Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Allura-designvinyylilaatat

Allura

Allura on Forbon designvinyylilaatta (LVT), josta on kuluneen vuosikymmenen aikana tullut eräs suosituimmista brändeistä laajassa tuotevalikoimassamme. Alluran designmaailma on inspiroiva ja se tarjoaa yli 100 eri kuosia laajassa kokovalikoimassa. Allura hyödyntää kehittynyttä tuotantotekniikkaa parhaan mittapysyvyyden takaamiseksi siten, että lattian ulkoasu pysyy yhtä saumattomana kuin asennuspäivänä. Ainutlaatuinen pintakäsittely suojaa lattiaa ja säilyttää lattian hyvännäköisenä vuodesta toiseen. Tutustu uusiin, jännittäviin Allura Wood-, Stone- ja Abstract -kuoseihin!

 • Allura
 • Allura
 • Allura
 • Allura
 • Allura
 • Allura
 • Allura
 • w60308 tabletop
  Allura Wood

  Allura Wood

  Ajattele puulattiaa, josta ei irtoa säleitä, johon ei muodostu rakoja ja joka ei narise. Allura Wood -mallistossa yhdistyy puun esteettisyys sekä designvinyylilaattojen kestävyys ja mukaavuus.

 • s62584 tabletop
  Allura Stone

  Allura Stone

  Tunne luonnonkiven ylellisyys jalkojesi alla. Allura Stonen kuosit vaihtelevat betonilattian, teräksen ja marmorin eri vivahteissa. Ne näyttävät aidolta kivi- tai keraamiselta lattialta mutta tuntuvat miellyttävältä ja lämpimältä jalan alla.

 • a63455 tabletop
  Allura Abstract

  Allura Abstract

  Allura Abstract tarjoaa jännittävät kuosit kaikille, jotka haluavat erottua tai välittää lattian avulla tietyn vaikutelman. Kuoseja on helppo yhdistellä keskenään muiden Allura malliston värien kanssa.

 • Allura strips f60074 B
  Allura Strips

  Allura Strips

  Allura Strips -mallistoa on saatavana 7 eri värissä 0.55mm ja 0.70mm kulutuskerroksella.

Allura designvinyylilaatat

Allura designvinyylilaatat

Monipuoliset Allura designvinyylilaatat soveltuvat moniin eri käyttökohteisiin. Mallisto tarjoaa erinomaista realismia, sillä ne heijastavat luonnollisten esikuviensa tyyliä ja muotoa.

Allura-mallistossa yhdistyy luonnollisen puu- ja kivilattian esteettisyys sekä kestävän designvinyylilaatan edut: lämmin jalan alla, äänenvaimennus, helppo asennus ja hoito.

Alura on valmistettu kestävän kehityksen mukaisesti. Allura on täysin ftalaatiton materiaali, joka sisältää kierrätysraaka-ainetta. Sen tuotannossa käytetään vihreää energiaa tehokkaissa tuotantoympäristöissä, jotka mahdollistavat 100 % kierrätettävyyden.

Allura koostuu kolmesta ainutlaatuisesta ja luonnollisesta valikoimasta:

Allura Wood
Luonnonmukaisilta näyttävät lattiat, joiden yhdessäkään lankussa ei toistu sama kuviointi. Forbon puukuoseissa ammattitaito muuntuu lämpimäksi, aidonoloiseksi lattiamallistoksi aina hienovaraisista ilmaisuvoimaisiin värisävyihin ja moderneihin puukuoseihin saakka. Saatavana 100x15cm, 120x20cm ja 150x28cm kokoisina lankkuina.

Allura Stone
Tunnet luonnonkiven ylellisyyden jalkojesi alla. Mineraalit, kuluneisuusefektit ja kuviolliset kuosit luovat mahdollisuuden toiminnallisiin ympäristöihin. Saatavana 50x50cm ja 50x75cm kokoisina laattoina.

Allura Abstract
Kiehtovat abstraktit kuosit ovat tarkoitettu kaikille, jotka haluavat ilmaista lattialla tiettyä asiaa, tai alueisiin, joiden on erotuttava muista. Yhteensopivat yksiväriset ja viivakuosit, joita voit yhdistellä keskenään. Saatavana 50x50cm ja 100x25cm kokoisina laattoina.

Katso Allura video
Lue lisää Allura magazine

Allura Wood w60055-w60389 detailshot

Allura & ympäristö

Allura & ympäristö

Kaikki Allura-mallistot valmistetaan tiukimpien ympäristövaatimusten mukaisesti. Lue alta mikä tekee Allurasta kestävän kehityksen mukaisen.

Vihreä sähkö
Forbon tuotantolaitokset Euroopassa valmistavat korkealaatuista designvinyylilaattaa, joka valmistetaan käyttämällä vihreää sähköä. Tuotannosta syntyy minimaalisesti jätettä, joka kierrätetään kokonaisuudessaan takaisin tuotteeseen.

Lyhyemmät kuljetukset
Koska tuotantolaitoksemme ovat lähellä asiakkaitamme, pitkien kuljetusten aiheuttamat haitat vähenevät ja pystymme ohjaamaan varastoja niin, että materiaalia on saatavissa tarvittaessa ja ettei poistuneita tuotteita jää varastoon

Ftalaatiton
Kaikki Allura-mallistot ovat 100% ftalaatittomia.

Kierrätysmateriaali
Alluran pohjamateriaalista yli 20% on kierrätettyä materiaalia.

Vähemmän leikkausjätettä
Allura-lankut ja -laatat leikataan automaattisen ultraäänileikkauslaitteen avulla, joka leikkaa laatat niin, ettei yksittäisten leikkauskohteiden väliin jää väliä eikä jätemateriaalia, kuten tapahtuu erimerkiksi palaleikkuria käytettäessä. Koska leikkauslaitteeseen syötetään jatkuvaa mattoa, jätteen määrä on erittäin pieni ja sitä syntyy vain 4 m leveän maton kummastakin reunasta.

Huolellisesti valitut raaka-aineet
Allura valmistetaan huolellisesti valituista raaka-aineista, joiden koostumus ja laatu tarkastetaan. Koska lattianpäällyste valmistetaan omassa tehtaassamme eikä siihen käytetä esivalmistettuja täyte- tai pintakerroksia, raaka-ainetta ei joudu hukkaan tuotantoprosessissa.

Allura Wood / Allura Strips w60063 detailshot

LRV- ja NCS-koodit

LRV- ja NCS-koodit

Arkkitehtuurissa valonheijastusarvo (LRV) määritellään prosenttiarvona näkyvästä ja käytettävissä olevasta valosta, joka heijastuu pinnasta, kun valonlähde valaisee sitä. LRV:tä voidaan hyödyntää monissa värivalintaa koskevissa päätöksissä. Värin arvioitu LRV ilmaisee näkyvän valon määrän, jonka väri heijastaa. Mustan valonheijastusarvo on 0 %, ts. se absorboi kaiken valon. Valkoisen valonheijastusarvo on 100 % ja se pitää rakennuksen valoisana ja viileänä. Tällä on vaikutus sähkönkulutukseen, sillä vaaleammat värit vähentävät valaistuksen tarvetta, mikä on edullista ympäristön kannalta. Kaikille Forbo-tuotteille ilmoitetaan valonheijastusarvo. Se löytyy mallistosivuilta kunkin tuotteen kohdalta.

NCS-värikoodaus kertoo materiaalin värin. Numeerisilla värikoodeilla, ns. NCS-koodeilla, kuten NCS S 1080-Y70R, voidaan eritellä tarkasti mikä tahansa väri. NCS on määritellyt 1950 vakioitua väriä kymmenysasteikolla, jolla saadaan kuvattua koko väriavaruus. Jokaista koodia vastaava väri on aina identtinen näytteestä huolimatta, olipa kysymyksessä vakioitu väri tai mikä tahansa väri 1950 standardivärin väliltä. Näin löydät sopivan lattiavärin minkä tahansa huoneessa olevan värillisen esineen perusteella.

"Natural Colour System" (NCS) on kehitetty tuotteen värikoodin, intensiteetin ja sävyn määrittelyä varten. NCS-mittauksen avulla järjestelmän värit ja väriryhmät voidaan tunnistaa ja sovittaa yhteen käytettävästä materiaalista riippumatta. Näin voidaan määritellä rakennuksen sisustuksen kaikkien osien värikoordinaatit. Kaikille Forbo-tuotteille ilmoitetaan NCS-koodi. Se löytyy mallistosivuilta kunkin tuotteen kohdalta.

Lataa tästä Allura LRV- ja NCS-koodit

Tekniset tiedot

Allura technical specifications

Hoito-ohjeet

Hoito-ohjeet

Forbon Allura designvinyylilaatat ovat helppohoitoisia kestävän PUR-pintakäsittelyn ansiosta.

Lataa tästä Alluran hoito-ohjeet Julkitilamuovit hoito-ohjeet

Allura

Allura vinolankut

Allura vinolankut

Uutta Allura -mallistossa ovat 90x15 cm kokoiset vinolankut, joilla voidaan luoda näyttävät lattiat eri tiloihin.
Vinolankkuja on saatavana seuraavissa väreissä:
Waxed oak w60055
White autumn oak w60351
Classic autumn oak w60354
Grey autumn oak w60357
Charcoal solid oak w60389

Allura

Pakkauskoot

Pakkauskoot

• 50 x 15 cm lankut toimitetataan 40 kpl pakkauksissa (3.00 m²).
Lavalla 66 pkt / 198.00 m².
• 100 x 15 cm lankut toimitetaan 20 kpl pakkauksissa (3.00 m²).
Lavalla 66 pkt / 198.00 m².
• 120 x 20 cm lankut toimitetaan 12 kpl pakkauksissa (2.88 m²).
Lavalla 75 pkt / 216.00 m².
• 150 x 28 cm lankut toimitetaan 10 kpl pakkauksissa (4.20 m²).
Lavalla 54 pkt / 226.80 m².
• 180 x 32 cm lankut toimitetaan 8 kpl pakkauksissa (4.61 m²).
Lavalla 54 pkt / 248.83 m².
• Vinolankut 90 x 15 cm toimitetaan 40 kpl pakkauksissa (4.5 m²).
Lavalla 42 pkt / 189.00 m².
• 50 x 50 cm laatat toimitetaan 12 kpl pakkauksissa (3.00 m²).
Lavalla 64 pkt / 192.00 m².
• 75 x 25 cm laatat toimitetaan 24 kpl pakkauksissa (4.50 m²).
Lavalla 48 pkt / 216.00 m².
• 75 x 50 cm laatat toimitetaan 10 kpl pakkauksissa (3.75 m²).
Lavalla 60 pkt / 225.00 m².
• 75 x 75 cm laatat toimitetaan kappaleittain (0.56 m²).
Lavalla 400 kpl* / 225.00 m².
• 100 x 100 cm laatat toimitetaan kappaleittain (1.00 m²).
Lavalla 250 kpl* / 250.00 m².
*ei pakkauksessa vaan kappaleittain lavalla