Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

marmoleum sport
marmoleum sport

Malliston 13 väriä perustuvat yleisesti liikuntatiloissa käytössä oleviin värimalleihin. Värejä voidaan yhdistellä, kun halutaan luoda lattiaan kuvioita eri urheilulajien tarpeisiin. Värit on myös valikoitu niin, ettei lika näy niissä hyvin.

Marmoleum sport luokitellaan aluejoustavaksi liikuntalattiarakenteeksi ja se täyttää uusimman eurooppalaisen liikuntalattiastandardin EN14904 ja saksalaisen standardin DIN V 18032-2 vaatimukset. Aluejoustava liikuntalattia vähentää tapaturmavaaraa.

Värivaihtoehdot

Marmoleum Sport

  Käyttökohteet

  Käyttökohteet ja aluslattia

  Marmoleum Sport soveltuu lattianpäällysteeksi monenlaisin liikuntatiloihin EN 14904 mukaisesti. Kaksi yleisintä ovat aluejoustavat lattiat ja pistejoustavat lattiat.

  Aluejoustava (tyyppi A) -liikuntalattiajärjestelmä
  Marmoleum Sport on täydellinen liikuntatilojen lattia. Aluejoustavat lattiat minimoivat loukkaantumisriskin jakamalla iskun voiman laajemmalle alueelle. Tämän ansiosta se sopii vaativaan urheilukäyttöön.

  Pistejoustava (tyyppi P) -liikuntalattiajärjestelmä
  Marmoleum Sport soveltuu myös pistejoustaviin lattiajärjestelmiin. Marmoleum Sport Elastic on Marmoleum Sportin ja kehittyneen kumisen aluslattian yhdistelmä, joka vaimentaa iskut heti niiden osumakohdassa. Tämä auttaa ehkäisemään toistuvia rasitusvammoja, joita kovat pinnat usein aiheuttavat. Käyttäjän paino ei vaikuta vaimennustehoon, kuten aluejoustavissa lattioissa tapahtuu. Pistejoustavat lattiat ovat siksi ihanteellisia lasten leikkipaikoille ja vähemmän vaativille urheilupaikoille. On tärkeää huomata, että pistejoustavat liikuntalattiat ovat herkempiä painaumille kuin aluejoustavat lattiat, joten raskaita pistekuormia tulee lattian käyttöiän pidentämiseksi välttää.

  Tillämpningsområden

  Tekniset tiedot

  Tekniset tiedot

  Marmoleum Sport täyttää kaikki liikuntalattian toiminnalliset ja tekniset vaatimukset saksalaisen DIN V 18032-2 ja eurooppalaisen EN 14904 -standardin mukaisesti. Urheiluhallien asettamien vaatimusten takia näihin kohteisiin suositellaan paksuudeltaan 3,2 mm linoleumi-liikuntalattianpäällystettä. 3,2 mm täyttää uusimmat suoritusvaatimukset ja se täyttää kansallisten ja eurooppalaisten standardien vaatimukset.

  Löydät tekniset tiedot ohjeet ja esitteet alta.

  Marmoleum Sport är Svanen-märkt

  Ykkösvalinta

  Ykkösvalinta

  Urheilu- ja monitoimihallien lattianpäällysteiden on täytettävä monenlaisia vaatimuksia alkaen ammattilais- ja puoliammattilaisurheilusta kokoontumisiin, juhliin ja koulujen koetilaisuuksiin. Käyttöprofiilista riippuen käytetään erilaisia lattiajärjestelmiä.

  Kestävä liikuntalattia
  • Joustava ja elastinen
  • Estää liukastumista
  • Kestävä
  • Ei tuota kitkaa
  • Lämmin jalan alla
  • Paloturvallinen
  • Sopii lattialämmityksen kanssa

  Ainutlaatuinen liikuntalattiavalikoima
  • Saatavana 3,2 ja 4,0 mm paksuisena
  • Marmoleum Sport Move-kuosi
  • Laaja valikoima värejä, joita on helppo yhdistellä

  Luonnollinen ja hygieeninen
  • Valmistettu luonnon raaka-aineista
  • Hygieeninen
  • Bakteerikasvua torjuva
  • Kestävän kehityksen mukainen

  Lämplig för en rad olika idrottsanläggningar

  Luonnollinen voittaja

  Luonnollinen voittaja

  Valmistusaineiden koostumus tekee Marmoleum Sportista ainutlaatuisen. Se täyttää kaikki ekologisen tuotteen vaatimukset ja yhdistää ne hyviin ominaisuuksiin, jotka materiaalikoostumus itsessään tarjoaa.

  Pellavakasvin siemenistä saatava pellavaöljy on Marmoleum Sportin pääraaka-aine. Yhdessä luonnonhartsin, kalkkikiven ja puujauhon kanssa muodostuu linoleumin perusta, jolle annetaan väri lisäämällä luonnosta peräisin olevia väripigmenttejä. Tämä joustava perusta puristetaan juuttikankaalle ja suurissa kuivausuuneissa siitä muodostuu kestävä urheilulattia. Vihreää energiaa hyödyntävä Marmoleum Sportin valmistusprosessi on erittäin ympäristöystävällinen.

  En naturlig vinnare!