Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Vloeroplossingen voor de auto-industrie

Elektrostatische dissipatieve vloer

Colorex SD 150207 EC 250207 Quartz

Vloeren voor de auto-industrie

De vooruitgang van de autotechnologie moet gepaard gaan met een nog betere beheersing van vervuiling en statische ontlading in de productieomgeving. Of u nu een chipfabrikant, een Tier 1-onderdelenfabrikant of een OEM-fabrikant bent, Colorex zal uw product en winst beschermen.

Voor dit segment raden wij onze Colorex en Sphera SD | EC assortimenten van statische controle vloeren aan. Er zijn geleidende en statische dissapatieve opties, samen met een Plus collectie die ideaal is wanneer onderbrekingen of reparaties aan de ondervloer een probleem zijn.

Colorex SD 150201 | SD 150265
Colorex

Colorex - Tegels

Het beschermen van uw technologie
Colorex is een geavanceerd technisch vloersysteem speciaal ontworpen om statische ontlading in gevoelige gebieden zoals een cleanrooms, operatiekamers en de elektronica-industrie te controleren.

Colorex kan worden gebruikt in vele toepassingen. Het kan worden geïnstalleerd door volledig aan een ondervloer te lijmen of aan een verhoogd vloerpaneel. Het kan ook worden gelegd als onderdeel van een losliggend tegelsysteem.

Colorex is verkrijgbaar met drie niveaus van geleidbaarheid - high-performance, performance en Standard. De loose lay antislip versie (R10 Plus) maakt de uitgebreide Colorex hightech oplossingen die wij aanbieden compleet.

Ontdek de collectie

Sphera SD | EC - Banen

Sphera SD | EC is onze homogene vinyl collectie met geleidende eigenschappen in banenmateriaal. De collectie is speciaal ontworpen om statische ontladingen en deeltjes in de meest gevoelige omgevingen te controleren.

Beschikbaar in zowel SD als EC opties, Sphera SD | EC biedt permanente ESD controle.

Ontdek de collectie

Sphera_EC 450007 Grey Sky
Marmoleum Ohmex

Marmoleum Ohmex

Marmoleum Ohmex is een linoleum vloerbedekking die voldoet aan hogere eisen voor elektrische geleiding. De elektrische weerstand is verbeterd tot < 1-108╬ę (in overeenstemming met EN1081).

Dit zorgt voor persoonlijke veiligheid en beschermt apparatuur die gevoelig is voor statische elektriciteit, zoals computers en andere elektronische apparaten.

Ontdek de collectie