Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Tekstil

Genanvendelses-helten

Scroll ned og få mere at vide

Højt indhold af genanvendt materiale

I gennemsnit har vi den højeste procentdel af genanvendt materiale efter vægt i branchen i vores tæppefliser, op til 56%. Til vores Coral tekstilløsninger bruger vi Econyl: garn, der stammer fra fiskenet,som er kasseret og samlet op fra havene. Garnerne er lavet af 100% regenereret materiale. Bagsiden på Flotex er lavet af genanvendt PVC.

Fakta om tekstilgulve

  • 100 %

    100% af aluminium- og stålaffaldet fra vores Nuway produktion genanvendes

  • 49 %

    Op til 49 % genanvendt indhold i Flotex banevare og planker

  • 75 %

    Vores Tessera Create Space 1 tæppefliser kollektion indeholder 75% genanvendt indhold

Entrégulve

år man holder gulvene rene, får man dem til at holde længere

Forbo Flooring Coral i Krommenie er fabrikken, hvor vi producerer Coral indgangsmåttesystemer. Veldesignede entrégulve tilbyder ikke kun en bæredygtig løsning i sig selv, men de bidrager også til bæredygtigheden af den bygning, hvor de bruges, i hele bygningens livscyklus.

Vores indgangsmåttesstemer kan forhindre op til 95% snavs i at komme ind i bygningen. På denne måde kan indgangsmåttesystemer beskytte kvaliteten af et interiør, forlænge brugen af et gulv og skære ned på rengørings- og vedligeholdelsesomkostninger og brugen af rengøringsmidler. Vi bruger garn, der bl.a. er upcyclet fra gamle fiskenet til en lang række af vores Coral kollektioner. Den primære bagside af vores Coral Welcome indgangsmåtter er lavet af genanvendte PET-flasker.

coral

Førende indenfor genanvendt indhold

Forbos portefølje af tæppefliser har genbrugsgarn og modificeret bitumenbagside.

Efter vægt er vores tæppefliser blandt de tæppefliser med det højeste genbrugsindhold i branchen. I gennemsnit er procentdelen af genanvendt indhold efter vægt mindst 57%. Nogle af vores kollektioner, for eksempel Create Space 1, har endda et genanvendt indhold efter vægt på 70%. Vi fremstiller også fliser, der reducerer monteringsspild til mindre end 2%.

Under designfasen laver vi ”random lay”-fliser, så de dele af gulvet, der er meget slidt, kan udskiftes, uden at dette påvirker det overordnede design.

Se listen over genanvendt indhold
Tessera tæppefliser - genanvendelses-helten

Flotex ekstremt holdbar

Holdbarhed forlænger gulvets levetid, hvilket er bedre for miljøet

Flotex nylontæppe er både hygiejnisk og vaskbart, og er et eksempel på den type innovation, der åbner nye segmenter for tekstiler. Ikke kun inden for detail, turisme og kontorer, men også i pleje- og kurfaciliteter, skoler og offentlige bygninger.

På vores fabrik i Ripley producerer vi Flotex banevare og fliser. I 2001 eliminerede vi næsten fuldstændigt vores brug af landfills ved at installere det første genanvendelsesanlæg af sin art, der omdannede affald fra produktionen til højtydende tæppefliseunderlag. I dag behandler dette anlæg næsten 50 tons affald om ugen.

På vores fabrik i Chateau Renault producerer vi vores digitalt printede kollektioner som Flotex Vision og ”ceated by”-samarbejder med berømte designere. Vores fabrik i Chateau Renault har to digitale printere, der printer de skræddersyede designs. På denne fabrik producerer vi, når vi får ordren, så der holdes ikke unødvendigt lager, og derfor oprettes der ingen losseplads for gamle samlinger.

Flotex flocked flooring -  ekstrem holdbar og vaskbar

Vores gulvbelægninger

imødekommer byggeriets krav

Alle vores gulvprodukter overholder emissionsretningslinjerne i henhold til AgBB- og M1-standarderne. Vi har også certificeret nogle af dem i henhold til FloorScore. Når det kommer til bygningsklassificeringssystemer opnår de fleste produkter A- eller A + -klassificeringer i BREEAM. I LEED, bidrager de fleste produkter direkte eller indirekte til følgende kategorier og kreditter:

• Offentliggørelse og optimering af byggevarer til materialer og ressourcer → EPD op til 2 point

• Oplysning og optimering af byggevarer → indkøb af råmaterialer op til 1 point

• Håndtering af bygge- og nedrivningsaffald → op til 2 points

• Indendørs miljøkvalitet → lavt udledende materialer op til 3 point

• Akustisk ydeevne → op til 1 point

Sustainability logos

Oplev vores tekstile kollektioner

Flotex flocked flooring
Vores kollektioner

Flotex

Oplev
Needlefelt
Se vores kollektioner

Tæppefliser

Oplev
Entrance Flooring Systems
Vores kollektioner

Indgangsmåtter

Oplev

Kontakt os

Vil du videre mere om vores bæredygtighedsstrategi, vores gulvbelægninger eller et andet emne? Vi er her for at hjælpe dig!

Kontakt os