Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Bæredygtige gulve

We create better environments

Scroll ned og få mere at vide

For at komme videre, går vi i ring

Hos Forbo Flooring Systems er det handling, der er vigtig, ikke kun løfter. Vi ønsker at være en betroet partner, der har fuld gennemsigtighed, når det kommer til cirkulære gulvløsninger og fornybare råmaterialer.

Det handler om de ting, vi gør, ikke kun om de ting, vi lover.

Brochure

De bærende elementer i vores ambition

Fornybart

Vedvarende materialer er en vigtig del af en fuldt cirkulær fremtid. Derfor fortsætter vi med at øge det biobaserede indhold i vores portefølje. Vi er verdens førende inden for linoleum, og vores Marmoleum består af mere end 98% naturlige og fornybare materialer.

Transparent

Med livscyklusvurderinger som vores konstante vejledning til at gøre det rigtige fortsætter vi med at lede branchen mod nye miljøstandarder. Vi har sikret tredjepartsverificerede EPD'er, og vi inkluderer erklæringer om menneskers og miljøets sundhed i alle vores EPD'er.

Cirkulært

arbejder på at skabe produkter, der holder målet for øje - og gør det gennem hele vores designproces og materialevalg. Vores Back to the Floor-program er aktivt på mange markeder og bidrager til genbrug og genanvendelse.

Et bæredygtigt udvalg

Tre produktkategorier at vælge imellem

På grund af vores engagement i bæredygtighed har Forbo Flooring Systems' produktportefølje nogle helt unikke bæredygtige løsninger.

1. Linoleum fremstillet af 98% naturlige råmaterialer. Marmoleum 2,5 mm er CO2-neutral, når den forlader vores fabrik, uden kompensation.

2. Vinyl er virkelig sikkerr at bruge og tilbyder gode klæbefrie muligheder, Klar til den cirkulære økonomi.

3. Tekstil har et højt genanvendelsesindhold i tæppefliser, indgangsmmåtte-systemer, Flotex og nålefilt.

Få mere at vide om vores produktportefølje ved at klikke på nedenstående links.

Vinyl flooring

Find ud af, hvad vi gør for at blive den mest bæredygtige gulvproducent.

Sådan går vi i ring

Linoleum - det biobaserede gulv

Læs mere

Det vægtede gennemsnit af vores 2,5 mm Marmoleum kollektion er klimapositivt (cradle to gate) *uden offsets. Det kombinerer økologiske værdier med moderne design, og giver et vigtigt bidrag til en bæredygtig verden.
*(Uden tilkøb af kulstofkompensation)

Vinyl - klar til at være cirkulær

Læs mere

Vinylgulvbelægninger er en del af et alsidigt og mere og mere klæbefrit produktsortiment, der har gjort store fremskridt mht deres tekniske og bæredygtige egenskaber. Øget genanvendt indhold, forbedrede typer af overfladefinish og farvestoffer, reducerede produktemissioner (til næsten nul) og eliminering af skadelige stoffer, har været vigtige skridt i retning af at være cirkulær bæredygtigt.

Tekstil - genanvendelseshelten

Læs mere

I gennemsnit kan vi hævde at have den højeste procentdel af genanvendt indhold efter vægt i branchen for vores tekstiler. Op til så højt som 60%. Til vores Coral tekstilløsninger har vi Econyl garn, som bl.a. kommer fra affaldsfiskenet, der er reddet fra havene. Garnet er lavet af 100% regenereret materiale.

Vil du vide mere om vores produkter?

Få mere at vide

Hvad vi gør

Et par af vores præstationer

• Den gennemsnitlige CO2-udledning pr. m² produkt faldt med 70% fra 2004-2023

• Samlet set består 37% af vores gulve efter vægt af genanvendte materialer - nogle individuelle produkter med så meget som 75% genanvendte materialer

• Alle produktkategorier tilbyder ikke-klæbende gulve med 100% sikre og sporbare råmaterialer

• 47 gulvkollektioner med trediepartscertificerede miljøvaredeklarationer (EPD)

• Alle EPD'er beskriver indvirkningen på menneskers sundhed og miljøtoksicitetserklæringer

• Over 10 års årlig bæredygtighedsrapportering i overensstemmelse med retningslinjerne fra Global Reporting Initiative (GRI)

Se hvad vi gør
Green landscape - branding campaign 2022

Bæredygtigheds-program 2025

We create better environments

Vores langsigtede ambition er klar: At være din betroede partner inden for fuldt cirkulære gulvløsninger fremstillet af fornybare materialer. Vi ønsker at gøre det nemt for både arkitekter, entreprenører, gulvlæggere og bygningsejere at træffe det rigtige cirkulære gulvvalg, der hjælper dem med at sænke deres CO2-aftryk, reducere deres affaldsproduktion og maksimere deres brug af fornybare materialer.

Mere om vores program for bæredygtighed
Sustainability with person

Virksomhedens historie

FAQ

Har du spørgsmål til vores bæredygtghedsstrategi, vores gulvløsninger eller andre emner?

Se vores hyppigst stillede spørgsmål