Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

marmoleum
decibel 3,0mm

Marmoleum Decibelin askeläänen vaimennus on erinomainen, 17dB.

Marmoleum Decibeliä on saatavana 3,0 mm (2,0 mm linoleumpäällyste on laminoitu 1 mm paksuiselle polyolefiinivaahtoalustalle).
Marmoleum Decibel 3,0 mm on saatavana 10 värissä.

Värivaihtoehdot

Marmoleum Decibel 3,0mm

Mallistot

Askelääntä vaimentavat mallistot

Askelääntä vaimentava linoleumilattia alentaa melutasoa linoleumimattoon kiinnitetyn eristyskerroksen ansiosta. Näin saavutetaan jopa 18 dB:n askeläänenvaimennus.

Marmoleum Acoustic
Marmoleum Acousticin askeläänen vaimennus on 14 dB (ISO 717-2). Marmoleum Acoustic koostuu 2 mm paksusta Corkment-alustasta ja 2 mm Marmoleum-kerroksesta. Marmoleum Acousticin käyttö vähentää asennuskuluja, koska tuotteen voi asentaa kerralla sen sijaan, että Corkment-alusta ja Marmoleumpäällyste asennettaisiin erikseen.

Marmoleum Decibel
Marmoleum Decibelin askeläänen vaimennus on erinomainen, 18dB.
Tuotetta on saatavana 3,5 mm (2,5 mm linoleumpäällyste on laminoitu 1 mm paksuiselle polyolefiinivaahtoalustalle), sekä 3,0 mm (jolloin linoleumin paksuus 2,0 mm).

Marmoleum Decibel 3,5 mm on saatavana 27 värissä.
Marmoleum Decibel 3,0 mm on saatavana 9 värissä.
Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden tilata muita värejä erikoistilauksena.

Corkment
Corkment-alustaa voi käyttää tavallisen Marmoleumin kanssa, jolloin askeläänen vaimennus on vähintään 14 dB (ISO 717-2-standardin mukaan).
Asenna ensin Corkment-alusta juuttipuoli ylöspäin. Odota vuorokausi liimauksen kiinnittymistä. Asenna sitten matto Corkment-alustan päälle. Noudata tavallisia asennusohjeita.