Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Segmenter

For at opnå den bedste ydeevne afhænger vores anbefalinger til valg af belægning bl.a. af det område, som belægningen skal monteres på. Nedenfor kan du vælge forskellige segmenter, og se hvilken Forbo Flooring gulvbelægning vi anbefaler til et givent område.

Segmenter

 • Abb Silkeborg FL

  Møbel- og inventar linoleum

  Møbel- og inventar linoleum

  Hvis du er på udkig efter at integrere dine produkter med andre, tilbyder vi en vifte af muligheder.

 • Allura Retail

  Retail

  Retail

  Kundernes oplevelse i butikker og indkøbscentre handler om mere end de produkter de kan købe. Den indvendige indretning og den generelle stemning er afgørende for oplevelsen.
  Fra det første indtryk når de træder ind i butikken til letheden de bevæger sig rundt med - gør Forbos produkter det let at vælge det perfekte gulv til at slå tonen an med i din butik.

 • Aabenraa syghehus

  Sundhedssektoren

  Sundhedssektoren

  Med flere millioner kvadratmeter monteret gulvbelægning i sundhedssektoren bag sig har Forbo det perfekte udgangspunkt for at forstå sundhedssektorens særlige behov og udfordringer.

 • Plejesektoren

  Plejesektoren

  Plejesektoren

  Valg af den rigtige gulvbelægning til plejehjem og plejeboliger er et spørgsmål om mere end blot funktion og egenskaber. Det er mindst ligeså vigtigt at skabe en atmosfære, hvor beboerne føler sig trygge og godt tilpas, og vælge en slidstærk løsning, som kan holde til hverdagens udfordringer.

 • Campus Roskilde

  Uddannelsesinstitutioner

  Uddannelsesinstitutioner

  Alle uddannelsesinstitutioner fra skoler til universiteter har behov for attraktive, slidstærke og sikre bæredygtige gulvbelægningsløsninger med lav vedligeholdelse. Holdbarhed og hygiejne er afgørende i områder, som benyttes af børn og unge.

 • Seagrass office

  Kontorer

  Kontorer

  Vi ved, at gulvbelægning er et vigtigt element i renoveringen af kommercielle bygninger. Uanset om du er på udkig efter et gulvbelægningsdesign med et særligt udtryk eller en helhedsløsning til hele ejendommen, gør Forbos produktserier det nemt at vælge den rigtige gulvbelægning.

 • Tessera

  Hotel- og fritidssektoren

  Hotel- og fritidssektoren

  Gæsternes oplevelse på hoteller og fritidssteder er mere end blot aktiviteterne på stedet. Den indvendige indretning og den generelle stemning er afgørende for oplevelsen.

 • offentlige bygninger

  Offentlige bygninger

  Offentlige bygninger

  Forbo samarbejder med kunder i den offentlige sektor, f.eks. statsejede institutioner, lokale myndigheder og ejendomsadministratorer, om at få mest for pengene med fuldt integrerede løsninger leveret af den samme betroede leverandør og understøttet af et særligt Key Account Team.

 • Tessera

  Socialt boligbyggeri

  Socialt boligbyggeri

  Vi forstår, at store boligbyggerier drejer sig om mere end blot en leverandør. Vores erfaring med samarbejde og involvering fra de tidlige faser af et projekt betyder, at vi kan tilbyde kvalificeret rådgivning om økonomiske løsninger og hjælpe dig med at vælge det bedste produkt.

 • Industry_Thumbnail

  Industri

  Industri

  Forbo er din garanti for effektivitet i alle typer industrielle miljøer fra elektronikindustrien og medicinalindustrien til laboratoriemiljøer. Forbo Flooring har et komplet udvalg af produkter med antistatiske, akustiske, ledende, vandafvisende, skridsikre, bakteriostatiske og bakteriedræbende egenskaber.

 • Rail picadilly

  Transportsektoren

  Transportsektoren

  Forbo tilbyder forskellige gulvbelægningsløsninger til transportindustrien. Alle produkter er fuldt certificerede og har slidstærke og brandsikre egenskaber og fås i et stort udvalg af farver og design.

 • Sportshal

  Sportsfaciliteter

  Sportsfaciliteter

  Vi ved, at kundernes sikkerhed og komfort er en topprioritet for sports- og fritidsfaciliteter. Vi har et komplet udvalg af gulvbelægningsløsninger, som opfylder dine særlige behov uden at gå på kompromis med stil og udseende.