelen, een gegarandeerde voorraad en een snelle levering

Bovendien heeft u één contract en één contactpersoon, zodat u tijd en geld bespaart.

Forbo Design service
Sales team

Think global, act local

Lokale teams werken samen met lokale vertegenwoordigers

Tijdens elk project is uw Forbo Key Account Manager uw enige contactpersoon. Bij hem of haar kunt u terecht met al uw vragen, waar ter wereld u zich ook bevindt.

We zijn ervan overtuigd dat deze aanpak u tijd bespaart, minder moeite kost, meer zekerheid biedt en consistentie en betrouwbaarheid garandeert – hoe complex uw project ook is.

Brochures

WENST U MEER INFORMATIE?

Bent u geïnteresseerd in onze producten, wilt u meer weten over de installatie of hebt u technische fiches nodig? Wilt u contact opnemen met een van onze experts om de mogelijkheden te bespreken?

Bezoek dan onze website of neem contact op met onze klantenservice via de onderstaande links!

Forbo Flooring Systems Logo

Magazine: Over de vloer in leisure & hospitality

Of je nu een weekendje weggaat, wil relaxen in de sauna of gaat sporten, de omgeving moet naadloos aansluiten bij de beleving van dat moment. In de wereld van Hospitality & Leisure draait alles tegenwoordig om individualisering en storytelling. Forbo is met haar vloeren onderdeel van het grotere verhaal dat de ondernemer wil vertellen. Kleur- en materiaalgebruik laten de klant ervaren waar hij is. Dus, kom maar binnen!

Naar het magazine

Over de vloer

Whitepaper gastvrijheid en recreatie