Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Udforsk, hvad vi gør

for at imødekomme udfordringerne i gulvbranchen

Scroll ned og få mere at vide

Et bæredygtigt sortiment

Tre produktkategorier at vælge imellem

På grund af vores engagement i bæredygtighed har Forbo Flooring Systems' produktportefølje nogle helt unikke bæredygtige løsninger.

Marmoleum gulvbelægninger er uden offsetting* CO2-neutrale, når de forlader vores fabrik. (*Uden køb af kulstofs-kompensation),


✔ Vores vinylgulve er virkelig sikre at bruge og tilbyder gode klæbefrie muligheder, klar til den cirkulære økonomi.

✔ Vores tekstilgulve har et højt genanvendelsesindhold, især vores tæppefliser, der opnår mindst et genanvendt indhold på 56 vægtprocent.

Coral indgangsmåttesystemer er lavet med Econyl-garn, der bl.a. stammer fra forladte fiskenet.

Få mere at vide om vores produktportefølje ved at klikke på nedenstående links.

Vinyl gulve

Linoleum, det biobaserede gulv

Læs mere

Det vægtede gennemsnit af vores Marmoleum produktsortiment er CO2-neutralt (cradle to gate) uden offsetting. Det kombinerer økologiske værdier med moderne design og giver et vigtigt bidrag til en bæredygtig verden.

Vinyl - cirkulærklart gulv

Læs mere

Vinylgulvbelægninger er en del af et alsidigt sortiment af produkter, der har gjort store fremskridt med hensyn til deres tekniske og bæredygtige egenskaber. Øget genanvendt indhold, forbedrede lakker og farvestoffer, reducerede produktemissioner (til næsten nul) og eliminering af skadelige stoffer, har været vigtige skridt i retning af mere miljøvenlige gulve. Vi tilbyder en kommerciel portefølje

Tekstil - genanvendelseshelten

Læs mere

I gennemsnit kan vi dokumentere den højeste procentdel af genanvendt indhold efter vægt i branchen for vores tekstiler, op til så højt som 56%. Til vores Coral tekstilløsninger har vi Econyl: garn, der kommer fra affaldsfiskenet, der er reddet fra havene. Garnene er lavet af 100% regenereret materiale.

Vores gulvbelægninger

imødekommer bygningskravene

Alle vores gulvprodukter overholder emissionsretningslinjerne i henhold til AgBB- og M1-standarderne. Vi har også certificeret nogle af dem i henhold til FloorScore. Når det kommer til bygningsklassificeringssystemer opnår de fleste produkter A- eller A + -klassificeringer i BREEAM. I LEED, bidrager de fleste produkter direkte eller indirekte til følgende kategorier og kreditter:

• Offentliggørelse og optimering af byggevarer til materialer og ressourcer → EPD op til 2 point

• Oplysning og optimering af byggevarer → indkøb af råmaterialer op til 1 point

• Håndtering af bygge- og nedrivningsaffald → op til 2 points

• Indendørs miljøkvalitet → lavt udledende materialer op til 3 point

• Akustisk ydeevne → op til 1 point

Bæredygtighedslogoer

Dynamics of a building

En inspirerende tilgang til enhver indretning

Forbo Floorings internationale designteam bruger et globalt farvekort, som alle vores kollektioner kan relateres til. Det globale farvekort er baseret på internationale tendenser og på de forskellige dynamikker, der finder sted i en bygning. Farvekortet gør det muligt for vores designteam at skabe en komplet produktportefølje, der farvemæssigt problemfrit forbinder dem med hinanden. Dynamikken i en bygning er et koncept, der er baseret på fem situationer i en bygning, uanset segment. Ved denne ensartede tilgang kan der udvikles en byggeplan med funktionen for øje. De fem dynamikker er modtagelse, bevægelse, kontakt, fordybelse og genopladning.

Læs mere
Dynamics of building

Nu er det tid til forandring

fordi vi ser flere udfordringer i byggeindustrien

Udfordringer i byggeindustrien