Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Marmoleum - Live Forward

Ilmastopositiivinen Marmoleum

Marmoleum on valmistettu luonnollisista raaka-aineista ja se edistää terveellistä ja kestävän kehityksen mukaista sisäympäristöä.

Marmoleum campaign images 2021

Seuraa polkuamme

Tee tietoinen valinta

Ajat muuttuvat ja kuten me kaikki tiedämme, eivät aina hyvällä tavalla. Tänään meidän on ajateltava huomista enemmän kuin eilen. Olemme sen velkaa sukupolvellemme ja meidän on tehtävä se tulevia sukupolvia varten. Meidän on mietittävä miten syömme, miten matkustamme, miten rentoudumme, miten työskentelemme ja ajattelemme tai toisin sanoen: meidän on muutettava tapaamme elää.

Viimeisten 125 vuoden aikana olemme olleet inspiroivalla Marmoleum-polulla, joka on sisältänyt monia eri vaiheita ja mitä upeimpia värejä ja tekstuureja. Ilmastopositiivinen polku kulkee miljoonien rakennusten läpi ympäri maailman. Polku, joka on vielä kehittymässä, koska se ei ole vielä saavuttanut täysin kestävää tulevaisuutta. Tee tietoinen valinta...

Valitse Marmoleum.

Marmoleum natural by nature
Marmoleum human made

Ihmisten tekemä

Koska Marmoleum-lattiat on valmistettu luonnollisista raaka-aineista, olemme riippuvaisia ihmisistä, jotka korjaavat satoa ja valmistavat raaka-aineita edelleen kuljetusta varten. Varmistamalla, että käytämme vain parhaita toimittajia, jotka huolehtivat työntekijöistään, varmistamme, että Marmoleumin luomiseen käytetään parasta laatua.
Tutustu ihmisiin Marmoleumin takana

Tuote

Marmoleum-mallistot

Luonnollinen voittaja! Marmoleum-linoleumilattiapäällysteemme ovat luonnollisia lattioita, joissa yhdistyy kestävä kehitys, korkea laatu, kestävyys ja innovatiivinen design.

Tutustu Marmoleum-mallistoihimme

Marmoleum products

Marmoleumin ominaisuudet

Marmoleum, Forbon linoleumimerkki, on ftalaatiton, allergiaystävällinen ja ilmastopositiivinen (cradle to gate). Tutustu Marmoleumin ainutlaatuisiin ominaisuuksiin.

Lisätietoja Marmoleumin ominaisuuksista

Marmoleum Raw Materials

Valmistus

Linoleumin valmistus on kehittynyt viimeisten 150 vuoden aikana. Marmoleum-tavaramerkin kehittänyt Forbo on johtanut tätä kehitystä. Marmoleumin valmistaminen on taidetta, jota ei opita missään ammattikoulussa tai käsityön opinahjossa. Itse asiassa sen taidon osaa vain muutama ihminen.

Tutustu Marmoleumin valmistukseen

Marmoleum factory

Raaka-aineet

Forbon Marmoleum on valmistettu luonnon omista raaka-aineista. Tämä tekee Marmoleumista kestävän kehityksen mukaisen lattiavalinnan. Lue lisää raaka-aineista, joita käytämme Marmoleumin valmistamiseen.
Siirry raaka-aineisiin

Jute raw materials

Terveys

Terveelliset sisätilat

Lattia on olennainen osa jokaista sisätilaa. Se on läsnä kouluissa, sairaaloissa, työpaikoilla, vapaa-ajalla ja kotona. Forbon Marmoleum-lattiat on suunniteltu edistämään turvallista, hygieenistä ja miellyttävää ympäristöä.

Miksi Marmoleum on niin terveellinen?

Marmoleum in education

Ympäristö

Marmoleum on ilmastopositiivinen (ilman kompensointia)

Marmoleum on ilmastopositiivinen (cradle to gate) ilman hiilidioksidipäästöjen kompensointia. Marmoleumissa yhdistyy nykyaikainen design ja ekologiset arvot, jolla on tärkeä vaikutus kestävään kehitykseen.

Kompensointi tarkoittaa, että hiilidioksidipäästöjä vähennetään tekemällä muita aloitteita, kuten istuttamalla puita päästöjen kompensoimiseksi.

Lue lisää ilmastopositiivisesta Marmoleumista (cradle to gate)

CO2 neutral Marmoleum from cradle to gate

Ympäristömerkit

Kestävyysstrategiamme mukaisesti käytämme erilaisia läpinäkyviä kolmansien osapuolien sertifiointijärjestelmiä, jotta lattiapäällysteemme tarkastetaan ja arvioidaan säännöllisesti.

Tämä auttaa meitä kiinnittämään huomiota kestävän kehityksen strategiaamme ja tunnistamaan parannusmahdollisuuksia.

Lue lisää ympäristömerkeistämme

Ecolabels

Kiertotalous ja Marmoleum

Luonnonvarojen palauttaminen on kiertotalouden perusta. Linoleumi on pääasiassa biologinen tuote, mikä tarkoittaa, että luonnolliset raaka-aineet voidaan periaatteessa kompostoida ja palauttaa maaperään ravinteina uusille nopeasti kasvaville, luonnollisille raaka-aineille.

Lue lisää kiertotaloudesta ja Marmoleumista

Circular logo

Käyttökohteet

Marmoleum eri käyttökohteissa

 • Education

  Koulut ja päiväkodit

  Terveellinen sisäympäristö

  Marmoleum kouluissa ja päiväkodeissa

  Kouluympäristöt edellyttävät houkuttelevia, kestäviä, helppohoitoisia, turvallisia ja ekologisia lattiaratkaisuja. Kestävyys ja hygienia ovat erityisen tärkeitä lasten ja nuorten käyttämissä tiloissa.

  Kestävän kehityksen mukainen Marmoleum-lattiapäällyste tarjoaa laajan värivalikoiman sekä erinomaisen suojan naarmuuntumista vastaan.

 • Office

  Toimistot

  Miellyttävät työtilat

  Marmoleum toimistoissa

  Toimistossa käytettävien värien pitäisi heijastaa liiketoimintaasi. Oikea värivalinta toimistotiloissa voi vaikuttaa positiviisen tunnelman luomiseen.

 • Public buildings

  Muut käyttökohteet

  Marmoleum muissa käyttökohteissa

  Marmoleum muissa käyttökohteissa

  Marmoleum on luonnollinen lattiapäällyste joka sopii moniin eri tiloihin. Tutustu muihin käyttökohteisiin.

Uusi Linear-mallisto

Uusi Marmoleum Linear -mallisto

Marmoleum Linear on nykyaikainen mallisto, joka luo miellyttävän ja kodikkaan tunnelman. Luonnonmukaisen Linear-malliston avulla voit luoda tiloja, jotka sopeutuvat muuttuviin tarpeisiin. Eri värit ja kuosit sopivat hyvin toisiinsa ja
niitä on helppo yhdistellä myös muihin materiaaleihin. Linear-mallisto tarjoaa rajattomia mahdollisuuksia.

LUONNOSTAAN MIELLYTTÄVÄ
• Kestävän kehityksen mukainen lattiaratkaisu: ilmastopositiivinen (cradle to gate) ja PVC-vapaa
• Valmistettu luonnollisista raaka-aineista, kuten pellavaöljystä ja puujauhoista
• Suunniteltu edistämään terveellistä sisäympäristöä

MIELLYTTÄVÄ DESIGN
• Mallisto sisältää ajattomia ja neutraaleja värejä, jotka heräävät eloon yhdistettynä toisiinsa ja muihin materiaaleihin
• Lineaarinen kuvio, jolla voidaan ohjata ihmisiä tai rajata tiloja
• Mukautuu eri tarpeisiin

MIELLYTTÄVÄ KÄYTÖSSÄ
• Homogeeninen rakenne, joka kestää kovaa kulutusta
• Visuaalinen ilme, joka piilottaa hyvin likaa
• Helppo puhdistaa ja hoitaa

Marmoleum Linear 2021

Asennus ja hoito

Cleaning marmoleum

Ota yhteyttä

Forbo