Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

marmoleum
striato colour

Marmoleum Striato Colour tarjoaa mahdollisuuden käyttää selkeitä kuoseja värikylläisissä lattiaratkaisuissa, esimerkiksi kouluissa. Malliston 4 värikästä kuosia sopivat erittäin hyvin yhdisteltäviksi toistensa kanssa. Lisäksi lattia estää ominaisuuksiensa ansiosta lian näkymisen, luontaisena tuloksena linoleumin valmistusprosessista. Värikkäiden viivakuosien lisäksi mallistossa on 4 kuosia, joiden ulkoasu perustuu neutraaleihin väreihin yhdistettynä värin häivähdykseen. Myös näitä on helppo yhdistellä muihin viivakuoseihin.

Värivaihtoehdot

Marmoleum Striato Colour

  Ekologinen ja kestävä

  Ekologinen ja kestävä

  97% luonnollisia raaka-aineita
  72% nopeasti uusiutuvia
  43% uusiomateriaaleja

  Luonnollinen lattia, joka on luotu kestämään
  Marmoleum on valmistettu luonnollisista, uusiutuvista raaka-aineista ja se on ympäristöystävällisin joustava lattiapäällyste. Se ei sisällä ftalaatteja, pehmentimiä tai mineraaliöljyä. Sen valmistuksen tärkeimmät raaka-aineet ovat:

  ● pellavakasvin siemenistä saatava pellavaöljy
  ● sertifioiduista metsistä saatava puujauho
  ● juutti, luonnollinen pohja, johon linoleumi kalanteroidaan

  Marmoleum on testattu kaikkien tärkeiden maailmanlaajuisten kestävän kehityksen ekomerkkien mukaisesti ja sille on myönnetty mm. Joutsenmerkki ja Blue Angel. Forbon linoleumi on lisäksi M1 -sertifioitu.

  Topshield2 on Forbo Flooringin erittäin suorituskykyinen UV-pintakäsittely, jota käytetään kaikissa Forbon Marmoleum -lattiapäällysteissä. Topshield2 kestää kovaa kulutusta sekä ehkäisee tahriintumista ja naarmuuntumista. Sen ansiosta lattia kestää hyvännäköisenä vuodesta toiseen ja se on helppo puhdistaa ja vaatii kunnossapitoa entistä harvemmin.

  sustainable flooring

  Kuvagalleria

  Kuvagalleria
  Klikkaa alla olevia kuvia ja inspiroidu Striato-malliston suunnittelumahdollisuuksista.

  Tekniset tiedot

  Techn. specs. Marmoleum Striato

  Hoito-ohjeet

  Hoito-ohjeet

  Forbo Marmoleum -lattiat ovat helppohoitoisia Topshield2 -pintakäsittelyn ansiosta. Lataa Marmoleumin hoito-ohjeet tästä Linoleumin hoito-ohjeet

  Marmoleum floorcare

  iF DESIGN AWARD 2016

  iF DESIGN AWARD 2016