Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Askelääntä vaimentavat lattiat

Askelääntä vaimentava linoleumi

Hiljainen lattiapäällyste! Askelääntä vaimentava linoleumilattia alentaa huoneen melutasoa linoleumimattoon kiinnitetyn eristyskerroksen ansiosta. Näin saavutetaan jopa 17 dB:n askeläänenvaimennus.

Askelääntä vaimentavaa linoleumia on saatavana kahtena eri mallistona. Marmoleum Acousticissa on korkkialusta ja sen askeläänen vaimennus on 14 dB. Marmoleum Decibelissä on polyolefiinivaahtoalusta ja se tarjoaa peräti 17 dB:n askeläänen vaimennuksen. Vaikuta lattiamateriaalin valinnalla tilan melutasoon.

  • Askelääntä vaimentava linoleumi
  • Askelääntä vaimentava linoleumi
  • Askelääntä vaimentava linoleumi

Mallistot

Askelääntä vaimentavat mallistot

Askelääntä vaimentava linoleumilattia alentaa melutasoa linoleumimattoon kiinnitetyn eristyskerroksen ansiosta. Näin saavutetaan jopa 18 dB:n askeläänenvaimennus.

Marmoleum Acoustic
Marmoleum Acousticin askeläänen vaimennus on 14 dB (ISO 717-2). Marmoleum Acoustic koostuu 2 mm paksusta Corkment-alustasta ja 2 mm Marmoleum-kerroksesta. Marmoleum Acousticin käyttö vähentää asennuskuluja, koska tuotteen voi asentaa kerralla sen sijaan, että Corkment-alusta ja Marmoleumpäällyste asennettaisiin erikseen.

Marmoleum Decibel
Marmoleum Decibelin askeläänen vaimennus on erinomainen, 18dB.
Tuotetta on saatavana 3,5 mm (2,5 mm linoleumpäällyste on laminoitu 1 mm paksuiselle polyolefiinivaahtoalustalle), sekä 3,0 mm (jolloin linoleumin paksuus 2,0 mm).

Marmoleum Decibel 3,5 mm on saatavana 27 värissä.
Marmoleum Decibel 3,0 mm on saatavana 9 värissä.
Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden tilata muita värejä erikoistilauksena.

Corkment
Corkment-alustaa voi käyttää tavallisen Marmoleumin kanssa, jolloin askeläänen vaimennus on vähintään 14 dB (ISO 717-2-standardin mukaan).
Asenna ensin Corkment-alusta juuttipuoli ylöspäin. Odota vuorokausi liimauksen kiinnittymistä. Asenna sitten matto Corkment-alustan päälle. Noudata tavallisia asennusohjeita.

Ekologinen ja kestävä

Luonnollinen voittaja!

Marmoleum valmistetaan 97 % luonnon raaka-aineista, joista 70 % on nopeasti uusiutuvia ja 43% uusioraaka-aineita. Marmoleumin tärkeimpiä raaka-aineita ovat pellavakasvin siemenistä saatava pellavaöljy, sertifioiduista metsistä saatava puujauho sekä juutti, luonnollinen pohja, johon linoleumi kiinnitetään.

Luonnollisista raaka-aineista koostuvan Marmoleum-lattianpäällysteen valmistaminen on melkein kuin tekisi lattian ravintoaineista. Itse asiassa Marmoleumin valmistusprosessi ei todellisuudessa poikkea kovin paljon omenapiirakan valmistuksesta. Marmoleumin tekee erityiseksi se, että se on valmistettu pelkästään luonnosta saaduista raaka-aineista, joista monet ovat vuosittain uusiutuvia. Juutti ja pellava ovat vuosittaisia satoja, joita korjataan samalla tavalla kuin esimerkiksi vehnää. Hartsin uuttaminen on jatkuva prosessi ja puujauhe on eurooppalaisia tuotantometsiä hyödyntävän sahateollisuuden jätettä. Kalkkikivivarannot ovat ehtymättömät. Marmoleumin koostumus on yksinkertainen ja raaka-aineet luonnollisia.

Marmoleumissa ei ole sen ulkonäköä parantavia lisäaineita, ei vihreää profiilia terävöittäviä lisäyksiä, ei pysyvyyttä tai joustavuutta parantavia keinotekoisia aineosia. Marmoleum on mitä se on, eikä mitään muuta.

Naturlig, Förnybar, Återvunnen

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

Löydät Forbon markkinointimateriaalin ja tekniset tiedot ladattavien tiedostojen alta ladattavat tiedostot

Voit myös ladata suoraan Marmoleumin tekniset tiedot tästä Tekniset tiedot

Asennus

Läggning av linoleum

Esite

Esite

Haluatko lukea lisää linoleumista, lataa esite Marmoleum

Hoito-ohjeet