Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Marmoleum - Edut

Marmoleumin ominaisuudet

Forbon Marmoleum on ftalaatiton, allergiahyväksytty ja ilmastopositiivinen (cradle to gate) lattiapäällyste. Lue lisää Marmoleumin ainutlaatuisista eduista.

Marmoleum Marbled

Kestää hyvin naarmuja

Topshield pro on Forbo Flooringin erittäin suorituskykyinen UV-pintakäsittely, jota käytetään kaikissa Forbon Marmoleum -lattiapäällysteissä. Topshield pro kestää kovaa kulutusta sekä ehkäisee tahriintumista ja naarmuuntumista. Sen ansiosta lattia kestää hyvännäköisenä vuodesta toiseen ja se on helppo puhdistaa ja vaatii kunnossapitoa entistä harvemmin.

Topshield pro 3x better protection logo

Ääntä vaimentava lattia

Tehokkain tapa vaimentaa ääntä on vaikuttaa melun lähteeseen. Siksi akustiset lattiat ovat avainasemassa rakennusten melun vähentämisessä. Akustisissa linoleumilattioissamme yhdistyy erinomainen askeläänen vaimennus ja ekologisuus. Marmoleum Decibel -mallisto tarjoaa 18 dB:n askeläänen vaimennuksen.

Marmoleum Acousticin askeläänen vaimennus on 14 dB. Marmoleum Acoustic koostuu 2 mm paksusta Corkment-alustasta ja 2 mm Marmoleum-kerroksesta.

Acoustic Flooring

Ftalaatiton

Marmoleum ei sisällä ftalaatteja, pehmentimiä eikä mineraaliöljyä.

Ftalaatit ovat kemiallisten yhdisteiden perhe, jota käytetään pääasiassa polyvinyylikloridin (PVC) tai vinyylin valmistamiseen joustavaksi ja taipuvaiseksi. Vinyyliä pehmentäviä laajalti valittuja ftalaatteja käytetään vahvan suorituskyvyn, kestävyyden ja vakauden vuoksi. Koska niitä käytetään vinyylin pehmentämiseen ja joustavuuden parantamiseen, niitä kutsutaan näissä sovelluksissa pehmittimiksi.

Altistuminen jonkinlaisille ftalaateille on yhdistetty tarkkaavaisuushäiriön (ADHD) nousuun. Luonnollisista, uusiutuvista materiaaleista valmistettu Marmoleum on ekologinen lattiaratkaisu. Se ei sisällä ftalaatteja, pehmittimiä eikä mineraaliöljyä.

Phthalate free

Marmoleum on ilmastopositiivinen (ilman päästöjen kompensointia)

Marmoleum -tuotevalikoimamme on ilmastopositiivinen (cradle to gate) ilman päästöjen kompensointia. Marmoleumissa yhdistyy nykyaikainen design sekä ekologisuus, millä on tärkeä vaikutus kestävään kehitykseen.

Climate positive Marmoleum from cradle to gate

Allergiahyväksytty lattia

Marmoleumin lattiapäällysteillemme on myönnetty arvostettu Allergy UK:n "Seal of Approval".

Allergy UK: n tuoreen raportin mukaan ainakin 12 miljoonaa ihmistä on ”allergisia omalle kodilleen”. 58% mainitsee kodin pölypunkit keskeisenä tekijänä. Siksi lattiapäällysteiden merkitystä paremman sisäympäristön luomisessa ei pidä unohtaa.

Se on myös ongelma, jota ei pidä jättää huomiotta opetus-, terveydenhuolto-, toimisto- tai sosiaalipalveluissa - itse asiassa missä tahansa paikassa, jossa ihmiset todennäköisesti viettävät pidempiä aikoja.

Allergy UK seal of approval logo

Estää luonnollisesti bakteerien kasvua

Suuremmat bakteeri-infektion ja sisäympäristön terveysongelmat eivät välttämättä ole nopeita ja helppoja ratkaisuja. Hyvä ensimmäinen askel on korvata ongelmaa lisäävät tuotteet tuotteilla, jotka vähentävät riskiä luonnollisesti.

Marmoleum on valmistettu luonnollisista ainesosista, jotka luonteeltaan vastustavat mikrobien kasvua. Tuotannossa käytettävien luonnollisten raaka-aineiden (erityisesti pellavansiemenöljy) ansiosta Marmoleum kykenee estämään bakteerien kasvua. Marmoleumin luontainen antibakteerinen ominaisuus ei heikkene ajan mittaan. Tämä takaa mielenrauhan ja pysyvän suojan asennushetkestä alkaen.

Raw Materials

Marmoleum-mallistot

Luonnollinen voittaja! Forbon Marmoleum-linoleumilattiat edustavat kestävää kehitystä, kestävyyttä, laatua sekä innovatiivista designia.

Marmoleum on valmistettu luonnollisista raaka-aineista ja se on ilmastopositiivinen (cradle to gate) ilman päästöjen kompensointia. Tutustu Marmoleum-lattian luonnolliseen kauneuteen. Valittavanasi on yli 300 väriä ja monia eri kuoseja, joita on saatavana mattona, laattana ja lankkuina.

Tutustu Marmoleum-mallistoihimme

Marmoleum Fresco 3271 & Splash 3430