Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

VLOEROPLOSSINGEN VOOR SCHOLEN

Gezond leren.

In educatieve omgevingen is een aantrekkelijke, slijtvaste, onderhoudsvriendelijke, veilige en duurzame vloer een must. Forbo biedt gezonde en duurzame vloeren met de juiste eigenschappen en sfeer. Zo wordt het onderwijs leuker en beter.

Educational flooring

Expertise

EXPERTS IN EDUCATIEVE OMGEVINGEN

Forbo Flooring Systems produceert al meer dan honderd jaar lang vloerbedekkingen voor educatieve omgevingen. Ons brede assortiment vloerbedekkingen wordt over de hele wereld gebruikt in de meest uiteenlopende onderwijsinstellingen.

Van crèches tot universiteiten: in educatieve omgevingen is een aantrekkelijke, slijtvaste, onderhoudsvriendelijke, veilige en duurzame vloeroplossing een must. Duurzaamheid en hygiëne zijn belangrijk in ruimtes waar kinderen en jongeren veel tijd doorbrengen. Forbo Flooring Systems heeft een vloeroplossing voor zo goed als elke omgeving in de onderwijssector. Complete vloeroplossingen, één leverancier.

Educational Flooring - Marmoleum

Ruimtes

 • Coral Brush

  Ingang

  De eerste indruk van een gebouw

  Ingang

  Stoppen of vertragen leerlingen en studenten om hun schoenen af te vegen wanneer ze de school, hogeschool of universiteit binnenstappen? De kans is groot dat ze dat niet doen. Daarom is het belangrijk dat wat van buiten komt, niet mee naar binnen gaat. Door ervoor te zorgen dat vuil en vocht niet verder dan de ingang raken, kunt u de schoonmaakkosten met wel 65 % verlagen, gaan de binnenvloeren langer mee en daalt het risico op uitglijden gevoelig. De Coral-assortimenten van Forbo zijn de ideale schoonloopsystemen van textiel

 • Reception

  Receptie

  Een warm ontvangst

  Recepties

  De ontvangstruimtes fungeren als de plek waar een school, universiteit of hogeschool een goede eerste indruk kan achterlaten bij zowel studenten als bezoekers. Of het nu gaat om duurzaamheid, maatwerk of duurzaamheid, Forbo heeft een product dat aan uw wensen voldoet.

 • Circulation area

  Gangen & circulatieruimtes

  Slijtvaste, veilige vloerbedekking

  Gangen en circulatieruimtes

  Gangen zijn drukke, bruisende plaatsen waar een slijtvaste, veilige vloerbedekking geen overbodige luxe is. Wij bieden tal van producten die niet alleen duurzaam en geluiddempend zijn, maar ook snel te plaatsen, uitzonderlijk slijtvast én slipbestendig. Zo zien uw gangen er niet alleen uitnodigend uit, maar zijn ze ook veilig en praktisch.

 • Klaslokaal

  Klaslokalen

  Comfortabel, veilig en inspirerend

  Klaslokalen

  Het perfecte klaslokaal is een omgeving waar studenten zich comfortabel, veilig en geïnspireerd voelen. Kleur, licht, akoestiek: alles in een ruimte heeft invloed op het leerproces en de concentratie van de studenten die er les volgen. Forbo heeft een reeks oplossingen die aan al hun behoeften voldoen.

 • Practical Teaching Suite

  Praktijkruimtes

  Duurzaamheid en slipweerstand

  Praktijkruimtes

  In omgevingen waar leerlingen creatief aan de slag moeten, is veiligheid erg belangrijk. Met een gegarandeerd slipbestendige, slijtvaste Forbo vloerbedekking verzekert u de veiligheid van het personeel én de leerlingen.

 • Canteen

  Eetzalen & cafetaria's

  Hygiënische vloeren

  Hygiënische vloeren

  Eetzalen krijgen elke dag heel wat te verduren. Met kleuren en/of een mix van producttypes creëert u eenvoudig paden en andere duidelijk afgebakende zones. Forbo begrijpt wat u nodig hebt als het op slipweerstand, slijtvastheid en hygiëne aankomt.

  ● Goede slipweerstand om uitglijden of struikelen te voorkomen
  ● Slijtvast genoeg om honderden leerlingen, personeelsleden en bezoekers aan te kunnen
  ● Uitstekende akoestische eigenschappen om geluidshinder zoveel mogelijk te beperken
  ● Een hygiënische vloer die er na het schoonmaken als nieuw uitziet

 • Administrative offices

  Kantoorruimtes

  Akoestiek en comfort

  Kantoorruimtes

  In dit gedeelte van de school werken het administratieve personeel en de directie. De kantoren bevinden zich meestal dicht bij de ingang, dus is een vloer die past bij die in de receptiehal ideaal voor een naadloze overgang tussen de zones.

  In een comfortabele, inspirerende kantoor- of vergaderruimte zijn personeelsleden, bezoekers en studenten volledig vrij om hun mening te geven en ideeën met elkaar uit te wisselen. Comfort en uitstraling zijn dus belangrijke factoren waarmee u rekening moet houden als u een kantoor of vergaderruimte inricht.

 • Library

  Bibliotheken

  Beperk geluidshinder tot een minimum

  Libraries

  In aula's en bibliotheken moeten leerlingen alert zijn en zich goed kunnen concentreren. Een geluiddempende, goed ontworpen vloer helpt hen hierbij. Forbo biedt oplossingen die geluidshinder tot een minimum beperken, met subtiele designs die de concentratie van leerlingen verscherpen tijdens het studeren.

 • Changing facilities

  Sanitair & Kleedruimtes

  Slipweerstand

  Kleedruimtes

  In kleedruimtes is veiligheid de grootste prioriteit. Een goede antislipvloer is hier cruciaal en helpt ongevallen te voorkomen. Ook slijtvastheid en onderhoudsvriendelijkheid zijn belangrijk voor de vloer in een kleedruimte. Die behoeften begrijpt Forbo maar al te goed. Daarom hebben we een speciale vloercollectie ontwikkeld: onze Step veiligheidsvloeren. Deze vloeroplossingen zijn levenslang slipbestendig en uiterst veilig in tal van omgevingen.

 • Sport Hall Marmoleum Sport

  Sportzalen

  Minimaliseer het risico op blessures

  Sportzalen

  Marmoleum Sport is een vlak-elastische sportvloer die voldoet aan de meest recente Europese normen voor sportvloeren. Met een sportvloer van dit type beperkt u het risico op blessures aanzienlijk. Marmoleum Sport is verkrijgbaar in dertien kleuren die vuil verbergen en vaak worden gebruikt in sportzalen. Deze vloer scoort niet alleen erg goed op slijtvastheid en slipweerstand, maar is dankzij zijn natuurlijke ingrediënten ook de meest duurzame sportvloer op de markt.

 • Furniture & walls

  Meubels & muren

  Design en functionaliteit

  Meubels & muren

  Misschien had u er nog niet bij stilgestaan, maar linoleum is niet alleen een vloerbedekking. Dit materiaal is ook geknipt voor tal van andere doeleinden. In het linoleum voor bureaubladen en tafels verwerken wij speciaal prikbordlinoleum.

  Het belang van meubels en muren in een school is niet te onderschatten: deze elementen moeten duurzaam zijn en studenten stimuleren met hun design. De niet-vloerproducten van Forbo zijn hiervoor een ideale oplossing: stel bijvoorbeeld de mooiste werkjes en beste prestaties van leerlingen tentoon op Bulletin Board-prikbordlinoleum of geef klaslokalen een warme, uitnodigende sfeer met Furniture Linoleum op de bureaus en tafels.

Vloeroplossingen

VLOEROPLOSSINGEN VOOR HET ONDERWIJS

Marmoleum – de duurzaamste keuze

Marmoleum, gemaakt van natuurlijke en hernieuwbare materialen, is sinds jaar en dag DE vloer voor het onderwijs. Het is de meest duurzame vlakke veerkrachtige vloer die er is: Marmoleum is CO2 neutraal en draagt niet bij aan klimaatverandering. Met Marmoleum kies je voor een vloer die bijdraagt aan een betere wereld voor huidige en toekomstige generaties.

Daarnaast is Marmoleum praktisch en makkelijk in onderhoud. Onze nieuwe Marbled collectie bevat 21 kleuren die extra vuilverhullend zijn. Dat is handig! Niet alleen zand, stof en vuil zijn minder zichtbaar, ook krasjes en loopsporen vallen minder op.

Ook verkrijgbaar in een Decibel variant met akoestiekverbeterende eigenschappen.
Ga naar de Marmoleum collectie

Marmoleum Real 3173
eternal creche

Eternal – projectvinyl

Onze Eternal collectie vinylvloeren is geschikt voor eindeloos veel toepassingen. Een leeromgeving vraagt om een onderhoudsvriendelijke, slijtvaste vloer die er zelfs na jarenlang gebruik nog mooi uitziet. En dat is precies wat Eternal te bieden heeft. Dankzij het uitgebreide kleurenpalet en de vele dessins creëert u in elke ruimte de juiste sfeer, van de klaslokalen tot de eetzaal en de receptiehal.
Ga naar de Eternal collectie

Allura – luxe vinyl tegels

Zoekt u een vloer met de natuurlijke uitstraling van hout of steen met de voordelen van sterke en comfortabele vinyltegels? Ontdek dan onze nieuwe Allura LVT-collecties. Ze voelen warm aan bij het lopen, zijn erg vormvast en laten zich heel gemakkelijk plaatsen en onderhouden. Onze LVT-designs zijn verkrijgbaar in verschillende constructies, zodat u gegarandeerd een vloer vindt die perfect bij u past.
Ga naar de Allura collectie

allura in education
flotex classroom

Flotex – textiele vloeren

De gevlokte vloerbedekking Flotex is de perfecte oplossing voor klaslokalen waar een slijtvaste vloer nodig is die bestand is tegen veel passage en stoelen die vaak worden verschoven. De vloer is slipbestendig, comfortabel en heeft een uitstekende geluiddemping van tot wel 20 dB. Flotex is verkrijgbaar in een ruime waaier aan kleuren en stimulerende designs (in stroken, tegels of planken). Bovendien draagt Flotex het [Allergy UK Seal of Approval™ en bestaat de vloer voor tot 52 % uit gerecycleerd materiaal.
Ga naar de Flotex collectie

Tessera – tapijttegels

Onze Tessera-tapijttegels zijn ontworpen met verschillende poolconstructies die allemaal een unieke uitstraling en specifieke voordelen bieden. Deze uitmuntende vloeren zijn zo gemaakt dat ze er altijd goed blijven uitzien, zelfs in drukke omgevingen zoals receptieruimtes en hallen. Het tegelformaat van Tessera is ideaal voor klaslokalen, want de tegels zijn gemakkelijk te onderhouden. Een tegel vervangen? Dat is zo gebeurd. Tessera dempt het contactgeluid met 22 tot 30 dB, zodat de leerlingen in het lokaal zich ongestoord op de leerstof kunnen focussen. Met het ruime aanbod stimulerende designs en aantrekkelijke kleuren creëert u moeiteloos een inspirerende leeromgeving.
Ga naar de Tessera collecties

Tessera
Sarlon

Sarlon – akoestisch vinyl

Forbo Flooring heeft meer dan dertig jaar ervaring en gespecialiseerde kennis over deze sector. In die tijd hebben we al meer dan 100 miljoen m² aan geluiddempende vloerbedekkingen geproduceerd. Sarlon bevat geen ftalaten en is verkrijgbaar in een ruim assortiment kleuren en designs die ideaal zijn voor onderwijsomgevingen.

Sarlon is een geluiddempende vloer die op elk vlak uitstekend presteert. Ideaal voor klaslokalen dus, waar geluidshinder een probleem kan zijn. Sarlon dempt het contactgeluid met 15 tot 19 dB.

Ga naar de Sarlon collectie

Step – antislip vinyl

De Step-collectie is een compleet assortiment vloerbedekkingen die voldoen aan alle veiligheidsvereisten in ruimtes waar vaak vloeistoffen of ander materiaal wordt gemorst. Denk maar aan klaslokalen waar kook-, design-, technologie- of kunstles wordt gegeven. De vloeren zijn gegarandeerd slipbestendig tijdens de volledige levensduur en voldoen aan alle HSE-normen en Europese veiligheidsnormen. Ze zijn veilig zonder aan onderhoudsgemak in te boeten. De Step-collectie heeft minstens 36 veiligheidseigenschappen die de pendeltest hebben doorstaan en is dus perfect voor ruimtes waar chemicaliën en andere stoffen op de vloer kunnen terechtkomen.
Ga naar de Step collectie

Step
Sphera Element 50030 moleskin

Sphera – homogeen vinyl

Dankzij de SMART-toplaag is Sphera zeer goed bestand tegen chemicaliën, krassen en vlekken. Dat maakt de vloer ideaal voor ruimtes met veel passage en klaslokalen die gemakkelijk vuil worden. Sphera is een onderhoudsvriendelijke, ftalaatvrije homogene vinylvloer die een hygiënische omgeving garandeert. Dit op de productielijn gecoate en daarna gebosseleerde vloerproduct ziet er prachtig uit en is uiterst slijtvast.
Ga naar de Sphera collectie

Coral – schoonloopsystemen

Door ervoor te zorgen dat vuil en vocht niet verder dan de ingang raken, kunt u de schoonmaakkosten met wel 65 % verlagen. Coral is al vijftig jaar marktleider op het vlak van schoonloopsystemen in textiel en biedt meer opties dan ooit aan met mooie, duurzame schoonloopsystemen in tal van stijlen en structuren. Ideaal voor elke toepassing, elk budget en elke uitstraling. De Coral-schoonloopsystemen laten uw vloer langer meegaan, verlagen uw schoonmaakkosten gevoelig én verkleinen het risico op uitglijden.
Ga naar de Coral collectie

Coral Brush 5705

Gezondheid

GEZOND BINNENKLIMAAT

Kinderen brengen het grootste deel van hun tijd binnen door, thuis of op school. Per jaar zitten ze 9 maanden lang 35 tot 40 uur per week op de schoolbanken. Uit metingen van de binnenluchtkwaliteit blijkt dat kinderen in de lagere school worden blootgesteld aan een hoge concentratie CO2 en een verhoogde concentratie VOS-deeltjes en biologische vervuiling.

Om een veilige binnenomgeving te creëren, kiest u dus het best voor een vloer die niet giftig is, weinig uitstoot veroorzaakt en voldoet aan alle internationale normen. Bovendien zijn veilige vloeren speciaal ontworpen om het risico op ongevallen te verkleinen. Onze Marmoleum vloeren zijn 100 % solvent- en lijmvrij en dus gezonder, veiliger én slijtvast. Daarom zijn ze ideaal voor schoolomgevingen.

Akoestisch comfort

Voor scholen zorgt een goede akoestische prestatie voor een rustige sfeer om de kinderen te helpen leren, zelfs als de kinderen in de gangen lopen.

De beste manier om geluid te reduceren is bij de bron. Akoestische vloeren leveren een belangrijke bijdrage aan de vermindering van het geluid in gebouwen. Onze akoestische vloeren creëren een gezonde omgeving door duurzaamheid te combineren met uitstekende geluiddempende eigenschappen. Forbo Flooring is een specialist in akoestische vloeren met meer dan 30 jaar ervaring. In ons veerkrachtig akoestisch assortiment vindt u linoleum- en vinylvloeren met contactgeluidreductie tot 19dB.

Ontdek al onze akoestische vloeren

Sarlon acoustic vinyl

Allergievrije vloeren

Marmoleum is bekroond met het Allergy UK Seal of Approval, want op het gladde oppervlak van deze vloer kunnen huisstofmijten niet overleven. In combinatie met een correct, regelmatig schoonmaakschema verbetert deze vloer de kwaliteit van de binnenomgeving gevoelig.
Marmoleum Allergy UK Certificate

Dankzij de unieke nylon constructie van Flotex worden allergenen opgevangen in de dicht opeengepakte, gevlokte polen, waardoor er minder allergenen in de lucht rondzweven. Deze eigenschap heeft Flotex het Allergy UK Seal of Approval opgeleverd.
Flotex Allergy UK Certificate

Allergy approved flooring

Custom flooring

GA VOOR EEN PERSOONLIJKE TOETS

Wilt u een echte blikvanger als vloer? Hebt u er al eens aan gedacht om zelf een unieke vloer te ontwerpen? Van de schoolkleuren tot een wapenschild: wij stemmen onze producten af op wat uw school nodig heeft. Dankzij de uiterst veelzijdige, geavanceerde digitale printtechnologie van Forbo creeërt u moeiteloos vinyl- en textielvloeren met een eigen design die geschikt zijn voor uw schoolomgeving.

Custom Flooring logo

Eigen ontwerp met digitaal geprint vinyl

Met onze geavanceerde digitale printtechnologie creëren we opvallende vloerpatronen die met de gangbare printtechnieken niet mogelijk zijn. Zo ontwerpt u zelf een unieke vloer met de hoogwaardige kwaliteit van onze heterogene vinylstroken.

Kies uit duizenden afbeeldingen met licentie die we zo kunnen printen of ontwerp gewoon uw eigen vloer. Wat voor type, grootte of schaal u ook wenst en hoe complex de afbeelding ook is, ons digitale printproces zorgt voor een haarscherp en kleurrijk resultaat dankzij de printtechnologie met zes kleuren in 600 dpi (hoge resolutie).
Meer informatie over digitaal printen

Digital printed vinyl

Flotex Vision

Een gevlokte Flotex-vloer bevat meer dan 70 miljoen vezels per vierkante meter. Op die ondergrond met een ongezien hoge densiteit kunnen we probleemloos printen. Dat maakt een kleurrijk design mogelijk met levensechte afbeeldingen in een hoge resolutie die de scherpte van een foto benadert. Alle kleurschakeringen en tinten zijn mogelijk.

Digitaal printen maakt oneindig veel designopties mogelijk, van abstracte patronen met een complex kleurenspectrum tot een realistische weergave van gras, zand, water of om het even welke afbeelding die u op de vloer kunt projecteren. Pak het gewaagd aan en ga voor een 3D-diepte-effect of 'trompe-l'-oeil'!
Ga naar onze Flotex Vision website en ontdek de designs

Flotex Vision

Marmoleum Aquajet

Met de Aquajet-watersnijtechnologie brengen we zelfs de fijnste, meest complexe designs tot leven. Voortaan kent uw creativiteit geen grenzen meer. Stel uw vloer samen met standaardmodellen of maak zelf een ontwerp. Een themavloer, een kunstwerk of een bedrijfslogo? De mogelijkheden zijn eindeloos. Voor elk standaard Aquajet-model kiest u zelf de perfecte kleuren uit het Marmoleum-assortiment.
Ontdek onze Aquajet mogelijkheden

Marmoleum Aquajet

Coral Logo schoonloopsystemen

Een prachtvloer voor een warm welkom. Met de speciale service van Forbo ontwerpt u zelf een unieke schoonloopmat met een eigen print of uitgesneden design. De Forbo Coral Logo-schoonloopmat blijft er goed uitzien en houdt vuil en vocht tegen voor het uw gebouw kan binnenkomen, nu en nog jarenlang.

• Uitstekende afbeeldingskwaliteit en felle kleuren
• Perfect voor complexe ontwerpen met meerdere kleuren
• Kies uit alle standaard Coral-kleuren
• De kleur kan worden afgestemd op Pantone- en RAL-kleuren
• Blijft vlak op de vloer liggen dankzij de zware vinyl onderlaag, waardoor het risico op struikelen verkleint
• De geprinte logo mat is verkrijgbaar in zeven standaardafmetingen
Ga naar Coral logo

Coral logo entrance flooring

Referenties

Referenties in het onderwijs

Overal ter wereld gebruiken tal van onderwijsinstellingen de vloerbedekkingen van Forbo, van crèches tot basisscholen en universiteiten. Bekijk onze sectie 'Referenties' en laat u inspireren door projecten uit de onderwijssector over de hele wereld.
Laat je inspireren door onze referenties in het onderwijs

Stenden
FloorVisualizer

Vloerplanner en ontwerpservice

Met onze tools en diensten ontwerpt u gemakkelijk zelf uw vloer en krijgt u een helder beeld van welke look het best bij uw omgeving past. Met onze vloerplanner visualiseert u al onze vloeren in een onderwijsomgeving. U kunt zelfs elementen combineren om te bekijken of ze bij elkaar passen.
Ontwerp met onze vloerplanner

Onze ontwerpservice gaat zelfs nog verder, want we helpen u met plezier uw vloer te ontwerpen. Ons ontwerpteam staat voor u klaar: neem contact op, vertel wat u wilt en stuur foto's van de huidige situatie of de gewenste oplossing. Vervolgens bezorgen onze ontwerpers u een reeks vloerplannen en stellen ze de geknipte producten voor.
Contacteer ons design team

Globale partner

WERELDWIJDE PARTNERSHIPS

De taak om wereldwijde partnerships met belangrijke klanten aan te gaan en te versterken, vertrouwen we toe aan onze ervaren Key Account Managers. Klantvriendelijkheid zit in hun DNA en ze doen alles om ervoor te zorgen dat Forbo een vloer levert die perfect op uw behoeften aansluit.

• We kunnen internationale offertes opstellen en hebben ervaring met internationale bestelprocessen en lokale regelgevingen.
• Wij leiden het internationale transport in goede banen.
• We werken al twintig jaar lang samen met klanten over de hele wereld.

We zijn een globale speler, maar staan ook als lokale partner aan uw zijde. Ons ontwerpteam geeft u met plezier advies en helpt u waar nodig. Onze technici zitten op dezelfde golflengte als onze plaatsers, zodat het hele team vlot op elkaar inspeelt.

Wereldwijd toonaangevende producent

• Forbo Flooring Systems maakt deel uit van de Zwitserse Forbo Group.

• Kerncijfers Forbo Group 2019:
> Nettoverkoop: 1282,2 miljoen CHF
> Aantal werknemers: 5600

• Wereldwijd aanwezig:
> 25 fabrieken en distributievestigingen
> 6 assemblagecentra
> 48 verkooporganisaties in 38 landen verspreid over de hele wereld

• Europees producent met fabrieken in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Nederland, Zwitserland, Duitsland en Rusland

• Europese logistiek en snelle reactietijden

Atalanta International School
earth environment

Leider in duurzaamheid

Wij geven om u en om het milieu

• Forbo is lid en medeoprichter van de World Green Building Council.
• We hebben verschillende labels en certificeringen behaald voor onze producten en/of productievoorzieningen.
• Al onze fabrieken zijn ISO-gecertificeerd. Onze grondstoffen worden efficiënt gebruikt en we recycleren zo veel mogelijk afval.
• We zijn een maatschappelijk verantwoord bedrijf: de Forbo-sites zijn gecertificeerd conform SA8000.

Creating better environments

Betrouwbare service

Wij bieden u:
• Eén leverancier voor al uw vloerbenodigdheden
• Lokaal advies, ondersteuning en internationaal projectmanagement
• Schaalvoordelen, een gegarandeerde voorraad en een snelle levering

Bovendien heeft u één contract en één contactpersoon, zodat u tijd en geld bespaart.

Forbo Design service
Sales team

Think global, act local

Lokale teams werken samen met lokale vertegenwoordigers

Tijdens elk project is uw Forbo Key Account Manager uw enige contactpersoon. Bij hem of haar kunt u terecht met al uw vragen, waar ter wereld u zich ook bevindt.

We zijn ervan overtuigd dat deze aanpak u tijd bespaart, minder moeite kost, meer zekerheid biedt en consistentie en betrouwbaarheid garandeert – hoe complex uw project ook is.

Brochures

WENST U MEER INFORMATIE?

Bent u geïnteresseerd in onze producten, wilt u meer weten over de installatie of hebt u technische fiches nodig? Wilt u contact opnemen met een van onze experts om de mogelijkheden te bespreken?

Bezoek dan onze website of neem contact op met onze klantenservice via de onderstaande links!

Forbo Flooring Systems Logo

Magazine: Trends in the world of education

Scholen zijn op zoek naar een klaslokaalindeling die creativiteit, samenwerking en flexibiliteit aanmoedigt. En om van elk klaslokaal een plek te maken die ruimte biedt voor al die aspecten, moet het interieur worden aangepast. Met een paar veranderingen aan het interieur speelt het lokaal in op de behoeften van zowel de leerkracht als de studenten. Uit onderzoek blijkt keer op keer dat het design van een klaslokaal invloed heeft op het leergedrag van studenten, van de kleuren tot de verlichting, akoestiek en indeling.
Naar het magazine

Magazine education

Magazine: Over de vloer in het onderwijs

Welzijn, veiligheid en ontwikkeling: op een goede school staan die elementen voorop. Maar anno nu betekenen ze heel wat anders dan pakweg 30 jaar geleden. Het onderwijs verandert en de omgeving verandert mee. Ook de vloer heeft invloed op hoe een ruimte wordt ervaren. Schone en gezonde ruimtes zijn cruciaal in het onderwijs. Forbo biedt gezonde en duurzame vloeren met de juiste eigenschappen en sfeer. Zo wordt het onderwijs leuker en beter. Dus kom maar op met dat rapport.
Naar het magazine

Over de vloer in het onderwijs

Whitepaper Onderwijs