Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

flotex
metro

Flotex Metron tasainen kuosi on monikäyttöinen ja se tarjoaa laajan sekä modernin värivalikoiman. Mallisto sopii hyvin toimisto- ja myymälätiloihin sekä tiloihin minne halutaan selkeitä linjoja.

Värivaihtoehdot

Flotex Colour Metro

  Flotex Planks edut

  Flotex Planks: kestävä & miellyttävä

  Flotexia on aiemmin ollut saatavana mattona ja laattoina. Nyt mallisto laajenee 100x25 cm lankkukoolla, joka tarjoaa paljon uusia suunnittelumahdollisuuksia.

  Mukava & hiljainen
  • Tiheän kuiturakenteen (jopa 80 miljoonaa neliömetrillä) ansiosta pinta on lämmin ja mukava
  • Erinomaiset äänenvaimennusominaisuudet (luokka A, askeläänen vaimennus >20 dB)
  • Flotex on miellyttävä jalan alla
  • Laaja kuosivalikoima tarjoaa erinomaiset suunnittelumahdollisuudet

  Turvallinen & kestävä
  • Flotex on valmistettu 6.6-nylonkuiduista ja on siten erittäin kestävä tekstiilimateriaali
  • Flotex tarjoaa turvallisen ympäristön kaikille ikäryhmille, koska se ehkäisee liukastumisvaaraa sekä kuivissa että märissä olosuhteissa
  • Flotex täyttää HSE:n liukastumisenestoluokitukset sekä märkänä että kuivana ja soveltuu käytettäväksi niin tasaisilla kuin kaltevillakin pinnoilla

  Hygieeninen & pestävä
  • 6.6-nylonkuidut vangitsevat hienoa pölyä ilmasta ja vapauttavat nämä puhdistuksen yhteydessä
  • Flotex suojaa hometta ja hajuja vastaan teknisten ja bakteerikasvua ehkäisevien ominaisuuksiensa ansiosta
  • Flotex voidaan puhdistaa helposti päivittäisellä imuroinnilla tai höyrypesulla ja pesemällä pinttynyt lika vedellä, mikä palauttaa Flotexin alkuperäisen ulkonäön

  Flotex Planks construction

  Flotex Planks -mallisto

  Flotex Planks: hienostunut ja tyylikäs

  Flotex ei ole täysin kuin tekstiili eikä muovimattokaan; sen ainutlaatuinen rakenne onnistuu yhdistämään parhaat puolet molemmista maailmoista ja se sopii kaikkiin liiketiloihin, ympäristön vaativuudesta riippumatta.

  Koska modulaarisuus on kasvava trendi, olemme kehittäneet uuden Flotex Planks -lankkumalliston, joka käsittää kuusi ainutlaatuista kuosia 100x25 cm lankkukoossa. Nykyaikaisilla kuoseilla voidaan luoda todella vaikuttavia lattiaratkaisuja eri ympäristöihin.

  Käyttökohteet & käyttö
  Monikäyttöiset Flotex Planks -kuosit soveltuvat yhtä hyvin sekä moderneihin että klassisiin toimistoympäristöihin ja esim. lentokenttien odotustiloihin, kongressikeskuksiin, ravintoloihin ja hotelleihin.

  Wood- ja Seagrass-kuosit sopivat luonnonmukaisen ja lämpimän tunnelmansa ansiosta hyvin myös asuinympäristöihin, esim. hoivakoteihin.

  Hienostunut & tyylikäs
  Flotex Planks -lankkumallisto tarjoaa loputtomat mahdollisuudet värien yhdistämiseen ja soinnuttamiseen yhden kuosin avulla. Latomalla erilaisia kuvioita voit luoda lisäksi piristäviä ja eloisia ympäristöjä siksak- tai kalanruotokuvioiden avulla. Flotex-lankkujen kuvioinnissa on vain vähän toistoa, minkä ansiosta voit luoda Flotexin avulla kiinnostavia ja kauniita lattioita, vaikka valitsisit vain yhden yksittäisen värin.

  Flotex planks Lava

  Ympäristö

  Kestävä lattiavalinta

  Vihreä sähkö
  Forbon tuotantolaitokset Britanniassa ja Ranskassa valmistavat korkealaatuista Flotex-lattiapäällystettä, joka valmistetaan käyttämällä vihreää sähköä. Tuotannossa syntyy minimaalisesti jätettä, joka kierrätetään takaisin tuotteeseen.

  Vesipohjaiset painovärit
  Flotex perustuu nylon 6.6 -kuituihin; kaikki Flotex-kuosit painetaan vesipohjaisilla painoväreillä. Ainoa käytettävä “kemiallinen” prosessi on käsittely kuumalla höyryllä värien pysyvyyden varmistamiseksi.

  Kierrätysmateriaali
  Flotexissa hyödynnetään myös muiden Forbon tuotantolaitosten jätteitä, jotta ne saadaan muutettua takaisin tuotteiksi. Kierrätysmateriaalin osuus Flotexin
  pohjamateriaalissa on jopa 67 %.

  Erittäin kestävä
  Flotexin käytön todellinen hyöty on tuotteen erinomainen suorituskyky, elinikä ylittää tavalliset tekstiilit jopa kuusinkertaisesti.

  Helppo puhdistaa ja ylläpitää
  Tuote voidaan puhdistaa vedellä ja tavallisella pesuaineella. Useimmat tahrat irtoavat yleispesuaineella; muste-, öljy- ja muita tahroja varten on oma pesuaineensa. Tuote on käytön jälkeen kierrätettävissä takaisin tuotantoprosessiin.

  Flotex the sustainable floor

  Tekniset tiedot

  Technical Specifications

  Britannian allergialiiton hyväksymä

  Britannian allergialiiton hyväksymä

  Britannian allergialiiton hyväksyntämerkki
  Flotexille on myönnetty Britannian allergialiiton hyväksyntämerkki ja sillä on todettu olevan positiivinen vaikutus allergikkojen elämään. Flotexin nylonkuidut vangitsevat allergeeneja ilmasta ja vapauttavat ne sitten puhdistuksen yhteydessä.

  Puhdistus poistaa Flotexista kaksi kertaa enemmän allergeeneja kuin perinteisistä matoista. Tämän ansiosta Flotexilla on Britannian allergialiiton hyväksyntämerkki.

  Allergy approved flooring

  Tekniset tiedot

  Technical Specifications

  Esite

  Flotex Colour brochure