Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Julkiset rakennukset – Keittiö ja ruokala

Hygieeninen lattiapäällyste

Allura 62513 grigio concrete

Kestävä, turvallinen ja helppo puhdistaa

Ruokalat ja ravintolat ovat keskeinen osa jokaista julkista rakennusta, sillä ne toimivat paikkana, jossa rakennuksessa työskentelevä henkilökunta voi hengähtää. Keittiöissä ja ruokaloissa turvallisuus on tärkein asia. Näissä ympäristöissä liukastumisia tehokkaasti ehkäisevä lattia on ratkaisevan tärkeä onnettomuusriskin minimoimiseksi. Kestävyys ja puhdistuksen helppous ovat myös keskeisiä ominaisuuksia. Step-turvalattiapäällysteet takaavat elinikäisen liukastumiseneston ja turvaratkaisut monenlaisiin käyttökohteisiin.

Valitse lattia, joka:
• Ehkäisee liukastumisia
• On kestävä
• Vähentää melua
• On hygieeninen ja helppohoitoinen

Kestävät, hygieeniset ja helposti puhdistettavat materiaalit

Käytettävät tuotteet:

 • Safestep

  Step-turvalattiapäällyste

  Turvallista designia

  Step-turvalattiapäällyste

  Step-turvalattian koko käyttöiän kestävä liukastumisenesto on varmistettu materiaaliin lisätyillä hiukkasilla. Ainutlaatuiset ”Step Crystals” -hiukkaset tarjoavat erinomaisen liukastumiseneston ja kirkkaan ja kauniin visuaalisen ilmeen. Step-turvalattiapäällyste kattaa kaikki asianmukaiset liukastumisenestoluokat (R10, R11, R12) ja se täyttää monien eri käyttökohteiden turvallisuusvaatimukset, märkätila-alueet mukaan lukien.

 • Marmoleum Modulaarinen marmori / Sävy t3216 t3232 t3717 t3718

  Marmoleum

  Luonnollinen voittaja

  Marmoleum

  Luonnollinen voittaja! Joutsenmerkityt Marmoleum-linoleumilattiat edustavat kestävää kehitystä, kestävyyttä, laatua sekä innovatiivista designia. Linoleumi on valmistettu luonnon omista raaka-aineista ja se on maailman palkituimpia ja ympäristöystävällisimpiä lattiapäällysteitä. Marmoleum on CO2-neutraali lattiapäällyste (Cradle-to-Gate). Tutustu Marmoleum-lattioiden luonnonkauneuteen yli 300 värissä ja kuosissa. Marmoleumia on saatavana mattona, laattoina ja lankkuina.

 • Allura 60151 white raw timber | Flotex 145009 checkerboard

  Flotex

  Kestävä ja hygieeninen

  Flotex

  Flotex on uniikki tekstiililattiapäällyste, jossa yhdistyy vinyylilattian kestävyys ja tekstiililattian laadukkuus, lämpö ja mukavuus. Flotex on kulutuksenkestävä ja hygieeninen lattia. Flotex on myös täysin vedenpitävä ja ainoa aidosti pestävä tekstiililattiapäällyste.

 • ROC Aventus

  Eternal

  Ftalaatiton

  Eternal

  Eternal-vinyylilattia on luotu toimimaan useilla eri käyttöalueilla. Monipuolisen väri- ja kuosipaletin avulla voit luoda haluamasi tunnelman jokaiseen tilaan. Eternal tarjoaa ihanteellisen ratkaisun päivän jokaiseen hetkeen.

 • Sphera Element 50049 table laptop

  Sphera

  Optimaalinen suorituskyky

  Sphera

  Sphera on Forbon homogeeninen vinyylilattiapäällyste, joka on valmistettu uusimmalla teknologialla täysin uudessa tuotantolaitoksessa. Pinnoitus ja sitä seuraava viimeistely varmistavat optimaalisen ulkonäön. Sphera on 100 % ftalaatiton ja sillä on erittäin alhaiset päästöt. Sphera on eurooppalaisen suunnittelutiimimme suunnittelema ja mallisto sisältää kolme valikoimaa: Element, Energetic ja Evolution.

 • Allura

  Allura

  Kestävä ja mukava

  Allura

  Etsitkö lattiaa, jossa yhdistyy luonnollisen puu- ja kivilattian ulkonäkö sekä vinyylilankkujen kestävyys ja mukavuus? Tutustu uusiin Allura-mallistoihimme! Allura on erittäin mittatarkka, lämmin jalan alla sekä helppo asentaa ja hoitaa. Allura-mallistoa on saatavana monena eri versiona, mikä auttaa sinua suunnittelemaan jokaiseen tilaan sopivat ratkaisut.