Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

corkment
-alusta

Corkment-alustaa voi käyttää tavallisen Marmoleumin kanssa, jolloin askeläänen vaimennus on vähintään 14 dB. Asenna ensin Corkment-alusta juuttipuoli ylöspäin.

Odota vuorokausi liimauksen kiinnittymistä. Asenna sitten matto Corkment-alustan päälle. Noudata tavallisia asennusohjeita.

Värivaihtoehdot

Corkment

  Mallistot

  Askelääntä vaimentavat mallistot

  Askelääntä vaimentava linoleumilattia alentaa melutasoa linoleumimattoon kiinnitetyn eristyskerroksen ansiosta. Näin saavutetaan jopa 18 dB:n askeläänenvaimennus.

  Marmoleum Acoustic
  Marmoleum Acousticin askeläänen vaimennus on 14 dB (ISO 717-2). Marmoleum Acoustic koostuu 2 mm paksusta Corkment-alustasta ja 2 mm Marmoleum-kerroksesta. Marmoleum Acousticin käyttö vähentää asennuskuluja, koska tuotteen voi asentaa kerralla sen sijaan, että Corkment-alusta ja Marmoleumpäällyste asennettaisiin erikseen.

  Marmoleum Decibel
  Marmoleum Decibelin askeläänen vaimennus on erinomainen, 18dB.
  Tuotetta on saatavana 3,5 mm (2,5 mm linoleumpäällyste on laminoitu 1 mm paksuiselle polyolefiinivaahtoalustalle), sekä 3,0 mm (jolloin linoleumin paksuus 2,0 mm).

  Marmoleum Decibel 3,5 mm on saatavana 27 värissä.
  Marmoleum Decibel 3,0 mm on saatavana 9 värissä.
  Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden tilata muita värejä erikoistilauksena.

  Corkment
  Corkment-alustaa voi käyttää tavallisen Marmoleumin kanssa, jolloin askeläänen vaimennus on vähintään 14 dB (ISO 717-2-standardin mukaan).
  Asenna ensin Corkment-alusta juuttipuoli ylöspäin. Odota vuorokausi liimauksen kiinnittymistä. Asenna sitten matto Corkment-alustan päälle. Noudata tavallisia asennusohjeita.