Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Partnerskaber & certificeringer

Scroll ned og få mere at vide

Samarbejder

Forbo samarbejder med pålidelige partnere

Forbo Flooring Systems samarbejder med internationale foreninger og organisationer om at etablere pilotprojekter og alliancer, hvor innovationer og nye udviklinger kan testes og introduceres. De er særligt værdifulde, når det drejer sig om udvikling med henblik på den cirkulære økonomi.

Vi samarbejder med europæiske institutioner som European Resilient Flooring Manufacturers' Institute, Multilayer Modular Flooring Association, European Carpet and Rug Association og andre brancheledere som Green Building Council, universiteter og innovative startups. Alt sammen for løbende at forbedre miljøprofilen for vores virksomhed og produktportefølje.

Virksomhedens_historie_bæredygtighed

SA8000 & ISO 14001 certificering

Kontrolleret supply chain certificering

SA8000 er en international, auditerbar, social certificeringsstandard baseret på FN's menneskerettighedserklæring. Det definerer en metode for industri og virksomheder at måle sociale præstationer på.
Gennem ISO 14001 anvender vi et miljøledelsessystem (EMS) for at hjælpe os med en struktur, der skal følges i opsætningen af et effektivt EMS.

Social ansvarlighed

SA8000 standarden er vores forpligtelse til at realisere en garanteret retfærdig behandling af arbejdstagerne.

Vores leverandørkravsprogram stiller krav til vores leverandører, og er et juridisk bindende dokument. Vores tilgang indebærer også et tæt samarbejde med de enkelte leverandører. Dette realiseres gennem møder, besøg på stedet og leverandørvurderinger, der involverer revisioner udført af vores indkøbere eller ansvarlige ledere.

Disse vurderinger sikrer, at vores leverandører korrekt overholder menneske- og arbejdstagerrettigheder, arbejdsmiljøkrav, miljøpræstationsmål og ansvarlig forretningspraksis i deres daglige forretning.

SA8000_raw materials

Miljømærker

Miljømærker og certificering

I overensstemmelse med vores bæredygtighedsstrategi bruger vi forskellige transparente certificeringssystemer fra uafhængige tredjeparter over hele verden til at få vores gulvbelægninger regelmæssigt kontrolleret og evalueret.

Det er positivt for Forbo Flooring Systems, fordi det hjælper os med at gøre opmærksom på vores bæredygtighedsstrategi og identificere muligheder for forbedringer. På den anden side er det også en bekræftelse til vores kunder, fordi disse miljømærker beviser, at miljøeksperter også er overbeviste om, at vores gulvbelægninger er blandt de mest bæredygtige på markedet. Få mere at vide om de forskellige miljømærker, der er blevet tildelt vores produkter.

Læs mere om miljømærker
Eco labels

Kontakt

Vil du vide mere om vores partnerskaber,væredygtighedsstrategi, vores gulvløsninger eller andre emner? Er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt