Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Kontorer

Et sundt arbejdsmiljø

Et behagelig og sund arbejdsplads har mange fordele: Medarbejderne er mere tilfredse, mere produktive og har færre sygedage. Det er gode grunde til at investere i en god arbejdsplads.

Greystars kontor

Kontorer

Kontorer

Ved renovering af en erhvervsejendom går de fleste efter et gulvdesign, der får deres ejendom til at skille sig ud. Forbos produktsortiment gør det nemt at vælge den ideelle gulvbelægning, der opfylder dine behov.

Undersøgelser har vist, at fokus på medarbejdernes og arbejdspladsens trivsel kan føre til øget produktivitet, bedre arbejdsklima, færre sygedage og bedre fastholdelse af medarbejderne. Vigtige faktorer som belysning, indendørs luftkvalitet, dæmpning af støj og temperaturkomfort kan alle bidrage til et bedre indeklima i kontormiljøer. Vi er bevidste om, at en holistisk tilgang til kontorindretning er vigtig, fordi den kan have en positiv indvirkning på medarbejdernes produktivitet, sundhed, trivsel og jobtilfredshed. Derfor har vores designteam udviklet et omfattende sortiment af tekstilbaserede og robuste modulopbyggede gulvløsninger, der kan hjælpe dig med at skabe fuldt funktionelle rum af høj kvalitet.

Vigtige faktorer som belysning, indendørs luftkvalitet, dæmpning af støj og temperaturkomfort kan alle bidrage til et bedre indeklima i kontormiljøer.

Områder

Områder i kontorer

 • KLM's uddannelsescenter for besætninger

  Indgangs- og udgangsområder

  Førstehåndsindtryk af en bygning

  Indgangs- og udgangsområder

  Gulvet i indgangsområdet er en meget vigtig del af kontormiljøet. Et gennemtænkt indgangsmåttesystem forhindrer, at snavs og fugt udefra trækkes med ind, og dermed forlænges den indendørs gulvbelægnings levetid, omkostningerne til rengøring og vedligeholdelse nedbringes, og risikoen for faldulykker mindskes. Vores produktsortiment omfatter både tekstilbaserede (Coral) og stive (Nuway) indgangssystemer, så vi kan tilbyde en indgangsløsning til enhver situation.

  Vælg et gulv, der:

  ● er let at rengøre
  ● mindsker risikoen for faldulykker
  ● beskytter finishen på bygningens gulve

 • BE unisensor 2018-9

  Gennemgangsområder og gange

  Holdbar og sikker gulvbelægning

  Gennemgangsområder og gange

  Gange og gennemgangsområder er travle og støjende steder, hvor der kræves holdbar og sikker gulvbelægning. Vi har en række produkter, der ikke alene er bæredygtige, lyddæmpende og hurtige at montere, men også meget holdbare og skridsikre. Det giver ikke alene flotte, men også sikre og praktiske gange og gennemgangsområder.

  Vælg et gulv, der:

  ● er holdbart
  ● dæmper lyd
  ● er skridsikkert
  ● er let at rengøre og vedligeholde

 • kontor

  Mødelokaler

  Akustik og komfort

  Mødelokaler

  Mødelokaler bør være behagelige, men inspirerende steder, hvor medarbejdere og gæster føler sig godt tilpas og ikke er bange for at udveksle tanker og idéer. Derfor er det vigtigt også at tænke over komfort og æstetik ved indretning af mødelokaler.

 • Hovedkontor for Primo Small Goods – Allura flex

  Køkken og kantine

  Hygiejnisk gulvbelægning

  Køkken og kantine

  I køkkener og tekøkkener skal sikkerheden være i højsædet. I miljøer som disse er et gulv med god skridsikkerhed afgørende for at minimere risikoen for ulykker. Holdbarhed og rengøringsvenlighed er også afgørende i disse områder. Hos Forbo forstår vi disse behov, og derfor har vi udviklet vores Step-kollektion med skridsikre gulvbelægninger. Vores skridsikre Step-gulvbelægninger giver gulve, der er skridsikre i hele deres levetid og kan bruges som sikre løsninger på en lang række områder.

  Vælg et gulv, der:

  ● er skridsikkert
  ● er holdbart
  ● er let at rengøre og vedligeholde

 • Adidas' kontor, Italien

  Kontorrum

  Sundt indeklima

  Kontorrum

  Det perfekte kontorrum er et inspirerede miljø, hvor dine medarbejdere føler sig trygge, godt tilpas og inspirerede. Farver, lys og akustik i kontorrummene påvirker alt sammen medarbejdernes opmærksomhedsniveau og koncentrationsevne. Forbo har en bred vifte af løsninger, der opfylder alle disse behov. Når man skal vælge det rigtige gulv til et kontorrum, skal nedenstående punkter stå øverst på listen.

  Vælg et gulv, der:

  ● skaber en inspirerende atmosfære, der fremmer koncentration
  ● er let at rengøre og vedligeholde
  ● er holdbart
  ● bidrager til et sundt indeklima

 • Forbo Surestep Laguna 181592 Lava

  Toiletter

  Nedsæt risikoen for faldulykker

  Toiletter

  I kontorbygninger er skridsikre gulvbelægninger af afgørende betydning på steder, hvor vand og spildte væsker kan påvirke sikkerheden. Medarbejdere og gæster skal være fri for at bekymre sig om væske på gulvet, der kan medføre en faldrisiko, når de benytter dine toiletter. Vores Step-serie reducerer ikke alene risikoen for at glide i vådområder markant, men giver samtidig rummet et friskt og moderne udtryk.

  Vælg et gulv, der:

  ● er skridsikkert
  ● er holdbart
  ● er let at rengøre og vedligeholde

Produkter

Produkter til brug i kontorbygninger

Flotex – vaskbar tekstil gulvbelægning

Flotex er en vaskbar tekstil gulvbelægning og er dermed den perfekte løsning til kontorer, hvor en stor mængde trafik og stole, der bevæges frem og tilbage, kræver en holdbar gulvbelægningsløsning. Den er skridsikker, komfortabel og har en fremragende lyddæmpning på op til 20 dB. Flotex fås som banevare, fliser og planker i en bred vifte af farver og stimulerende design. Flotex har desuden fået tildelt Seal of Approval af den britiske allergiforening, Allergy UK, og indeholder op til 52 % genbrugsmaterialer.
Gå til Flotex kollektionen

Forbo Buero Flotex planker
Tessera

Tessera – tæppefliser

Tessera omfatter en bred vifte af tæppefliser i mange varianter. Gulvbelægningen fås i en række forskellige formater, herunder planker og XL-fliser, hvilket giver mulighed for et kreativt gulvdesign. Den reducerer trinlyden med op til 30 dB. Gulvbelægningen fås også i retningsfrie udgaver, hvilket reducerer spild ved montering til 2 %.
Gå til Tessera kollektionen

Fox' latinamerikanske kanaler

Marmoleum – linoleum som banevare og fliser

Vores Marmoleum gulvbelægninger er naturlige gulve, der er ensbetydende med bæredygtighed, holdbarhed, høj kvalitet og innovativt design, hvilket gør Marmoleum ideel som gulvbelægning til kontormiljøer.

Marmoleum fremstilles af naturlige råvarer og er det mest bæredygtige valg, når det gælder gulvbelægninger. Det er en gulvbelægning, der produceres CO2-neutralt målt fra "vugge til port". De mere end 300 farver og design giver mulighed for at skabe smukke, farverige gulvdesign.

Alle Marmoleum-gulve har Topshield pro finish, hvilket betyder, at de er modstandsdygtige over for ridser. Det gør Marmoleum til en vedligeholdelsesvenlig gulvbelægning, der bliver ved med at se flot ud år efter år.
Gå til Marmoleum kollektionerne

Bulletin Board og Furniture Linoleum

Vores opdaterede opslagstavle-linoleum Bulletin Board er en praktisk og enkel løsning til at holde styr på og udveksle information, tanker og idéer. Bulletin Board er et helt naturligt materiale, der kan bruges montere i rammer eller direkte på væggen. Det har en behagelig og farverig overflade og er meget dekorativt.

Forbo Furniture Linoleum er et overflademateriale i naturlige materialer, der kan sætte en sofistikeret prik over i'et på inventar såsom skriveborde, stole, taburetter, skabe, døre og displays. Furniture Linoleum er kendt for sin elegance og holdbarhed og udstråler høj kvalitet og raffinement. Den matte overflade og den varme, bløde tekstur gør det til en unik beklædning af alle overflader.
Gå til Bulletin Board kollektionen
Gå til Furniture Linoleum kollektionen

Bulletin Board
T-Mobiles kontor, Prag

Allura – luksusvinylfliser

Er du på udkig efter samme æstetiske udtryk, som man finder i gulve af naturtræ og stengulve, kombineret med fordelene ved stærke og behagelige vinylfliser? Udforsk vores Allura LVT kollektioner. De føles varme under fødderne, har fremragende dimensionsstabilitet og er lette at montere og rengøre. Vores LVT design fås i flere udgaver for at sikre, at der altid er et, der passer til dit anvendelsesområde.Gå til Allura kollektionen

Eternal – allroundvinyl (banevare)

En allroundvinyl, der er perfekt til venteområder, hvor det er nødvendigt med en holdbar løsning. Eternal fås med design, der ligner ægte trægulv, design inspireret af stenmaterialer, abstrakte design i en bred palet af farver og med inspirerende visuelle virkemidler skabt med digitalprint.
Gå til Eternal kollektionen

Eternal de Luxe 3047
Sarlon | Modul'up 2021

Sarlon | Modul'up – akustisk vinyl

Forbo Flooring har over 30 års erfaring og branchekendskab inden for dette specialiserede område og har produceret over 100 millioner m2 akustisk gulvbelægning. Sarlon | Modul'up er ftalatfri og fås i en bred vifte af farver og design.

Sarlon | Modul'up er en fremragende allroundbelægning, der er ideel til venteområder, hvor støjgener kan være et problem. Gulvbelægningen har en trinlydsdæmpning på 15-19 dB. Den kræver minimal rengøring og vedligeholdelse og fås i et væld af farver og design.
Gå til Sarlon | Modul'up kollektionen

Step – skridsikker vinyl (banevare)

Step kollektionen er perfekt til områder, hvor der ofte sker spild af væsker og andet og omfatter gulvbelægninger i forskellige skridsikkerhedsklasser fra R10 til R12. PUR Pearl-finish betyder, at Step er modstandsdygtig over for ridser og gør gulvet lettere at rengøre og vedligeholde. Partikler i slidlaget på alle Forbos skridsikre Step gulvbelægninger garanterer skridsikkerhed i hele produktets levetid. Step fås i over 60 design med træ- og steneffekt.
Gå til Step kollektionen

Step
Fabscrap F50004 og F50037

Sphera – homogen vinyl (banevare)

Spheras SMART Top-overfladefinish sikrer høj modstandsdygtighed over for kemikalier, ridser og pletter, hvilket gør Sphera til en perfekt gulvbelægningsløsning på steder med meget trafik. Sphera er en homogen vinyl, som er let at rengøre og ftalatfri, hvilket giver et hygiejnisk indeklima. Den integrerede belægning og efterfølgende prægningsproces sikrer fremragende udseende og holdbarhed.
Gå til Sphera-kollektionen

Nuway og Coral – indgangssystemer

Ved at holde snavs og fugt ude ved indgangen kan rengøringsomkostningerne reduceres med op til 65 %. Vores Nuway kollektion er førende på markedet inden for indgangsmåttesystemer i kunststof. Nuway indgangssystemer er fremragende som første forsvarslinje i kampen for at forhindre snavs og fugt i at komme ind i bygning på skosåler og hjul. De hjælper med at holde gulvbelægningen i bygningen mere tør og ren og forebygger samtidig faldulykker.

I de sidste 50 år har vores Coral kollektion været markedets førende brand inden for tekstilindgangsmåtter. Kollektionen giver nu endnu flere valgmuligheder end nogensinde før med flotte og bæredygtige afskrabningssystemer og fås i stilarter og varianter, der passer til alle anvendelsesområder, budgetter og æstetiske ønsker. Coral indgangsmåtter kan forlænge gulvets levetid samt reducere rengøringsomkostninger og risikoen for faldulykker markant. Gå til vores kollektion af indgangsmåtter

Moso International

Custom-gulvbelægning

Et personligt gulv

Kan du ikke finde det, du leder efter, på trods af vores omfattende produktsortiment? Det skal du ikke være ked af, vi har mere. Inden for vores Custom designgulvbelægning kan du designe dit eget unikke gulv med vores digitale printteknikker i Flotex, Eternal projektvinyl og Coral indgangsmåtter og den raffinerede Aquajet-skæreteknik til Marmoleum gulve.

Logo for Custom gulvbelægning

Vinylgulve med digitalprint

Vores avancerede digitalprintteknologi muliggør markante gulvmønstre, der ikke kan opnås med traditionelle printteknikker. Det giver mulighed for at designe sit eget unikke gulv med vores førsteklasses heterogene vinylgulvbelægning i banevareformat.

Vælg mellem tusindvis af billeder, som vi har licens til at bruge, eller design dit eget gulv. Uanset designets type, størrelse, omfang eller kompleksitet sikrer vores digitalprintløsninger skarpe og livlige billeder takket være digitalprintteknologi med 6 farver og 600 dpi (høj opløsning).
[Yderligere oplysninger om digitalprint] (brand:2332)

Vinyl med digitalprint

Flotex Vision digitalprint

Eftersom Flotex gulvbelægning med flokluv har over 70 millioner fibre pr. kvadratmeter, giver det et grundvæv med enestående høj densitet at printe på. Det betyder, at livlige design og virkelighedstro billeder kan printes med høj opløsning i fotokvalitet. Og at vi kan levere alle ønskede farvenuancer, toner og kulører.

Digitalprint giver et uendeligt antal designmuligheder, lige fra abstrakte mønstre med et kompleks farvespektrum til naturtro billeder af græs, sand eller vand og andre billeder, der ønskes gengivet på gulvet. Eller hvad med 3D-effekter eller "trompe l'oeil" på gulvet? Det er også en mulighed.

Besøg vores flotex vision hjemmeside og udforsk de forskellige design

Flotex Vision

Design med Marmoleum

Er du på udkig efter noget unikt til dit gulv? Som samtidig er bæredygtigt og slidstærkt? Så er vores Design med Marmoleum produkter den rette løsning for dig. Ved hjælp af vores Aquajet teknologi kan vi skabe utroligt præcise og detaljerede gulvdesign. Fra laserprægede Marmoleum fliser til spændende design skabt af internationale designere.
Udforsk vores Aquajet sortiment

Marmoleum Aquajet

Coral Logo indgangsmåtter

En smuk velkomst. Hos Forbo tilbyder vi print og udskæring af skræddersyede måtter, så du kan få din egen unikke indgangsmåtte. Forbo Coral Logo indgangsmåtter bevarer ikke alene deres smukke udseende i årevis, men holder samtidig snavs og fugt ude.
Gå til Coral Logo

Coral Logo-indgangsmåtter

Luftkvalitet

Luftkvalitet

Et af de største problemer i ethvert arbejdsmiljø er dårlig luftkvalitet. Forurenet luft kan sjældent ses med det blotte øje, men luftkvaliteten påvirker i høj grad kontormedarbejdernes trivsel og produktivitet. Dårlig luftkvalitet kan endda føre til luftvejslidelser og andre sygdomme. Dårlig luftkvalitet er især forårsaget af utilstrækkelig ventilation og afgivelse af flygtige organiske forbindelser (VOC-emission) fra møbelrengøringsmidler og byggematerialer.

Faktum: God ventilation kan øge produktiviteten

Løs problemet ved kilden

Mange eksperter mener, at en kombination af et klimastyringssystem og naturlig ventilation er den bedste løsning, fordi det skaber en optimal balance mellem energiforbrug og indeklima- og luftkvalitet. Loftshøjden i kontorerne spiller også en rolle: Jo højere der er til loftet, jo mere plads er der til lagdeling af luften (forskellige temperaturlag). Det skaber en naturlig luftudskiftning og giver mere plads til indsugning af luft.

En effektiv metode til at løse en anden del af dette problem er at løse det ved kilden, for eksempel når det gælder printere og kopimaskiner, men også at undgå materialer, der har en høj afgivelse af flygtige organiske forbindelser (VOC'er). Ved at indrette kontorer med grønne planter og rindende vand kan man reducere mængden af forureningsstoffer i luften, da disse to elementer fjerner kulilte og andre giftstoffer og urenheder. Brug af gulvbelægninger, vægpaneler, maling og boligtekstiler med lav afgivelse af flygtige organiske forbindelser bidrager også til at optimere den indendørs luftkvalitet.

The Gem

Faktum: Ren luft holder medarbejderne sunde

Slachtofferhulp, Holland

Sundt indeklima

Hvad har det med gulvbelægning i kontorer at gøre? Vores mission er at designe og tilbyde produkter, der bidrager positivt til den enkeltes sundhed og komfort.

• Vores gulve er garanteret fri for alle forbudte giftstoffer
• Vores gulve har en produktemission, der er lav eller næsten nul
• Vores gulve er ftalatfri
• Vores produktsortiment indeholder gennemprøvede løsninger, der reducerer mængden af allergener og fint støv

Seal of Approval™ fra den britiske allergiforening, Allergy UK

Vores Flotex gulvbelægninger med flokluv og Marmoleum linoleumsgulvbelægninger har fået det prestigefyldte Seal of Approval™ fra den britiske allergiforening, Allergy UK, fordi de med den rette rengøring og vedligeholdelse giver meget dårlige betingelser for støvmider og allergener, hvilket bidrager til en bedre indendørs luftkvalitet og bedre komfort for medarbejdere og gæster.

Allergy UK

Akustik

Dårlig akustik i arbejdsmiljøet reducerer produktiviteten

Undersøgelser har vist, at dårlig akustik er det største irritationsmoment i et kontormiljø, og det påvirker medarbejdernes evne til at fastholde vigtige oplysninger og får dem til at føle sig stressede og trætte. I et typisk kontormiljø er der et støjniveau på 54 A-vægtede decibel eller mere, hvilket ligger over de anbefalede 45 dB. Ideelt set bør det akustiske design i et kontormiljø være tilpasset brugernes aktiviteter. Det er værd at overveje bæredygtige akustiske designløsninger, fordi de kan sikre medarbejdernes produktivitet og sundhed. På længere sigt kan det forhindre høje udgifter til medarbejderfravær eller produktivitetstab.

Gulvet spiller en vigtig rolle for akustikken i kontorrum.Vi måler derfor decibelpåvirkningen for alle vores gulvbelægningstyper. På baggrund af disse værdier kan vi rådgive om den optimale gulvbelægningsløsning, der kan reducere trinlyden på etagen under, samt yderligere løsninger til det rum, du arbejder i.

Innovation har ført til udvikling af flere forskellige typer bagsider med forbedrede akustiske egenskaber. Forbo tilbyder tekstilgulve med blød bagside, der absorberer op til 30 dB trinlyd.
Få flere oplysninger om vores akustikke gulvbelægninger

Faktum: Behagelig akustik giver mere tilfredse medarbejdere

Greystar, foto af Ossip van Duivenbode
Le Village

Lysrefleksion

Dagslys og lysrefleksion

Det kommer ikke som en overraskelse, at dagslys og belysning også er faktorer, der påvirker produktiviteten på arbejdspladsen. Det er nemt at måle lyskoncentrationen på en arbejdsplads, men der er i første omgang en svag sammenhæng mellem lyskoncentration og produktivitet. Produktivitetstab opstår ikke, før lysniveauet falder til væsentligt under 300 lux.

Gulvbelægningers lysrefleksionsværdi (LRV) er ekstremt vigtig. Forbo angiver denne værdi for alle vores gulvbelægninger. Ved at træffe et klogt valg kan du sikre, at der er tilstrækkeligt med lys, og samtidig opnå besparelser på energi til belysning.

Faktum: Vores øjne slapper mere af, når der er tilstrækkeligt med dagslys

Rum med Tessera Create
Flotex-planker ombré

Referencer

Find inspiration i vores referencer

Mange kontorer over hele verden bruger Forbo-gulvbelægninger. Besøg vores referencesektion, og lad dig inspirere af referenceprojekter overalt i verden.
Udforsk vores referencer inden for kontorer

Qlik

FloorVisualizer

Vi har forskellige værktøjer og tjenester, der kan være en hjælp til at finde den optimale gulvløsning. Vores FloorVisualizer gør det muligt at placere ethvert af vores gulve i ethvert miljø eller endda kombinere flere, så du kan se, hvordan de tager sig ud.
Prøv vores FloorVisualizer nu

Forbo FloorVisualizer kontor med smartphone

Global aktør

Globale partnerskaber

Ansvaret for at indgå globale partnerskaber med vores vigtigste kunder ligger hos vores mest erfarne Key Account Managers. De går højt op i at yde den bedst mulige kundeservice, og deres eneste opgave er at sikre, at Forbo leverer en gulvløsning, der passer perfekt til dine behov.

• Vi kan udarbejde internationale tilbud og har erfaring med internationale ordreprocesser og lokale love og regler.
• Vi har styr på international logistik.
• Vi har partnerskaber med kunder i hele verden, der strækker sig over 20 år.

Vi er en global partner, der hjælper kunderne lokalt. Vores designteam står klar til at tilbyde vejledning og rådgivning efter behov. Vores teknikere taler samme sprog som gulvmontørerne, så alle er på bølgelængde.

Førende global producent

• Forbo Flooring Systems er en del af den schweiziske Forbo Group

• Nøgletal for Forbo Group 2019:
> Nettoomsætning 1282,2 CHF mio.
> Medarbejdere 5.600

• Verdensomspændende tilstedeværelse:
> 25 produktionsanlæg og distributionsselskaber
> 6 samleanlæg
> 48 rene salgsorganisationer i 38 lande over hele verden

• Europæisk producent med fabrikker i Storbritannien, Frankrig, Holland, Schweiz, Tyskland og Rusland.

• Europæisk logistik og hurtig reaktionsevne

Atalanta International School
Jorden og miljøet

Førerposition inden for bæredygtighed

Vi bekymrer os om mennesker og miljø

• Vores produkter og/eller produktionsanlæg har opnået forskellige miljømærkninger og -certificeringer.
• Alle vores produktionsanlæg er ISO-certificerede. Råmaterialer anvendes effektivt, og affald genbruges i videst muligt omfang.
• Vi udviser social ansvarlighed – Forbo-anlæggene er certificeret i henhold til SA8000.

vi skaber bedre miljøer

Pålidelig service

Vi tilbyder:
• En totalleverandør til alle dine gulvbelægningsbehov
• Lokal rådgivning, support og projektledelse på tværs af grænser
• Effektivitet pga. stordrift, forsyningssikkerhed og hurtig levering

Frem for alt én kontrakt og én kontaktperson for at spare dig tid og penge.

Forbo-designservice
Salgsteam

Tænk globalt, handl lokalt

Lokale team samarbejder med lokale repræsentanter

Under hele projektet er din key account manager hos Forbo din eneste kontaktperson, som vil besvare dine spørgsmål, uanset hvor i verden du befinder dig.

Vi mener, at det sparer dig tid, eliminerer besvær og usikkerhed samt sikrer kontinuitet og pålidelighed, uanset hvor komplekst dit projekt er.