Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Vinyylilankut ja -laatat

Allura Fusion

Sana “Fusion” tarkoittaa värisävyjen sulauttamis- tai sekoitusprosessia. Se on tekniikka, jolla lisätään osittain läpinäkyvä ja läpinäkymätön värillinen sävy olemassa olevien Allura-kuosien kulutuspintaan. Värisävyjen sulauttaminen yhteen luo vaikutelman sattumanvaraisuudesta, mikä tekee jokaisesta lankusta tai laatasta ainutlaatuisen ja antaa kuosille syvyyttä.

 • Allura Fusion
 • Allura Fusion
 • Allura Fusion
 • Allura Fusion
 • Allura Fusion
 • Allura Fusion
 • Allura Fusion tabletop
  Allura Fusion

  Allura Fusion

  Allura Fusion -designvinyylimallisto sisältää seitsemän innovatiivista ja ainutlaatuista kuosia. Kuosit, värit ja valokuvat on tarkoitettu inspiroimaan suunnittelijoita, sisustusarkkitehtejä ja muita asiakkaita, jotka arvostavat muotoilua ja ovat avoimia innovatiivisille, tavanomaisuuden ylittäville lattioille.

Allura Fusion -mallisto

Allura Fusion -mallisto

Allura Fusion -mallisto sisältää seitsemän innovatiivista ja ainutlaatuista kuosia. Mallisto on saanut Red Dot -muotoilupalkinnon parhaasta tuotedesignista vuonna 2018.

Värisävyjen sulauttaminen
Sana “Fusion” tarkoittaa värisävyjen sulauttamis- tai sekoitusprosessia. Se on tekniikka, jolla lisätään osittain läpinäkyvä ja läpinäkymätön sävy olemassa olevien Allura-kuosien kulutuspintaan. Värisävyjen sulauttaminen yhteen luo vaikutelman sattumanvaraisuudesta, mikä tekee jokaisesta lankusta tai laatasta ainutlaatuisen ja antaa kuoseille syvyyttä. Valitsimme prosessia varten maksimaalisen sekoitusprosessin eri sävyille ja kehitimme erilaisia läpinäkyviä ja läpinäkymättömiä värisävyjä. Ajoittain tästä on tuloksena suora viiva eri sävyjen välillä, mutta yleensä hienostunut värisekoitus yhdistyy sattumanvaraisiin liikkeisiin, jota ei voida tehdä perinteisillä painotekniikoilla.

Luomustemme syvyys
Värilliset sävyt ovat perua Allurasta kuten läpivärjätyt lankut; erityisesti "Solid Oaks", jossa värin voimakkuus luo kirkkaita ja intensiivisiä värisävyjä. Kehitimme saman periaatteen mukaan kaksi lankkua, jotka ovat sekoitus kolmesta värikartan väristä, mikä luo yllättävän ja upean visuaalisen ilmeen. Yhdessä sävyn alla olevan painokuvion kanssa kuosiin syntyy syvyyttä, jota tehostetaan puunsyiden kohokuvioinnin avulla.

Yhdistä Allura Fusion muiden Allura-tuotteiden kanssa
Mallistossa on neljä lankkua ja kolme laattaa ja ne soveltuvat yhdisteltäviksi (myös tuotenumeron perusteella) Allura-päämalliston kanssa. Näin sinulla on mahdollisuus sekoittaa Fusion-tuotteita Allura-päämalliston kanssa, mikä näkyy myös valikoiman valokuvissa.

Allura Fusion roomshot

Palkittu design

Allura Fusion -mallistolle Red Dot -muotoilupalkinto 2018

Allura Fusion-mallistolle on myönnetty Red Dot -palkinto parhaasta tuotedesignista vuonna 2018. Red Dot -tuotemuotoilukilpailussa, joka perustettiin vuonna 1955, arvioidaan parhaat tuotteet joka vuosi. Arviointiprosessi perustuu erilaisiin arvosteluperusteisiin, joita mukautetaan jatkuvasti uusiin teknisiin, sosiaalisiin, taloudellisiin ja ekologisiin vaatimuksiin.

Reddot design award 2018

Kuvia

Allura Fusion -kuvia

Täältä löydät inspiraatiota ja kuvia Allura Fusion -mallistosta. Joissakin kuvissa on yhdistelty Allura Fusion ja Allura Wood -lankkuja.

Tekniset tiedot

Allura Colour

Video

Valmistus

Katso video Allura-designvinyylilaattojen valmistuksesta:

Asennus ja hoito

Asennus ja hoito

Forbon Allura-designvinyylilaatat ovat helppohoitoisia kestävän PUR-pintakäsittelyn ansiosta.

Lataa tästä Allura hoito-ohjeet

Allura Fusion

Allura Fusion Magazine