Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Vloeroplossingen voor algemene ruimtes

Gezond binnenklimaat

Greystar referentie

Algemene ruimtes op een industrieterrein

Op de meeste bedrijfsterreinen of in fabrieken zijn er gebieden waar algemene vloerbedekking nodig is, zoals kantoren of gangen, en gebieden waar vloerbedekking met speciale eigenschappen nodig is, zoals ingangen, gebieden met slipgevaar of gebieden waar akoestiek een probleem kan zijn. Forbo Flooring Systems heeft voor al deze gebieden een oplossing.

Creëer een omgeving waarin uw werknemers zich prettig, veilig en geïnspireerd voelen. Kleur, licht, akoestiek; het heeft allemaal invloed op de mate van aandacht en concentratie van uw werknemers in de werkruimte. Wij kunnen een scala aan oplossingen bieden die aan al deze eisen voldoen. Bij het zoeken naar de juiste vloer in de werkomgeving zijn dit de belangrijkste elementen om te overwegen.

Kies een vloer die:
● Zorgt voor een inspirerende atmosfeer die de concentratie bevordert
● Gemakkelijk te reinigen en te onderhouden is
● Duurzaam is
● Bijdraagt aan een gezond binnenklimaat
● Het geluidsniveau vermindert

Kleur, licht, akoestiek; het beïnvloedt allemaal het aandachts- en concentratieniveau van uw werknemers

Marmoleum - de duurzaamste keuze

Marmoleum is gemaakt van natuurlijke en hernieuwbare materialen. Het is de meest duurzame vlakke veerkrachtige vloer die er is: Marmoleum is CO2 neutraal en draagt niet bij aan klimaatverandering. Met Marmoleum kiest u voor een vloer die bijdraagt aan een betere wereld voor huidige en toekomstige generaties.

Daarnaast is Marmoleum praktisch en makkelijk in onderhoud. Onze nieuwe Marbled collectie bevat 21 kleuren die extra vuilverhullend zijn. Dat is handig! Niet alleen zand, stof en vuil zijn minder zichtbaar, ook krasjes en loopsporen vallen minder op.

Ontdek de collectie

Marmoleum
Flotex Colour - 982004, 982007, 982017, 982031

Flotex - gevlokte vloer

Flotex is een unieke textiele vloerbedekking die de sterkte, duurzaamheid en facilitaire voordelen van een vlakke veerkrachtige vloerbedekking combineert met de warmte, comfort en akoestiek van tapijt. Daarnaast biedt Flotex veiligheid door een zeer hoge slipvastheid.

De nylon vezels absorberen niet alleen het geluid en geven een prettig gevoel van comfort, ze sluiten ook (fijn)stof en allergenen in die anders blijven zweven in de lucht. Door de bijzondere constructie is Flotex beschermd tegen schimmel en nare luchtjes, Flotex blijft mooi en na goed reinigen ziet Flotex er weer als nieuw uit.

Ontdek de collectie

Eternal - projectvinyl

De Eternal vinylcollectie van Forbo combineert de uitstraling van natuurlijke materialen met kleurrijke designs en exclusieve, digitaal geprinte dessins.

Forbo gelooft in ‘creating better environments’. Bij de productie van Eternal gebruiken wij dan ook uitsluitend groene stroom. Al onze processen zijn afgestemd om de maximale hoeveelheid gerecycled materiaal te kunnen gebruiken in onze producten. Bovendien wordt Eternal met vooruitstrevende, ftalaatvrije technieken geproduceerd.

Ontdek de collectie

Eternal Material 10182
Tessera InTouch Watercolor 3300 Fresco & 3301

Tessera - tapijttegels

Tessera is een ruim assortiment tapijttegels met verschillende constructietypes. Ze zijn verkrijgbaar in een hele reeks formaten waarmee u creatief een vloer ontwerpt, van planken tot XL-tegels. Deze vloer biedt een contactgeluiddemping tot 30 dB. Er zijn ook richtingloze producten verkrijgbaar waarmee u het plaatsingsafval vermindert tot slechts 2%.

Ontdek de collectie

Allura - luxe vinyl tegels

Zoekt u een vloer met de natuurlijke uitstraling van hout of steen met de voordelen van sterke en comfortabele vinyltegels? Ontdek dan onze nieuwe Allura LVT-collecties. Ze voelen warm aan bij het lopen, zijn erg vormvast en laten zich heel gemakkelijk plaatsen en onderhouden. Onze LVT-designs zijn verkrijgbaar in verschillende constructies, zodat u gegarandeerd een vloer vindt die perfect bij u past.

Ontdek de collectie

Ingram Micro
Step vinyl floorint 539 x 404

Step - antislip vinyl

Step is ideaal voor zones waar vloeistoffen kunnen worden gemorst, want deze collectie biedt een slipweerstand van R10 tot R12. Dankzij de PUR-Pearlafwerking is Step bestand tegen krassen en gemakkelijk te reinigen en onderhouden. De deeltjes in de slijtlaag van alle Forbo Step-veiligheidsvloeren garanderen dat ze tijdens hun volledige levenscyclus duurzaam en slipbestendig blijven. Step is verkrijgbaar in meer dan 60 designs met een hout- of steeneffect.

Ontdek de collectie

Coral - schoonloopsystemen

Doordat ze tot 95% elimineren van het vuil en vocht dat aan schoenen blijft plakken, laten Coral-schoonloopsystemen uw vloer langer meegaan, verlagen ze uw schoonmaakkosten gevoelig én neemt het risico op uitglijden af. Forbo Coral heeft bijna vijftig jaar ervaring en biedt gegarandeerd de beste vloeroplossing voor de ingang van uw gebouw.

Ontdek de collectie

Coral Welcome 3205