Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Vloeroplossingen voor de ouderenzorg

Een huiselijk gevoel creëren

De miljoenen vierkante meters van onze vloerbedekkingen die in woonzorgcentra liggen, zeggen genoeg: Forbo weet als geen ander welke behoeften en speciale bezorgdheden er in de ouderenzorg leven.

Aged care flooring

Expertise

EXPERTS IN OUDERENZORG

Een vloerbedekking voor een woonzorgcentrum kiezen draait om meer dan alleen de toepassing en de prestaties, dat beseffen we. De vloer moet namelijk ook een sfeer scheppen waarin mensen zich comfortabel en ontspannen voelen, en bestand zijn tegen de activiteiten die er dagelijks plaatsvinden. Ons brede assortiment vloerbedekkingen wordt over de hele wereld gebruikt in de meest uiteenlopende instellingen voor ouderenzorg.

Kreisseniorenheim

Ruimtes

Espaces

 • Coral Click

  Ingangen

  Betrouwbaar en veilig

  Ingangen

  In een woonzorgcentra moet u niet alleen aan de voeten van de bewoners denken. De personeelsploegen die dag en nacht actief zijn en de constante stroom aan bezoekers maken van de hal een van de drukste plaatsen in het gebouw. Als er vocht, aarde en vuil van buitenaf aan de schoenen van al wie binnenkomt blijft plakken, komt dit in de hal en de rest van het gebouw terecht. Daardoor kan de vloer niet alleen beschadigd raken, er ontstaan ook gezondheids- en veiligheidsrisico's die gemakkelijk te voorkomen zijn.

 • Communal Areas

  Gemeenschappelijke ruimtes

  Sociale omgevingen

  Gemeenschappelijke ruimtes

  Gemeenschappelijke ruimtes moeten niet alleen een comfortabele en stimulerende sociale omgeving zijn voor de bewoners, maar ook de vele dagelijkse activiteiten in een druk gebouw aankunnen. De bewoners moeten van hun sociale ruimtes kunnen genieten zonder zich zorgen te maken over de vloer.

 • Living areas

  Leefruimtes

  Een echt thuisgevoel

  Leefruimtes

  De kamers van de bewoners zijn hun nieuwe thuis en vaak de enige privévertrekken in het woonzorgcentrum. Alleen hun leefruimtes en slaapkamers zijn écht van hen. Het ontwerp daarvan moet dus ook gebaseerd zijn op een normale woonomgeving en de nodige vertrouwdheid en rust uitstralen. Naast hun activiteiten in de gemeenschappelijke ruimtes komen de bewoners tot rust in hun privévertrekken. Hier is plaats voor hun eigen interesses en kunnen ze in alle rust ontspannen.

 • Safestep Aqua

  Badkamers & natte ruimtes

  Veiligheid eerst

  Badkamers & natte ruimtes

  In woonzorgcentra is slipweerstand enorm belangrijk. Slechte vloeren kunnen namelijk leiden tot verwondingen en val- en struikelpartijen. Door te kiezen voor een slipbestendige veiligheidsvloer daalt het aantal ongevallen door uitglijden aanzienlijk.

  Forbo biedt daarom zijn met deeltjes verrijkte Step-veiligheidsvinylvloer aan, die gegarandeerd levenslang slipbestendig blijft. Gaande van R10-slipweerstand tot R11 en R12 voor ruimtes waarin mensen sneller kunnen uitglijden, zoals professionele keukens.

  Voor ruimtes waar water of gemorste vloeistoffen de vloer gladder kunnen maken (zoals in badkamers) biedt Forbo de Step-vloeren voor natte ruimtes en de Onyx+-muurbekledingen aan.

 • AWO-Seniorenheim_Leipzig

  Gangen

  Een wandelingetje maken

  Gangen

  Gangen zijn voornamelijk doorloopzones tussen verschillende ruimtes, maar in het dagelijkse leven in een zorginstelling zijn ze ook een ontmoetingsplaats voor de bewoners. Als de indeling van het gebouw dat toelaat, kunnen ze er 'een wandelingetje maken' of even de benen strekken. Ontspanningsruimtes nodigen de mensen dan weer uit om even een pauze in te lassen en bij te kletsen. Ook zitplaatsen in de buurt van de gemeenschappelijke ruimtes zijn bijzonder populair, want zo kunnen bewoners op de voet volgen wat er in die ruimtes gaande is en toch voldoende afstand bewaren.

Vloeroplossingen

VLOEROPLOSSINGEN VOOR DE OUDERENZORG

Marmoleum - linoleum in banen en tegels

Van onze Marmoleum-vloeren is bewezen dat ze de vermenigvuldiging en verspreiding van infectie- en ziekteverwekkers zoals MRSA, norovirus en C. difficile een halt toeroepen. Zo dragen ze bij aan een gezondere, hygiënische omgeving.
De unieke Topshield pro-afwerking van Marmoleum vermindert vervuiling en is bestand tegen de vlekken die desinfecterende producten kunnen veroorzaken. Marmoleum is goedgekeurd door Allergy UK, want op het gladde oppervlak van deze vloer kunnen huisstofmijten niet overleven. Bovendien hebben Marmoleum 2,0 mm en 2,5 mm nu allebei een EPD-goedkeuring: beide types zijn CO2-neutraal in het 'cradle to gate'-stadium van hun levenscyclus. Marmoleum is bekroond met twaalf onafhankelijke ecolabels. Dat zijn er meer dan welke andere vloerbedekking ter wereld ook.

Bekijk onze Marmoleum collectie

Care facility Scheldehof
Sphera Element

Sphera - homogeen vinyl

Voor de homogene Sphera-vinylvloeren doet Forbo een beroep op de nieuwste technologieën. Bovendien zijn er twee collecties verkrijgbaar. Sphera Element telt 62 verfijnde kleuren, waarvan er vele uitmuntende LRW's kunnen voorleggen. Sphera Energetic omvat dan weer frissere, fellere kleuren en een complementair kleurenpalet.

Onze Sphera-collectie is perfect voor de ouderenzorg: deze vloer is niet alleen extreem slijtvast, maar heeft ook een SMART-top afwerkingslaag die het oppervlak uitstekend beschermt tegen chemicaliën, krassen en vlekken. Bovendien is de vloer 100% vrij van ftalaten en heeft deze een erg lage uitstoot, wat de luchtkwaliteit in de ruimte ten goede komt.

Bekijk onze Sphera collectie

Sarlon - akoestisch vinyl

Het akoestische Sarlon-vinyl is perfect geschikt voor drukke ingangen en hallen, waar het lawaai de bewoners kan storen. Gemeenschappelijke ruimtes in woonzorgcentra kunnen erg lawaaierig zijn. Geluidshinder verminderen is dus erg belangrijk om stress te beperken en het welzijn van de bewoners te verhogen. Ons akoestische Sarlon-vinyl absorbeert geluiden en creëert zo een rustigere omgeving voor de bewoners.

Bekijk onze Sarlon collectie

Sarlon 433713
Allura

Allura - luxe vinyl tegels

Creëer een interieur met persoonlijkheid zonder in te boeten aan duurzaamheid dankzij onze Allura-planken en -tegels. Allura is praktisch en gemakkelijk te reinigen, straalt kwaliteit uit en is erg budgetvriendelijk qua onderhoud. De luxe Allura-vinyltegels zijn gemakkelijk te reinigen, zodat u elke ruimte eenvoudig hygiënisch schoon houdt. Ze kregen een realistisch design dat de bewoners een aangenaam gevoel geeft. Allura Flex kan met hechtmiddel worden aangebracht naast tapijttegels. De tegels kunnen dus, indien nodig, één voor één vervangen worden.

Bekijk onze Allura collectie

Eternal - algemeen toepasbaar vinyl

Eternal-vloeren laten gemeenschappelijke ruimtes als thuis aanvoelen en zijn bijzonder praktisch en gemakkelijk te reinigen.
Gebruik Eternal voor een vloer die huiselijk aanvoelt en toch duurzaam is en bestand tegen chemicaliën.

Bekijk onze Eternal collectie

Eternal
Surestep Laguna Wetroom

Step - antislip vinyl

Step-veiligheidsvloeren verminderen het risico op uitglijden en zijn dus geknipt voor ingangen en hallen. Onze Surestep-collectie bestaat uit veiligheidsvloeren met een hout- en steenlook, voor een huiselijk en gastvrij gevoel bij de ingang van uw gebouw. Dankzij onze Step Crystals is het vinyl zijn hele leven lang slipbestendig. Bovendien dragen ze bij aan de frisse designs én is de vloer gemakkelijk te reinigen.

Voor alle andere ruimtes waarin antislipvloeren erg belangrijk zijn, is er het Forbo Step-veiligheidsvinyl. Deze vloerbedekkingen garanderen een levenslange slipweerstand en zijn geschikt voor talloze toepassingen. Gaande van R10-slipweerstand (Surestep & Solidstep) tot R11 en R12 (Safestep) voor ruimtes waarin mensen sneller kunnen uitglijden.

Bekijk onze Step collectie

Flotex - gevlokte vloer

Voor ingangen waar een textielvloerbedekking de beste optie blijkt, is Flotex een extreem slijtvaste en duurzame keuze. Daarnaast kan Flotex worden gebruikt in privébadkamers van bewoners die huiselijk moeten aanvoelen. Omdat deze vloeren 100% bestand zijn tegen verrotting en water, zijn ze uitermate geschikt voor ruimtes waarin weleens water gemorst wordt. Bovendien voorkomen ze geurtjes.

Met Flotex profiteren woonzorgcentra van de voordelen van tapijt en de bestendigheid van een vlakke vloerbedekking. De vloer voelt comfortabel en warm aan, is gemakkelijk te reinigen en bijzonder duurzaam, slipbestendig en geluiddempend. Mocht er toch een ongelukje gebeuren, dan hebben bacteriën en ziektekiemen geen schijn van kans op de gevlokte Flotex-vloerbedekking. Dankzij de rechtopstaande vezels reinigt u deze vloer ongelooflijk snel en gemakkelijk. Na reiniging en ontsmetting is meer dan 99% van de aanwezige bacteriën dood. Flotex combineert het ultieme reinigingsgemak met het warme en comfortabele gevoel dat alleen een textielvloerbedekking kan bieden.

Bekijk onze Flotex collectie

Flotex
Tessera

Tessera - tapijttegels

Tessera is een ruim assortiment tapijttegels met verschillende constructietypes. Dankzij de verschillende formaten (van planken tot XL-tegels) stelt u heel creatief de ideale vloer samen. Deze vloer biedt een contactgeluiddemping tot 30 dB. Er zijn ook richtingloze producten verkrijgbaar waarmee u het plaatsingsafval vermindert tot slechts 2%.

Bekijk onze Tessera collectie

Wetroom - natte ruimtes

Een slipbestendige vloer in de natte ruimtes stelt de bewoners gerust: ze kunnen naar het toilet gaan of een bad nemen zonder bang te zijn dat ze zullen uitglijden.

Met de Step veiligheidsvloer en de vinyl Onyx+ muurbekleding reikt Forbo een complete oplossing aan voor elke natte ruimte. Step is een met deeltjes verrijkte vloerbedekking die levenslang slipbestendig, veilig en hygiënisch blijft. Onyx+ is dan weer een gladde, hygiënische muurbekleding in moderne kleuren.

Bekijk onze wetroom collectie

wetroom
Coral welcome

Coral - schoonloopsystemen

De personeelsploegen die dag en nacht actief zijn, leveringen allerhande en de constante stroom aan bezoekers maken van de hal en de gangen een van de drukste plaatsen in het gebouw. Als mensen hun voeten niet vegen, komt er vocht, aarde en vuil terecht in de hal en de rest van het gebouw. Dat maakt de vloer niet alleen lelijk, maar verhoogt ook het risico op uitglijden voor iedereen die het gebouw binnenkomt.

Volgens Cleaning Research International is het vocht en het vuil dat aan de schoenen van de bezoekers en de banden van bijvoorbeeld rolstoelen blijft hangen, goed voor 95% van het vuil dat in een gebouw terechtkomt. Een doeltreffend schoonloopsysteem is dus bijzonder belangrijk, want zo kunnen medewerkers, bewoners en bezoekers veilig vanuit de hal de rest van het gebouw in lopen.

Bekijk onze Coral collectie

Bulletin Board

De natuurlijke oplossing voor al uw kattebelletjes

Bulletin Board is een volledig natuurlijk prikbordlinoleum dat u in een kader kunt ophangen of gewoon als muurbekleding kunt gebruiken. Bulletin Board trekt geen stof aan en is dankzij de bacteriostatische eigenschappen uitermate geschikt voor elke zorgomgeving.

Gebruik dit materiaal in de publieke ruimtes om te communiceren met uw bewoners, personeelsleden en bezoekers, of in de kamers, zodat de bewoners bijvoorbeeld hun foto's kunnen ophangen.

Bekijk onze Bulletin Board collectie

Aquajet Bulletin Board LIKE
Fast fit logo new

Fast Flooring

Fast Flooring van Forbo is een collectie los plaatsbare producten, waaronder schoonloopsystemen en interieurvloeren. Voor een maximale flexibiliteit zijn ze verkrijgbaar in stroken, tegels en planken. Alle Forbo Fast Flooring producten zijn ideaal voor renovatieprojecten, vooral wanneer vloeren snel en met zo weinig mogelijk hinder geplaatst moeten worden.

De vloer kan na het plaatsen meteen in gebruik genomen worden. U hoeft dus geen 48 uur te wachten. Omdat er geen lijm nodig is en de ondervloer niet moet worden voorbereid, blijft de klinische reiniging in de meeste gevallen beperkt en blijven er geen indringende geurtjes hangen. Dat komt zowel het personeel als de bewoners alleen maar ten goede.

Bekijk onze Fast Flooring collectie

Design in het teken van dementie

Design in het teken van dementie

De vloerbedekking is een van de belangrijkste basiselementen bij het ontwerp van ruimtes voor patiënten met dementie, want ze heeft een grote impact op de veiligheid en de oriëntatie van een ruimte. Daardoor voelen patiënten zich zelfverzekerder, veiliger en onafhankelijker.

Wij willen een veilige en aangename omgeving creëren waarin de bewoners van zorginstellingen zich goed voelen. Daarom gingen we samen met het Dementia Services Development Centre (DSDC), een internationaal centrum met 25 jaar ervaring in wereldwijd onderzoek, na welke producten uit ons assortiment de levenskwaliteit van patiënten met dementie kunnen verbeteren.

DSDC & Forbo colleboration

Onze vloerbedekking voor patiënten met dementie

Een vloer ontwerpen voor patiënten met dementie is geen exacte wetenschap. Er bestaan geen duidelijke richtlijnen om te bepalen of een design al dan niet geschikt is. Wat in het ene land 'goed en aanvaardbaar' is, komt in een ander land misschien als 'bedenkelijk of onaanvaardbaar' over. Uw keuze hangt dus altijd af van wat uw project specifiek inhoudt. En zoals bij elk interieurontwerp spelen de basisprincipes uit de designwereld en vooral gezond verstand hier de hoofdrol.

In een dementiefaciliteit springt er nooit echt één designelement uit. De vloer maakt integraal deel uit van het ontwerp, samen met de kleur op de muren, de deuren, het meubilair, het sanitair en de verlichting. Contrast creëren in de lichtheid van verschillende objecten is erg belangrijk, net zoals harmonie in de voorwerpen op zich.

De designs van onze collecties zijn op elkaar afgestemd en bijzonder sober, zodat mensen niet in de war kunnen raken of designelementen van de vloer proberen op te rapen. Onze designs zijn bovendien mat. Zo weerkaatsen onze vloeren het licht niet én scheppen ze een huiselijke sfeer in elke ruimte.

Textiel, vinyl en linoleum roepen herinneringen aan vroeger op en creëren op die manier een omgeving die aanvoelt zoals thuis. De producten zijn ook zo op elkaar afgestemd dat de ouderen geen last hebben van vervelende overgangen tussen de verschillende oppervlakken (op voorwaarde dat ze correct geplaatst zijn).

Kleur en kleurencombinaties

Ook voor dementiefaciliteiten is de kleurkeuze een kwestie van smaak. Daarom beperken we onze selectie niet tot één kleur. We besteden namelijk meer aandacht aan de contrasterende en harmonieuze lichtheid van de kleuren waarin een design gemaakt kan worden en die een goede basis vormen voor andere interieurelementen, zoals de muren en het meubilair. Contrasterende vloerkleuren kunnen worden gebruikt om aan te geven dat bepaalde ruimtes niet toegankelijk zijn (bijvoorbeeld de personeelsruimte) of om het onderscheid te maken tussen verschillende ruimtes, zoals de trappenhal, de badkamer of het toilet.

Lichtreflectiewaarden

De lichtreflectiewaarden (LRW's) zijn uiterst belangrijk bij de inrichting van dementiefaciliteiten. Daarom vermelden we de LRW's van al onze producten voor zulke omgevingen. Op die manier kunt u verschillende kleuren en producten met identieke of net contrasterende LRW's met elkaar combineren, afhankelijk van de ruimte die u wilt inrichten. De lichtreflectiewaarden zijn universeel voor alle materialen. U kunt dus ook muurbekledingen of meubilair aan de hand van de LRW's vergelijken met de kleur van de vloer. In onze indeling van een ruimte ziet u de lichtreflectiewaarden van alle producten samen. Zo kunt u de juiste producten met een specifieke LRW kiezen. Onze LRW-gids voor vloeren is dus een handige tool voor ontwerpers van dementiefaciliteiten.

30 step LRV rule

Onze vloerbedekkingen voor dementiefaciliteiten

Voor dementiefaciliteiten selecteerden we de volgende vloerbedekkingen:

Marmoleum, een natuurlijke linoleumvloer die beschikbaar is in een waaier van rustige 'allover' ontwerpen, met een breed kleurenpalet. Marmoleum heeft een glad oppervlak dat bewegen en manoeuvreren makkelijk maakt, zelfs als het lopen is uitgegroeid tot 'schuivelen'.
Bekijk Marmoleum in de productzoeker
 
Step, anti-slip vinyl, is beschikbaar in natuurlijk hout, steen en verschillende gedempte kleuren. De traditionele glanzende anti-slip deeltjes zijn matte kristallen die niet oplichten.
Bekijk Step in de productzoeker

Eternal, vinyl, is beschikbaar in natuurlijke ontwerpen die huiselijke omgevingen nabootsen. Een naadloze toepassing die ideaal is voor gangen en leefruimtes.
Bekijk Eternal in de productzoeker

Allura, luxe vinyltegels, creëren realistische, natuurlijke vloeren in tegels en stroken, zonder naden. Ze zijn eenvoudig te installeren en zeer decoratief. Uit deze collectie hebben we gekozen voor de meest geschikte en gedempte producten.
Bekijk Allura in de productzoeker

Flotex, is een textiele vloerbedekking die wel nat gereinigd kan worden en is hiermee de meest hygiënische textiele vloer in de markt.
Bekijk Flotex in de productzoeker

Gezondheid & hygiëne

Marmoleum

Marmoleum wordt beschouwd als de beste vloeroplossing voor woonzorgcentra op dit moment. In rusthuizen en assistentiewoningen worden de voordelen van Marmoleum duidelijk: deze hygiënische vloeroplossing is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, slijtvast, veilig én comfortabel voor zowel voetverkeer als rolstoelgebruikers.

✔ Infectiebeheersing
✔ Ftalaatvrij
✔ Voorkomt de groei van bacteriën
✔ Allergievrij
✔ Lage uitstoot

Marmoleum remt de groei van bacteriën dankzij de natuurlijke grondstoffen waarmee de vloer wordt gemaakt, met name lijnzaadolie. Die inherente antibacteriële werking neemt niet af na verloop van tijd. U kunt dus gerust zijn: uw bewoners zijn altijd beschermd, vanaf het moment dat de vloer is geplaatst.

Onafhankelijke tests van de universiteit van Glasgow hebben aangetoond dat Marmoleum dankzij zijn unieke eigenschappen bijzonder geschikt is voor verschillende omgevingen waar hygiëne een topprioriteit is en bacteriën zoals MRSA en E. coli zich niet mogen verspreiden. De testresultaten voor MRSA, norovirus en C. difficile kunt u hieronder downloaden.

Marmoleum

Marmoleum is bekroond met het Allergy UK Seal of Approval, want op het gladde oppervlak van deze vloer kunnen huisstofmijten niet overleven. In combinatie met een correct, regelmatig schoonmaakschema verbetert deze vloer de kwaliteit van de binnenomgeving gevoelig.
Marmoleum Allergy UK certificaat

Flotex

Dankzij de unieke nylon constructie van Flotex worden allergenen opgevangen in de dicht opeengepakte, gevlokte vezels, waardoor er minder allergenen in de lucht rondzweven. Deze eigenschap heeft Flotex het Allergy UK Seal of Approval opgeleverd.
Flotex Allergy UK certificaat

Referenties

Laat u inspireren door onze referenties

In talloze woonzorgcentra over de hele wereld ligt al een vloer van Forbo. Bekijk onze sectie 'Referenties' en laat u inspireren door een brede waaier aan Forbo-vloeroplossingen in woonzorgcentra. In ons overzicht met referenties ziet u hoe de producten dagelijks worden gebruikt en hoe ze worden geplaatst.
Ontdek onze referenties in woonzorgcentra

AWO-Seniorenheim_Leipzig

Vloerplanner

Vloerplanner

Met onze tools en diensten ontwerpt u gemakkelijk zelf uw vloer en krijgt u een helder beeld van welke look het best bij uw omgeving past. Met onze vloerplanner visualiseert u al onze vloeren in een zorgcentrum. U kunt zelfs elementen combineren om te bekijken of ze bij elkaar passen.
Ontwerp met onze vloerplanner

FloorVisualizer
Custom flooring

Ontwerpservice

Onze ontwerpservice gaat zelfs nog verder, want we helpen u met plezier uw vloer te ontwerpen. Ons ontwerpteam staat voor u klaar: neem contact op, vertel wat u wilt en stuur foto's van de huidige situatie of de gewenste oplossing. Vervolgens bezorgen onze ontwerpers u een reeks vloerplannen en stellen ze de geknipte producten voor.
Contacteer ons design team

Globale partner

WERELDWIJDE PARTNERSHIPS

De taak om wereldwijde partnerships met belangrijke klanten aan te gaan en te versterken, vertrouwen we toe aan onze ervaren Key Account Managers. Klantvriendelijkheid zit in hun DNA en ze doen alles om ervoor te zorgen dat Forbo een vloer levert die perfect op uw behoeften aansluit.

• We kunnen internationale offertes opstellen en hebben ervaring met internationale bestelprocessen en lokale regelgevingen.
• Wij leiden het internationale transport in goede banen.
• We werken al twintig jaar lang samen met klanten over de hele wereld.

We zijn een globale speler, maar staan ook als lokale partner aan uw zijde. Ons ontwerpteam geeft u met plezier advies en helpt u waar nodig. Onze technici zitten op dezelfde golflengte als onze plaatsers, zodat het hele team vlot op elkaar inspeelt.

Wereldwijd toonaangevende producent

• Forbo Flooring Systems maakt deel uit van de Zwitserse Forbo Group.

• Kerncijfers Forbo Group 2019:
> Nettoverkoop: 1282,2 miljoen CHF
> Aantal werknemers: 5600

• Wereldwijd aanwezig:
> 25 fabrieken en distributievestigingen
> 6 assemblagecentra
> 48 verkooporganisaties in 38 landen verspreid over de hele wereld

• Europees producent met fabrieken in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Nederland, Zwitserland, Duitsland en Rusland

• Europese logistiek en snelle reactietijden

Atalanta International School
earth environment

Leider in duurzaamheid

Wij geven om u en om het milieu

• Forbo is lid en medeoprichter van de World Green Building Council.
• We hebben verschillende labels en certificeringen behaald voor onze producten en/of productievoorzieningen.
• Al onze fabrieken zijn ISO-gecertificeerd. Onze grondstoffen worden efficiënt gebruikt en we recycleren zo veel mogelijk afval.
• We zijn een maatschappelijk verantwoord bedrijf: de Forbo-sites zijn gecertificeerd conform SA8000.

Creating better environments

Betrouwbare service

Wij bieden u:
• Eén leverancier voor al uw vloerbenodigdheden
• Lokaal advies, ondersteuning en internationaal projectmanagement
• Schaalvoordelen, een gegarandeerde voorraad en een snelle levering

Bovendien heeft u één contract en één contactpersoon, zodat u tijd en geld bespaart.

Forbo Design service
Sales regions

Think global, act local

Lokale teams werken samen met lokale vertegenwoordigers

Tijdens elk project is uw Forbo Key Account Manager uw enige contactpersoon. Bij hem of haar kunt u terecht met al uw vragen, waar ter wereld u zich ook bevindt.

We zijn ervan overtuigd dat deze aanpak u tijd bespaart, minder moeite kost, meer zekerheid biedt en consistentie en betrouwbaarheid garandeert – hoe complex uw project ook is.

Meer info

WENST U MEER INFORMATIE?

Bent u geïnteresseerd in onze producten, wilt u meer weten over de installatie of hebt u technische fiches nodig? Wilt u contact opnemen met een van onze experts om de mogelijkheden te bespreken?

Bezoek dan onze website of neem contact op met onze klantenservice via de onderstaande links!

Forbo Flooring Systems Logo

Whitepaper Ouderenzorg

Whitepaper Dementie