Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Toimistot - Työtilat

Terveellinen sisäympäristö

Greystar referenssi

Miellyttävä ja inspiroiva

Täydellinen työtila on ympäristö, jossa työntekijäsi tuntevat olonsa mukavaksi, turvalliseksi ja inspiroituneeksi. Värit, valo ja akustiikka vaikuttavat työntekijöiden keskittymiseen työtiloissa. Forbo tarjoaa erilaisia lattiaratkaisuja, jotka täyttävät kaikki nämä vaatimukset.

Valitse lattia, joka:
● Tarjoaa inspiroivan ilmapiirin, joka edistää keskittymistä
● On helppo puhdistaa ja ylläpitää
● On kestävä
● Parantaa terveellistä sisäympäristöä
● Vähentää melutasoa

Värit, valo ja akustiikka vaikuttavat työntekijöiden keskittymiseen.

Käytettävät tuotteet:

 • Marmoleum

  Marmoleum

  Luonnollinen voittaja

  Marmoleum

  Luonnollinen voittaja! Joutsenmerkityt Marmoleum-linoleumilattiat edustavat kestävää kehitystä, kestävyyttä, laatua sekä innovatiivista designia. Linoleumi on valmistettu luonnon omista raaka-aineista ja se on maailman palkituimpia ja ympäristöystävällisimpiä lattiapäällysteitä. Marmoleum on CO2-neutraali lattiapäällyste (Cradle-to-Gate). Tutustu Marmoleum-lattioiden luonnonkauneuteen yli 300 värissä ja kuosissa. Marmoleumia on saatavana mattona, laattoina ja lankkuina.

 • De veerkracht

  Flotex

  Kestävä ja hygieeninen

  Flotex

  Flotex on uniikki tekstiililattiapäällyste, jossa yhdistyy vinyylilattian kulutuskestävyys ja tekstiililattian laadukkuus, lämpö ja mukavuus. Flotex on kestävä ja hygieeninen lattia. Flotex on myös täysin vedenpitävä ja ainoa aidosti pestävä tekstiililattiapäällyste.

 • Eternal Material 10032 + Eternal Colour 45132

  Eternal

  Ftalaatiton

  Eternal

  Eternal-vinyylilattia on luotu toimimaan useilla eri käyttöalueilla. Monipuolisen väri- ja kuosipaletin avulla voit luoda haluamasi tunnelman jokaiseen tilaan. Eternal tarjoaa ihanteellisen ratkaisun päivän jokaiseen hetkeen.

 • Fontys Stappegoor, Tilburg

  Sphera

  Optimaalinen suorituskyky

  Sphera

  Sphera on Forbon uusi homogeeninen premiumtason vinyylilattiapäällyste, joka on valmistettu uusimmalla teknologialla täysin uudessa tuotantolaitoksessa. Yksilöllisesti kohokuvioitu pinta tarjoaa optimaalisen suorituskyvyn, sen päästöt ovat erittäin alhaiset ja se on 100 % ftalaatiton. Sphera on eurooppalaisen suunnittelutiimimme suunnittelema ja koostuu kolmesta selkeästi erottuvasta mallistosta: Element, Energetic ja Evolution.

 • Tessera

  Tessera

  Erinomainen suorituskyky

  Tessera

  Tessera-tekstiililaatat ovat tunnettuja tyylistään ja erinomaisesta suorituskyvystään vaativimmissakin ympäristöissä. Tessera-tekstiililaatat tarjoavat laajan valikoiman eri kuoseja ja värejä sekä laattoina että lankkuina. Tessera tarjoaa upeat suunnittelumahdollisuudet eri tiloihin!

 • Ingram Micro

  Allura

  Kestävä ja mukava

  Allura

  Etsitkö lattiaa, jossa yhdistyy luonnollisen puu- ja kivilattian ulkonäkö sekä vinyylilankkujen kestävyys ja mukavuus? Tutustu uusiin Allura-mallistoihimme! Allura on erittäin mittatarkka, lämmin jalan alla sekä helppo asentaa ja hoitaa. Allura-mallistoa on saatavana monena eri versiona, mikä auttaa sinua suunnittelemaan jokaiseen tilaan sopivat ratkaisut.