Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Vloeroplossingen voor industrie

Industrie vloeren

Forbo Flooring Systems is een internationale marktleider met een ruime ervaring in het leveren van ESD- en cleanroomvloeren.

Sphera EC 450000 white

Industrie

Houd uw omgeving onder control

Forbo Flooring Systems is een internationale marktleider met een ruime ervaring in ESD- en cleanroomvloeren. Of het nu gaat om ESD-veiligheid, chemische resistentie, dynamische belastbaarheid, explosiegevaar of extreem lage emissies, Forbo Flooring Systems biedt een scala aan ESD- en cleanroom vloeroplossingen die kunnen voldoen aan de hoogste eisen en wensen van gecontroleerde omgevingen.

Colorex

Ruimtes

 • Colorex EC

  Elektronische industrie

  Elektrostatische dissipatieve vloer

  Elektronische industrie

  Het terugdringen van elektrostatische ladingen is het hoofddoel van controlemaatregelen in ESD beschermde gebieden (EPA). In gebieden zoals elektronica-assemblage, mechatronica en datacentra speelt de juiste vloerbedekking een cruciale rol. Ze voert niet alleen elektrostatische ladingen van personeel en apparatuur af, maar vermindert ook het ontstaan van ladingen op de plaats waar ze zich voordoen, namelijk op het raakvlak tussen de schoenzolen en de vloer.

 • Colorex EC-2

  Farmaceutische industrie

  Bescherm je producten

  Farmaceutische industrie

  In ISO-norm cleanroom-omgevingen in de farmaceutische, biowetenschappelijke en productie-industrie kunnen zwevende deeltjes een belangrijke bron van verontreiniging zijn. Niet alleen kunnen ze opbrengstverlies veroorzaken, de deeltjes kunnen ook leiden tot corrosie en productdegradatie. ISO-normen en cGMP-voorschriften voor luchtzuiverheid vereisen een klacht door het presenteren van consistente resultaten die op regelmatige basis kunnen worden geverifieerd.

  Vanwege deze eisen bevelen wij onze Colorex en Sphera SD/EC gamma's aan. Geschikte producten zijn Colorex SD, Colorex EC, Colorex Plus EC, Sphera SD en Sphera EC.

 • Colorex Plus Quartz

  Auto-industrie

  Hou de omgeving onder controle

  Auto-industrie

  De vooruitgang van de autotechnologie moet gepaard gaan met een nog betere beheersing van vervuiling en statische ontlading in de productieomgeving. Of u nu een chipfabrikant, een Tier 1-onderdelenfabrikant of een OEM-fabrikant bent, Colorex zal uw product en winst beschermen.

  Voor dit segment raden wij onze Colorex en Sphera SD | EC assortimenten van statische controle vloeren aan. Er zijn geleidende en statische dissapatieve opties, samen met een Plus collectie die ideaal is wanneer onderbrekingen of reparaties aan de ondervloer een probleem zijn.

 • Colorex

  Algemene industrie

  Geschikt voor de zwaarste instellingen

  Algemene industrie

  Industriële omgevingen presenteren hun eigen vloerproblemen, met name in gebieden met een hoge slijtage. Onze Colorex High Performance vloerbedekking systemen zijn ontworpen voor alle industriële gebieden, inclusief de zwaarste van de instellingen. Gesneden uit een homogeen vast blok sterk gecomprimeerde materiaal hebben ze een hoog vinylgehalte en een uitgebalanceerde hoeveelheid minerale vulstof voor optimale prestaties.

 • Flotex linear stratus and cirrus combined

  Algemene ruimtes

  Elke oplossing, één leverancier

  Algemene ruimtes

  Op de meeste bedrijfsterreinen of in fabrieken zijn er gebieden waar algemene vloerbedekking nodig is, zoals kantoren of gangen, en gebieden waar vloerbedekking met speciale eigenschappen nodig is, zoals ingangen, gebieden met slipgevaar of gebieden waar akoestiek een probleem kan zijn. Forbo Flooring Systems heeft voor al deze gebieden een oplossing.

Vloeroplossingen

Vloeroplossingen voor de industrie

Colorex SD – statisch dissipatief

Colorex SD is een statisch dissipatieve homogene vloerbedekking in tegelformaat met permanente ESD eigenschappen. Door het dichte netwerk van dissipatieve aders, vloeien statische ladingen gemakkelijk door de vloer naar de aarde. Colorex SD tegels zijn bestand tegen de meest veeleisende omstandigheden en bieden een perfecte oplossing voor zeer gevoelige ruimtes zoals cleanrooms, en voor veeleisende productiesites in de elektronica, life sciences en productie-industrie.

Ontdek onze Colorex SD collectie

Colorex SD 150201 cleanroom
Colorec EC 250201 Everest

Colorex EC – elektrostatisch geleidend

Colorex EC is een elektrostatisch geleidende vloerbedekking in tegelformaat met permanente ESD eigenschappen. Bij Colorex EC vloeien statische ladingen gemakkelijk door het dichte netwerk van kleine geleidende adertjes die door de hele dikte van de tegel lopen. De lading wordt overgebracht via de geleidende lijm en veilig afgevoerd naar de aarde via de koperen strip. Het is een volledig natuurlijk systeem dat geen vluchtige chemische antistatische additieven nodig heeft om de geleidbaarheid te bevorderen. Het geleidingsvermogen wordt niet beïnvloed door veranderingen in temperatuur of vochtigheid.

Otndek onze Colorex EC collectie

Colorex Plus

Colorex Plus is een hoogwaardig vloerbedekkingssysteem bestaande uit lijmvrije tegels voor alle toepassingsgebieden waar dure voorbereiding van de ondervloer of onderbreking van de werkzaamheden een probleem is. Colorex Plus kan worden geïnstalleerd zonder onderbreking van de activiteiten en het kan onmiddellijk na de installatie worden gebruikt, zelfs door vorkheftrucks. Colorex Plus is verkrijgbaar als elektrostatisch geleidende (EC) optie, een basisoptie en een antislipoptie (R10).

Ontdek onze Colorex Plus collectie

Colorex Plus
Sphera SD 550000 550049

Sphera SD – statisch-dissipatief

Sphera SD is een homogene vinyl vloerbedekking met statische dissipatieve eigenschappen. Om consistente, betrouwbare prestaties te garanderen, zijn dissipatieve chips toegevoegd. De schone sabbia reliëfstructuur zorgt voor een gemakkelijk te reinigen, mat oppervlak.

Ontdek onze Sphera SD collectie

Sphera EC – elektrostatisch geleidend

Sphera EC is een homogene vinylvloerbedekking met elektrostatisch geleidende eigenschappen. Om consistente, betrouwbare prestaties te garanderen, zijn er carbon black chips aan toegevoegd. De gemarmerde designchips verzachten het uitzicht en zorgen voor een authentieke look.

Ontdek onze Sphera EC collectie

Sphera EC 45000
Marmoleum Ohmex

Marmoleum Ohmex – elektrisch geleidend

De geleidende linoleumvloeren in onze Marmoleum Ohmex-collectie voldoen aan de strengere vereisten voor elektrische geleiding. De elektrische weerstand is verbeterd tot < 1-108 Ω (conform EN1081). Hierdoor is Ohmex uiterst geschikt voor omgevingen met gevoelige apparatuur, zoals computer- en serverruimten.

Marmoleum Ohmex is gemaakt van natuurlijke grondstoffen, waardoor het een zeer duurzame geleidende vloerbedekking is.

Ontdek onze Marmoleum Ohmex collectie

Step – antislip vinyl

Step is ideaal voor zones waar vloeistoffen kunnen worden gemorst, want deze collectie biedt een slipweerstand van R10 tot R12. Dankzij de PUR-pearlafwerking is Step bestand tegen krassen en gemakkelijk te reinigen en onderhouden. De deeltjes in de slijtlaag van alle Forbo Step-veiligheidsvloeren garanderen dat ze tijdens hun volledige levenscyclus slipbestendig blijven. Step is verkrijgbaar in meer dan zestig designs met een hout- of steeneffect.

Ontdek onze Step collectie

Step safety vinyl
City office Venlo

Marmoleum – linoleum in banen en tegels

Met het merk Marmoleum bieden we natuurlijke vloerbedekkingen aan die duurzaamheid, slijtvastheid, kwaliteit en een innovatief design hoog in het vaandel dragen.

Marmoleum wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen en is de meest duurzame vloerbedekking. Het productieproces van deze vloer is CO2-neutraal in het 'cradle to gate'-stadium. Met de meer dan driehonderd kleuren en designs ontwerpt u zelf een prachtig, kleurrijk interieur.

Alle Marmoleum-vloeren zijn afgewerkt met een Topshield pro-laag die ze kras- en schuurbestendig maakt. Daardoor zijn ze gemakkelijk te onderhouden en blijven ze er lang als nieuw uitzien.

Ontdek onze Marmoleum collectie

Flotex – gevlokte vloer

Flotex is een unieke textiele vloerbedekking die de sterkte, duurzaamheid en facilitaire voordelen van een vlakke veerkrachtige vloerbedekking combineert met de warmte, comfort en akoestiek van tapijt. Deze sterke, hygiënische vloer is ook volledig waterdicht en dus de enige textielvloer die u grondig kunt wassen.

De meer dan 70 miljoen vezels per m² vormen een slipbestendig oppervlak in droge én natte omstandigheden.
Flotex-vezels zijn flexibel en voelen altijd comfortabel aan. Dankzij hun enorme dichtheid en stevigheid nemen ze bovendien keer op keer weer hun oorspronkelijke vorm aan.

Ontdek onze Flotex collectie

Flotex Linear Cirrus
Tessera

Tessera – tapijttegels

Tessera is een ruim assortiment tapijttegels met verschillende constructietypes. Dankzij de verschillende formaten (van planken tot XL-tegels) stelt u heel creatief de ideale vloer samen. Bovendien verminderen ze de geluidshinder met wel 30 dB. Er zijn ook richtingloze reeksen verkrijgbaar die amper 2% aan plaatsingsafval opleveren.

Ontdek onze Tessera collectie

Allura – luxe vinyl tegels

Zoekt u een vloer met de natuurlijke uitstraling van hout of steen en de voordelen van sterk, comfortabel vinyl? Maak dan kennis met onze Allura LVT-collecties. Ze voelen warm aan bij het lopen, zijn erg vormvast en laten zich heel gemakkelijk plaatsen en onderhouden. Onze LVT-designs zijn verkrijgbaar in verschillende constructies, zodat u gegarandeerd een vloer vindt die perfect bij u past.

Ontdek onze Allura collectie

The Gem
Coral Luxe Roomshot

Coral – schoonloopsystemen

Door ervoor te zorgen dat vuil en vocht niet verder dan de ingang raken, kunt u de schoonmaakkosten met wel 65% verlagen. Coral is al vijftig jaar marktleider op het vlak van schoonloopsystemen in textiel en biedt meer opties dan ooit aan met mooie, duurzame schoonloopsystemen in tal van stijlen en structuren. Ideaal voor elke toepassing, elk budget en elke uitstraling. De Coral-schoonloopsystemen laten uw vloer langer meegaan, verlagen uw schoonmaakkosten gevoelig én verkleinen het risico op uitglijden.

Bekijk onze Coral collectie

Wat is ESD?

Electro Static Discharge

ESD is de afkorting van Electro Static Discharge (elektrostatische ontlading). Het kan worden omschreven als de plotselinge stroom van elektronen van een oppervlak of mens naar een ander oppervlak of mens. Dit vindt plaats wanneer de materialen terugkeren naar hun neutrale of ongeladen toestand. Het kan worden gezien als een mini-vonk die van een elektrostatisch geladen oppervlak naar een ander oppervlak overgaat.

Wat de meeste mensen zich niet realiseren over elektrostatische ontlading (ESD) is dat het schade kan veroorzaken zonder dat dit wordt opgemerkt. Dit onzichtbare fenomeen kan bijvoorbeeld elektronische apparaten of onderdelen beschadigen, en kan cruciale gevolgen hebben. Om elektrostatische ontlading te kunnen voorkomen of beheersen, is het belangrijk te begrijpen hoe het ontstaat en wat u kunt doen om het te voorkomen of te beheersen.

Hoe ontstaat ESD?

De oorzaak van ESD is statische elektriciteit. Statische elektriciteit kan door verschillende verschijnselen worden opgewekt. Elektrostatische lading is de opeenhoping van lading tussen twee oppervlakken en ontstaat meestal door het contact en de scheiding van twee oppervlakken. Dit staat bekend als tribo-elektrische oplading. Dit ontstaat wanneer twee oppervlakken tegen elkaar wrijven. Neutrale oppervlakken hebben evenveel negatieve als positieve elektronen. Tijdens het contact stromen geladen elektronen (-) van het ene oppervlak naar het andere.

Wanneer de oppervlakken worden gescheiden, zullen elektronen aan het ene oppervlak worden onttrokken en op het andere oppervlak achterblijven. De oppervlakken hebben nu een potentiaalverschil: een tegengestelde elektrostatische lading. Het hangt van de plaats in het tribo-elektrisch bereik af welk materiaal of oppervlak positief en welk negatief wordt geladen. Wanneer twee oppervlakken met een potentiaalverschil bij elkaar in de buurt komen, kunnen zij lading overdragen om weer in hun neutrale toestand te komen. Deze overdracht van lading wordt ook wel elektrostatische ontlading genoemd. Geladen materialen zullen van nature een elektrostatische ontlading zoeken om terug te keren naar hun neutrale toestand, met een gelijk aantal elektronen (-) en protonen (+).

What is ESD?
Microchip

De risico's van ESD

Ook al is een ontlading misschien niet waarneembaar, toch kan het grote schade aanrichten. In de wereld van ESD zijn er drie risicogebieden gedefinieerd:

Aantasting van gevoelige elektronische onderdelen
De ontlading kan het elektrische pad in bijvoorbeeld een chip beschadigen. Wanneer een microscopisch klein draadje breekt, zal de chip niet meer functioneren. Voor een fabrikant betekent dit dat de productie vermindert. Deze schade door ontlading wordt ook wel catastrofale uitval genoemd.

Verlies van productie- of werkomstandigheden
Elektrostatische ladingen kunnen ook problemen veroorzaken in productieprocessen en werkomgevingen door de normale werking van een elektronisch systeem te verstoren, met storingen of defecten aan apparatuur tot gevolg.

Trigger voor explosies
In omgevingen met ontvlambare gassen, munitie of hoge stofconcentraties kan ESD een explosie veroorzaken. Dit komt omdat een elektrostatische ontlading gepaard gaat met een minivonk, die een explosie kan veroorzaken.

Under control

Houd uw omgeving onder controle

Ongewenste ESD-gebeurtenissen kunnen worden voorkomen door het evenwicht tussen negatieve (-) en positieve (+) ionen op een gecontroleerde manier te herstellen. Een van de methoden om het geladen oppervlak weer in een neutrale toestand te brengen, is het gebruik van ESD-beschermende uitrusting zoals ESD-vloeren. Specifieke ESD-vloeren beperken de elektrostatische oplading van bv. materialen en mensen. Het zorgt er ook voor dat wanneer materialen worden opgeladen, de lading op een gecontroleerde manier wordt ontladen en geaard van de mensen via de geleidende schoenen naar de vloer.

Forbo Flooring Systems biedt een collectie ESD- en cleanroomvloeren die voldoen aan de strengste eisen en verwachtingen voor gecontroleerde omgevingen. In een kritieke industriële omgeving kan ESD (elektrostatische ontlading) bijvoorbeeld onherroepelijke schade aanrichten. Hier kan een vloeroplossing met permanente ESD-eigenschappen helpen bij het voorkomen van kosten door productdefecten, verwerkingsproblemen, slecht werkende apparatuur of hygiëneproblemen.

Zo'n vloer helpt ongewenste elektrostatische ophoping en ontlading te voorkomen. De juiste vloer kan ook een belangrijke rol spelen bij het schoonhouden van een gevoelige omgeving door zo weinig mogelijk deeltjes en vluchtige organische stoffen te laten vrijkomen.

ESD- en cleanroomvloeren kunnen ook bijdragen tot een veilige omgeving in gevoelige installaties en ruimten in de gezondheidszorg. Statische ontladingen kunnen onaangenaam aanvoelen voor patiënten en medewerkers. Bovendien kunnen statische ladingen gevoelige medische apparatuur verstoren.

In zulke gevallen is een vloer nodig die zowel de mensen als de apparatuur efficiënt beschermt tegen statische energie. Gezondheid en hygiëne zijn cruciaal. Een duurzame, vlekbestendige, uiterst stabiele vloer die bestand is tegen inkepingen biedt hier de oplossing.

Forbo heeft alle collecties die geschikt zijn voor zelfs de meest veeleisende gecontroleerde omgevingen, gebundeld in één portfolio: 'Under Control'. Een naam die staat voor wat écht telt voor de klant: ervoor zorgen dat alles in de omgeving onder controle is.
Ga naar het Under Control portfolio

Colorex SD | EC
Colorex SD 150201 cleanroom

Wat waar te gebruiken

Kies de juiste oplossing

ESD vloerbedekkingsoplossingen zijn ontworpen voor gebruik in sectoren zoals elektronica, farmaceutica, gezondheid, datacentra en serverruimtes. In de onderstaande tabel vindt u een overzicht van welke collectie u kunt gebruiken om aan uw projectvereisten te voldoen.

Projectvereisten
Tegels of banenIntensiteit van de belastingESD-controleDeeltjesbeheersing en geschiktheid voor cleanroomsChemische weerstandHerstelbare oplossingSlipweerstand
Colorex SDTegelsExtreemPermanent statisch dissipatiefISO klasse 4UitstekendKan volledig worden hersteld en gerepareerdR9
Colorex ECTegelsExtreemPermanent elektrostatisch geleidendeISO klasse 2UitstekendKan volledig worden hersteld en gerepareerdR9
Colorex Plus ECTegelsZwaarPermanent en consistent elektrostatisch geleidendISO klasse 2UitstekendKan volledig worden hersteld en gerepareerdR9
Colorex Plus basicTegelsZwaarAntistatischISO klasse 4UitstekendKan volledig worden hersteld en gerepareerdR9
Colorex Plus R10TegelsZwaarAntistatischISO klasse 6UitstekendGedeeltelijk herstelbaarR10 - Getextureerd oppervlak voor betere slipweerstande
Sphera SDBanenMatigPermanent en consistent statisch dissipatiefISO klasse 6Zeer goed-R9
Sphera ECBanenMatigPermanent en consistent elektrostatisch geleidendISO klasse 5Zeer goed-R9
Marmoleum OhmexBanenMatigStatisch dissipatief bij relatieve vochtigheid > 40%-Goed-R9

Toepassingsgebieden

Colorex EC & Sphera EC
ESD-faciliteiten, cleanrooms volgens ISO-normen, farmaceutische laboratoria, productielocaties en operatiekamers.

Colorex SD & Sphera SD
Nieuwbouwlaboratoria, cleanrooms volgens ISO-normen, farmaceutische laboratoria, productielocaties, serverruimten, datacentra en operatiekamers.

Colorex Plus EC
Renovatie van ESD-faciliteiten, ISO-norm cleanrooms, farmaceutische laboratoria en productielocaties. Geschikt wanneer onderbrekingen, vochtige vloeren of slechte ondervloeren een probleem vormen.

Colorex Plus R10
Het gestructureerde oppervlak biedt een verbeterde slipweerstand (R10) en is ideaal voor gebruik in ruimten waar een risico van verontreiniging van de vloer bestaat, bijvoorbeeld door gemorst poeder en water op productielocaties (elektronica, fabricage, biowetenschappen).

Colorex Plus Basic
Shops, winkels, magazijnen. Zones met druk verkeer die dagelijks intensief moeten worden gereinigd. Geschikt wanneer onderbrekingen, vochtige vloeren of slechte ondervloeren een probleem zijn.

Marmoleum Ohmex
Geschikt voor gebruik in ruimten met gevoelige apparatuur, zoals computer- en serverruimten.

Duurzaamheid & milieu

Creating better environments

Wij streven er voortdurend naar duurzame vloersystemen te produceren die overal een betere omgeving creëren. Tegelijkertijd dragen we bij aan de zorg voor de natuurlijke omgeving door ons streven naar duurzame ontwikkeling, verantwoorde inkoop van grondstoffen en productieprocessen. Onze Colorex- en Sphera-collecties worden geproduceerd met behulp van 100% groene stroom en zijn REACH-conform.

Ga naar de Colorex en Sphera collecties

Hoe het gemaakt wordt

• Alle elektriciteit die we kopen, is 100% afkomstig van hernieuwbare bronnen. Dit betekent dat al onze vinylproductielocaties, inclusief onze Colorex & Sphera fabrieken, deel uitmaken van een effectief milieubeheersysteem en ISO14001 gecertificeerd zijn.

• Sphera SD | EC is ftalaatvrij en geproduceerd in een zero-waste omgeving.

Hoe het presteert

• Het lage weekmakergehalte zorgt voor lage emissies en uitstoot.

• Het oppervlak van Colorex kan volledig worden hersteld, waardoor de levensduur van het product wordt verlengd. Diepe krassen, gaten, brandplekken of andere beschadigingen aan het oppervlak kunnen gemakkelijk en effectief worden gerepareerd, zonder sporen na te laten of de oorspronkelijke kenmerken van de vloer aan te tasten. Dit authentieke, 100% repareerbare oppervlak is uniek voor Colorex en iets wat geen enkel ander vloersysteem kan beloven.

Referenties

Laat u inspireren door onze referenties

Vele industriële omgevingen wereldwijd maken gebruik van Forbo vloerbedekkingen. Bezoek onze referentiepagina en laat u inspireren door wereldwijde referentieprojecten.
Ontdek onze referenties

renex

Vloerplanner

Met onze tools en diensten ontwerpt u gemakkelijk zelf uw vloer en krijgt u een helder beeld van welke look het best bij uw omgeving past. Met onze vloerplanner visualiseert u al onze vloeren in een kantooromgeving. U kunt zelfs elementen combineren om te bekijken of ze bij elkaar passen.
Ontwerp met onze vloerplanner

Forbo FloorVisualizer Office smartphone

Globale partner

Wereldwijde partnerships

De taak om wereldwijde partnerships met belangrijke klanten aan te gaan en te versterken, vertrouwen we toe aan onze ervaren Key Account Managers. Klantvriendelijkheid zit in hun DNA en ze doen alles om ervoor te zorgen dat Forbo een vloer levert die perfect op uw behoeften aansluit.

• We kunnen internationale offertes opstellen en hebben ervaring met internationale bestelprocessen en lokale regelgevingen.
• Wij leiden het internationale transport in goede banen.
• We werken al twintig jaar lang samen met klanten over de hele wereld.

We zijn een globale speler, maar staan ook als lokale partner aan uw zijde. Ons ontwerpteam geeft u met plezier advies en helpt u waar nodig. Onze technici zitten op dezelfde golflengte als onze plaatsers, zodat het hele team vlot op elkaar inspeelt.

Wereldwijd toonaangevende producent

• Forbo Flooring Systems maakt deel uit van de Zwitserse Forbo Group.

• Kerncijfers Forbo Group 2019:
> Nettoverkoop: 1282,2 miljoen CHF
> Aantal werknemers: 5600

• Wereldwijd aanwezig:
> 25 fabrieken en distributievestigingen
> 6 assemblagecentra
> 48 verkooporganisaties in 38 landen verspreid over de hele wereld

• Europees producent met fabrieken in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Nederland, Zwitserland, Duitsland en Rusland

• Europese logistiek en snelle reactietijden

Atalanta International School
Marmoleum human made

Leider in duurzaamheid

Wij geven om u en om het milieu

• Forbo is lid en medeoprichter van de World Green Building Council.
• We hebben verschillende labels en certificeringen behaald voor onze producten en/of productievoorzieningen.
• Al onze fabrieken zijn ISO-gecertificeerd. Onze grondstoffen worden efficiënt gebruikt en we recycleren zo veel mogelijk afval.
• We zijn een maatschappelijk verantwoord bedrijf: de Forbo-sites zijn gecertificeerd conform SA8000.

Creating better environments

Betrouwbare service

Wij bieden u:
• Eén leverancier voor al uw vloerbenodigdheden
• Lokaal advies, ondersteuning en internationaal projectmanagement
• Schaalvoordelen, een gegarandeerde voorraad en een snelle levering

Bovendien heeft u één contract en één contactpersoon, zodat u tijd en geld bespaart.

Forbo Design service
Sales team

Think global, act local

Lokale teams werken samen met lokale vertegenwoordigers

Tijdens elk project is uw Forbo Key Account Manager uw enige contactpersoon. Bij hem of haar kunt u terecht met al uw vragen, waar ter wereld u zich ook bevindt.

We zijn ervan overtuigd dat deze aanpak u tijd bespaart, minder moeite kost, meer zekerheid biedt en consistentie en betrouwbaarheid garandeert – hoe complex uw project ook is.