Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Transport

Gulvbelægning og vægbeklædning

En meget omfattende produktportefølje med førende produkter designet til at imødekomme de specifikke krav inden for jernbane-, skibs- og busindustrien.

Transport main image

Transport

Gulvbelægninger til transportbranchen

En virkelig omfattende produktportefølje med førende produkter, som er designet til at imødekomme de specifikke krav inden for jernbane-, skibs- og busindustrien.

Inden for vores produktportefølje, finder du højeffektive indgangssystemer, linoleumsgulve, bredløkket tæpper, tuftede gulvbelægninger og et bredt udvalg af designs og farver.

Fra indgang til udgang. Hvad enten det gælder nye projekter eller renovering, hjælper Forbos portefølje af gulvbelægninger og vægbeklædninger dig med at vælge de bedste løsninger til dine projekter. Du kan trygt regne med, at Forbo både leverer ekstraordinære gulvløsninger og sørger for global rådgivning, support og projektstyring.

Transport - Rail

Segmenter

 • Coral FR Entrance Flooring

  Jernbaner

  Gulvbelægning og vægbeklædning til togvogne

  Jernbaner

  Forbo tilbyder en virkelig omfattende og kompatibel produktportefølje af gulvbelægninger og vægbeklædninger til jernbanesektoren. Alle gulve er certificeret i henhold til EN 45545-2 med en minimumsklassificering på HL2. Porteføljen omfatter indgangssystemer, linoleumgulve, tekstiltæpper, tuftede gulve samt klæbemidler, tilbehør og monteringsværktøjer. Vores gulvbelægninger er fuldt certificerede og passef til mange typer af jernbaner.

 • Flotex FR Marine

  Skibsfart

  Gulvbelægning til skibe

  Skibsindustrien

  IMO testede & godkendte skibsgulve

  På krydstogtskibe, passagerfærger, flodbåde og offshore-faciliteter er gulvet et af de mest vanskelige områder, når man skal opretholde en høj standard på gulvets fremtoning.

  Gulvmaterialet sætter niveauet for et fartøjs samlede udseende og fornemmelse, med mange kriterier, der påvirker specifikationen, herunder æstetik, holdbarhed, vedligeholdelse og krav til IMO/MED-certificering. Dertil kommer yderligere krav til egenskaberne, som fx skridsikkerhed, lydabsorption, komfort, antistatiske egenskaber, rengøring og det bliver indlysende, hvorfor det er komplekst at vælge den rette gulvbelægning.

 • Busser

  Busser

  Gulvbelægning til busser

  Busser

  Forbo tilbyder en virkelig omfattende og kompatibel produktportefølje til gulve i busbranchen. Porteføljen omfatter indgangssystemer, sikkerhedsgulve, vinylgulve og tuftede gulve samt klæbemidler, tilbehør og monteringsværktøjer.

Produkter

Produkter til jernbane, skibsfart og busser.

Gulvbelægning og vægbeklædning til jernbaneindustrien

Vi har udviklet et omfattende gulv- og vægbeklædningsprogram til den globale jernbanesektor. Uanset om du køber gulvbelægning til højhastighedstog, intercity eller metro, kan vi tilbyde et enestående udvalg af produkter og services, som lever op til dine krav.

Alle vores gulve er certificeret i henhold til EN 45545-2 med en minimumsklassificering på HL2. Porteføljen består af indgangssystemer, linoleumsgulve, tekstilgulve, tuftede gulve og klæbemidler, tilbehør og monteringsværktøjer. Vores gulvbelægninger er fuldt ud godkendte og passer til mange typer jernbanevogne.
Gå til gulvbelægning og vægbeklædning til jernbaneindustrien

Rail image
Marine image

Gulvbelægning til skibsindustrien

Gulvmaterialet sætter standarden for det samlede udseende og atmosfæren på et skib med forskellige kriterier, som har indflydelse på kravene; æstetik, holdbarhed, vedligeholdelse og kravene i forhold til IMO/MED certificering. Derudover bliver der stillet krav til glidemodstandsdygtighed, lydabsorbering, komfort, antistatiske egenskaber og rengøringsvenlighed, og det står klart, hvorfor valg af gulvbelægning er så kompleks.

Vores IMO certifcerede gulvbelægninger kan anvendes på krydstogtsskibe, passagerfærger, befragtningsbåde og andre havgående fartøj foruden offshore anlæg, hvor WheelMark certificeringen er krævet.
Gå til gulvbelægning til skibsfart

Gulvbelægning til busser

Forbo tilbyder en virkelig omfattende og kompatibel produktportefølje til gulve i busbranchen. Porteføljen omfatter indgangssystemer, sikkerhedsgulve, vinylgulve og tuftede gulve samt klæbemidler, tilbehør og monteringsværktøjer.
Gå til gulvbelægning til busser

Bus and Coach

Archive

Transpress archive

<script type="text/javascript" src="https://forbointernationalsa.createsend.com/t/i/p/tdlhuy/0/1/0/1/0/">
</script>

Downloads

Downloads

Nedenfor finder du et overblik over vores downloads inden for jernbane-, skibs- og busindustrien. Hvis du har brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at skrive til os.
Send en e-mail for flere informationer

Kontakt

Services og logistik

Services

Ud over bredden i vores produktporteføljer til jernbane, forsendelse og bus kombineret med fleksibilitet i at skabe brugerdefinerede design- og farveløsninger, der er skræddersyet til dit projekt, forstår vi, at service er lige så vigtig, især når det kommer til tids- og omkostningsstyring.

Særlige størrelser

For at spare tid og omkostninger under installationen kan vi skære til bestemte rullelængder eller detaljerede plantegninger, så gulvet let kan lægges på plads.

Cut to shape icon

Særlig emballage

Uanset om du har brug for, at alle leveringer skal foretages på en palle med en bestemt størrelse eller kræver specifikke kasser eller tilpasset emballage, sørger vi for, at emballagen matcher dine behov.

Specific packaging icon

Planlagt materialelevering

Vi forstår, at gulvkravene til forskellige dele af et projekt vil variere. Vi kan hjælpe ved at gruppere alle de produkter, der er specifikke for din byggeplan, og sikre, at det rigtige materiale finder det rigtige sted og det rigtige tidspunkt.

Material scheduling icon

""Just in time""-logistik

Ved at arbejde efter en aftalt kravsplan, sikrer vi, at kun de nødvendige produkter leveres i overensstemmelse med dit installationsprogram. Uanset dine krav arbejder vi hos Forbo sammen med dig for at sikre, at projektet kører problemfrit og giver maksimal effektivitet både hvad angår tid og omkostninger.

Just in time logistics icon

Skræddersyet mærkning

Vi tilbyder en helt tilpasset mærkningstjeneste for alle vores produkter, fra artikelnumre til projektreferencer og stregkoder. Vi vil blive enige med dig om, hvilke oplysninger der kræves, før vi skaber noget unikt til dit projekt.

Bespoke labeling icon