Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Marmoleum - Ihmisten tekemä

Ihmisten tekemä

Marmoleum Raw Materials

Ihmisen kosketus

Koska Marmoleum on valmistettu luonnollisista raaka-aineista, olemme erittäin riippuvaisia ihmisistä, jotka hallitsevat sadonkorjuuprosessia ja valmistavat raaka-aineita kuljetusta ja valmistusta varten, jotta tehtaamme käsityöläiset voivat valmistaa niistä Marmoleumia.

Pellavansiemenöljy on peräisin pellavansiemenistä, puujauho on valvottujen metsänviljelysten tuotantojätettä, hartsi ja juutti saadaan suoraan luonnollisesta elinympäristöstään. Varmistamme myös, että näiden materiaalien sadonkorjuussa työskentelevät ihmiset työskentelevät eettisissä olosuhteissa ja että heidän työnantajansa kohtelee heitä oikeudenmukaisesti.

Marmoleum Human touch
SA 8000 logo

Sosiaalinen vastuu

SA8000 -standardi on sitoutumisemme työntekijöiden oikeudenmukaiseen kohteluun.
Toimittajavaatimusten ohjelmamme asettaa laillisesti sitovia vaatimuksia toimittajillemme. Lähestymistapamme sisältää myös tiivistä yhteistyötä yksittäisten toimittajien kanssa. Tämä toteutetaan tapaamisten, vierailujen ja toimittajien arviointien kautta, joihin kuuluu ostajien tai vastuullisten johtajien suorittamia auditointeja.

Nämä arvioinnit varmistavat, että tavarantoimittajamme noudattavat jokapäiväisessä liiketoiminnassaan asianmukaisesti ihmis- ja työoikeuksia, työterveys- ja työturvallisuusvaatimuksia, ympäristönsuojelutavoitteita ja vastuullisia liiketoimintatapoja.
Lisätietoa SA 8000 -sertifikaatista

Käsityötaito

Marmoleumin valmistus on peräisin 1800-luvun lopulta. Linoleumin valmistus oli kirjaimellisesti käsintehty ja ihmisen ohjaama prosessi. Prosessi, jossa raaka -aineiden sekoittaminen, kypsyttäminen ja kalanterointi oli ammattitaito, jonka vain harvat hallitsivat.

Forbo on ollut johtava toimija linoleumin tuotantoprosessin kehittämisessä automatisoiduksi ja energiatehokkaaksi toiminnaksi. Olemme ylpeitä asiantuntijoistamme ja he ovat ylpeitä jokaisesta valmistamastaan Marmoleum-lattiapäällysteestä.
Ota selvää, miten valmistamme Marmoleumia

Craftsmenship
Marmoleum human made

Marmoleum - luonnostaan luonnollinen

Forbon Marmoleum-linoleumi on luonnon raaka-aineista valmistettu lattia. Tämä tekee Marmoleumista ekologisen lattiavalinnan.
Lue lisää raaka-aineista