Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Gulvbelægning til uddannelsessektoren

Sund læring.

Forbo Flooring Systems har en gulvbelægningsløsning til næsten alle områder i uddannelsessektoren. Totale gulvbelægningsløsninger – én leverandør.

Gulvbelægning til uddannelsessektoren

Uddannelsessektoren

Ekspertise i uddannelsessektoren

Forbo Flooring Systems har fremstillet og leveret gulvbelægninger til undervisningsmiljøer i mere end et århundrede. Vores brede vifte af gulvbelægninger bruges på tværs af en lang række uddannelsesinstitutioner over hele verden.

Alle uddannelsesinstitutioner lige fra skoler til universiteter har brug for flotte, slidstærke, sikre og bæredygtige gulvbelægningsløsninger, der kun kræver lidt vedligeholdelse. Holdbarhed og hygiejne er vigtig i områder, der bruges af børn og unge. Forbo Flooring Systems har en gulvbelægningsløsning til næsten alle områder i uddannelsessektoren. Totale gulvbelægningsløsninger – én leverandør.

Gulvbelægning til uddannelsessektoren – Marmoleum

Områder

Områder i uddannelsessektoren

 • Coral Brush

  Indgange

  Førstehåndsindtryk af en bygning

  Indgange

  Sætter elever eller studerende farten ned eller stopper op for at tørre fødderne, når de går ind på skolen eller uddannelsesstedet? Højst sandsynligt ikke, og det er derfor, det er så vigtigt at holde verden ude – udenfor. Ved at holde snavs og fugt ude ved indgangen kan rengøringsomkostningerne reduceres med op til 65 %, bygningens gulve beskyttes bedre og risikoen for faldulykker mindskes markant. Takket være vores Nuway- og Coral-sortiment kan Forbo tilbyde indgangsmåtteløsninger i både stift materiale og tekstil.

 • Reception

  Reception

  En varm velkomst

  Receptioner

  Receptionsområdet er det sted, hvor en skole, et universitet og andre uddannelsesinstitutioner kan give studerende og gæster et godt førstehåndsindtryk. Uanset om bæredygtighed, et skræddersyet design eller holdbarhed har førsteprioritet, har Forbo Flooring Systems et produkt, der passer.

 • Gennemgangsområde

  Gange og gennemgangsområder

  Holdbar og sikker gulvbelægning

  Gange og gennemgangsområder

  Gange og gennemgangsområder er travle og støjende steder, hvor der kræves holdbar og sikker gulvbelægning. Vi har en række produkter, der ikke alene er bæredygtige, lyddæmpende og hurtige at montere, men også meget holdbare og skridsikre. Det giver ikke alene flotte, men også sikre og praktiske gange og gennemgangsområder.

 • Undervisningslokaler

  Undervisningslokaler

  Behagelige, sikre og inspirerende

  Undervisningslokaler

  Det perfekte undervisningslokale er et inspirerede miljø, hvor elever og studerende føler sig trygge og godt tilpas. Farve, lys, akustik påvirker alt sammen læringsprocessen og koncentrationsevnen. Forbo har en bred vifte af løsninger, der opfylder alle disse behov.

 • Speciallokaler

  Speciallokaler

  Skridsikkerhed og holdbarhed

  Speciallokaler

  I miljøer, hvor elever og studerende skal være kreative, er sikkerhed altafgørende. Med den korrekte Forbo-gulvbelægning, der både er skridsikker og holdbar, kan du sikre, at hverken medarbejdere, studerende eller elever risikerer at komme til skade.

  Ved arbejde med kemikalier eller andre specialmaterialer kan en forkert gulvbelægning udgøre et problem for elever og studerende, både når det glæder læring og sikkerhed. Forbos gulvbelægninger kan bruges som holdbare og skridsikre gulvløsninger i uddannelsesinstitutioners laboratorier og speciallokaler, hvor gulvet skal kunne holde til spild af kemikalier og forhindre faldulykker, hvis det bliver vådt.

 • Kantiner

  Kantiner

  Hygiejnisk gulvbelægning

  Kantiner

  Kantiner bruges dagligt og udsættes for hård belastning. Her kan der bruges farver og/eller en blanding af produkttyper til at skabe gangarealer og afgrænsede områder. Hos Forbo ved vi, at de produkter, der bruges i kantiner, skal opfylde følgende krav:

  ● God skridsikkerhed for at undgå faldulykker
  ● God holdbarhed, så de kan klare de mange hundrede elever, studerende, medarbejdere og gæster
  ● Fremragende akustiske egenskaber for at dæmpe og inddæmme støj, hvor det er muligt
  ● Gulvbelægning, der kan gøres skinnende rent og er hygiejnisk

 • Kontorer

  Kontorer

  Akustik og komfort

  Kontorer

  Dette er det område, hvor kontorpersonalet og ledelsen sidder. Det skal være tæt på indgangen, så gulvbelægningen skal muligvis passe sammen med gulvbelægningen i receptionen for opnå et helhedsudtryk.

  Kontorer og mødelokaler bør være rare, men inspirerende steder, hvor personale, gæster, elever og studerende føler sig godt tilpas og ikke er bange for at dele tanker og idéer. Derfor er det vigtigt også at tænke over komfort og æstetik ved indretning af kontormiljøer og mødelokaler.

 • Bibliotek

  Biblioteker

  hold støjen på et minimum

  Biblioteker

  Akustiske egenskaber og gulvdesign er utroligt vigtige elementer i auditorier og biblioteker, hvor elever og studerendes opmærksomhed og koncentration er altafgørende. Forbo har løsninger til at holde støjen på et minimum og produkter i dæmpede farver, der gør det lettere for elever og studerende at koncentrere sig om lektielæsning og studier.

 • Omklædningsrum

  Omklædningsrum

  Skridsikkerhed

  Omklædningsrum

  Det vigtigste i omklædningsrum er sikkerhed. I disse områder er et gulv med god skridsikkerhed afgørende for at minimere risikoen for ulykker. Holdbarhed og nem rengøring er også vigtige aspekter, når det gælder omklædningsrum. Hos Forbo forstår vi disse behov, og derfor har vi udviklet vores Step-kollektion med skridsikre gulvbelægninger. Vores skridsikre Step-gulvbelægninger giver gulve, der er skridsikre i hele deres levetid og kan bruges som sikre løsninger på en lang række områder.

 • Sportshal – Marmoleum Sport

  Sportsfaciliteter

  Minimer risikoen for skader

  Sportsfaciliteter

  Marmoleum Sport hører til kategorien fladeelastiske sportsgulve og opfylder kravene i de nyeste europæiske standarder for sportsgulvbelægninger. Fladeelastiske gulve minimerer risikoen for skader. Marmoleum Sport fås i 13 smudscamouflerende farver, der ofte bruges i gymnastiksale og sportshaller. Den er holdbar, skridsikker og – takket være sine naturlige ingredienser – det mest bæredygtige valg inden for sportsgulvbelægning.

 • Inventar og vægge

  Inventar og vægge

  design og funktion

  Inventar og vægge

  Brug af linoleum til andre formål end gulvbelægning er måske ikke det første, man tænker på. Men vi bruger speciel opslagstavle-linoleum til vægge og møbel-linoleum til borde.

  Inventar og vægge er vigtige dele af uddannelsesinstitutioner, hvor der er behov for stimulerende design og holdbare produkter. Forbos produkter til vægge og inventar kan være den perfekte løsning, uanset om det handler om at fremvise elever og studerendes fantastiske arbejde på Bulletin Board-opslagstavle-linoleum eller skabe et varmt og indbydende inventar til undervisningslokaler ved hjælp af Furniture Linoleum.

Produkter

Produkter til uddannelsessektoren

Marmoleum – linoleum som banevare og fliser

Vores Marmoleum gulvbelægninger er naturlige gulve, der er ensbetydende med bæredygtighed, holdbarhed, høj kvalitet og innovativt design, hvilket gør Marmoleum ideel som gulvbelægning til uddannelsesmiljøer.

Marmoleum fremstilles af naturlige råvarer og er det mest bæredygtige valg, når det gælder gulvbelægninger. Det er en gulvbelægning, der produceres CO2-neutralt målt fra "vugge til port". De mere end 300 farver og design giver mulighed for at skabe smukke, farverige gulvdesign.

Alle Marmoleum gulve har Topshield pro finish. Det betyder, at de er modstandsdygtige over for ridser, hvilket gør det nemt at vedligeholde gulvbelægningen og sikre, at den bliver ved med at se flot ud år efter år. Gå til Marmoleum kollektionenen

Marmoleum Real 3173
eternal creche

Eternal – allroundvinyl (banevare)

Vores Eternal vinylkollektion, der fås som banevare, er udviklet til at fungere på tværs af en lang række anvendelsesområder. Eternal er ideel til læringsmiljøer, hvor der er behov for et slidstærkt gulv, der kun kræver lidt vedligeholdelse, og som bliver ved med at se smukt ud år efter år. Den varierede palet af farver og design giver mulighed for at skabe den ønskede atmosfære overalt i bygningen, uanset om det er et undervisningslokale, kantinen eller receptionsområdet.
Gå til Eternal kollektionen

Allura – luksusvinylfliser

Er du på udkig efter samme æstetiske udtryk, som man finder i gulve af naturtræ og stengulve, kombineret med fordelene ved stærke og behagelige vinylfliser? Udforsk vores NYE Allura LVT-kollektioner. De føles varme under fødderne, har fremragende dimensionsstabilitet og er lette at montere og rengøre. Vores LVT-design fås i flere udgaver for at sikre, at der altid er et, der passer til dit anvendelsesområde.
Gå til Allura kollektionen

allura i uddannelsessektoren
flotex – undervisningslokale

Flotex – gulvbelægning med flokluv

Flotex-gulvbelægning med flokluv er den perfekte løsning til undervisningslokaler, hvor en stor mængde trafik og stole, der bevæges frem og tilbage, kræver en holdbar gulvbelægningsløsning. Den er skridsikker, komfortabel og har en fremragende lyddæmpning på op til 20 dB. Flotex fås som banevare, fliser og planker i en bred vifte af farver og stimulerende design. Flotex har desuden fået tildelt Seal of approval™ fra den britiske allergiforening Allergy UK og indeholder op til 52 % genbrugsmateriale.
Gå til Flotex kollektionen

Tessera – tæppefliser

Vores Tessera tæppefliser designes og fremstilles i forskellige luvvarianter, hvilket giver dem forskellige æstetiske og funktionelle fordele. Disse tæppefliser i høj kvalitet er designet til at forblive pæne på steder med meget trafik såsom receptioner og indgange. Tesseras fliseformat er ideelt til undervisningslokaler, da fliser er lette at vedligeholde og nemt kan udskiftes, hvis de bliver beskadiget. Tessera har en trinlydsdæmpning på 22-30 dB, hvilket giver elever og studerende optimal mulighed for at koncentrere sig i undervisningslokalet. Gulvbelægningen fås i en bred vifte af stimulerende design og skønne farver, så der kan skabes et inspirerende læringsmiljø. Gå til Tessera kollektionen

Tessera
Sarlon

Sarlon – akustisk vinyl (banevare)

Forbo Flooring har over 30 års erfaring og branchekendskab inden for dette specialiserede område og har produceret over 100 millioner m2 akustisk gulvbelægning. Sarlon er ftalatfri, fås i en bred vifte af farver og design og er ideel til uddannelsesmiljøer.

Sarlon er en fremragende allroundbelægning med lyddæmpende egenskaber, der er ideel til undervisningslokaler, hvor støjgener kan være et problem. Sarlons trinlydsdæmpning er 15 til 19 dB.

Gå til Sarlon kollektionen

Step – skridsikker vinyl (banevare)

Step kollektionen omfatter et komplet sortiment af gulvbelægninger, der er designet til at opfylde sikkerhedskrav i områder, hvor der hyppigt spildes eller kommer snavs på gulvet, f.eks. undervisningslokaler til hjemkundskab/designteknologi eller billedkunst. Gulvbelægningen forbliver skridsikker i hele produktets levetid, opfylder alle krav til arbejdsmiljø og europæiske sikkerhedsstandarder og er en god løsning med optimal sikkerhed og minimalt kompromis. Vores Step-kollektion har ≥36 sikkerhedsegenskaber påvist ved pendulprøvning, hvilket gør den perfekt til områder, hvor der ofte forekommer spild af kemikalier og andet.
Gå til Step kollektionen

Step
Sphera Element 50030 moleskin

Sphera – homogen vinyl (banevare)

Spheras SMART-top PUR-overfladefinish sikrer høj modstandsdygtighed over for kemikalier, ridser og pletter, hvilket gør Sphera til en perfekt gulvbelægningsløsning på steder med meget trafik og i undervisningslokaler, hvor der er øget risiko for, at elever og studerende spilder på gulvet. Sphera er en homogen vinyl, som er let at rengøre, og ftalatfri, hvilket giver et hygiejnisk indeklima. Den integrerede belægning og efterfølgende prægningsproces sikrer fremragende udseende og holdbarhed.
Gå til Sphera kollektionen

Nuway og Coral – indgangssystemer

Ved at holde snavs og fugt ude ved indgangen kan rengøringsomkostningerne reduceres med op til 65 %. Vores Nuway kollektion er førende på markedet inden for indgangsmåttesystemer i kunststof. Nuway-indgangssystemer er fremragende som første forsvarslinje i kampen for at forhindre snavs og fugt i at komme ind i bygning på skosåler og hjul. De hjælper med at holde gulvbelægningen i bygningen mere tør og ren og forebygger samtidig faldulykker.

I de sidste 50 år har vores Coral-kollektion været markedets førende brand inden for tekstilindgangsmåtter. Kollektionen giver nu endnu flere valgmuligheder end nogensinde før med flotte og bæredygtige afskrabningssystemer og fås i stilarter og varianter, der passer til alle anvendelsesområder, budgetter og æstetiske ønsker. Coral-indgangsmåtter kan forlænge gulvets levetid samt reducere rengøringsomkostninger og risikoen for faldulykker markant.
Gå til indgangssystemer

Coral Brush 5705

Sundhed

Sundt indeklima

Børn tilbringer det meste af deres tid indendørs både hjemme og i skolen. De opholder sig ca. 35-40 timer om ugen, 9 måneder om året i en skolebygning. Målinger af parametre for indeklima tyder på, at børn i grundskolen udsættes for store koncentrationer CO2, forhøjede VOC-niveauer (flygtige organiske forbindelser) i partikelform samt biologiske kontaminanter.

I sikre indendørsmiljøer er gulvene giftfrie, har lav emission og overholder alle internationale standarder. Derudover er et sikkert gulv designet til at forebygge ulykker. Forbos Marmoleum-gulvbelægninger, der fås som både banevare og fliser, og klæbemidler, der ikke indeholder opløsningsmidler, er ideelle produkter til uddannelsesinstitutioner, hvor de giver brugerne sundere, sikrere og mere holdbare gulvbelægningsløsninger.

God lyd

På skoler giver gulve med den rigtige akustiske ydeevne en stille atmosfære (selvom børnene løber på gangene), der hjælper børnene med at lære.

Den bedste måde at dæmpe lyden på er ved kilden. Akustiske gulvbelægninger er en vigtig del af indsatsen for at reducere støj i bygninger. Vores akustiske gulve skaber et sundt miljø ved at kombinere bæredygtighed med fremragende lyddæmpningsegenskaber. Takket være mere end 30 års erfaring er Forbo Flooring specialist i akustiske gulve. Vores sortiment af elastiske, akustiske gulvbelægninger omfatter linoleums- og vinylgulve med trinlydsdæmpning på op til 19 dB.

Udforsk alle vores akustiske gulve

Sarlon – akustisk vinyl (banevare)

Allergivenlig gulvbelægning

Marmoleum har fået tildelt Seal of Approval af den britiske allergiforening Allergy UK, da dets glatte overflade giver meget dårlige betingelser for støvmider. Med korrekt, regelmæssig rengøring kan det være med til at forbedre indeklimaet.
Marmoleum Allergy UK-certifikat

Flotex er blevet tildelt Allergy UKs Seal of Approval, da allergener, takket være produktets unikke nylonkonstruktion, fastholdes inden i gulvbelægningens tætte flokluv, hvilket reducerer mængden af allergener i atmosfæren.
Flotex Allergy UK-certifikat

Allergivenlig gulvbelægning

Skræddersyet gulvbelægning

Et personligt gulv

Hvorfor ikke skille sig ud med et skræddersyet gulv? Vi kan producere en gulvløsning med de farver og det logo, der passer til netop din uddannelsesinstitution. Takket være vores avancerede digitalprintteknologis enestående fleksibilitet kan Forbo tilbyde at skabe skræddersyede design til vinyl- og tekstilgulvbelægninger, der er velegnede til uddannelsesmiljøer.

Logo for skræddersyet gulvbelægning

Skræddersyet vinyl med digitalprint

Vores avancerede digitalprintteknologi muliggør markante gulvmønstre, der ikke kan opnås med traditionelle printteknikker. Det giver mulighed for at designe sit eget unikke gulv med vores førsteklasses heterogene vinylgulvbelægning i banevareformat.

Vælg mellem tusindvis af billeder, som vi har licens til at bruge, eller design dit eget gulv. Uanset designets type, størrelse, omfang eller kompleksitet sikrer vores digitalprintløsninger skarpe og livlige billeder takket være digitalprintteknologi med 6 farver og 600 dpi (høj opløsning).
[Yderligere oplysninger om digitalprint] (brand:2332)

Vinyl med digitalprint

Flotex Vision

Eftersom Flotex gulvbelægning med flokluv har over 70 millioner fibre pr. kvadratmeter, giver det et grundvæv med enestående høj densitet at printe på. Det betyder, at livlige design og virkelighedstro billeder kan printes med høj opløsning i fotokvalitet. Og at vi kan levere alle ønskede farvenuancer, toner og kulører.

Digitalprint giver et uendeligt antal designmuligheder, lige fra abstrakte mønstre med et kompleks farvespektrum til naturtro billeder af græs, sand eller vand og andre billeder, der ønskes gengivet på gulvet. Eller hvad med 3D-effekter eller "trompe l'oeil" på gulvet? Det er også en mulighed.

Besøg vores flotex vision hjemmeside og udforsk de forskellige design

Flotex Vision

Marmoleum Aquajet

Aquajet-vandskæringsteknologi gør det muligt at skabe selv de mest komplekse design og virkelig slippe kreativiteten løs. Du kan skabe din egen gulvbelægning med standardmodeller eller dit eget design. Der er ingen grænser for mulighederne, uanset om det er et gulv med et bestemt tema, et kunstværk eller et firmalogo. Du kan vælge dine egne farver fra Marmoleum-serien til hver Aquajet-standardmodel. [Udforsk vores Aquajet-valgmuligheder] (brand:3004)

Marmoleum Aquajet

Coral Logo-indgangsmåtter

En smuk velkomst. Hos Forbo tilbyder vi print og udskæring af skræddersyede måtter, så du kan få din egen unikke indgangsmåtte. Forbo Coral Logo-indgangsmåtter bevarer ikke alene deres smukke udseende i årevis, men holder samtidig snavs og fugt ude.

• Fremragende visuel kvalitet og klare farver
• Perfekt til komplicerede design med flere farver
• Vælg blandt de mange Coral-standardfarver
• Pantone- og RAL-farver kan matches
• En kraftig vinylbagside sikrer, at måtten bliver liggende fladet på gulvet, hvilket medfører færre faldulykker
• Måtten med logoprint fås i syv standardmåttestørrelser

[Gå til Coral-logo] (brand:2916)

Coral logo-indgangsmåtter

Trends og referencer

Magasin: Trends i uddannelsesverdenen

Uddannelsesinstitutioner ønsker undervisningslokaler med layouts, der fremmer kreativitet, samarbejde og fleksibilitet. I takt med, at de i stadig højere grad fokuserer på åbenhed, fleksibilitet og samarbejde ændrer de undervisningslokalerne, så de passer til disse formål. Selve lokalet kan tilpasses på en fleksibel måde, så det opfylder underviserens eller elevernes/de studerendes behov. Forskning påviser løbende, at undervisningslokalets layout – herunder farve, belysning, akustik og rumlig indretning – påvirker læringen.
Gå til magasin

Temple Carrig School

Find inspiration i vores referencer

Mange uddannelsesinstitutioner over hele verden bruger Forbo-gulvbelægninger. Lige fra skoler til universiteter. Besøg vores referencesektion, og lad dig inspirere af referenceprojekter i uddannelsesmiljøer overalt i verden.
Udforsk vores referencer i uddannelsessektoren

Referencer i uddannelsessektoren

FloorVisualizer

FloorVisualizer og designservice

Vi har forskellige værktøjer og tjenester, der kan være en hjælp til at finde den optimale gulvløsning. Vores FloorVisualizer gør det muligt at placere ethvert af vores gulve i et område på en uddannelsesinstitution eller endda kombinere flere, så man kan se, hvordan det vil fungere.
Prøv vores FloorVisualizer nu

Vores designservice kan gå et skridt videre. Vi kan hjælpe med at designe gulvet. Vores designerteam står klar til at hjælpe. Kontakt dem, fortæl dem, hvad du har brug for, og send dem billeder af den eksisterende eller den ønskede løsning. Derefter vil de udarbejde gulvtegninger og produktforslag.
[Kontakt vores designteam] (cmspage:16597)

FloorVisualizer

Global aktør

Globale partnerskaber

Ansvaret for at indgå globale partnerskaber med vores vigtigste kunder ligger hos vores mest erfarne Key Account Managers. De går højt op i at yde den bedst mulige kundeservice, og deres eneste opgave er at sikre, at Forbo leverer en gulvløsning, der passer perfekt til dine behov.

• Vi kan udarbejde internationale tilbud og har erfaring med internationale ordreprocesser og lokale love og regler.
• Vi har styr på international logistik.
• Vi har partnerskaber med kunder i hele verden, der strækker sig over 20 år.

Vi er en global partner, der hjælper kunderne lokalt. Vores designteam står klar til at tilbyde vejledning og rådgivning efter behov. Vores teknikere taler samme sprog som gulvmontørerne, så alle er på bølgelængde.

Førende global producent

• Forbo Flooring Systems er en del af den schweiziske Forbo Group

• Nøgletal for Forbo Group 2019:
> Nettoomsætning 1282,2 CHF mio.
> Medarbejdere 5.600

• Verdensomspændende tilstedeværelse:
> 25 produktionsanlæg og distributionsselskaber
> 6 samleanlæg
> 48 rene salgsorganisationer i 38 lande over hele verden

• Europæisk producent med fabrikker i Storbritannien, Frankrig, Holland, Schweiz, Tyskland og Rusland.

• Europæisk logistik og hurtig reaktionsevne

Atalanta International School
Jorden og miljøet

Førerposition inden for bæredygtighed

Vi bekymrer os om mennesker og miljø

• Forbo er medstifter af World Green Building Council.
• Vores produkter og/eller produktionsanlæg har opnået forskellige miljømærkninger og -certificeringer.
• Alle vores produktionsanlæg er ISO-certificerede. Råmaterialer anvendes effektivt, og affald genbruges i videst muligt omfang.
• Vi udviser social ansvarlighed – Forbo-anlæggene er certificeret i henhold til SA8000.

et bidrag til et bedre miljø

Pålidelig service

Vi tilbyder:
• En totalleverandør til alle dine gulvbelægningsbehov
• Lokal rådgivning, support og projektledelse på tværs af grænser
• Effektivitet pga. stordrift, forsyningssikkerhed og hurtig levering

Frem for alt én kontrakt og én kontaktperson for at spare dig tid og penge.

Forbo-designservice
Salgsteam

Tænk globalt, handl lokalt

Lokale team samarbejder med lokale repræsentanter

Under hele projektet er din key account manager hos Forbo din eneste kontaktperson, som vil besvare dine spørgsmål, uanset hvor i verden du befinder dig.

Vi mener, at det sparer dig tid, eliminerer besvær og usikkerhed samt sikrer kontinuitet og pålidelighed, uanset hvor komplekst dit projekt er.