Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Vloeroplossingen voor sociale huisvesting

Een huiselijk gevoel creëren

Wanneer het om grote huisvestingsprojecten gaat, weten wij dat u meer nodig hebt dan alleen een leverancier. Dankzij onze ervaring kunnen wij u vanaf het beginstadium van het project helpen bij het kiezen van de meest geschikte projecten.

R/ART Clinic Antes

Expertise

Wij zijn er voor u

Bij het zoeken naar de juiste vloerbedekking voor uw huis, spelen veel zaken een belangrijke rol: de vloerbedekking moet passen in de woonomgeving en een individuele en uitnodigende sfeer creëren waardoor u zich thuis voelt. Maar ook aspecten als eenvoudige installatie, onderhoudsgemak, duurzaamheid en gezond leven spelen een belangrijke rol bij de keuze van een nieuwe vloer.

Als het om grootschalige woningbouwprojecten gaat, begrijpen wij dat u meer nodig hebt dan alleen een leverancier. Onze rol in de oplevering van grote projecten en onze betrokkenheid vanaf het beginstadium betekent dat wij een gespecialiseerde ondersteunende service kunnen bieden voor de sociale woningbouw, waarbij wij samenwerken met uw ontwerpers en installateurs en u helpen het meest geschikte product te kiezen dat aan uw eisen voldoet.

Wij weten dat u op zoek bent naar een vloerbedekking die bestand is tegen de dagelijkse slijtage van het gezinsleven, terwijl uw huurders kleur en design willen om van hun huis een thuis te maken.

Van ingang tot uitgang, nieuwbouw of renovatie, ons geïntegreerd vloerenportfolio, speciaal geselecteerd voor de sociale woningbouwsector, kan u helpen de juiste vloeroplossingen voor uw project te kiezen.

Novilon Bella

Ruimtes

 • Allura 62485

  Ingangen

  Hou vocht en vuil buiten

  Ingangen

  Schoonloopsystemen zijn van fundamenteel belang in de sociale woningbouw. Als ze goed zijn ontworpen, voorkomen ze de verspreiding van vuil en vocht, waardoor de levensduur van vloerbedekkingen wordt verlengd, de schoonmaak- en onderhoudskosten worden verlaagd en het risico op uitglijden en vallen wordt verminderd. Met Coral schoonloopsystemen kunnen we voor elke situatie een oplossing bieden.

  Kies een vloer die:
  ● Gemakkelijk te reinigen is
  ● Het risico op uitglijden of struikelen verkleint
  ● De vloerbedekkingen binnen beschermt

 • Consumer reference Diemen, Photographer: Micheal van Oosten

  Slaapkamers

  Een warme, rustige en ontspannende omgeving

  Slaapkamers

  De slaapkamer is de plaats om te ontspannen en een goede nachtrust te hebben. Het ontwerp van slaapkamers moet hieraan bijdragen. Het creëren van een warme, rustige en ontspannende omgeving zijn daarom belangrijke factoren om in gedachten te houden bij het kiezen van de juiste vloer voor uw slaapkamer. Een andere belangrijke factor om in gedachten te houden zijn de hygiënische eigenschappen van een vloer. Slapen in een hygiënische slaapkamer is niet alleen gezond, maar geeft ook gemoedsrust waardoor u zich beter kunt ontspannen. In ons brede productassortiment hebben wij verschillende vloeren die aan uw behoeften zullen voldoen.

  Kies een vloer die:
  ● Confortabel en warm aanvoelt
  ● Gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden is

 • Forbo_Allura_60354-60353DR5_Classic-Autumn-Oak-portrait_357x268_web.jpg

  Gangen

  Slijtvaste, veilige vloerbedekking

  Gangen

  Gangen zijn lawaaierige en drukke plaatsen. Zij hebben een slijtvaste en veilige vloer nodig. Wij hebben een reeks producten die duurzaam, akoestisch efficiënt en snel te installeren zijn en tegelijkertijd uiterst slijtvast en slipvast zijn. Op deze manier zullen uw gangen niet alleen visueel aantrekkelijk zijn. Ze zullen ook veilig en praktisch zijn.

  Kies een vloer die:
  ● Duurzaam is
  ● Het geluid vermindert
  ● Antislip is
  ● Gemakkelijk te reinigen en te onderhouden is

 • Marmoleum Click

  Keukens

  Hygiënische vloerbedekking

  Keukens

  In keukens is veiligheid de hoogste prioriteit. Op dergelijke plaatsen is een vloer met uitstekende antislipeigenschappen van essentieel belang om het risico op ongevallen tot een minimum te beperken. Duurzaamheid en reinigingsgemak zijn ook belangrijke punten. Forbo luistert naar uw behoeften, daarom hebben wij de Step collectie gecreëerd. Onze Step veiligheidsvloeren garanderen antislipeigenschappen gedurende hun hele levensduur en bieden veiligheidsoplossingen voor een brede waaier van toepassingen.

  Kies een vloer die
  ● Antislip is
  ● Duurzaam is
  ● Gemakkelijk te reinigen is

 • Allura Decibel 8WSM03 Dune Smooth Oak

  Leefruimtes

  Een echt thuisgevoel

  Leefruimtes

  Het woongedeelte is vaak het enige privévertrek in een woonvoorziening. Alleen hun leefruimtes en slaapkamers zijn écht van hen. Het ontwerp daarvan moet dus ook gebaseerd zijn op een normale woonomgeving en de nodige vertrouwdheid en rust uitstralen. Naast hun activiteiten in de gemeenschappelijke ruimtes komen de bewoners tot rust in hun privévertrekken. Hier is plaats voor hun eigen interesses en kunnen ze in alle rust ontspannen.

  Kies een vloer die:
  ● Stijlvol is
  ● Gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden is
  ● Comfortabel is en warm aanvoelt

 • TermaLife Quarz & TermaStar Show Nordic Spirit Forbo Wetroom Collection

  Badkamers & natte ruimtes

  Veiligheid eerst

  Badkamers & natte ruimtes

  In de badkamer kunnen water of andere vloeistoffen de veiligheid van de bewoners in het gedrang brengen. In principe is slipweerstand een belangrijk criterium bij de keuze van de juiste vloerbedekking, vooral in dit gedeelte van het huis. Huurders moeten zich geen zorgen hoeven te maken dat ze uitglijden en vallen als ze hun badkamer betreden. Ons Surestep-assortiment vermindert het risico van uitglijden op natte oppervlakken aanzienlijk en geeft de ruimte een moderne en frisse uitstraling.

  Kies een vloer die:
  ● Antislip is
  ● Waterdicht is
  ● Duurzaam is
  ● Gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden is

Vloeroplossingen

Marmoleum - linoleum in banen en tegels

Van onze Marmoleum-vloeren is bewezen dat ze de vermenigvuldiging en verspreiding van infectie- en ziekteverwekkers zoals MRSA, norovirus en C. difficile een halt toeroepen. Zo dragen ze bij aan een gezondere, hygiënische omgeving.

De unieke Topshield pro-afwerking van Marmoleum vermindert vervuiling en is bestand tegen de vlekken die desinfecterende producten kunnen veroorzaken. Marmoleum is goedgekeurd door Allergy UK, want op het gladde oppervlak van deze vloer kunnen huisstofmijten niet overleven. Bovendien hebben Marmoleum 2,0 mm en 2,5 mm nu allebei een EPD-goedkeuring: beide types zijn CO2-neutraal in het 'cradle to gate'-stadium van hun levenscyclus. Marmoleum is bekroond met twaalf onafhankelijke ecolabels. Dat zijn er meer dan welke andere vloerbedekking ter wereld ook.

Bekijk onze Marmoleum collectie

Marmoleum house
Sarlon modul'up 337 indigo blue canvas

Sarlon | Modul'up - akoestisch & losleg vinyl

Forbo Flooring heeft meer dan dertig jaar ervaring en gespecialiseerde kennis over deze sector. In die tijd hebben we al meer dan 100 miljoen m² aan geluiddempende vloerbedekkingen geproduceerd. Sarlon | Modul'up bevat geen ftalaten en is verkrijgbaar in een ruim assortiment kleuren en designs.

Sarlon | Modul'up is een uitstekende all-round performer, ideaal voor ruimtes waar geluidsoverlast een probleem kan zijn. Het heeft een contactgeluidreductie van 15 tot 19 dB, vereist minimale reiniging en onderhoud en is verkrijgbaar in een uitgebreide reeks kleuren en dessins.

Ontdek onze Sarlon | Modul’up collectie

Allura - luxe vinyl tegels

Creëer een interieur met persoonlijkheid zonder in te boeten aan duurzaamheid dankzij onze Allura-planken en -tegels. Allura is praktisch en gemakkelijk te reinigen, straalt kwaliteit uit en is erg budgetvriendelijk qua onderhoud. De luxe Allura-vinyltegels zijn gemakkelijk te reinigen, zodat u elke ruimte eenvoudig hygiënisch schoon houdt. Ze kregen een realistisch design dat de bewoners een aangenaam gevoel geeft. Allura Flex kan met hechtmiddel worden aangebracht naast tapijttegels. De tegels kunnen dus, indien nodig, één voor één vervangen worden.

Bekijk onze Allura collectie

Cityden Amstelveen
Eternal de Luxe 3018

Eternal - algemeen toepasbaar vinyl

Eternal-vloeren laten gemeenschappelijke ruimtes als thuis aanvoelen en zijn bijzonder praktisch en gemakkelijk te reinigen.
Gebruik Eternal voor een vloer die huiselijk aanvoelt en toch duurzaam is en bestand tegen chemicaliën.

Bekijk onze Eternal collectie

Novilon - vinylvloeren

Novilon omvat een reeks prachtige en inspirerende vinylvloeren in verschillende designs, zoals hout, beton, steen en tegels. Novilon is een comfortabele vloer, aangenaam om op te leven omdat hij geluid absorbeert en warm is onder de voeten. Novilon is zowel duurzaam als gemakkelijk te onderhouden dankzij kenmerken zoals Aquagrip, Diamond Seal en Noviclean.

Ontdek onze Novilon collectie

Novilon Bella
Allura 62522 | Flotex 546001, 546002, 546005

Flotex - gevlokte vloer

Voor ingangen waar een textielvloerbedekking de beste optie blijkt, is Flotex een extreem slijtvaste en duurzame keuze. Daarnaast kan Flotex worden gebruikt in privébadkamers van bewoners die huiselijk moeten aanvoelen. Omdat deze vloeren 100% bestand zijn tegen verrotting en water, zijn ze uitermate geschikt voor ruimtes waarin weleens water gemorst wordt. Bovendien voorkomen ze geurtjes.

Met Flotex profiteert u van de voordelen van tapijt en de bestendigheid van een vlakke vloerbedekking. De vloer voelt comfortabel en warm aan, is gemakkelijk te reinigen en bijzonder duurzaam, slipbestendig en geluiddempend. Dankzij de rechtopstaande vezels reinigt u deze vloer ongelooflijk snel en gemakkelijk. Na reiniging en ontsmetting is meer dan 99% van de aanwezige bacteriën dood. Flotex combineert het ultieme reinigingsgemak met het warme en comfortabele gevoel dat alleen een textielvloerbedekking kan bieden.

Bekijk onze Flotex collectie

Tessera - tapijttegels

Tessera is een ruim assortiment tapijttegels met verschillende constructietypes. Dankzij de verschillende formaten (van planken tot XL-tegels) stelt u heel creatief de ideale vloer samen. Deze vloer biedt een contactgeluiddemping tot 30 dB. Er zijn ook richtingloze producten verkrijgbaar waarmee u het plaatsingsafval vermindert tot slechts 2%.

Bekijk onze Tessera collectie

New Bridewell Student AccommodationNew Bridewell Student Accommodation
wetroom

Wetroom - natte ruimtes

Een slipbestendige vloer in de natte ruimtes stelt de bewoners gerust: ze kunnen naar het toilet gaan of een bad nemen zonder bang te zijn dat ze zullen uitglijden.

Met de Step veiligheidsvloer en de vinyl Onyx+ muurbekleding reikt Forbo een complete oplossing aan voor elke natte ruimte. Step is een met deeltjes verrijkte vloerbedekking die levenslang slipbestendig, veilig en hygiënisch blijft. Onyx+ is dan weer een gladde, hygiënische muurbekleding in moderne kleuren.

Bekijk onze wetroom collectie

Fast Flooring

Fast Flooring van Forbo is een collectie los plaatsbare producten, waaronder schoonloopsystemen en interieurvloeren. Voor een maximale flexibiliteit zijn ze verkrijgbaar in stroken, tegels en planken. Alle Forbo Fast Flooring producten zijn ideaal voor renovatieprojecten, vooral wanneer vloeren snel en met zo weinig mogelijk hinder geplaatst moeten worden.

De vloer kan na het plaatsen meteen in gebruik genomen worden. U hoeft dus geen 48 uur te wachten. Omdat er geen lijm nodig is en de ondervloer niet moet worden voorbereid, blijft de klinische reiniging in de meeste gevallen beperkt en blijven er geen indringende geurtjes hangen. Dat komt zowel het personeel als de bewoners alleen maar ten goede.

Bekijk onze Fast Flooring collectie

Fast Fit Flooring logo
Allura 63444, 63440 | Coral 5741

Coral - schoonloopsystemen

Door ervoor te zorgen dat vuil en vocht niet verder dan de ingang raken, kunt u de schoonmaakkosten met wel 65% verlagen. Coral is al vijftig jaar marktleider op het vlak van schoonloopsystemen in textiel en biedt meer opties dan ooit aan met mooie, duurzame schoonloopsystemen in tal van stijlen en structuren. Ideaal voor elke toepassing, elk budget en elke uitstraling. De Coral-schoonloopsystemen laten uw vloer langer meegaan, verlagen uw schoonmaakkosten gevoelig én verkleinen het risico op uitglijden.

Bekijk onze Coral collectie

Fast Flooring

Kortere onderbrekingen: kies Fast Flooring

Voor de sociale woningbouw kan een snelle installatie van doorslaggevend belang zijn bij de keuze van een vloerbedekking. Gelukkig zijn er onze Fast Flooring-vloeren die in een handomdraai gelegd worden, zodat u altijd de deuren kunt openhouden. De Fast Fit-collectie is snel, gemakkelijk en voordelig.

Snel
De meeste producten kunnen op een bestaande vloer worden geplaatst. Omdat er geen lijm aan te pas komt, gaat het plaatsen tot 50% sneller. De vloer kan na het plaatsen meteen intensief in gebruik worden genomen. U moet dus geen 48 uur wachten.

Gemakkelijk
De Fast Flooring-tegels en -planken klikken gewoon in elkaar met een houten hamer. Deze lijmvrije vloerbedekking is dus heel gemakkelijk te plaatsen. Er hangt geen lijmgeur, er zijn veel minder onderbrekingen en de ruimte blijft stofvrij. Bovendien kunt u na de plaatsing meteen over de vloer lopen.

Voordelig
Als u uw activiteiten minder lang moet onderbreken, levert dat een flinke besparing op. Ook de installatiekosten liggen mogelijk lager omdat er geen lijm nodig is.

Ga naar onze Fast Flooring-collectie

Fast flooring logo

Fast Flooring-schoonloopsystemen

Coral Click is een uitzonderlijk veelzijdig, modulair schoonloopsysteem dat ter plaatse in elkaar gezet kan worden. U kunt de Coral Click-tegels afzonderlijk gebruiken of met onze Coral-schoonloopsystemen combineren tot een totaaloplossing.

Ga naar Fast Flooring-schoonloopsystemen

Coral Click
Ingram Micro

Fast Flooring-planken & -tegels

Bent u op zoek naar een gemakkelijk te plaatsen vloer met een natuurgetrouwe hout- of steenlook? Dan bieden onze Allura Click-, Ease- en Puzzle-collecties precies wat u zoekt. De planken van Allura Click & Allura Ease zijn eenvoudig zonder lijm te plaatsen en dus ook eenvoudig te verwijderen, hergebruiken en recycleren. De Allura Puzzle-tegels worden, zoals de naam al doet vermoeden, in elkaar gepuzzeld. Zo eenvoudig is het. Omdat uw vloer beschermd wordt door ons exclusieve laksysteem, ziet hij er niet alleen geweldig uit, maar doorstaat hij ook de tand des tijds.

Ga naar Fast Flooring planken
Ga naar Fast Flooring tegels

Fast Flooring banenmateriaal

De lijmvrije Modul'up-vinylvloeren vormen een baanbrekende vloerbedekking die zeer geschikt is voor zowel nieuwbouw als renovaties in zorginstellingen, scholen en kantoren, maar ook in residentiële gebouwen.

Modul'up is een echte technologische innovatie: deze vloer wordt zonder lijm gelegd en blijft vlak. Zo is er minder materiaal en energie nodig tijdens de plaatsing en kan de vloer aan het einde van zijn levensduur gemakkelijk en veilig worden verwijderd.

Bovendien hebt u geen last van de gebruikelijke hinder door het gebruik van lijm, zoals een lange droogtijd en een lijmgeur die blijft hangen.

Ga naar Fast Flooring banenmateriaal

Modul'up

Gezondheid

Gezond binnenklimaat

We brengen het grootste deel van onze tijd binnen door en daarom is een veilig en gezond binnenmilieu belangrijk. De keuze van de juiste vloer kan bijdragen tot een veilig en gezond binnenmilieu. In een veilig binnenmilieu zijn vloeren niet giftig, geven ze weinig straling af en voldoen ze aan alle internationale normen. Bovendien is een veilige vloer ontworpen om ongelukken te voorkomen.
Onze Marmoleum vloeren zijn 100% solvent- en lijmvrij en dus gezonder, veiliger én slijtvast. Dankzij onze Marmoluem vloeren kan u genieten gezonde, veilige en duurzame vloeroplossingen.

Akoestisch comfort

Voor sociale woningbouwprojecten zorgt een goede akoestische prestatie voor een rustige sfeer zodat de bewoners niet gestoord worden door de buren.

De beste manier om geluid te reduceren is bij de bron. Akoestische vloeren leveren een belangrijke bijdrage aan de vermindering van het geluid in gebouwen. Onze akoestische vloeren creëren een gezonde omgeving door duurzaamheid te combineren met uitstekende geluiddempende eigenschappen. Forbo Flooring is een specialist in akoestische vloeren met meer dan 30 jaar ervaring. In ons veerkrachtig akoestisch assortiment vindt u linoleum- en vinylvloeren met contactgeluidreductie tot 19 dB.

Ontdek al onze akoestische vloeren

Sarlon acoustic vinyl

Allergievrije vloeren

Marmoleum is bekroond met het Allergy UK Seal of Approval, want op het gladde oppervlak van deze vloer kunnen huisstofmijten niet overleven. In combinatie met een correct, regelmatig schoonmaakschema verbetert deze vloer de kwaliteit van de binnenomgeving gevoelig.
Marmoleum Allergy UK Certificate

Dankzij de unieke nylon constructie van Flotex worden allergenen opgevangen in de dicht opeengepakte, gevlokte polen, waardoor er minder allergenen in de lucht rondzweven. Deze eigenschap heeft Flotex het Allergy UK Seal of Approval opgeleverd.
Flotex Allergy UK Certificate

Allergy UK

Referenties

Laat u inspireren door onze referenties

Overal ter wereld gebruiken tal van sociale woningbouwcomplexen de vloerbedekkingen van Forbo. Bekijk onze sectie 'Referenties' en laat u inspireren door projecten van over de hele wereld.

Ontdek onze referenties

SPR!NG, the house of many homes

Vloerplanner

Vloerplanner

Met onze tools en diensten ontwerpt u gemakkelijk zelf uw vloer en krijgt u een helder beeld van welke look het best bij uw omgeving past. Met onze vloerplanner visualiseert u al onze vloeren in een kantooromgeving. U kunt zelfs elementen combineren om te bekijken of ze bij elkaar passen.

Ontwerp met onze vloerplanner

FloorVisualizer
Custom flooring

Ontwerpservice

Onze ontwerpservice gaat zelfs nog verder, want we helpen u met plezier uw vloer te ontwerpen. Ons ontwerpteam staat voor u klaar: neem contact op, vertel wat u wilt en stuur foto's van de huidige situatie of de gewenste oplossing. Vervolgens bezorgen onze ontwerpers u een reeks vloerplannen en stellen ze de geknipte producten voor.

Contacteer ons design team

Globale partner

Wereldwijde partnerships

De taak om wereldwijde partnerships met belangrijke klanten aan te gaan en te versterken, vertrouwen we toe aan onze ervaren Key Account Managers. Klantvriendelijkheid zit in hun DNA en ze doen alles om ervoor te zorgen dat Forbo een vloer levert die perfect op uw behoeften aansluit.

• We kunnen internationale offertes opstellen en hebben ervaring met internationale bestelprocessen en lokale regelgevingen.
• Wij leiden het internationale transport in goede banen.
• We werken al twintig jaar lang samen met klanten over de hele wereld.

We zijn een globale speler, maar staan ook als lokale partner aan uw zijde. Ons ontwerpteam geeft u met plezier advies en helpt u waar nodig. Onze technici zitten op dezelfde golflengte als onze plaatsers, zodat het hele team vlot op elkaar inspeelt.

Wereldwijd toonaangevende producent

• Forbo Flooring Systems maakt deel uit van de Zwitserse Forbo Group.

• Kerncijfers Forbo Group 2019:
> Nettoverkoop: 1282,2 miljoen CHF
> Aantal werknemers: 5600

• Wereldwijd aanwezig:
> 25 fabrieken en distributievestigingen
> 6 assemblagecentra
> 48 verkooporganisaties in 38 landen verspreid over de hele wereld

• Europees producent met fabrieken in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Nederland, Zwitserland, Duitsland en Rusland

• Europese logistiek en snelle reactietijden

Atalanta International School
Marmoleum human made

Leider in duurzaamheid

Wij geven om u en om het milieu

• Forbo is lid en medeoprichter van de World Green Building Council.
• We hebben verschillende labels en certificeringen behaald voor onze producten en/of productievoorzieningen.
• Al onze fabrieken zijn ISO-gecertificeerd. Onze grondstoffen worden efficiënt gebruikt en we recycleren zo veel mogelijk afval.
• We zijn een maatschappelijk verantwoord bedrijf: de Forbo-sites zijn gecertificeerd conform SA8000.

Creating better environments

Betrouwbare service

Wij bieden u:
• Eén leverancier voor al uw vloerbenodigdheden
• Lokaal advies, ondersteuning en internationaal projectmanagement
• Schaalvoordelen, een gegarandeerde voorraad en een snelle levering

Bovendien heeft u één contract en één contactpersoon, zodat u tijd en geld bespaart.

Forbo Design service
sales team

Think global, act local

Lokale teams werken samen met lokale vertegenwoordigers

Tijdens elk project is uw Forbo Key Account Manager uw enige contactpersoon. Bij hem of haar kunt u terecht met al uw vragen, waar ter wereld u zich ook bevindt.

We zijn ervan overtuigd dat deze aanpak u tijd bespaart, minder moeite kost, meer zekerheid biedt en consistentie en betrouwbaarheid garandeert – hoe complex uw project ook is.