Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Offentlige bygninger

Totalleverandør af alle løsninger

Samarbejde med mange offentlige ejendomskontorer, lokale myndigheder og ejendomsadministratorer - Forbo Flooring Systems hjælper i øjeblikket kunder i den offentlige sektor med løbende at skabe værdi for pengene ved at tilbyde en fuldt integreret portefølje.

Kommunekontoret i Alkmaar - Holland

Offentlige bygninger

Gulvløsninger i offentlige bygninger

Forbo samarbejder med dem, der søger at forenkle processen med udvælgelse af gulvbelægning og lette byrden for projektledelsen, i sidste ende ved at hjælpe kunderne med løbende at overholde udfordrende tidsrammer og stramme budgetter.

Fra indgang til udgang kan vi hjælpe dig med at finde de ideelle gulvløsninger til hele projektets krav til gulve, uanset hvad formålet med bygningen er. En fuldt integreret produktportefølje, der leveres af én pålidelig leverandør og understøttes af et dedikeret salgsteam.

Sarlon | 9309 Dark Kubik | 4804 Copper Stardust

Områder

Områder i offentlige bygninger

 • Indgangsmåtter - Nuway

  Indgange

  Beskyt finishen på bygningens gulve

  Indgange

  Gulvet i indgangsområdet er en meget vigtig del af miljøet i offentlige bygninger. Et gennemtænkt indgangsmåttesystem forhindrer, at snavs og fugt udefra trækkes med ind, og dermed forlænges den indendørs gulvbelægnings levetid, omkostningerne til rengøring og vedligeholdelse nedbringes, og risikoen for faldulykker mindskes. Vores produktsortiment omfatter både tekstilbaserede (Coral) og stive (Nuway) indgangssystemer, så vi kan tilbyde en indgangsløsning til enhver situation.

  Vælg et gulv, der:
  ● er let at rengøre
  ● mindsker risikoen for faldulykker
  ● beskytter finishen på bygningens gulve

 • Gennemgangsområder

  Gennemgangsområder

  Holdbarhed og mindre støj

  Gennemgangsområder

  Holdbarhed og mindre støj
  Gange og gennemgangsområder er travle og støjende steder, hvor der kræves holdbar og sikker gulvbelægning. Vi har en række produkter, der ikke alene er bæredygtige, lyddæmpende og hurtige at montere, men også meget holdbare og skridsikre. Det giver ikke alene flotte, men også sikre og praktiske gennemgangsområder.

  Vælg et gulv, der:
  ● er holdbart
  ● dæmper lyd
  ● er skridsikkert
  ● er let at rengøre og vedligeholde

 • Hovedkontor hos Primo Small Goods – Allura flex

  Køkken og kantine

  Hygiejnisk gulvbelægning

  Køkken og kantine

  Kantiner og restauranter er en vigtig del af enhver offentlig bygning, da det er her, personalet kan genoplade batterierne. I køkkener og kantiner skal sikkerheden være i højsædet. I miljøer som dette er et gulv med god skridsikkerhed afgørende for at minimere risikoen for ulykker. Holdbarhed og rengøringsvenlighed er også afgørende i disse områder. Hos Forbo forstår vi dette, og derfor har vi skabt flere kollektioner, der passer til dine behov. Vores Step-sikkerhedsgulvbelægninger giver f.eks. gulve, der er skridsikre i hele deres levetid og kan bruges som sikre løsninger på en lang række områder.

  Vælg et gulv, der:
  • God skridsikkerhed for at undgå faldulykker
  • Holdbarhed
  • Fremragende akustiske egenskaber for at dæmpe og inddæmme støj, hvor det er muligt
  • Gulvbelægning, der kan gøres skinnende rent og er hygiejnisk

 • Forbo Surestep Laguna 181592 Lava

  Toiletter

  Sikkerhed og hygiejne har førsteprioritet

  Toiletter

  På toiletter er skridsikre gulvbelægninger af afgørende betydning på steder, hvor vand og spildte væsker kan påvirke sikkerheden. Medarbejdere og gæster bør ikke bekymre sig om væske på gulvet, der kan medføre en faldrisiko, når de benytter toiletterne. Vores Step-serie reducerer ikke alene risikoen for at glide i vådområder markant, men giver samtidig rummet et friskt og moderne udtryk.

  Vælg et gulv, der:
  ● er skridsikkert
  ● er holdbart
  ● er let at rengøre og vedligeholde

 • kontor

  Mødelokaler

  Akustik og komfort

  Mødelokaler

  Mødelokaler bør være behagelige, men inspirerende steder, hvor personale og gæster føler sig godt tilpas og ikke er bange for at udveksle tanker og idéer. Derfor er det vigtigt også at tænke over komfort og æstetik ved indretning af mødelokaler.

 • Kontorrum

  Kontorrum

  Behageligt og inspirerende

  Kontorrum

  Det perfekte kontorrum er et inspirerede miljø, hvor dine medarbejdere føler sig trygge, godt tilpas og inspirerede. Farver, lys og akustik i kontorrummet påvirker alt sammen medarbejdernes opmærksomhedsniveau og koncentrationsevne. Forbo har en bred vifte af løsninger, der opfylder alle disse behov. Når man skal vælge det rigtige gulv til et kontorrum, skal nedenstående punkter stå øverst på listen.

  Vælg et gulv, der:
  ● skaber en inspirerende atmosfære, der fremmer koncentration
  ● er let at rengøre og vedligeholde
  ● er holdbart
  ● bidrager til et sundt indeklima
  ● reducerer støjniveauet

Produkter

Produkter til brug i offentlige bygninger

Flotex – tekstil gulvbelægning

Flotex gulvbelægning med flokluv er den perfekte løsning til offentlige bygninger, hvor en stor mængde trafik og stole, der bevæges frem og tilbage, kræver en holdbar gulvbelægning. Den er skridsikker, komfortabel og har en fremragende lyddæmpning på op til 20 dB. Flotex fås som banevare, fliser og planker i en bred vifte af farver og stimulerende design. Flotex har desuden fået tildelt Seal of Approval af den britiske allergiforening, Allergy UK, og indeholder op til 52 % genbrugsmaterialer.
Gå til Flotex kollektionen

Flotex Frameweave-planker
Tessera

Tessera – tæppefliser

Tessera omfatter en bred vifte af tæppefliser i mange varianter. Gulvbelægningen fås i en række forskellige formater, herunder planker og XL-fliser, hvilket giver mulighed for et kreativt gulvdesign. Den reducerer trinlyden med op til 30 dB. Gulvbelægningen fås også i retningsfrie udgaver, hvilket reducerer spild ved montering til 2 %.
Gå til Tessera-kollektionen

Marmoleum – linoleum som banevare og fliser

Vores Marmoleum gulvbelægninger er naturlige gulve, der er ensbetydende med bæredygtighed, holdbarhed, høj kvalitet og innovativt design, hvilket gør Marmoleum ideelt som gulvbelægning til offentlige bygninger.

Marmoleum fremstilles af naturlige råvarer og er det mest bæredygtige valg, når det gælder gulvbelægninger. Det er en gulvbelægning, der produceres CO2-neutralt målt gennem hele produktionsfasen. De mere end 300 farver og design giver mulighed for at skabe smukke, farverige gulvdesign.

Alle Marmoleum gulve har Topshield pro finish, hvilket betyder, at de er modstandsdygtige over for ridser. Det gør Marmoleum til en vedligeholdelsesvenlig gulvbelægning, der bliver ved med at se flot ud år efter år. Gå til Marmoleum kollektionen

Kommunekontor i Venlo
The Gem

Allura – luksusvinylfliser

Er du på udkig efter samme æstetiske udtryk, som man finder i gulve af naturtræ og stengulve, kombineret med fordelene ved stærke og behagelige vinylfliser? Udforsk vores Allura LVT-kollektioner. De føles varme under fødderne, har fremragende dimensionsstabilitet og er lette at montere og rengøre. Vores LVT-design fås i flere udgaver for at sikre, at der altid er et, der passer til dit anvendelsesområde.
Gå til Allura-kollektionen

Eternal – allroundvinyl (banevare)

En allroundvinyl, der er perfekt til områder, hvor det er nødvendigt med en holdbar løsning. Eternal fås med design, der ligner ægte trægulv, design inspireret af stenmaterialer, abstrakte design i en bred palet af farver og med inspirerende visuelle virkemidler skabt med digitalprint.
Gå til Eternal kollektionen

Eternal de Luxe 3047
Sarlon | Modul'up 2021

Sarlon – akustisk vinyl

Forbo Flooring har mere end 30 års erfaring og branchekendskab inden for dette specialiserede område og har produceret over 100 millioner m2 akustisk gulvbelægning. Sarlon | Modul'up er ftalatfri og fås i en bred vifte af farver og design.

Sarlon | Modul'up er en fremragende allroundbelægning, der er ideel til områder, hvor støjgener kan være et problem. Gulvbelægningen har en trinlydsdæmpning på 15-19 dB. Den kræver minimal rengøring og vedligeholdelse og fås i et væld af farver og design.
Gå til Sarlon | Modul'up kollektionen

Modul'up - løslagt vinyl

Modul'up er den bedste løslagte gulvbelægning, der findes til anvendelsesområder, hvor der forekommer heftig trafik. Det kan monteres hurtigt uden brug af klæbemidler og er endnu mere tids- og omkostningseffektivt, når det skal udskiftes. Modul'up fås i en akustisk (19 dB) og kompakt version. Begge formater fås i den bedst mulige kvalitet og holdbarhed. Modul'up 19 dB fås i mere end 90 farver i 4 designretninger: Træ, materiale, grafik og farve.
Gå til Modul'up kollektionen

Sarlon modul'up 337 indigo blue canvas
Needlefelt

Needlefelt

Vores Needlefelt gulve er robuste og slidstærke, hvilket gør den ideel til montering på steder med intens trafik eller steder, hvor der sandsynligvis bruges stole med hjul, såsom i kontorer og detailvirksomheder. Needlefelt tæpper er ofte et omkostningseffektivt alternativ til traditionelle bredvævede tæpper i trafikerede områder, hvor det er nødvendigt med en praktisk og holdbar tekstilgulvbelægning.
Gå til Needlefelt-kollektionen

Step – skridsikker vinyl (banevare)

Step-kollektionen er perfekt til områder, hvor der ofte sker spild af væsker og andet og omfatter gulvbelægninger i forskellige skridsikkerhedsklasser fra R10 til R12. PUR Pearl-finishen betyder, at Step er modstandsdygtig over for ridser og gør gulvet lettere at rengøre og vedligeholde. Partikler i slidlaget på alle Forbos skridsikre Step-gulvbelægninger garanterer skridsikkerhed i hele produktets levetid. Step fås i over 60 design med træ- og steneffekt.
Gå til Step-kollektionen

Step - skridsikker vinyl
Fabscrap F50004 og F50037

Sphera – homogen vinyl (banevare)

Spheras SMART Top-overfladefinish sikrer høj modstandsdygtighed over for kemikalier, ridser og pletter, hvilket gør Sphera til en perfekt gulvbelægningsløsning på steder med meget trafik. Sphera er en homogen vinyl, som er let at rengøre og ftalatfri, hvilket giver et hygiejnisk indeklima. Den integrerede belægning og efterfølgende prægningsproces sikrer fremragende udseende og holdbarhed.
Gå til Sphera-kollektionen

Nuway og Coral – indgangssystemer

Ved at holde snavs og fugt ude ved indgangen kan rengøringsomkostningerne reduceres med op til 65 %. Vores Nuway-kollektion er førende på markedet inden for indgangsmåttesystemer i kunststof. Nuway-indgangssystemer er fremragende som første forsvarslinje i kampen for at forhindre snavs og fugt i at komme ind i en bygning på skosåler og hjul. De hjælper med at holde gulvbelægningen i bygningen mere tør og ren og forebygger samtidig faldulykker.

I de sidste 50 år har vores Coral-kollektion været markedets førende brand inden for tekstilindgangsmåtter. Kollektionen giver nu endnu flere valgmuligheder end nogensinde før med flotte og bæredygtige afskrabningssystemer og fås i stilarter og varianter, der passer til alle anvendelsesområder, budgetter og æstetiske ønsker. Coral-indgangsmåtter kan forlænge gulvets levetid samt reducere rengøringsomkostninger og risikoen for faldulykker markant.
Gå til kollektionen med indgangssystemer

Aviva-stadion - Nuway

Sundhedspleje og uddannelse

Sundhedspleje og uddannelse

Uanset om det drejer sig om infektionskontrol eller nem rengøring, kan vores uafhængigt testede løsninger til sundhedspleje bidrage til at skabe ro i sindet. Vi har også et stort udvalg af gulvbelægninger, der passer til alle uddannelsesområder, hvad enten det er børnehaver, skoler eller universiteter.

For offentlige bygninger med særlige krav, f.eks. sundhedspleje eller uddannelse, kan du gå til vores dedikerede segmentsider for at se de mest passende gulvtyper til dine behov.

Sundhedspleje

Hvert år monteres der mange millioner kvadratmeter gulvbelægning fra Forbo i sundhedssektoren over hele verden, og virksomheden er dermed en førende aktør, når det handler om at forstå sundhedssektorens behov og problemstillinger med hensyn til gulvbelægning.

Fra områder som sterile miljøer, der kræver effektiv infektionskontrol, til afslappende, indbydende områder, hvor patienter kan komme sig, tilbyder Forbos brede produktportefølje ideelle gulvløsninger til sundhedsinstitutioner.
Gå til vores Sundhedspleje-sider

Sundhedspleje
Uddannelse

Uddannelse

Alle uddannelsesinstitutioner lige fra skoler til akademier og universiteter har brug for flotte, slidstærke, sikre og bæredygtige gulvløsninger, der kun kræver lidt vedligeholdelse.

Vi fremstiller indgangssystemer, robuste produkter og tekstilprodukter, så Forbo forstår betydningen af en totalløsning og kan tilbyde rådgivning for at sikre, at det rigtige produkt monteres med henblik på at imødekomme kravene i det pågældende område.
Gå til vores Uddannelse-sider

Fast Flooring

Reducer nedetiden, vælg Fast Flooring

I offentlige bygninger kan monteringstiden være en vigtig faktor, når du skal vælge et gulv. Med vores Fast Flooring-kollektion kan vi skifte dit gulv på ingen tid, så du kun behøver at holde lukket kortvarigt. Fast Flooring-kollektionen gør det Hurtigt, nemt og økonomisk.

Hurtigt
Mange af produkterne kan monteres oven på eksisterende gulve, og da de ikke skal monteres med klæbemiddel, kan de reducere monteringstiden med mere end 50 %. Gulvet er klar til brug umiddelbart efter montering, så det er ikke nødvendigt at vente 48 timer, før det belastes med intens trafik.

Nemt
Fast-gulvfliser og -planker klikkes ganske enkelt sammen ved hjælp af en hammer, og da der ikke skal bruges klæbemiddel på et Fast Flooring-gulv, er det nemmere at montere. Der er ingen klæbemiddellugte, ofte mindre afbrydelser og støv, og der kan gås på gulvene umiddelbart efter monteringen.

Økonomisk
En reduktion i nedetid kan indebære betydelige besparelser for kunden, og da der ikke er behov for klæbemidler, er der en potentiel besparelse på monteringsomkostningerne.

Gå til vores Fast Flooring-kollektionen

Fast Flooring-logo
Coral Click

Fast Flooring-indgang

Coral Click er et usædvanlig alsidigt modulopbygget indgangsmåttesystem, der kan samles på stedet. Coral Click kan bruges alene eller sammen med vores Coral-afskrabningsløsninger i tekstil, så du får et integreret indgangssystem.
Gå til Fast Flooring-indgangskollektion

Fast Flooring-planker og -fliser

Er du på udkig efter naturtro træ- eller stendesign, der er nemme at montere? Så er vores Allura Click-, Ease- og Puzzle-kollektioner den rette løsning for dig. Plankerne i Allura Click- og Allura Ease-kollektionen er nemme at montere uden brug af klæbemiddel, og de er dermed også nemme at fjerne, genbruge og genanvende. Allura Puzzle-fliserne samles, som navnet antyder, ligesom brikkerne i et puslespil. Det er utroligt nemt. Takket være vores eksklusive beskyttende lakeringssystem kommer gulvet ikke alene til at se flot ud, men holder også længe.
Gå til Fast Flooring-plankekollektionen
Gå til Fast Flooring-flisekollektionen

Ingram Micro
Modul'up

Fast Flooring-banevare

Forbos Modul'up klæbefri vinylkollektion, der fås som banevare, er en banebrydende gulvbelægning. Produktet egner sig til både nybyggeri og renovering af bygninger i sundhedssektoren, skoler og kontorer samt private boliger.

Modul'up vinylkollektionen, der fås som banevare, repræsenterer en teknologisk nyskabelse, idet den lægger sig plant og forbliver plan efter monteringen, helt uden brug af klæbemiddel. Det reducerer mængden af materiale og energi, der forbruges ved montering af et gulv, og sikrer, at produktet nemt og sikkert kan fjernes, når det er udtjent.

Desuden har det ingen af de begrænsninger, der normalt er forbundet med klæbemiddel, såsom tørretid og lugtgener.
Gå til Fast Flooring-banevarekollektionen

Bæredygtighed

Et bidrag til et bedre miljø

Ud fra et perspektiv om, hvordan de fremstilles til, hvordan de klarer sig, producerer vi fremragende gulve, der virkelig er bæredygtige. Det skyldes, at vores gulve er gode for mennesker, gode til bygninger og gode for miljøet. Så fra den bygning, de befinder sig i, til verden udenfor, hjælper vi vores kunder med at arbejde, leve og slappe af i bedre miljøer.

Ud fra et perspektiv om, hvordan vi driver vores fabrikker til, hvordan vi vælger vores komponenter, er den måde, vi fremstiller vores gulve på, en stor del af, hvordan vi opfylder vores mission om at skabe bedre miljøer. Vi medtager hele gulvets liv, når vi tænker på dets bæredygtighed. Det betyder, at vi sørger for, at vores gulve er funktionsdygtige fra det øjeblik, de er monteret.

Forbos bæredygtighedsstrategi har en horisont: vi har en ambition om at få styr på udfordringerne i den cirkulære økonomi og blive en virksomhed, der ikke genererer affald. I øjeblikket er det endnu ikke klart, hvordan regeringer og lovgivning vil påvirke tempoet i de kommende år. Men for at være sikre på at kunne opfylde vores langsigtede ambitioner er vi nødt til at træffe foranstaltninger nu.

Derfor har vi startet vores bæredygtighedsprogram 2025. Dette program fastlægger de handlinger, der skal udføres i de første fem år indtil udgangen af 2025 for at kunne gøre de ønskede fremskridt med hensyn til de mål, vi har sat os. Klik på nedenstående link for at få mere at vide om vores bæredygtighedsstrategi.

Få mere at vide om vores bæredygtighedsstrategi

Logo for bæredygtighedsprogram
Plantedyrkning

Referencer

Qlik

FloorVisualizer

Vi har forskellige værktøjer og tjenester, der kan være en hjælp til at finde den optimale gulvløsning. Vores FloorVisualizer gør det muligt at placere ethvert af vores gulve i ethvert miljø eller endda kombinere flere, så du kan se, hvordan de tager sig ud.
Begynd at lege med vores FloorVisualizer

Forbo FloorVisualizer - kontor med smartphone

Global aktør

Globale partnerskaber

Ansvaret for at indgå globale partnerskaber med vores vigtigste kunder ligger hos vores mest erfarne Key Account Managers. De går højt op i at yde den bedst mulige kundeservice, og deres eneste opgave er at sikre, at Forbo leverer en gulvløsning, der passer perfekt til dine behov.

• Vi kan udarbejde internationale tilbud og har erfaring med internationale ordreprocesser og lokale love og regler.
• Vi har styr på international logistik.
• Vi har partnerskaber med kunder i hele verden, der strækker sig over 20 år.

Vi er en global partner, der hjælper kunderne lokalt. Vores designteam står klar til at tilbyde vejledning og rådgivning efter behov. Vores teknikere taler samme sprog som gulvmontørerne, så alle er på bølgelængde.

Førende global producent

• Forbo Flooring Systems er en del af den schweiziske Forbo Group

• Nøgletal for Forbo Group 2019:
> Nettoomsætning 1282,2 CHF mio.
> Medarbejdere 5.600

• Verdensomspændende tilstedeværelse:
> 25 produktionsanlæg og distributionsselskaber
> 6 samleanlæg
> 48 rene salgsorganisationer i 38 lande over hele verden

• Europæisk producent med fabrikker i Storbritannien, Frankrig, Holland, Schweiz, Tyskland og Rusland.

• Europæisk logistik og hurtig reaktionsevne

Atalanta International School
Marmoleum - menneskeskabt

Førerposition inden for bæredygtighed

Vi bekymrer os om mennesker og miljø

• Vores produkter og/eller produktionsanlæg har opnået forskellige miljømærkninger og -certificeringer.
• Alle vores produktionsanlæg er ISO-certificerede. Råmaterialer anvendes effektivt, og affald genbruges i videst muligt omfang.
• Vi udviser social ansvarlighed – Forbo-anlæggene er certificeret i henhold til SA8000.

Et bidrag til et bedre miljø

Pålidelig service

Vi tilbyder:
• En totalleverandør til alle dine gulvbelægningsbehov
• Lokal rådgivning, support og projektledelse på tværs af grænser
• Effektivitet pga. stordrift, forsyningssikkerhed og hurtig levering

Frem for alt én kontrakt og én kontaktperson for at spare dig tid og penge.

Forbo-designservice
Salgsteam

Tænk globalt, handl lokalt

Lokale team samarbejder med lokale repræsentanter

Under hele projektet er din key account manager hos Forbo din eneste kontaktperson, som vil besvare dine spørgsmål, uanset hvor i verden du befinder dig.

Vi mener, at det sparer dig tid, eliminerer besvær og usikkerhed samt sikrer kontinuitet og pålidelighed, uanset hvor komplekst dit projekt er.