Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Hotel- og fritidssektoren

Den ultimative besøgsoplevelse

For gæster, der kommer for at få en oplevelse, handler det om mere end blot de aktiviteter, de deltager i. Effekten af indretningen og den overordnede stemning spiller en vigtig rolle, når det gælder om at give gæsterne den ultimative oplevelse.

The Australian Museum in Melbourne - Marmoleum Flooring

Hotel- & fritidssektoren

Den ideelle gulvbelægning til hotel- og fritidssektoren

Hotel-, restaurations- og oplevelsesbranchen omfatter mere eller mindre alt, hvad vi bruger vores fritid på. Lige fra teater- eller stadionbesøg til hoteller eller campingpladser, middag eller frokost på en restaurant og afslapning i en spa.

For gæster, der kommer et sted for at få en oplevelse, handler det om meget mere end blot de aktiviteter, de deltager i under besøget. Effekten af indretningen og den overordnede stemning spiller en afgørende rolle, når det gælder om at give de gæsterne den ultimative besøgsoplevelse.

Det omfatter både førstehåndsindtrykket, når gæsterne træder ind i bygningen, og hele spise- eller købsoplevelsen. Forbos produktsortiment gør det nemt for dig at vælge den perfekte gulvbelægning, der sætter stemningen i din bygning.

Strandhotel Zoomers

Effekten af indretningen og den overordnede stemning spiller en afgørende rolle, når det gælder om at give de gæsterne den ultimative besøgsoplevelse.

Områder

Områder i hotel- & fritidssektoren

 • Naturhistorisk museum Estland

  Offentlige områder

  Overordnet stemning

  Offentlige områder

  For gæster, der kommer et sted for at få en oplevelse, handler det om meget mere end blot de aktiviteter, de deltager i under besøget. Effekten af indretningen og den overordnede stemning spiller en afgørende rolle, når det gælder om at give de gæsterne den ultimative besøgsoplevelse.

  Det omfatter både førstehåndsindtrykket, når gæsterne træder ind i bygningen, og hele spise- eller købsoplevelsen. Forbos produktsortiment gør det nemt for dig at vælge den perfekte gulvbelægning, der sætter stemningen i din bygning.

 • Simply Fish restaurant

  Rejse, bar og restaurant

  Tag en pause

  Rejse, bar og restaurant

  Det at rejse, få noget godt at spise og slappe af står ofte øverst på gæsternes prioriteringsliste, så ved at skabe et moderne, men behageligt sted, hvor de kan tage en pause, kan du sikre, at de får mest muligt ud af deres besøg hos dig. Uanset om du ønsker at invitere naturen indenfor med et naturligt udtryk i træ og sten, eller om du vil skabe en hyggelig og varm stemning, har Forbo Flooring et bredt udvalg af produkter, der opfylder dine behov.

 • safety_step

  Wellness

  Afslapning

  Wellness

  Når gæsterne skal gå rundt med bare fødder i et wellnessområde, kræver det et rent og sikkert gulv. Med vores skridsikre Step-gulvbelægninger får du begge dele i en række yderst attraktive design. Der findes flere niveauer af skridsikre gulvbelægninger, alt afhængigt af de krævede sikkerhedsnormer. Inden for hvert niveau kan de forskellige design kombineres, så dine gulve lever op til alle kravene og samtidig ser flotte ud.

 • Zoomers

  Hoteller

  Akustik & hygiejne

  Hoteller

  "For hotelejere er det vigtigt at begrænse overførslen af støj til tilstødende værelser og værelser på etagen under i videst muligt omfang. Jo mindre gæsterne kan høre lyden af stole, der flyttes rundt, og/eller af stilethæle mod et hårdt gulv, jo bedre. Ud over gulvets akustiske egenskaber er dets hygiejneegenskaber også vigtige for hotelejere. Rengøringsvenlige gulve sikrer, at hotelpersonalet nemt kan få værelserne bragt tilbage i perfekt stand uden at bruge for meget tid på det."

Produkter

Produkter til brug i hotel- og fritidssektoren

Custom gulvbelægning - du vælger hvordan det skal se ud

"Inden for vores Custom gulvbelægning kan du designe dit eget unikke gulv med vores digitale printteknikker i Flotex, Eternal projektvinyl og Coral indgangsmåtter og den raffinerede Aquajet skæreteknik til Marmoleum gulve.

Se mulighederne

Skræddersyet vinyl med digitalprint
Coral Logo Ammonite Hotel

Nuway & Coral - indgangsmåtter

Ved at holde snavs og fugt ude ved indgangen kan rengøringsomkostningerne reduceres med op til 65 %. Vores Nuway kollektion er førende på markedet inden for indgangsmåttesystemer i kunststof. Nuway indgangssystemer er fremragende som første forsvarslinje i kampen for at forhindre snavs og fugt i at komme ind i bygning på skosåler og hjul. De hjælper med at holde gulvbelægningen i bygningen mere tør og ren og forebygger samtidig faldulykker.

I de sidste 50 år har vores Coral kollektion været markedets førende brand inden for tekstilindgangsmåtter. Kollektionen giver nu endnu flere valgmuligheder end nogensinde før med flotte og bæredygtige afskrabningssystemer og fås i stilarter og varianter, der passer til alle anvendelsesområder, budgetter og æstetiske ønsker. Coral indgangsmåtter kan forlænge gulvets levetid samt reducere rengøringsomkostninger og risikoen for faldulykker markant.

Gå til indgangsmåttesystemer

Flotex – vaskbart tekstilgulv

Flotex er en unik tekstilgulvbelægning, hvor den slidstyrke og holdbarhed, der kendetegner det elastiske gulv, kombineres med gulvtæppets kvalitet, varme og komfort. Flotex er en stærk og hygiejnisk gulvbelægning, og da den er fuldstændig vandtæt, er den også den eneste virkelig vaskbare tekstilgulvbelægning, der findes. Se kollektionerne nedenfor, eller lad dig inspirere af Flotex videoen.

Flotex indeholder over 70 millioner fibre pr. m², hvilket giver en skridsikker overflade i både våd og tør tilstand. Flotex fibrene er fleksible og behagelige at gå og stå på, og takket være deres tæthed og styrke genvinder de deres originale form.

Gå til Flotex kollektionen

Golf Rijk van Margraten NL
Tessera Chroma Camisole 3621 -Tangerine 3623 -Tuxedo 3606

Tessera – tæppefliser

Tessera omfatter en bred vifte af tæppefliser i mange varianter. Gulvbelægningen fås i en række forskellige formater, herunder planker og XL-fliser, hvilket giver mulighed for et kreativt gulvdesign. Den reducerer trinlyden med op til 30 dB. Gulvbelægningen fås også i retningsfrie udgaver, hvilket reducerer spild ved montering til 2 %.
Gå til Tessera kollektionen

Marmoleum – linoleum banevare & fliser

Vores Marmoleum gulvbelægninger er naturlige gulve, der er ensbetydende med bæredygtighed, holdbarhed, høj kvalitet og innovativt design.

Marmoleum fremstilles af naturlige råvarer og er det mest bæredygtige valg, når det gælder gulvbelægninger. Det er en gulvbelægning, der produceres CO2-neutralt målt fra "vugge til port". De mere end 300 farver og design giver mulighed for at skabe smukke, farverige gulvdesign.

Alle Marmoleum gulve har Topshield pro-finish. Det betyder, at de er modstandsdygtige over for ridser, hvilket gør det nemt at vedligeholde gulvbelægningen og sikre, at den bliver ved med at se flot ud år efter år.
Gå til Marmoleum kollektionen

Eureka Museum Marmoleum Aquajet
Alegro Montijo food court

Allura – luksus vinylfliser

Er du på udkig efter samme æstetiske udtryk, som man finder i gulve af naturtræ og stengulve, kombineret med fordelene ved stærke og behagelige vinylfliser? Udforsk vores Allura LVT-kollektioner. De føles varme under fødderne, har fremragende dimensionsstabilitet og er lette at montere og rengøre. Vores LVT-design fås i flere udgaver for at sikre, at der altid er et, der passer til dit anvendelsesområde.
Gå til Allura kollektionen

Eternal – allround vinyl i banevarer

"En allroundvinyl er perfekt til venteområder, hvor det er nødvendigt med en holdbar løsning. Eternal fås med design, der ligner ægte trægulv, design inspireret af stenmaterialer, abstrakte design i en bred palet af farver og med inspirerende visuelle virkemidler skabt med digitalprint.
Gå til Eternal kollektionen

Eternal de Luxe 3047
Sarlon | Modul'up 2021

Sarlon | Modul’up – akustik vinyl i banevare

"Forbo Flooring har over 30 års erfaring og branchekendskab inden for dette specialiserede område og har produceret over 100 millioner m2 akustisk gulvbelægning. Sarlon | Modul'up er ftalatfri og fås i en bred vifte af farver og design.

Sarlon | Modul'up er en fremragende allroundbelægning, der er ideel til områder, hvor støjgener kan være et problem. Sarlon | Modul'up har en trinlydsdæmpning på 15-19 dB. Gulvbelægningen kræver minimal rengøring og vedligeholdelse og fås i et væld af farver og design. Sarlon | Modul'up kan monteres i områder med meget trafik og har alle de samme fordele som et løslagt system.

● Mindre nedetid i travle bygninger
● Bygningen kan tages i brug med det samme (intet klæbemiddel, ingen lugt)
● Nem at fjerne igen efter montering
Gå til Sarlon kollektionen "

Step – skridsikker vinyl i banevare

"Step kollektionen er perfekt til områder, hvor der ofte sker spild af væsker og andet og omfatter gulvbelægninger i forskellige skridsikkerhedsklasser fra R10 til R12. PUR Pearl-finish betyder, at Step er modstandsdygtig over for ridser og gør gulvet lettere at rengøre og vedligeholde. Partikler i slidlaget på alle Forbos skridsikre Step-gulvbelægninger garanterer skridsikkerhed i hele produktets levetid. Step fås i over 60 design med træ- og steneffekt.
Gå til Step kollektionen "

Surestep Laguna trout 181262
Fabscrap F50004 & F50037

Sphera – homogen vinyl i banevare

"Spheras SMART Top-overfladefinish sikrer høj modstandsdygtighed over for kemikalier, ridser og pletter, hvilket gør Sphera til en perfekt gulvbelægningsløsning på steder med meget trafik. Sphera er en homogen vinyl, som er let at rengøre, og ftalatfri, hvilket giver et hygiejnisk indeklima. Den integrerede belægning og efterfølgende prægningsproces sikrer fremragende udseende og holdbarhed.
Gå til Sphera kollektionen "

Custom flooring

Sæt dit eget præg på tingene

"Image spiller en afgørende rolle, og derfor forsøger virksomheder i hotel-, restaurations- og oplevelsesbranchen at skabe deres helt egen, unikke oplevelse. Mange ejere ønsker at sætte deres præg på indretningen. Der er naturligvis et utal af muligheder, men det er vigtigt at huske, at indretningen også skal følge med tiden og derfor ikke altid behøver at kunne holde i årtier.

Derfor skal du på forhånd tage stilling til, hvor længe dine møbler og gulve skal kunne holde. Ønsker du et gulv, der kan holde i de næste 20 år? Så er et tidløst designgulv som Marmoleum det ideelle valg. Hvis du kan acceptere en kortere livscyklus, er en mere markant gulvbelægning også en mulighed.

Når du designer et gulv med digitalprint, kan du virkelig slå dig løs. Et eventyrlandskab, champagnebobler eller en motorvej, der skærer sig lige igennem din restaurant? Det er intet problem. Et gulv med et unikt tryk styrker i den grad din identitet. Det kan også være med til at tiltrække gæster, hvilket kan være en stor fordel, fordi det yder et konstruktivt bidrag og nogle gange endda kan lokke gæster til, som ellers ikke ville være kommet. Kvaliteten er ekstremt vigtig. Er der noget værre end at se det design, du har lagt liv og sjæl i at skabe, blive slidt og lurvet, fordi trykket ikke er ordentligt beskyttet?

Inden for vores Custom-designgulvbelægning kan du designe dit eget unikke gulv med vores digitale printteknikker i Flotex, Eternal-projektvinyl og Coral-indgangsmåtter og den raffinerede Aquajet-skæreteknik til Marmoleum-gulve.

Der er stort set ingen grænser for, hvad der kan lade sig gøre, når det gælder æstetisk design, farver og komplekse detaljer."

Faktum: Førstehåndsindtrykket er altafgørende i denne sektor.

Flotex Vision digitalprint

Eftersom Flotex gulvbelægning med flokluv har over 70 millioner fibre pr. kvadratmeter, giver det et grundvæv med enestående høj densitet at printe på. Det betyder, at livlige design og virkelighedstro billeder kan printes med høj opløsning i fotokvalitet. Og at vi kan levere alle ønskede farvenuancer, toner og kulører.

Digitalprint giver et uendeligt antal designmuligheder, lige fra abstrakte mønstre med et kompleks farvespektrum til naturtro billeder af græs, sand eller vand og andre billeder, der ønskes gengivet på gulvet. Eller hvad med 3D-effekter eller "trompe l'oeil" på gulvet? Det er også en mulighed.

Besøg vores flotex vision hjemmeside og udforsk de forskellige design

Flotex Vision

Vinylgulve med digitalprint

"Skræddersyet digitalprint er en revolutionerende teknik til at skabe dramatiske og individuelt tilpassede vinylgulvbelægninger med digitalprint, der fungerer som blikfang i en unik indretning.

Vælg mellem tusindvis af billeder, som vi har licens til at bruge, eller design dit eget gulv. Uanset designets type, størrelse, omfang eller kompleksitet sikrer vores digitalprintløsninger skarpe og livlige billeder takket være digitalprintteknologi med 6 farver og 600 dpi (høj opløsning).

Vores avancerede digitalprintteknologi muliggør markante gulvmønstre, der ikke kan opnås med traditionelle printteknikker. Det giver mulighed for at designe dit eget unikke gulv med vores førsteklasses heterogene vinylgulvbelægning i banevareformat.
Yderligere oplysninger om digitalprint "

Digitalt printet vinyl

Design med Marmoleum

"Er du på udkig efter noget unikt til dit gulv? Som samtidig er bæredygtigt og slidstærkt? Så er vores Design med Marmoleum produkter den rette løsning for dig. Ved hjælp af vores Aquajet-teknologi kan vi skabe utroligt præcise og detaljerede gulvdesign. Fra laserprægede Marmoleum fliser til spændende design skabt af internationale designere.
Udforsk vores Aquajet-sortiment

Marmoleum Aquajet

Coral Logo gulvmåtter

"En smuk velkomst. Hos Forbo tilbyder vi print og udskæring af skræddersyede måtter, så du kan få din egen unikke indgangsmåtte. Forbo Coral Logo-indgangsmåtter bevarer ikke alene deres smukke udseende i årevis, men holder samtidig snavs og fugt ude.
Gå til Coral Logo

Coral logo gulvmåttesystemer

Akustik

Akustik

Akustik spiller en vigtig rolle i mange undersegmenter inden for oplevelsesbranchen, og akustikkravene varierer fra sted til sted. For hotelejere er det vigtigt at begrænse overførslen af støj til tilstødende værelser og værelser på etagen under i videst muligt omfang, mens et teater eller en biograf kræver en samlet akustikløsning, der kan løfte oplevelsen til et højere niveau.

Tæpper er derfor et populært valg på hoteller, fordi de reducerer kontaktstøjen væsentligt. En anden gulvløsning til oplevelsesbranchen er en hybridtype, der placerer sig et sted mellem et hårdt og et blødt gulv. Et gulv, der føles blødt, men har en vandtæt bagside, der for eksempel er lavet af nylon og nylonfibre. Det ser ud som og føles som et tæppe, men egner sig til vådrengøring ligesom et hårdt gulv. Dermed opnås god hygiejne og høj reduktion af kontaktstøj med et og samme gulv.

Faktum: Folk taler højere, når der er masser af støj omkring dem.

Linoleum Marmoleum hotel
Linoleum Marmoleum hotel

Denne type gulv benyttes også i stigende grad i biografer og teatre, fordi de er lette at vedligeholde og rengøre. Som tidligere nævnt bidrager denne type gulv til at skabe en god akustik, særligt hvad angår trinlydsdæmpning.
Kontaktstøj spiller også en rolle på restauranter og barer. Jo mindre gæsterne kan høre lyden af stole, der flyttes rundt, og/eller af stilethæle mod et hårdt gulv, jo lettere bliver det at føre en samtale. Et hybridprodukt er en god gulvløsning i denne type områder, fordi vinylbagsiden gør det nemt at rengøre, og det øverste tekstillag virker støjabsorberende. Flotex er et eksempel på et sådant hybridgulv: en højteknologisk gulvbelægning, der ligner et tæppe og føles varm og behagelig.

Et alternativ kunne være at montere et standardvinylgulv: Det giver meget mindre trinstøj og andre irriterende kontaktlyde end for eksempel træ, og kan nemt tørres rent. Vinylgulve fås i et utal af forskellige udseender – træ, beton, farver – mulighederne er næsten ubegrænsede. De kan også forsynes med digitalprint i form af et billede, logo eller kunstværk efter eget valg.

Afslutningsvis kommer her lidt tekniske data. Flotex reducerer kontaktstøjen med 20 dB, mens værdien er 23 dB for et gennemsnitligt tæppe og hele 28 dB for de nye fliser med blød bagside. Foretrækker du et hårdt gulv? Der findes akustikversioner af Marmoleum og projektvinyl, som kan reducere overførslen af støj med op til 17 dB. 

Fast Flooring

Hurtigt monterede gulve - vælg Fast Flooring

I hotel-, restaurations- og oplevelsesmiljøer kan monteringstiden være en vigtig faktor, når du skal vælge et gulv. Med vores Fast Flooring kollektion kan vi skifte dit gulv på ingen tid, så du kun behøver at holde lukket kortvarigt. Fast Fit kollektionen gør det Hurtigt, nemt og økonomisk

Hurtigt
Mange af produkterne kan monteres oven på eksisterende gulve, og da de ikke skal monteres med klæbemiddel, kan de reducere monteringstiden med mere end 50 %. Gulvet er klar til brug umiddelbart efter montering, så det er ikke nødvendigt at vente 48 timer, før det belastes med intens trafik.

Nemt
Fast gulvfliser og -planker klikkes ganske enkelt sammen ved hjælp af en hammer, og da der ikke skal bruges klæbemiddel på et Fast Flooring gulv, er det nemmere at montere. Der er ingen klæbemiddellugte, ofte mindre afbrydelser og støv, og der kan gås på gulvene umiddelbart efter monteringen.

Økonomisk
En reduktion i nedetid kan indebære betydelige besparelser for kunden, og da der ikke er behov for klæbemidler, er der en potentiel besparelse på monteringsomkostningerne.

Gå til vores Fast Flooring kollektion

Fast flooring logo

Fast Flooring indgangsmåtteområde

Coral Click er et usædvanlig alsidigt modulopbygget indgangsmåttesystem, der kan samles på stedet. Coral Click kan bruges alene eller sammen med vores Coral afskrabningsløsninger i tekstil, så du får et integreret indgangssystem.
Gå til Fast Flooring indgangsmåttekollektionen

Coral Click
Allura Click cc60664

Fast Flooring planker & fliser

Er du på udkig efter naturtro træ- eller stendesign, der er nemme at montere? Så er vores Allura Click, Ease og Puzzle kollektioner den rette løsning for dig. Plankerne i Allura Click og Allura Ease kollektionen er nemme at montere uden brug af klæbemiddel, og de er dermed også nemme at fjerne, genbruge og genanvende. Allura Puzzle fliserne samles, som navnet antyder, ligesom brikkerne i et puslespil. Det er utroligt nemt. Takket være vores eksklusive beskyttende lakeringssystem kommer gulvet ikke alene til at se flot ud, men holder også længe.
Gå til Fast Flooring planke-kollektionen
Gå til Fast Flooring flise-kollektionen

Fast Flooring banevare

Forbos Modul'up klæbefri vinylkollektion, der fås som banevare, er en banebrydende gulvbelægning. Produktet egner sig til både nybyggeri og renovering af bygninger i sundhedssektoren, skoler og kontorer samt private boliger.

Modul'up vinylkollektionen, der fås som banevare, repræsenterer en teknologisk nyskabelse, idet den lægger sig plant og forbliver plan efter monteringen, helt uden brug af klæbemiddel. Det reducerer mængden af materiale og energi, der forbruges ved montering af et gulv, og sikrer, at produktet nemt og sikkert kan fjernes, når det er udtjent.

Desuden har det ingen af de begrænsninger, der normalt er forbundet med klæbemiddel, såsom tørretid og lugtgener.
Gå til Fast Flooring banevare-kollektionen

Modul'up 539 x 404

Referencer

Qlik

FloorVisualizer

Vi har forskellige værktøjer og tjenester, der kan være en hjælp til at finde den optimale gulvløsning. Vores FloorVisualizer hjælper dig med at placere vores gulve i ethvert miljø. Upload et billede af dit rum i vores FloorVisualizer, og prøv dig frem med forskellige gulve, så du kan se, hvordan de tager sig ud.
Prøv vores FloorVisualizer nu

FloorVisualizer guide

Global player

Globale partnerskaber

Ansvaret for at indgå globale partnerskaber med vores vigtigste kunder ligger hos vores mest erfarne Key Account Managers. De går højt op i at yde den bedst mulige kundeservice, og deres eneste opgave er at sikre, at Forbo leverer en gulvløsning, der passer perfekt til dine behov.

• Vi kan udarbejde internationale tilbud og har erfaring med internationale ordreprocesser og lokale love og regler.
• Vi har styr på international logistik.
• Vi har partnerskaber med kunder i hele verden, der strækker sig over 20 år.

Vi er en global partner, der hjælper kunderne lokalt. Vores designteam står klar til at tilbyde vejledning og rådgivning efter behov. Vores teknikere taler samme sprog som gulvmontørerne, så alle er på bølgelængde.

Førende global producent

• Forbo Flooring Systems er en del af den schweiziske Forbo Group

• Nøgletal for Forbo Group 2019:
> Nettoomsætning 1282,2 CHF mio.
> Medarbejdere 5.600

• Verdensomspændende tilstedeværelse:
> 25 produktionsanlæg og distributionsselskaber
> 6 samleanlæg
> 48 rene salgsorganisationer i 38 lande over hele verden

• Europæisk producent med fabrikker i Storbritannien, Frankrig, Holland, Schweiz, Tyskland og Rusland.

• Europæisk logistik og hurtig reaktionsevne

Atalanta International School
Miljø på kloden

Førerposition inden for bæredygtighed

Vi bekymrer os om mennesker og miljø

• Vores produkter og/eller produktionsanlæg har opnået forskellige miljømærkninger og -certificeringer.
• Alle vores produktionsanlæg er ISO-certificerede. Råmaterialer anvendes effektivt, og affald genbruges i videst muligt omfang.
• Vi udviser social ansvarlighed – Forbo-anlæggene er certificeret i henhold til SA8000.

vi skaber bedre miljøer

Pålidelig service

Vi tilbyder:
• En totalleverandør til alle dine gulvbelægningsbehov
• Lokal rådgivning, support og projektledelse på tværs af grænser
• Effektivitet pga. stordrift, forsyningssikkerhed og hurtig levering

Frem for alt én kontrakt og én kontaktperson for at spare dig tid og penge.

Forbo Design service
Sales team

Tænk globalt, handl lokalt

Lokale team samarbejder med lokale repræsentanter

Under hele projektet er din key account manager hos Forbo din eneste kontaktperson, som vil besvare dine spørgsmål, uanset hvor i verden du befinder dig.

Vi mener, at det sparer dig tid, eliminerer besvær og usikkerhed samt sikrer kontinuitet og pålidelighed, uanset hvor komplekst dit projekt er.