Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Vinyylilankut ja -laatat

Allura Click Pro UUTUUS!

Allura Click Pro vinyylilankut tarjoavat helpon lukkoponttiasennuksen, joka sopii myös suurille pinta-aloille. Allura Clickiä ei liimata, minkä ansiosta lattia on nopea asentaa ja lattiaa voidaan myös käyttää uudestaan. Mallisto sisältää 51 luonnollista puu- ja kivikuosia, joilla luot kauniit lattiat eri tiloihin.

Allura Click Pro UUTUUS!
  • Allura 62534 mist texture
    Allura Click Pro

    Allura Click Pro

    Allura Click Pro vinyylilankut tarjoavat helpon lukkoponttiasennuksen, joka sopii myös suurille pinta-aloille. Allura Clickiä ei liimata, minkä ansiosta lattia on nopea asentaa. Allura Click soveltuu myös asennettavaksi epätasaisille alustoille.

Allura Click Pro -mallisto

Allura Click Pro -mallisto

Allura Clickissä yhdistyy vinyylilaattojen mukavuus ja klikattavien lattiapäällysteiden helppo asennus. Allura Clickiä ei liimata, minkä ansiosta lattia on nopea asentaa. Uusi Allura Click Pro mallisto koostuu 51 tyylikkäästä puu- ja kivikuosista. Luonnonmukaiset lankkukoot, luonnollinen kohokuviointi ja aidot värisävyt tekevät niistä jokaisesta uniikin.

Allura Click -lankut ja -laatat ovat helppo ja nopea asentaa ilman liimaa, mikä vähentää seisokkiaikaa ja mahdollistaa lattioiden uudelleenkäytön sekä ympäristövaikutuksen minimoinnin.

Allura Click valmistetaan Euroopassa ja sen ainutlaatuinen lasikuiturunko takaa erinomaisen mittapysyvyyden.

Kaikkia Allura Click kuoseja on saatavana myös tarraliimattavana Allura Flex versiona sekä liimattavana Allura versiona.

Allura Click product construction

Löydä oikea Allura-mallisto

Löydä oikea Allura-mallisto

Jokainen kohde on erilainen ja asettaa omat vaatimuksensa lattialle. Tämä voi johtua aluslattiasta tai kulutuksesta. Myös asennustaidot tai kohteen koko vaikuttavat lattian valintaan. Yksi asia on varma: meillä on oikea tuote valikoimassamme.

Klikkaa alla olevia kuvia nähdäksesi mikä Allura-mallisto sopii kuhinkin kohteeseen.

Kuinka tilaat oikean tuotteen

Käyttötarpeet määrittävät, mikä tuote sopii parhaiten kohteeseen.

DR7 – Allura 0,70 mm kulutuspinnalla
DR5 – Allura 0,55 mm kulutuspinnalla
FL1 – Allura Flex 1,0 mm kulutuspinnalla
FL5 – Allura Flex 0,55 mm kulutuspinnalla
CL5 – Allura Click Pro 0,55 mm kulutuspinnalla
EA7 – Allura Ease 0,70 mm kulutuspinnalla
PZ7 – Allura Puzzle 0,70 mm kulutuspinnalla

Jokaisella tuotteella on oma värinumero kuten 63496. Lisää yllä oleva koodi värinumeron jälkeen, saadaksesi halutun version tuotteesta.

Esimerkki:
Jos haluat grey waxed oak -kuosin Allura Click -versiona, valitse grey waxed oak -värinumero 63496 ja lisää CL5 numeron perään: 63496CL5.

Rakkaudesta lattioihin

Allura - rakkaudesta lattioihin

Allura tehdään innolla ja osaamisella, se edustaa vinyylilaattojen uutta sukupolvea.

Tutkimme, miten ihmiset työskentelevät, elävät ja vuorovaikuttavat tämän päivän ympäristöissä. Yhdistämme rakennuksen muuttuneen dynamiikan tulevaisuuden trendeihin, innovoimme ja kehitämme tarjontaamme niin tuotteiden kuin designin osalta.

Ratkaisemme nykyisiä ja tulevia haasteita ja olemme kehittäneet ratkaisuja tärkeisiin kysymyksiin, kuten tilojen käyttökatkon lyhentäminen, lattiapäällysteiden uudelleenkäyttö ja vähäinen ympäristörasitus.

Suhtaudumme intohimolla designiin ja loputtomiin mahdollisuuksiin, joita voimme tarjota Alluran avulla ja yhdessä muiden Forbo-tuotteiden kanssa.

Työntekijämme ovat ylpeitä Allura-mallistostamme ja he haluavat kertoa työstään ja miten Allura-mallisto on saanut alkunsa.

Katso alla olevat videot Forbon työntekijöistä, jotka tekevät töitä Allura -vinyylilankkumalliston parissa.

Allura luxury vinyl tiles; the story of Arjen Roelofs

Kuvat & videot

Kuvat & videot

Allura Click koostuu kauniista Wood ja Material -kuoseista, joita on saatavana eri laatta- ja lankkukokoina. Tämä mahdollistaa loputtomat designmahdollisuudet. Katso alla olevat kuvat ja inspiroidu Allura Click -vinyylilankkujen mahdollisuuksista.

Tekniset tiedot

Allura Click technical specifications

Asennusohjeet

Allura click installation

Hoito-ohjeet

Allura Click hoito-ohjeet

Forbon Allura -vinyylilankut ja laatat ovat helppohoitoisia kestävän PUR-pintakäsittelyn ansiosta.

Lataa tästä Allura hoito-ohjeet

Allura Click cc60085